Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

stef_merlin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η Λαουρα κυπρια που ηταν στο Αριστοτελους 6 (κοντα στη Παντειο) μεχρι τον Μαιο ξερει κανεις που βρισκεται τωρα και ποιες μερες - ωρες ?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Κύριοι Συναγωνιστές,

Πέρασα σήμερα από Ιπποκράτους 144 και πέτυχα την Μάντυ, ια Γρμανίδα με μελαχρινο κοντό μαλί και σώμα ά-παι-χτο.

Πρόσφερε πλήρης πακέτο στην τιμή των 100 €. Λόγο ακριβό το βρήκα , αλλά δεν δεχόταν παζάρια.

Θα 'ηθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει τον κόπο. Στην σελλίδα του εν λόγω οίκου δεν έχει πολλές κριτικές και η Μάντυ έχει μόνο μία και πολύυυυυυυυυυυυυυυ παλιά.

Απορ'ω πως γίνεται πανικός με άλλες του επαγγέλματος (Αλίνα, Πάολα, Κωνσταντίνα) και δεν έχει κριτικές αυτός ο ΚΟΜΜΑΤΟΣ !!!!! Η κοπέλα χαλαρά θα μπορούσε να δουλέψει ως μοντέλο.

Τέλος πάντων, αν ξέει κάτι κάποιος, ας προσθέσει. Ευχαριστώ.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Οι Γερμανίδες ήταν πάντα δύσκολες και με πολλά κολλήματα μέσα στα δωμάτια γι'αυτό και δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα αγαπητές στους περισσότερους.
Θα έλεγα να κάνεις την κίνηση παίρνοντας το απλό πρόγραμμα των 50 € και απο κει βλέπεις και κρίνεις.Τα 100 € είναι πολλά σε περίπτωση που σου βγει δύσκολη η φάση.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πολυ φιλοσοφημενη σκεψη,και συμφωνω για τις γερμανιδες απολυτα :rockon: παντα θα χουν καποιο κουσουρι,συνηθως ειναι πολυ επαγγελματιες και εχουν προβλημα με τον χρονο

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Φιλαράκι αν λές την Konstantina απο το Βριλησσού 55 είναι Ρουμάνα και όχι Ελληνίδα.

Ευχαριστω, ναι αυτην εννοοουσα, γραψε λαθος. Αληθεια που βρισκεται αυτος ο μουναρος; γιατι δεν ειναι σε βαρδιες κλπ;; Βακανς μηπως;;

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
συναδελφοι καλησπερα για βριλησσου 55 βλεπω στο προγραμμα εκτος απο παολα, την βαρβαρα,
μαργκο, μαρια, αλέξια, αγάπη. ξέρετε κατι για αυτές?
ευχαριστω.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Ξέρει κανένας ποιες μέρες έχει βάρδια η Μαρία στο Αθανασίας 3; Πήγα το Σάββατο και πήρα τη Λένα δεν μπορώ να πω καλή εμπειρία αλλά εγώ επιμένω Μαρία. Στο τηλ του στούντιο βγαινει τηλεφωνητής με ηχογραφημένο μήνυμα..

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
συναδελφοι καλησπερα για βριλησσου 55 βλεπω στο προγραμμα εκτος απο παολα, την βαρβαρα,
μαργκο, μαρια, αλέξια, αγάπη. ξέρετε κατι για αυτές?
ευχαριστω.
Tην Πάολα την ξέρεις και έχεις δει και τις φωτογραφίες της οπότε δεν χρειάζονται περιγραφές.
Η Βαρβάρα είναι Ρωσίδα milf με μαύρα μαλλιά.
H Margo είναι Ρωσίδα λεπτή,νεαρή, ξανθιά γλυκοπρόσωπη.
Την Μαρία δεν την ξέρω.
Η Αλέξια είναι Ρωσίδα με καστανά μαλλιά καμπυλωτή και φωτογραφίες της παίζουν στο Kama Sutra (Φραντζή 47)
Η Αγάπη είναι ξανθιά Ρωσίδα νεαρή.

Ξέρει κανένας ποιες μέρες έχει βάρδια η Μαρία στο Αθανασίας 3; Πήγα το Σάββατο και πήρα τη Λένα δεν μπορώ να πω καλή εμπειρία αλλά εγώ επιμένω Μαρία. Στο τηλ του στούντιο βγαινει τηλεφωνητής με ηχογραφημένο μήνυμα..
Δυστυχώς με την Αθανασίας 3 πάντα η ίδια ιστορία.Έχουν βάλει αυτόματο τηλεφωνητή με ένα ηχογραφημένο παπαγαλέ μήνυμα γιατί βαριούνται να μιλάνε στο τηλέφωνο.Οπότε μόνο απο scout θα πετύχεις την Μαρία εν ώρα υπηρεσίας.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Η βαρβαρα vrikolaka δουλευε παλαιοτερα στη φυλης 59 κατω,δεν υπηρχε πανω τοτε,ως αντζελα και μαλιστα με 30 ευρω,στη συνεχεια στο 65 κατω με τσατσα την ευα με την κανονικη τιμη των 20 η'25,και ηταν απο τις αγαπημενες μου αφου απο ενα σημειο και μετα ημουν πολυ ανετα μαζι της
και απο θεμα χρονου,και μεσα στο δωματιο,και τωρα θα την ξαναεπαιρνα
ας ειναι σε studio

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
830
Πόντοι
4.255
φιλοι συναγωνιστες,σας χαιρετω......ειμαι καινουργιος στην παρεα και διαβαζω καθημερινα τα μυνηματα σας στα forum.............πρεπει να ομολογησω οτι οι πληροφοριες σας ειναι παρα πολυ χρησιμες..........Θελω να επισκεφτω σημερα το μασατζιδικο στην Κηφισσου 30(κοντα ΚΤΕΛ).........εχω διαβασει τις κριτικες των συναγωνιστων εδω αλλα θα ηθελα αν καποιος εχει παει προςφατα η ξερει κατι παραπανω,να με βοηθησει στο ποια να διαλεξω,τι υπηρεσιες προσφερει και οτι αλλο μπορει να φανει χρησιμο......και αν αξιζει τελικα εκει.........η αν εχει να μου προτεινει κατι αλλο(αν δεν ειναι καλα εκει σκεφτομαι για paradise h Angel)
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

ειχα γραψει σε λαθος φορουμ και τωρα γραφω(νομιζω)στο σωστο

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.040
Πόντοι
7.775
φιλοι συναγωνιστες,σας χαιρετω......ειμαι καινουργιος στην παρεα και διαβαζω καθημερινα τα μυνηματα σας στα forum.............πρεπει να ομολογησω οτι οι πληροφοριες σας ειναι παρα πολυ χρησιμες..........Θελω να επισκεφτω σημερα το μασατζιδικο στην Κηφισσου 30(κοντα ΚΤΕΛ).........εχω διαβασει τις κριτικες των συναγωνιστων εδω αλλα θα ηθελα αν καποιος εχει παει προςφατα η ξερει κατι παραπανω,να με βοηθησει στο ποια να διαλεξω,τι υπηρεσιες προσφερει και οτι αλλο μπορει να φανει χρησιμο......και αν αξιζει τελικα εκει.........η αν εχει να μου προτεινει κατι αλλο(αν δεν ειναι καλα εκει σκεφτομαι για paradise h Angel)
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

ειχα γραψει σε λαθος φορουμ και τωρα γραφω(νομιζω)στο σωστο
Η Κηφισου 30 δεν ειναι μασατζιδικο ειναι στουντιο. Φερνει συνηθως ωραια γκομενακια. Αν πετυχεις την Καρολινα ψηλη ξανθια τσεχα ειναι μουναρα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.598
Πόντοι
42.697
χθες αργά το βράδυ έκανα μια βόλτα απο τα στούντιο της Βριλησού, Ιποκράτους 144 και Αθανασίας στο Παγκράτι...
Ψιλοαπογοητέυτικα απο τις κοπέλες,
Χαμηλό το επίπεδο και ουτε μια δεν μου έκανε κλικ.
Το Βριλησου 12 ήταν κλειστό, στο Βριλησου 36 κλασσικά αντάλλαξα μπινελίκια με την γαμοτσατσά την ηλίθια (με τα ματογιαλια), στο 60 είχε μια κοπέλα με σιλικονατα βυζιά που με 100 ευρώ εδινε και κώλο, στο 57 ήταν η Ζλάτα η μιλφ (γνωστή και απο Δροσοπουλου 95 παλαιότερα- αδυνατη ψιλή, ξανθιά, άβυζη), στο 55 γινότανε αλλαγή βάρδιας και περιμένανε λέι μια Βραζιλιάνα.
Στο Ιποκράττους 144 είχε μια ευγενέστατη τσατσά, και μια Γερμανοολλανδέζα γεματούλα, αλλά όμορφη κοπέλα, και τέλος στην Αθανασίας μια Κατερίνα, αδιάφορη , ασχημούλα με μεγάλη μύτη....

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Η βαρβαρα vrikolaka δουλευε παλαιοτερα στη φυλης 59 κατω,δεν υπηρχε πανω τοτε,ως αντζελα και μαλιστα με 30 ευρω,στη συνεχεια στο 65 κατω με τσατσα την ευα με την κανονικη τιμη των 20 η'25,και ηταν απο τις αγαπημενες μου αφου απο ενα σημειο και μετα ημουν πολυ ανετα μαζι της
και απο θεμα χρονου,και μεσα στο δωματιο,και τωρα θα την ξαναεπαιρνα
ας ειναι σε studio
Respect για την ανταπόκριση και το ρεπορτάζ  :thumbsup:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Η Ελίζ χθές στο Συγγρού 144 στην 4η συνάντηση μας ήδη έριξε την ποιότητα και θα δοκιμάσω άλλη μία εφιστώντας της την προσοχή.
Η Ζανέτ σήμερα (και μέχρι τις 19:45) στο ίδιο μαγαζί, παρά το λαό που περίμενε, ΑΨΟΓΗ (μετά από εγχείρηση διαφράγματος).

Ασχετο, αλλά χθές που γυρνούσα σπίτι, είδα σε άλλο μηχανάκι φοβερό ζευγάρι με ωραίο παλληκάρι (που δε μας αφορά) και μία κούκλα. Παρά το ότι φορούσε ροζ Marushin, ήταν κορμάρα, με τέλεια άκρα, πολύ ωραία high heel peep toe, εβένινα μαλλιά και μάτια φωτιά.
Φτου να μη τους ματιάσω, να τη χαίρεται το παλληκάρι!

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
κατι σε MILF ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ.... ΤΑΝΚΕ!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Νέες φωτός Εύας στο Studio Paradise (Αγ. Μελετίου 37).

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Tην Πάολα την ξέρεις και έχεις δει και τις φωτογραφίες της οπότε δεν χρειάζονται περιγραφές.
Η Βαρβάρα είναι Ρωσίδα milf με μαύρα μαλλιά.
H Margo είναι Ρωσίδα λεπτή,νεαρή, ξανθιά γλυκοπρόσωπη.
Την Μαρία δεν την ξέρω.
Η Αλέξια είναι Ρωσίδα με καστανά μαλλιά καμπυλωτή και φωτογραφίες της παίζουν στο Kama Sutra (Φραντζή 47)
Η Αγάπη είναι ξανθιά Ρωσίδα νεαρή.
Δυστυχώς με την Αθανασίας 3 πάντα η ίδια ιστορία.Έχουν βάλει αυτόματο τηλεφωνητή με ένα ηχογραφημένο παπαγαλέ μήνυμα γιατί βαριούνται να μιλάνε στο τηλέφωνο.Οπότε μόνο απο scout θα πετύχεις την Μαρία εν ώρα υπηρεσίας.

καταρχην να σου πω πως εισαι σουπερ στις πληροφοριες.
ξεχασαμε την σαμανθα.
ξερεις κατι?

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειχα μια πληροφορια με πμ για φωκιωνος 11. ειναι στουντιο η μασαζ?
εχουμε πληροφοριες?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom