johnnybravo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλημερα παιδια η καρολινα κολαρακι δινει?
OXI
καλημερα παιδια η καρολινα κολαρακι δινει?
Να σαι καλα heellover Tα σεβη μου ;)θα ήθελα από τη στήλη αυτή να συγχαρώ τον Πιάτσα που κρατά σταθερά τα ηνία της στουντιοενημέρωσης
Σερβιων26 Ταμαρα απο το γομαρα
ποια θα προτεινες ;)Συγγρου144 Βικτωρια
Ιπποκρατους144 Μαρθα
Καρολινα Αγιου Μελετιου37!ποια θα προτεινες ;)
Συγγρου144 Βικτωρια
Ιπποκρατους144 Μαρθα
Εχει ξανααναφερθει η συγκεκριμενη απορια δεν ξερω την Μαρθα απο το Μεταξουργειο
για να μπορεσω να βοηθησω αλλα μου φαινεται δυσκολο!
Το ειχα δει κι εγω και Τι λε ρε η κοπελα??Συγγνώμη που χαλάω την ωραία ατμόσφαιρα, αλλά είδα μια κριτική από τον συναγωνιστή Patriarhis για Αχαρνών 85 και συγκεκριμένα τη Χριστίνα. Της μετέφερε κάποια παράπονα από άλλους πελάτες και ιδού η απαντησή της:
Δήλωση Χριστίνας για αυτούς που την έκριναν αρνητικά, με παρακάλεσε να σας την μεταφέρω:
"Εγώ είμαι αυτή που είμαι και σε όσους δεν αρέσει τους γράφω στο μουνί μου"
Σε λίγο θα έχουν ένα κουτί έξω από τα μαγαζιά και θα λέει "ρίξτε το πενηντάρικο και φύγετε"
Ουστ...
Μπραβο στο Χριστινακι και εμεις εκει το γραφουμε που δεν πιανει μελανι.Συγγνώμη που χαλάω την ωραία ατμόσφαιρα, αλλά είδα μια κριτική από τον συναγωνιστή Patriarhis για Αχαρνών 85 και συγκεκριμένα τη Χριστίνα. Της μετέφερε κάποια παράπονα από άλλους πελάτες και ιδού η απαντησή της:
Δήλωση Χριστίνας για αυτούς που την έκριναν αρνητικά, με παρακάλεσε να σας την μεταφέρω:
"Εγώ είμαι αυτή που είμαι και σε όσους δεν αρέσει τους γράφω στο μουνί μου"
Σε λίγο θα έχουν ένα κουτί έξω από τα μαγαζιά και θα λέει "ρίξτε το πενηντάρικο και φύγετε"
Ουστ...