Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ε φιλε τη ειδα εγω αυτη συχναζει σε ενα μερος στη Βριλησου 55. Νομιζω οτι τη γαμησα κιολας σορυ εεε που στα χαλασα ετσι. Αλλα shit happens. Καλη ειναι στη προτεινω.
ε μα και συ... το λαβωσες το παλικαρι μας... του το λες μεσα στην μουρη.. τστστσ

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Είναι προσπελάσιμος ο κατάλογος των studio? Προσπαθώ και τρώω πόρτα. Με την ευκαιρία μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιό συμπληρώνει τα Συγγρού144-Ισμήνης2-Τριγγέτα? Νομίζω είναι Ιπποκράτους αλλά δε θυμάμαι αριθμό.

Επισκέπτης
Είναι προσπελάσιμος ο κατάλογος των studio? Προσπαθώ και τρώω πόρτα. Με την ευκαιρία μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιό συμπληρώνει τα Συγγρού144-Ισμήνης2-Τριγγέτα? Νομίζω είναι Ιπποκράτους αλλά δε θυμάμαι αριθμό.
ιπποκρατους 144

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16

Το πρόβλημα διορθώθηκε

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Ελίζ: Σχετικά νέα (εβδομάδας) άφιξη στο τετράγωνο Συγγρού-Ισμήνης-Τριγγέτα-Ιπποκράτους. 19 ετών, 1.65-1.70 χωρίς τακούνια, ωραία άκρα, στήθος λεμονάτο φυσικό, κανονική σε βάρος με μόνο μειονέκτημα τα ψωμάκια στους γοφούς. USP: ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Για τα δικά μου γούστα είναι πολύ καλό και ο λόγος που ξενιτεύτηκα σήμερα στην Ιπποκράτους.
Μήνυμα πρός υπεύθυνους του τετραγώνου: Μη θάβετε το κοριτσάκι στο χειρότερο μαγαζί ρε παιδιά! Εκτός του ότι είναι χάλια το κτήριο, ρίχνει και τη διάθεση και στις κοπέλες και στους επισκέπτες.

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Φιλαράκι alki δεν συμφωνώ μαζί σου. Το μαγαζάκι στην Ιπποκράτους για μένα είναι απο τα καλύτερα απο την άποψη οτι είναι διακριτικό. όσοι δεν είναι μπουρδελιάρηδες δεν καταλαβένουν οτι είναι ευαγές ίδρυμα. Επιπρόσθετα το απογευματάκι που δεν έχει κίνηση και το βράδυ δεν πέφτει τρελό κοζάρισμα και το βασικότερο δεν έχει πολύ κόσμο για να περιμένεις σαν μακάκας στο σαλόνι. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ και μετά απο το κάρφωμα πάω και για ένα ποτάκι στο κολωνάκι.:)

Μήνυμα πρός υπεύθυνους του τετραγώνου: Μη θάβετε το κοριτσάκι στο χειρότερο μαγαζί ρε παιδιά! Εκτός του ότι είναι χάλια το κτήριο, ρίχνει και τη διάθεση και στις κοπέλες και στους επισκέπτες.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
διάβασα ότι άνοιξε πάλι το στουντιάκι
στη βούρβαχη!..
μήπως ξέρει κανείς το σημερινό πρόγραμμα?  :think:

PARANOID

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
διάβασα ότι άνοιξε πάλι το στουντιάκι
στη βούρβαχη!..
μήπως ξέρει κανείς το σημερινό πρόγραμμα?  :think:

Ελπιζω ναχουν κανει και καμια ανακαινιση, τοσα λεφτα αλλωστε εχουν παρει απο μας γιατι το σπιτι παραηταν παμπαλαιο και προκειμενου να εχουν και 3 υπνοδωματια πετσοκοψαν και το σαλονι στη μεση, ασε που γενικα γινεσαι και κοζι απ τη γειτονια

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ναι,παιζει ανακαινιση καλη... ομορφος-καθαρος χωρος..

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Bουρβαχη για 'μενα ειναι πολυ ζεστο στουντιακι και εχω ζησει 'εμπειριες' εκει.

Ποια κοπελα πετυχες?

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Καλημερα σε ολους, επεστρεψα απο "μιτινγκ" με Ζλατα, ακολουθει εκτενης κριτικη

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Στην Βούρβαχη 19 απο τελευταία επίσκεψη παίζουν τώρα 2 δωμάτια (με ντουζιέρα το καθένα),δύο σαλόνια (το ένα με  ντεκόρ 'Άπω Ανατολής' και το άλλο απλό) και γενικότερα ο χώρος έχει όντως ανακαινιστεί και δεν είναι στην άσχημη κατάσταση του παρελθόντος.
Οι κοπέλες που πέτυχα ήταν η Κορίνα και η Σάσα.Νεαρές Ρωσίδες και οι δυό τους.

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Παιδια, μια κοπελια που εχω πετυχει σε πολλες (και καλες) κριτικες αλλα δεν εχω δει ποτε σε βαρδιες, ειναι η Ελληνιδα, νομιζω, Κωνσταντινα.

Που ειναι; ξερει κανεις;;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
H Jasmine που παίζει τώρα;

ενεφανισθη προ 2-2,5 εβδομαδων στη συγγρου 144 και απο τοτε την ψαχνω και δεν ετυχε να την πετυχω.....αν ξερει καποιος ας πει,αν και πιστευω οτι καποια παιδια ξερουν που ειναι,αλλα δεν θελουν να πληροφορησουν για να μην γινει λαικο προσκυνημα καθοτι μιλαμε για τρελλο μωρο για οσους την θυμουνται απο αγνωστου στρατιωτου!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τριγγετα και στο 144 ποια γκομενακια παιζουν αυτη την εποχη?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τριγγετα και στο 144 ποια γκομενακια παιζουν αυτη την εποχη?

τριγγετα και συγγρου 144 παιζουν μαντυ,χριστινα,λενα,μαρια,ζανετ,αφροδιτη,ντελια και καμμια φορα γιασμιν...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φιλε vaso σημερα μετα απο καιρο θα παω στουντιο..θα περασω πρωτα απο βουρβαχη μηπως υπαρχει καμια εκπληξη και μετα κατηφοριζω σε αυτα.

Απο αυτες εχω παρει την Μαντυ...ειναι πολυ καλη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom