Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Cobraverde

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Σήμερα Μαρία σε Αθανασίας Παγκράτι και Σίλβια (νέο άιμα) σε Ιπποκράτους 144. Πήρα Σίλβια, Πολωνέζα, ξανθιά, ψηλή, ωραίο πρόσωπο και στήθος, μέτριο κώλο, άριστη συμμετοχή. Θα δημοσιέυσω αργότερα κριτική. Έφυγε και η κα Μαίρη από Ιπποκράτους.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γενικα οι Πολωνεζες ειναι ως επι το πλειστον αξιοπιστες λυσεις!Ομορφες κι εργατικες :knockinb: :knockinb:

Cobraverde

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Όντως, η συγκεκριμένη πολύ περιποιητική, άφηνε δάχτυλα, δε βιαζότανε, πολύ καλό VFM.

maximq1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη εχθές το βράδυ 22:20 Κατεχάκη 8. Ευγενέστατη η κυρία επί της υποδοχής , στο σαλόνι μόνο εγώ. Η κυρία αφού μου είπε να περιμένω λίγο, ήταν άλλος συναγωνιστής μέσα, μου είπε ότι παίζει ιταλικό προϊόν ονόματι Κάρλα. Στα 10 λεπτά έρχεται η κοπέλα 1,70 ύψος χωρίς τα πέδιλα, λεπτή, πρόσωπο μέτριο, μαλλιά μαζεμένα σε αλογοουρά και στήθος στητό γνήσιο, ετών 22.
Οk. λέω και αφού σκάω το 50άρικο,πάω δωμάτιο και περιμένω. Σε 5 λεπτά έρχεται το μωρό ευγενέστατο είχε και διάθεση για κουβεντούλα, μόνο για αυτό τελικά είχε διάθεση και τη ρωτάω αν είναι όντος από Ιταλία και μου λέει ότι είναι από Παλέρμο σε πολύ καλά ελληνικά και όταν τη ρωτάω πόσο καιρό έχει Ελλάδα μου λέει 2 μήνες και έμεινα από το πόσο καλά τα μιλούσε. Εμπάς περιπτώσει νομίζω από Αλβανία μεριά είναι. Στο παιχνίδι τώρα η κοπέλα δεν το έχει και πολύ. Μετα από μία πίπα 5 λεπτών, με πόναγε συνέχεια με τα δόντια της και αφού είχαμε μία σχετική έπαρση του πέους την γυρνάω και αφού βάζει την κολοκρέμα και ξενερώνω πάω να μπω μέσα και το απόλυτο χάος! Αυτό ήταν, υποστολή του πέους και προσπάθεια μόνος μου να ξανασηκωθεί πάλι και το άτομο καθόταν και με κοίταγε σα χαζό. Προσπάθησα πάλι σε άλη στάση αλλά τίποτα συμετοχή 0! Η Κάρλα πάντως ομολογώ ότι είχε υπομονή, δεν διαμαρτυρόταν και δεν έκανε απολύτως τίποτα!!!. τής λέω θές να βοηθήσεις λίγο? και μου λέει δλδ. τι να κάνω? ξέρω και εγώ τις λέω κάνε μία προσευχή και με κοίταζε..... Στο φινάλε τελείωσα μόνος μου και ακόμα κλαίω το 50άρικο. Πλήρωσα την γκόμενα να με βλέπει να τον παίζω! Πάντος στα θετικά του χώρου η καθαριότητα, στα αρνητικά δεν έχει το δωμάτιο νιπτήρα και το studio είναι ακριβός πάνω στην Κατεχάκη.

Katestrammenos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα μπουρδελιαρηδες...Ειναι το πρωτο μου post αρολο που παρακολουθω το site σχεδον απο την αρχη της λειτουργιας του.Σαν γνησιος μπουρδελιαρης κατεληξα και εγω στην παρεα σας...
:P
Ερωτηση:Ψαχνω να βρω την Ντοριν και δεν την βρισκω...Με βαση τις περιγραφες σας εχω "φτιαχτει" ασχημα,αλλα δεν ξερω σε ποιες βαρδιες και σε ποια studio δουλευει...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Καλησπερα μπουρδελιαρηδες...Ειναι το πρωτο μου post αρολο που παρακολουθω το site σχεδον απο την αρχη της λειτουργιας του.Σαν γνησιος μπουρδελιαρης κατεληξα και εγω στην παρεα σας...
:P
Ερωτηση:Ψαχνω να βρω την Ντοριν και δεν την βρισκω...Με βαση τις περιγραφες σας εχω "φτιαχτει" ασχημα,αλλα δεν ξερω σε ποιες βαρδιες και σε ποια studio δουλευει...

δουλευει στα στουντιο συγρου 144
τριγγετα 3
ιπποκρατους δεν θυμαμαι νουμερο

πηγαινε στον καταλογο με τα στουντιο βρες τα τηλεφωνα τους,καλεσε τους και μαθε ποε θα την βρεις και που

και αν την γαμησεις ελα να μας πεις εντυπωσεις για να βοηθησεις και εσυ τους υπολοιπους

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
χθεσινή τσάρκα σε στουντιάκια.. έχουμε και λέμε στο πιπίνου 118 ένα νταρντανομωρό η βίκυ. 70 ευρώ με 69 κ ακάποτο, δίπλα στο αλακμένους 72 ενα μιλφ ξανθό αδύνατο. με έπρηξε η τσατσα να μπω και καθώς δεν μου γέμισε το μάτι λέω δεν είναι ο τύπος μου. δεν μου αρέσει κ τι λέει η θεά?
-αν βρεις τον τύπο σου σφύρα μου...

(μωρέ εγώ θα σου σφυρίξω αλλά δεν πρόκειται να με ξαναδείς...)
τελικά κατέθεσα κεφαλληνίας 75 στην ειρήνη.. έχω ποστάρει την κριτική μου..

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Κεφαλληνιας 75 μεχρι τις τρεις η Ειρηνη,απο τις πιο μουναρες γκομενες που εχω δει στη ζωη μου αλλα με κακιστες κριτικες απο συναγωνιστες
Σερβιων 26 Αντζελα Μιλφ οπου και κατεθεσα

Επισκέπτης
Oσον αφορα την Ειρηνη απο Κεφαλληνιας 75 την μουναρα απο Ρωσια 2 φορες την εχω παρει και ηταν αισχος στο κρεββατι.Μαλιστα τη δευτερη φορα στο πισωκολλητο με κραταγε και μου ελεγε 'μην σπρωχνεις'.Ελεος με τις ανοργασμικες πουτανες που υπαρχουν,σε λιγο θα καταργησουν τους νομους της φυσικης.Μετα απο καιρο ξαναπηγαινω στο στουντιο ηταν ενα μπαζο και παω να φυγω,μου λεει η τσατσα γιατι και της τα χωνω για την Ειρηνη.Μου ειπε οτι πολλοι πελατες κανουν παραπονα και οτι την σταματησανε 20 μερες γι'αυτο το λογο και η ιδια τους παρακαλεσε οτι δεν θα το ξανακανει.Απο οτι βλεπω δεν εβαλε μυαλο.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ μαλακισμενες.Με τετοια οικονομικη κριση εμεις τους τα σκαμε χοντρα και αυτες το παιζουν μη μου απτου.Οι περισσοτεροι απο μας σε λιγα χρονακια θα εχουμε αποσυρθει,αραζοντας ο καθε ενας στο λιμανι του,να δουμε την επομενη γενια που ονειρευονται οτι θα τους τα μασησουν ποιοι θα ειναι,τα πουστρακια, τα ιμο η τα ζωα του τσατ?(αυτο ισχυει και για ψωναρες που βρομαει το στομα τους απο την πεινα και ονειρευονται πλουσιο γαμπρο)

ΥΓ:Προς κομπλεξικες πουτανες - κομπλεξικες και ασχημες τσατσαδες:ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ : :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Επίσκεψη εχθές το βράδυ 22:20 Κατεχάκη 8. Ευγενέστατη η κυρία επί της υποδοχής , στο σαλόνι μόνο εγώ. Η κυρία αφού μου είπε να περιμένω λίγο, ήταν άλλος συναγωνιστής μέσα, μου είπε ότι παίζει ιταλικό προϊόν ονόματι Κάρλα. Στα 10 λεπτά έρχεται η κοπέλα 1,70 ύψος χωρίς τα πέδιλα, λεπτή, πρόσωπο μέτριο, μαλλιά μαζεμένα σε αλογοουρά και στήθος στητό γνήσιο, ετών 22.
Οk. λέω και αφού σκάω το 50άρικο,πάω δωμάτιο και περιμένω. Σε 5 λεπτά έρχεται το μωρό ευγενέστατο είχε και διάθεση για κουβεντούλα, μόνο για αυτό τελικά είχε διάθεση και τη ρωτάω αν είναι όντος από Ιταλία και μου λέει ότι είναι από Παλέρμο σε πολύ καλά ελληνικά και όταν τη ρωτάω πόσο καιρό έχει Ελλάδα μου λέει 2 μήνες και έμεινα από το πόσο καλά τα μιλούσε. Εμπάς περιπτώσει νομίζω από Αλβανία μεριά είναι. Στο παιχνίδι τώρα η κοπέλα δεν το έχει και πολύ. Μετα από μία πίπα 5 λεπτών, με πόναγε συνέχεια με τα δόντια της και αφού είχαμε μία σχετική έπαρση του πέους την γυρνάω και αφού βάζει την κολοκρέμα και ξενερώνω πάω να μπω μέσα και το απόλυτο χάος! Αυτό ήταν, υποστολή του πέους και προσπάθεια μόνος μου να ξανασηκωθεί πάλι και το άτομο καθόταν και με κοίταγε σα χαζό. Προσπάθησα πάλι σε άλη στάση αλλά τίποτα συμετοχή 0! Η Κάρλα πάντως ομολογώ ότι είχε υπομονή, δεν διαμαρτυρόταν και δεν έκανε απολύτως τίποτα!!!. τής λέω θές να βοηθήσεις λίγο? και μου λέει δλδ. τι να κάνω? ξέρω και εγώ τις λέω κάνε μία προσευχή και με κοίταζε..... Στο φινάλε τελείωσα μόνος μου και ακόμα κλαίω το 50άρικο. Πλήρωσα την γκόμενα να με βλέπει να τον παίζω! Πάντος στα θετικά του χώρου η καθαριότητα, στα αρνητικά δεν έχει το δωμάτιο νιπτήρα και το studio είναι ακριβός πάνω στην Κατεχάκη.

μαυρο!

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Χθεσινή επίσκεψη Δροσοπούλου 95 για Ντάρια μιας και ακούσθηκε ότι θα μας χαιρετήσει.Τι να πω γιά αυτό το πλάσμα όταν έχει κέφια.Και αγίους κολάζει.!Και είχε πολλά κέφια !!Τρέξτε να προλάβετε.Ντάρια ιs the best  ...... all the rest.

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα παιδια η μαντυ ξερουμε που ειναι σημερα :think:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
συγρου 144 ξερεις κανεις τι παιζει τωρα?

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
η ντοριν μαλον ειναι συγγρου 144 :huh:

kissifer

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λέϊλα το σαββατο πρωι  στο eros studio ειναι η γνωστη ασιατισα?????????? :helpplea:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom