Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (7 μέλη και 21 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Η βαρβαρα vrikolaka δουλευε παλαιοτερα στη φυλης 59 κατω,δεν υπηρχε πανω τοτε,ως αντζελα και μαλιστα με 30 ευρω,στη συνεχεια στο 65 κατω με τσατσα την ευα με την κανονικη τιμη των 20 η'25,και ηταν απο τις αγαπημενες μου αφου απο ενα σημειο και μετα ημουν πολυ ανετα μαζι της
και απο θεμα χρονου,και μεσα στο δωματιο,και τωρα θα την ξαναεπαιρνα
ας ειναι σε studio
εχει περασει και απο κολωνου 30,της κατερινας,πολυ καλη για μενα με απιστευτη θεα στα τεσσερα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Thank you
URL]]

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ρε παιδια βαλτε και καμια καινουρια φωτογραφια απο τις κοπελες και κυριως απο τα ποδια τους!!!!

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Πέρασα πριν από καμια ώρα από Βριλησσού. Πολλή κινητικότητα ρε παιδια απόψε. Βλέποντας και μια παρέα από 10 (!) άτομα να μπαινοβγαίνει από στούντιο σε στούντιο, η κατάσταση άρχισε να θυμίζει Φυλής η Κολωνού. Πάντως εγώ που αρχικά σκεφτόμουν να τσεκάρω το 55, ξενέρωσα και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια... :rockon: :rockon: :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Μήπως έχει επισκεφθεί τελευταίως κάποιος το δροσοπούλου 97 να μας πει τι παίζει; η ασιάτισα νανά που εθεάθει στο πιπίνου 118 μήπως είναι η μαρία από κασσάνδρας; αμίληκτα ερωτήματα που περιμένουν απάντηση.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
αμείλικτα για την (ορθογραφική) ακρίβεια, μην εκτεθούμε και στον Κον Μπακάλη

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Μήπως έχει επισκεφθεί τελευταίως κάποιος το δροσοπούλου 97 να μας πει τι παίζει; η ασιάτισα νανά που εθεάθει στο πιπίνου 118 μήπως είναι η μαρία από κασσάνδρας; αμίληκτα ερωτήματα που περιμένουν απάντηση.

Το 97 ανοίγει προς το παρόν μόνο απογεύματα. Στανταρ καθε βράδυ εδώ και 1.5 εβδομάδα η Κλαούντια...δεν λέει μια...

exemi8os

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Αν και γραμμένος αρκετά παλιά στο site, γράφω μάλλον πρώτη φορά.
Θέλω να δοκιμάσω κάποιες κοπέλες. Π.χ. την Πάολα που λέτε. Πως μπορώ να δω που δουλεύει. Μήπως εκτός απο το πρόγραμμα ανά studio, μπορείτε να βάλετε και πρόγραμμα ανά κοπέλα? Τουλάχιστον για τις πιο δημοφιλείς.

Υ.Γ. Μερικά πράγματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μιλάω για τα σχόλια για κάποια κορίτσια.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Η Σαντρα στο 97 με 70ευρά ακαποτο τσιμπουκι...Ξερει κανεις τιποτα; Την εχειπαρει κανεις;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αν και γραμμένος αρκετά παλιά στο site, γράφω μάλλον πρώτη φορά.
Θέλω να δοκιμάσω κάποιες κοπέλες. Π.χ. την Πάολα που λέτε. Πως μπορώ να δω που δουλεύει. Μήπως εκτός απο το πρόγραμμα ανά studio, μπορείτε να βάλετε και πρόγραμμα ανά κοπέλα? Τουλάχιστον για τις πιο δημοφιλείς.

Υ.Γ. Μερικά πράγματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μιλάω για τα σχόλια για κάποια κορίτσια.
H πραγματικοτητα παντα του καθενος απο εμας ειναι διαφορετικη.Γι αυτο υπαρχει κι η ανταλλαγη αποψεων.Ειναι αυτο που λενε οτι η αποψη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα..ολοι εχουν απο μια!

exemi8os

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Η πραγματικότητα κανενός δεν μπορεί να ονομάζει GFE μια κατάσταση όπου στα 5 λεπτά η κοπέλα σου ζητάει να χύσεις, γιατί έχει κάτσει πολύ στο δωμάτιο ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Η πραγματικότητα κανενός δεν μπορεί να ονομάζει GFE μια κατάσταση όπου στα 5 λεπτά η κοπέλα σου ζητάει να χύσεις, γιατί έχει κάτσει πολύ στο δωμάτιο ...
Γεγονος πολυ σπανιο σε στουντιο..
Αλλα και 15 με 20 λεπτα παλι GFE δεν ειναι,εχεις δικιο,αλλα νομιζω οτι κανεις δεν εχει αναφερει οτι περασε gfe καταστασεις αλλα οτι πλησιαζε σε gfe..

exemi8os

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει GFE σε πληρωμένο έρωτα. Εκτός αν μιλάμε για Κούβα ή Ταϋλάνδη.
Αυτό που ζητάς είναι επαγγελματική  συμπεριφορά. Δηλαδή ανθρώπινη.
Οταν η κοπέλα δεν βλέπεται και δεν ξέρει ούτε να την πιάσει, ακόμα κι αν στους άλλους κάθησε για 15-20 λεπτά, δεν μπορεί να υπάρχει GFE.
Λες να ζήτησε μόνο απο μένα να τελειώσω στο 5λεπτο?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Για το πρωτο αμα αναφερεσαι μονο σε κοπελες των στουντιο και των μπουρδελων συμφωνω αλλα σου ξαναλεω οτι σε μερικες αναφερεται οτι ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ το GFE..
Ποια σε εδιωξε στο 5λεπτο?

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Όχι, ο φίλος έχει δίκιο, απλά πρέπει να ποστάρουμε όλοι κριτικές.Αν μια γκόμενα έχει δέκα κριτικές μπορεί να κριθεί πιο αντικειμενικά απο το να έχει δυο. Φέτος η μόνη φορά που έχω πάει μπουρδέλο ήταν τον Φεβρουάριο :headbang:  και τώρα με το θρέντ της Τζούλιας πόσταρα την εμπειρία μου. Μαλακία και δικιά μου,αλλά πρέπει να ποστάρουμε κριτικές. Απο Οκτώβριο που θα έρθω Ελλάδα για καμιά εβδομάδα θα συνεισφέρω και εγώ! ;)

Πάντως βασίσου περισσότερο στο ένστικτο και στην εμπειρία. Μπορεί να έχεις ακούσει τα χίλια -μύρια για μια γκόμενα. Άμα πας, έχεις μια τελευταία ευκαιρία πριν μπεις στο δωμάτιο να την ψυχολογήσεις. Άμα την κόψω παγοκολώνα, δεν πα να έχω ακούσει τα καλύτερα, την κάνω.Και τις πιο πολλές φορές βγαίνω κερδισμένος...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom