You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Δυστυχως δεν εχει αναφερθει κατι γι αυτην οπως και για τη Χαιντι την οποια ειδα το πρωι και μου κωλαρεσε αλλα στις 4μιση που πηρα τηλ μου παν οτι ηταν η Μαρθα.Η Μάρθα λέει τίποτα? Ξέρουμε κάτι περισσότερο?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
τριγγετα3 Μαντυ Γερμανια
Συγγρου144 Βικτωρια Πολωνια
Ισμηνης2 Αλεξια Γερμανια
Ιπποκρατους144 Τζεσικα
Α.Μελετιου37 Μικαελα και μετα Καρολινα
Βριλλησου55 Εμιλυ και μετα Μελινα
Φραντζη47 Καρολινα η διπλοβαρδιτισσα και μετα η Μαργκο
Ισμηνης2 Αλεξια Γερμανια
Ιπποκρατους144 Τζεσικα
Α.Μελετιου37 Μικαελα και μετα Καρολινα
Βριλλησου55 Εμιλυ και μετα Μελινα
Φραντζη47 Καρολινα η διπλοβαρδιτισσα και μετα η Μαργκο
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Μικρή ανανέωση σε προγράμματα Studio 55 (Βριλησσού 55) και KamaSutra Studio (Φραντζή 47).
Επισκέπτης
Διαβαζοντας σημερα μια ασχημη κριτικη για Νατασσα απο Ιππωνακτος 14,η κυρια δουλευε στο φυλης 71 εποχες 1999-2000 με 3.000δρχ.,αργοτερα το πηγε 4.000δρχ.Οσοι μπαιναμε το καναμε καθαρα λογο εμφανισης,εσκαγε με μινι φορεματακια και τα μαλλια κοτσιδακια και ελεγες τι μουναρος ειναι αυτος.Στο δωματιο πιο χαλια δεν γινοταν.Η ερωτηση μου προς αυτους που ειναι στο κυκλωμα:κυριοι αυτη την ανεραστη γκομενα αντι να της βαλετε κωλοχερο, της δινεται και προαγωγη σε στουντιο?Και δεν φτανει που ειναι ανοργασμικια,εχει χοντροκωλιασει κιολας.Εκτος απο μαυρες λιστες συναδελφοι,τωρα και σκληρη αντιπολιτευση στο σαπιο ροζ κυκλωμα,και δεν θελω κουβεντα γιατι τοσα χρονια εμεις ειμαστε οι αιμοδοτες του.:
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Δεν ξερω ποτε την ειδες τελευταια φορα,μια εποχη ειχε παχυνει πραγματι,αλλα πριν ενα χρονο που την ειχα παρει ηταν στα καλυτερα της εμφανισιακα!Στο κρεβατι ειναι με τις ωρες της μου εχει τυχει να περασω σουπερ οπως επισης και να τη διωξω απο το δωματιο!Διαβαζοντας σημερα μια ασχημη κριτικη για Νατασσα απο Ιππωνακτος 14,η κυρια δουλευε στο φυλης 71 εποχες 1999-2000 με 3.000δρχ.,αργοτερα το πηγε 4.000δρχ.Οσοι μπαιναμε το καναμε καθαρα λογο εμφανισης,εσκαγε με μινι φορεματακια και τα μαλλια κοτσιδακια και ελεγες τι μουναρος ειναι αυτος.Στο δωματιο πιο χαλια δεν γινοταν.Η ερωτηση μου προς αυτους που ειναι στο κυκλωμα:κυριοι αυτη την ανεραστη γκομενα αντι να της βαλετε κωλοχερο, της δινεται και προαγωγη σε στουντιο?Και δεν φτανει που ειναι ανοργασμικια,εχει χοντροκωλιασει κιολας.Εκτος απο μαυρες λιστες συναδελφοι,τωρα και σκληρη αντιπολιτευση στο σαπιο ροζ κυκλωμα,και δεν θελω κουβεντα γιατι τοσα χρονια εμεις ειμαστε οι αιμοδοτες του.:
Υ.Γ. Ισως ο καλυτερος κωλος που παιζει...
Ισμηνης2 Αλεξια Γερμανια
Ιπποκρατους144 Τζεσικα
νέα τεμάχια?τί λεν τα πουλέν?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Απο οτι εχω καταλαβει εχει κατεβει φουρνια γερμανιδων παλι,καμια δεκαρια υπολογιζω,που εναλλασονται σε στουντιο.Την Τζεσικα εχω δει,αλλα οχι τιμησει,ομορφη κοπελα αλλα αδυνατη για τα γουστα μου.νέα τεμάχια?τί λεν τα πουλέν?
dimitris27ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για την λενα επειδη την εχω δοκιμασει ειναι πολυ καλη επιλογη για οσους γουσταρουν μελαχρινες ..για τις αλλες εχει κανεις καμια εμπειρια?
dimitris27ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για λιλυ- μαρθα?ξερουμε κατι?επειδη ειμαι και κοντα τωρα
-ROBOCOCK-
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θυμάμαι τότε στη φυλής μια φορά ενώ τη γάμαγα βλέπω στη κοιλιά μου κάτι άσπρα και σκιάχτηκα. τι σκατά ειναι αυτά λέω και τραβάω τον πούτσο μου για αυτοψία. Η βρωμιάρα είχε βάλει τόση κρέμα που είχε ξεχειλίσει το μουνί της. Ηταν καλό μουνί όμως (δεν ξέρω τι λέει τώρα) και με ξαναέθισε στο σπορ μετά από 4-5 χρόνια αποχής.Διαβαζοντας σημερα μια ασχημη κριτικη για Νατασσα απο Ιππωνακτος 14,η κυρια δουλευε στο φυλης 71 εποχες 1999-2000 με 3.000δρχ.,αργοτερα το πηγε 4.000δρχ.Οσοι μπαιναμε το καναμε καθαρα λογο εμφανισης,εσκαγε με μινι φορεματακια και τα μαλλια κοτσιδακια και ελεγες τι μουναρος ειναι αυτος.Στο δωματιο πιο χαλια δεν γινοταν.Η ερωτηση μου προς αυτους που ειναι στο κυκλωμα:κυριοι αυτη την ανεραστη γκομενα αντι να της βαλετε κωλοχερο, της δινεται και προαγωγη σε στουντιο?Και δεν φτανει που ειναι ανοργασμικια,εχει χοντροκωλιασει κιολας.Εκτος απο μαυρες λιστες συναδελφοι,τωρα και σκληρη αντιπολιτευση στο σαπιο ροζ κυκλωμα,και δεν θελω κουβεντα γιατι τοσα χρονια εμεις ειμαστε οι αιμοδοτες του.:
-ROBOCOCK-
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
είσαι με το λαπ τοπ παραμάσχαλα δλδ? πλησιάζεις και ποστάρεις? ΑΞΙΟΣ!για λιλυ- μαρθα?ξερουμε κατι?επειδη ειμαι και κοντα τωρα
-ROBOCOCK-
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι αλλά ο μέγιστος πορνορεπόρτερ πίτσι έχει μείνει μετεξεταστέος από απουσίες...Eτσι ετσι
Γιατι εμεις εδω στο BOURDELA.COM κανουμε ρεπορταζ
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Tα στρατα φταινε γι αυτο οχι ο πιτσι!!ναι αλλά ο μέγιστος πορνορεπόρτερ πίτσι έχει μείνει μετεξεταστέος από απουσίες...
-ROBOCOCK-
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ακόμα φαντάρος είναι ο πίτσι? έμεινε καραβανάς?Tα στρατα φταινε γι αυτο οχι ο πιτσι!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K