stef_merlin
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Λαουρα κυπρια που ηταν στο Αριστοτελους 6 (κοντα στη Παντειο) μεχρι τον Μαιο ξερει κανεις που βρισκεται τωρα και ποιες μερες - ωρες ?
Φιλαράκι αν λές την Konstantina απο το Βριλησσού 55 είναι Ρουμάνα και όχι Ελληνίδα.
Διακοπές όπως οι περισσότερες κοπέλες αυτόν τον καιρό.Αληθεια που βρισκεται αυτος ο μουναρος; γιατι δεν ειναι σε βαρδιες κλπ;; Βακανς μηπως;;
Tην Πάολα την ξέρεις και έχεις δει και τις φωτογραφίες της οπότε δεν χρειάζονται περιγραφές.συναδελφοι καλησπερα για βριλησσου 55 βλεπω στο προγραμμα εκτος απο παολα, την βαρβαρα,
μαργκο, μαρια, αλέξια, αγάπη. ξέρετε κατι για αυτές?
ευχαριστω.
Δυστυχώς με την Αθανασίας 3 πάντα η ίδια ιστορία.Έχουν βάλει αυτόματο τηλεφωνητή με ένα ηχογραφημένο παπαγαλέ μήνυμα γιατί βαριούνται να μιλάνε στο τηλέφωνο.Οπότε μόνο απο scout θα πετύχεις την Μαρία εν ώρα υπηρεσίας.Ξέρει κανένας ποιες μέρες έχει βάρδια η Μαρία στο Αθανασίας 3; Πήγα το Σάββατο και πήρα τη Λένα δεν μπορώ να πω καλή εμπειρία αλλά εγώ επιμένω Μαρία. Στο τηλ του στούντιο βγαινει τηλεφωνητής με ηχογραφημένο μήνυμα..
Η Κηφισου 30 δεν ειναι μασατζιδικο ειναι στουντιο. Φερνει συνηθως ωραια γκομενακια. Αν πετυχεις την Καρολινα ψηλη ξανθια τσεχα ειναι μουναρα.φιλοι συναγωνιστες,σας χαιρετω......ειμαι καινουργιος στην παρεα και διαβαζω καθημερινα τα μυνηματα σας στα forum.............πρεπει να ομολογησω οτι οι πληροφοριες σας ειναι παρα πολυ χρησιμες..........Θελω να επισκεφτω σημερα το μασατζιδικο στην Κηφισσου 30(κοντα ΚΤΕΛ).........εχω διαβασει τις κριτικες των συναγωνιστων εδω αλλα θα ηθελα αν καποιος εχει παει προςφατα η ξερει κατι παραπανω,να με βοηθησει στο ποια να διαλεξω,τι υπηρεσιες προσφερει και οτι αλλο μπορει να φανει χρησιμο......και αν αξιζει τελικα εκει.........η αν εχει να μου προτεινει κατι αλλο(αν δεν ειναι καλα εκει σκεφτομαι για paradise h Angel)
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
ειχα γραψει σε λαθος φορουμ και τωρα γραφω(νομιζω)στο σωστο
Respect για την ανταπόκριση και το ρεπορτάζΗ βαρβαρα vrikolaka δουλευε παλαιοτερα στη φυλης 59 κατω,δεν υπηρχε πανω τοτε,ως αντζελα και μαλιστα με 30 ευρω,στη συνεχεια στο 65 κατω με τσατσα την ευα με την κανονικη τιμη των 20 η'25,και ηταν απο τις αγαπημενες μου αφου απο ενα σημειο και μετα ημουν πολυ ανετα μαζι της
και απο θεμα χρονου,και μεσα στο δωματιο,και τωρα θα την ξαναεπαιρνα
ας ειναι σε studio
Tην Πάολα την ξέρεις και έχεις δει και τις φωτογραφίες της οπότε δεν χρειάζονται περιγραφές.
Η Βαρβάρα είναι Ρωσίδα milf με μαύρα μαλλιά.
H Margo είναι Ρωσίδα λεπτή,νεαρή, ξανθιά γλυκοπρόσωπη.
Την Μαρία δεν την ξέρω.
Η Αλέξια είναι Ρωσίδα με καστανά μαλλιά καμπυλωτή και φωτογραφίες της παίζουν στο Kama Sutra (Φραντζή 47)
Η Αγάπη είναι ξανθιά Ρωσίδα νεαρή.
Δυστυχώς με την Αθανασίας 3 πάντα η ίδια ιστορία.Έχουν βάλει αυτόματο τηλεφωνητή με ένα ηχογραφημένο παπαγαλέ μήνυμα γιατί βαριούνται να μιλάνε στο τηλέφωνο.Οπότε μόνο απο scout θα πετύχεις την Μαρία εν ώρα υπηρεσίας.
Ξανάρχισε και αυτή πάλι κανονικά.ξεχασαμε την σαμανθα.
ξερεις κατι?