Μια που δεν μπορώ να γράψω την κριτική μου στον αντίστοιχο οίκο, θα σας διηγηθώ την περιπλάνηση μου εδώ.
Ελπίζω να την προσθέσουν αργότερα οι Διαχειριστές.
Ξεκίνησα από Λέλας Καραγιάννη όπου εμφανίστικε η Μελίνα. Εμφανίσημη 35-40 ξανθιά, με ανύπαρκτο στήθος και κολάρα αχλάδι για σκαμπίλια. Αν και δεν ήταν ο τύπος μου (προτιμ'ω τις αναλογίες μοντέλου) κάτι στο βλέμα της υποσχόταν πολλά. Τελικά δεν μπήκα.
Δροσοπούλου 97 = Κλειστό
Δοσοπούλου 95 = Η πανέμορφη κουκλίτσα-Μπάρμπυ Λάουρα. Πολύ γλυκό πρόσωπο, στήθος, κοιλιακούς, αλλά με χάλασε λίγο η περιφέρεια. Είπα να το αφήσω για άλλη μέρα. Ξέρω που θα την βρώ.
Κεφαλληνίας 75 = Τζούλια. Καλίγραμμη μαυρομαλούσα, όπου η Κυρία την διαφήμιζε εντόνως. Επειδή δεν θυμόμουν καμία κριτική και δεν μου έκανε ιδιάιτερη εντύπωση (όπως οι συναδέλφισές της = Έλενα, Σοφία), την κοπάνησα.
Κατέληξα όμως στην Ιπποκράτους 144. Όπου και βρήκα το φώς μου!!!!!
Ζανέτ. Το μοντέλο από την Ρουμανία. Ένα γλυφιτζούρι για γλύψιμο, μια μπουμπουνιέρα να την ξετιλιξεις και να τις φάς όλα της τα "κουφέτα" !!!!!!!!!!!!!!!!
Μακρί μαύρο μαλλί, μικρά παιχνιδιάρικα ματάκια, παιδικό και πρόστυχο πρόσωπο, στηθάκια που χωράνε στην παλάμη, λιγερόκορμο, ένα κολαράκι τουρλοτό βραζιλιάνικο (κρίμα που δεν το δίνει!). Κοινώς = ένα καυλάκι. :-*
Στο δωμάτιο δεν βιάζεται και είναι πολύ ερωτικό μωράκι. Καλά που δεν πήρα το ξεσκούφωτο, γιατί θα είχα τελειώσει στο λεπτό. Τουλάχιστον τώρα κρατήθηκα 3'.
Η Κυρία δεν ήξερε κάθε πότε παίζει, οπότε είναι καθαρά λαχείο για να την πετύχετε.
Αν σου κάτσει, όμως ????????????????