Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Απο τα καλυτερα που ειχαμε την  τυχη να συναντησουμαι στην μικρη μας καριερα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Απο τα καλυτερα που ειχαμε την  τυχη να συναντησουμαι στην μικρη μας καριερα.

Το καλυτερο!Δεν νομιζω οτι υπηρξε καλυτερη απο την γιασμιν σε ολα τα επιπεδα.Μονο η ισαμπελλα και η σονια μπορουν να συγκριθουν σε καποιους τομεις,αλλα αυτη η γερμανοβραζιλιανα τα συνδυαζε ολα..και αυτη τη στιγμη θα ηταν η μονη περιπτωση που για χαρη της θα εσπαγα το εμπαργκο...

Επισκέπτης
xaxaxa δεν το σπαω για καμμια .
Μονο οταν ερθει η Vanesa Avan. θα επιστρεψω στον στιβο.

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα παιδια μια γνωμη για καρολινα απο αγ μελετιου σκεφτομαι να παω το βραδυ

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
καλημερα παιδια μια γνωμη για καρολινα απο αγ μελετιου σκεφτομαι να παω το βραδυ
Προς ενημέρωση, Αγ. Μελετίου κλειστή ωρα 16.30,ίσως έφταιγαν τα έργα που εκαναν στο δρόμο, σχεδόν δεν μπορούσες να φτάσεις στην πόρτα.
Κατά τα άλλα, Ιπποκράτος 144 μια Αντυ που δε μου έλεγε τίποτα, αργότερα η Τζούλια (ξέρει κανείς τίποτα;), Βριλησσού 57 η Σαμάνθα και στο 46 η Αλεξάνδρα από Βουλγαρία...

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Προς ενημέρωση, Αγ. Μελετίου κλειστή ωρα 16.30,ίσως έφταιγαν τα έργα που εκαναν στο δρόμο, σχεδόν δεν μπορούσες να φτάσεις στην πόρτα.
αγιου μελετιου,κανονικα ανοιχτα,καρολινα

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ηθελα να γραψω κριτικες να αναλυσω για την καθε μια ξεχωριστα,αλλα δυστιχως νυσταζω παρα πολυ,θα τα πω αναφορικα και γρηγορα γιατι εχω και προινο ξυπνημα ωστε να βγαλουμε κανα ευροπουλιον για να μας τα τρωνε οι ατακτες κορασιδες.. :dancing:
Μαργο,φραντζη:καλη συμετοχη χωρις πολλα πολλα,λιγο βιαστικη,θελω αλλη μια επισκεψη για να αποφασισω.. μεχρι τις 05.00
καρολινα,αγ.μελετιου:σταθερη αξια για βυζοπονους μεχρι τις 05.00
κορινα,βουρβαχη:μετριοτητα με πολυ χαμηλη συμετοχη,ουτε για την συλογη δεν κανει... μεχρι τις 05.00
ισμυνης 2:για καποιο λογο δεν μου ανοιξαν.. καλα εκαναν γλυτωσα 50ε που σιγουρα θα εσκαγα
βουλιαγμενης 83: αδυνατη με μακρυ μαυρο μαλικο αν ηταν πιο κοντη θα την εβαζα στα μινιον...πολυ μετρια συμετοχη,ως ξενερα..
βουλιαγμενης 68: σοφια απο το καζακσταν... βγαζει κατι το προστυχο και πολυ βαρβαρο!! τελικα μαπα το καρπουζι....μεχρι τις 03.30
ελιωσα τις σαγιοναρες μου... πευτω λιομα... καλα ηταν και σημερα.. καλη συνεχεια,καληνυχτα :tired:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
ηθελα να γραψω κριτικες να αναλυσω για την καθε μια ξεχωριστα,αλλα δυστιχως νυσταζω παρα πολυ,θα τα πω αναφορικα και γρηγορα γιατι εχω και προινο ξυπνημα ωστε να βγαλουμε κανα ευροπουλιον για να μας τα τρωνε οι ατακτες κορασιδες.. :dancing:
Μαργο,φραντζη:καλη συμετοχη χωρις πολλα πολλα,λιγο βιαστικη,θελω αλλη μια επισκεψη για να αποφασισω.. μεχρι τις 05.00
καρολινα,αγ.μελετιου:σταθερη αξια για βυζοπονους μεχρι τις 05.00
κορινα,βουρβαχη:μετριοτητα με πολυ χαμηλη συμετοχη,ουτε για την συλογη δεν κανει... μεχρι τις 05.00
ισμυνης 2:για καποιο λογο δεν μου ανοιξαν.. καλα εκαναν γλυτωσα 50ε που σιγουρα θα εσκαγα
βουλιαγμενης 83: αδυνατη με μακρυ μαυρο μαλικο αν ηταν πιο κοντη θα την εβαζα στα μινιον...πολυ μετρια συμετοχη,ως ξενερα..
βουλιαγμενης 68: σοφια απο το καζακσταν... βγαζει κατι το προστυχο και πολυ βαρβαρο!! τελικα μαπα το καρπουζι....μεχρι τις 03.30
ελιωσα τις σαγιοναρες μου... πευτω λιομα... καλα ηταν και σημερα.. καλη συνεχεια,καληνυχτα :tired:
Ολες αυτες τις τιμησες χθες  :knockinb: :new_shocked: :new_shocked: η εχουν τιμηθει κι αλλες μερες?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
5 σε ενα βραδυ :rockon: :rockon:RESPECT :headbang2: :headbang2:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Για GFE σε στουντιο απο την μεχρι τωρα εμπειρια σου τι προτεινεις?Στο 50ρικο παντα!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Αυτη η Βαρβαρα που εχει photo στο σαιτ της Φραντζή 47 (Kama Sutra) ειναι η ιδια που δουλευει στο Studio Paradise (Αγ. Μελετίου 37)?
Θα ηθελα πολυ να συζητησω  :knockinb: μαζι της..

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αυτη η Βαρβαρα που εχει photo στο σαιτ της Φραντζή 47 (Kama Sutra) ειναι η ιδια που δουλευει στο Studio Paradise (Αγ. Μελετίου 37)?
Θα ηθελα πολυ να συζητησω   :knockinb: μαζι της..
ναι ιδια ειναι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom