Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
βριλησσού  το Νατασσάκι παίζει σήμερα. Μια και δεν βλέπω να γίνεται τίποτα με την Chantal λέω να το σκίσω το άθλιο πορνίδιο. έχει κανείς καμία καλύτερη πρόταση??

Επισκέπτης
Zανέτ Tριγγέτα ή αλλού, δεν έχω ιδέα όμως αν είναι σήμερα. Πάρε τηλέφωνα

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
να ενημερωσω πως υπαρχει αλαγη στο  προγραμμα της φραντζη 47 και τωρα ειναι η μελινα εκει μεχρι τις 5 αντι της βαρβαρας...

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
βουρβαχη τωρα και εως 05.00 η κορινα,αυριο τριτη 23.00-05.00 ολγα<μιλφ> και τεταρτη την ιδια ωρα η λανα<μιλφ>

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μια που δεν μπορώ να γράψω την κριτική μου στον αντίστοιχο οίκο, θα σας διηγηθώ την περιπλάνηση μου εδώ.  :grin:
Ελπίζω να την προσθέσουν αργότερα οι Διαχειριστές.  :huh:

Ξεκίνησα από Λέλας Καραγιάννη όπου εμφανίστικε η Μελίνα. Εμφανίσημη 35-40 ξανθιά, με ανύπαρκτο στήθος και κολάρα αχλάδι για σκαμπίλια. Αν και δεν ήταν ο τύπος μου (προτιμ'ω τις αναλογίες μοντέλου) κάτι στο βλέμα της υποσχόταν πολλά. Τελικά δεν μπήκα.

Δροσοπούλου 97 = Κλειστό

Δοσοπούλου 95 = Η πανέμορφη κουκλίτσα-Μπάρμπυ Λάουρα. Πολύ γλυκό πρόσωπο, στήθος, κοιλιακούς, αλλά με χάλασε λίγο η περιφέρεια. Είπα να το αφήσω για άλλη μέρα. Ξέρω που θα την βρώ.

Κεφαλληνίας 75 = Τζούλια. Καλίγραμμη μαυρομαλούσα, όπου η Κυρία την διαφήμιζε εντόνως. Επειδή δεν θυμόμουν καμία κριτική και δεν μου έκανε ιδιάιτερη εντύπωση (όπως οι συναδέλφισές της = Έλενα, Σοφία), την κοπάνησα.

Κατέληξα όμως στην Ιπποκράτους 144. Όπου και βρήκα το φώς μου!!!!! :dancing:
Ζανέτ. Το μοντέλο από την Ρουμανία. Ένα γλυφιτζούρι για γλύψιμο, μια μπουμπουνιέρα να την ξετιλιξεις και να τις φάς όλα της τα "κουφέτα" !!!!!!!!!!!!!!!! :boobies:

Μακρί μαύρο μαλλί, μικρά παιχνιδιάρικα ματάκια, παιδικό και πρόστυχο πρόσωπο, στηθάκια που χωράνε στην παλάμη, λιγερόκορμο, ένα κολαράκι τουρλοτό βραζιλιάνικο (κρίμα που δεν το δίνει!). Κοινώς = ένα καυλάκι.  :-* :P

Στο δωμάτιο δεν βιάζεται και είναι πολύ ερωτικό μωράκι. Καλά που δεν πήρα το ξεσκούφωτο, γιατί θα είχα τελειώσει στο λεπτό. Τουλάχιστον τώρα κρατήθηκα 3'.  :helpplea:

Η Κυρία δεν ήξερε κάθε πότε παίζει, οπότε είναι καθαρά λαχείο για να την πετύχετε.
Αν σου κάτσει, όμως ????????????????  :rockon:

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Μια που δεν μπορώ να γράψω την κριτική μου στον αντίστοιχο οίκο, θα σας διηγηθώ την περιπλάνηση μου εδώ.  :grin:
Ελπίζω να την προσθέσουν αργότερα οι Διαχειριστές.  :huh:

Ξεκίνησα από Λέλας Καραγιάννη όπου εμφανίστικε η Μελίνα. Εμφανίσημη 35-40 ξανθιά, με ανύπαρκτο στήθος και κολάρα αχλάδι για σκαμπίλια. Αν και δεν ήταν ο τύπος μου (προτιμ'ω τις αναλογίες μοντέλου) κάτι στο βλέμα της υποσχόταν πολλά. Τελικά δεν μπήκα.

Δροσοπούλου 97 = Κλειστό

Δοσοπούλου 95 = Η πανέμορφη κουκλίτσα-Μπάρμπυ Λάουρα. Πολύ γλυκό πρόσωπο, στήθος, κοιλιακούς, αλλά με χάλασε λίγο η περιφέρεια. Είπα να το αφήσω για άλλη μέρα. Ξέρω που θα την βρώ.

Κεφαλληνίας 75 = Τζούλια. Καλίγραμμη μαυρομαλούσα, όπου η Κυρία την διαφήμιζε εντόνως. Επειδή δεν θυμόμουν καμία κριτική και δεν μου έκανε ιδιάιτερη εντύπωση (όπως οι συναδέλφισές της = Έλενα, Σοφία), την κοπάνησα.

Κατέληξα όμως στην Ιπποκράτους 144. Όπου και βρήκα το φώς μου!!!!! :dancing:
Ζανέτ. Το μοντέλο από την Ρουμανία. Ένα γλυφιτζούρι για γλύψιμο, μια μπουμπουνιέρα να την ξετιλιξεις και να τις φάς όλα της τα "κουφέτα" !!!!!!!!!!!!!!!! :boobies:

Μακρί μαύρο μαλλί, μικρά παιχνιδιάρικα ματάκια, παιδικό και πρόστυχο πρόσωπο, στηθάκια που χωράνε στην παλάμη, λιγερόκορμο, ένα κολαράκι τουρλοτό βραζιλιάνικο (κρίμα που δεν το δίνει!). Κοινώς = ένα καυλάκι.  :-* :P

Στο δωμάτιο δεν βιάζεται και είναι πολύ ερωτικό μωράκι. Καλά που δεν πήρα το ξεσκούφωτο, γιατί θα είχα τελειώσει στο λεπτό. Τουλάχιστον τώρα κρατήθηκα 3'.  :helpplea:

Η Κυρία δεν ήξερε κάθε πότε παίζει, οπότε είναι καθαρά λαχείο για να την πετύχετε.
Αν σου κάτσει, όμως ????????????????  :rockon:
πολυ καλος!!!! με τοπ <μια μπουμπουνιέρα να την ξετιλιξεις και να τις φάς όλα της τα "κουφέτα">  :rockon: :rockon:

captainiglo

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καρεα 30 πριν μια ωριτσα περιπου.

Ειχα καιρο να παω στο συγκεκριμενο καταστημα μιας και την τελευταια φορα ειχα ξενερωσει με μια  πρεζου τσεχα τη νικολ που αλλλου πατουσε και αλλου βρισκοτανε. Ειπα να δωσω μια 2η ευκαιριααποψε και τη πατησα πανυγιρικα.Η κοπελα ηταν ξανθια με ενα κοκκινο κορμακι 30αρα στην ηλικια την λεγαν Συλβια και ο τσατσος μου ειπε γεματος καμαρι οτι ηταν Ιταλιδα. Στην πραγματικοτητα βεβαια η μονη σχεση της με την Ιταλια μαλλον θαναι οι μακαροναδες μπολονεζ που θα χλαπακιαζει. Ακου την καθε Αλβανιδα την κανουν Ιταλιδα και της δινουμε και 60ε. Αφου περιμενα με τις ωρες να ερθει η αφεντια της στο δωματιο ηρθε ολο στραβομουτσουνιασμα και ξινιλα και αρχισε μια βαρετη πιπα, καλα καλα δεν μου σηκωθηκε και ξαπλαρε ανασκελα με ενα στυλ ελα να τελιωνεις να φευγω, που να τελιωσω ομως, οσο και αν προσπαθησα δεν μου εβγαινε και αμα ξαναδουν εκει περα τα ευρω μου να μου γραψεις.

captainiglo

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φυλης 104 κυριακη απογευμα

Αν και ηθελα να δω και αν ειναι να δοκιμαζα τη Βανεσσα, επεσα το απογευμα πανω στην Ατζελα. Η κοπελα ειναι ψηλη ξανθια με γυμνασμενο σωμα και κοντο μαλλι και τιγκα προστυχοφατσα. Βγηκε σαλονι ολο ναζι με καρωσε στα ματια και χαμογελοντας μου πηρε μια στροφη και ξαναμπηκε στη κουζινα ενω η τσατσα ειχε μηνει να λεει τα προγραμματα. Εδωσα 50ε για πρωκτικο και μπηκα δωματιο. Χαζευοντας την τσοντα μου ειχε ηδη σηκωθει και οταν ηρθε δωματιο μου λεει τι εγινε μωρο μου με σκεφτωσουν τοση ωρα? ηρθε πλαι μου με χαιδεψε και ξεκινησε να με γλυφει με ενα ωραιο και ιδιαιτερο τροπο. Σε καποια φαση που η φαση προχωρουσε της ειπα να σταματησει. Μου ξαπλωσε ανασκελα και μου το εβαλε για λιγο μπροστα και μετα απο μονη της μου στηθηκε στα 4 και μου το εβαλε απο πισω. Εκει πια ηταν το τελιωτικο μου και εχυσα. Σηκωθηκα να ντυθω, με ευχαρηστησε-καλυνυχτησε και εφυγε απ το δωματιο.
Οσην ωρα γαμουσα το κινητο μου χτυπουσε απο την πρωην μου ,ηταν για μενα μια γλυκια εκδικηση για το  μαρτυριο που μου εδωσε τους 5 μηνες της σχεσης μας. :rockon: :rockon:

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
φυλης 104 κυριακη απογευμα

Αν και ηθελα να δω και αν ειναι να δοκιμαζα τη Βανεσσα, επεσα το απογευμα πανω στην Ατζελα. Η κοπελα ειναι ψηλη ξανθια με γυμνασμενο σωμα και κοντο μαλλι και τιγκα προστυχοφατσα. Βγηκε σαλονι ολο ναζι με καρωσε στα ματια και χαμογελοντας μου πηρε μια στροφη και ξαναμπηκε στη κουζινα ενω η τσατσα ειχε μηνει να λεει τα προγραμματα. Εδωσα 50ε για πρωκτικο και μπηκα δωματιο. Χαζευοντας την τσοντα μου ειχε ηδη σηκωθει και οταν ηρθε δωματιο μου λεει τι εγινε μωρο μου με σκεφτωσουν τοση ωρα? ηρθε πλαι μου με χαιδεψε και ξεκινησε να με γλυφει με ενα ωραιο και ιδιαιτερο τροπο. Σε καποια φαση που η φαση προχωρουσε της ειπα να σταματησει. Μου ξαπλωσε ανασκελα και μου το εβαλε για λιγο μπροστα και μετα απο μονη της μου στηθηκε στα 4 και μου το εβαλε απο πισω. Εκει πια ηταν το τελιωτικο μου και εχυσα. Σηκωθηκα να ντυθω, με ευχαρηστησε-καλυνυχτησε και εφυγε απ το δωματιο.
Οσην ωρα γαμουσα το κινητο μου χτυπουσε απο την πρωην μου ,ηταν για μενα μια γλυκια εκδικηση για το  μαρτυριο που μου εδωσε τους 5 μηνες της σχεσης μας. :rockon: :rockon:
ωραιος... καλα εξηγηθην... ετσι ετσι με την ΑΡΜΥΡΑ!!! :P

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
Σωστος ο captainiglo!!!!!!συμφωνω και επαυξανω!!!!!εγω γυρισα πριν κανα 2 ωρες απο το ΕΡΩς..........πΑΙΔΙΑ.........ALINA kai ξερο ψωμι!!!!Αυτο μονο λεω!!!!!Αλινα και ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ!!!!!

asterios(1)

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά , η Μελίνα η ελληνίδα ,ο θρύλος, που είναι τώρα ; ξερει κανένας;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
πριν λιγες μερες ιακχου 7 στο γκαζι ;)

PARANOID

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
.πΑΙΔΙΑ.........ALINA kai ξερο ψωμι!!!!Αυτο μονο λεω!!!!!Αλινα και ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ!!!!!

Αλινα και ξερο ψωμι, μονο που αυτη δεν τη βγαζει μονο με ψωμι αλλα θα τσακιζει και τιποτα σουβλακια εκει γυρω στη φωκιονος

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Αλινα και ξερο ψωμι, μονο που αυτη δεν τη βγαζει μονο με ψωμι αλλα θα τσακιζει και τιποτα σουβλακια εκει γυρω στη φωκιονος
Η Αλίνα είναι μοναδική περίπτωση γκόμενας που ξαναπήγα μαζί της ενώ δε μου αρέσει εμφανισιακά μόνο και μόνο γιατί πηδιέται απίστευτα. Τι χέρια ακινητοποιημένα στην πλάτη, τι άρπαγμα μαλλιά και χαστούκια (με το μαλακό...) δε λέγεται! Θεωρώ ότι πρέπει να της απονεμηθεί από το site ο τίτλος της Καριόλας (με την καλή έννοια!).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom