Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μεγάλε συναγωνιστή,

Ευχαριστώ για τα χαιρετίσματα.

Εγώ με την σειρά μου κατέθεσα στο Σοφάκι στην Κεφαλληνίας (75).

Πολύ Κα(υ)λό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχει ένα πουτανιάρικο στύλ, ότι πρέπει για τους καύσωνες.................

Καλά βόλια!

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
το γερμανικο αρμα μαχης<κλεμενο απο συν-γαμηκουλα>ειναι στην θεση του μεχρι και τις 03.00,φανερα ανανεωμενη μετα απο διακοπες και ετοιμη να ρουφιξει τα παντα.. κορινα,ιπωνακτος . :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
..η τζινα απο καρεα 30 μηπως εμφανιστηκε??..εχω καιρο να περασω απο αυτα τα μερη!!

tasou13

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κυριοι ψαχνω να βρω μια κοπελα που γνωρισα σε κωλομπαρο πριν τρεις μερες και εχασα τα ιχνη της.Προφανως αλλαξε 'ποστο'.Ευτυχως εχω photo απο το κινητο μου.Καθε βοηθεια δεκτη...

* Μεγαλε....απαγορεύονται αυστηρά οι ερασιτεχνικές φωτο..Παρακαλώ την προσοχή σου!!!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κυριοι ψαχνω να βρω μια κοπελα που γνωρισα σε κωλομπαρο πριν τρεις μερες και εχασα τα ιχνη της.Προφανως αλλαξε 'ποστο'.Ευτυχως εχω photo απο το κινητο μου.Καθε βοηθεια δεκτη...
γνωστή φάτσα ειδικά αν είναι από την Βουλγαρία η Ρουμανία σίγουρα είναι κάποια που ξέρω που τρώει μερικές φορές..

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

* Μεγαλε....απαγορεύονται αυστηρά οι ερασιτεχνικές φωτο..Παρακαλώ την προσοχή σου!!!
Φίλε μου αυτό το thread αναφέρεται αποκλειστικά σε ιερόδουλες που δουλεύουν σε στούντιο.Για αναζήτηση κοπέλας που γνώρισες σε κωλόμπαρο μάλλον πρέπει να βάλεις post στην κατηγορία των στριπτίζ/κωλόμπαρων και όχι στην κατηγορία των οίκων ανοχής.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Η Βούρβαχη 19 ξανάνοιξε ανανεωμένη πάλι μετά απο μεγάλο χρονικό διάστημα ανακαίνισης.Καιρός ήταν και μπράβο τους.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1

φιλαρα αν καταφερεις και τη βρεις τη δικια σου θα ηθελα και εγω να βαλω ενα post για να βοηθησουν οι συναδελφοι απο το site να βρω ενα γκομενακι που ειχα δει σε παραλια στη Μυκονο τον Ιουλιο του 2001 και νομιζω - ειμαι σχεδον βεβαιος- οτι μου εριξε μια κλεφτη ματια. Φωτογραφια δεν εχω αλλα την ενθυμουμαι πολυ καλα και μπορω να σας την περιγραψω.

tasou13

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ψυχραιμια.Εχετε δικιο..αλλα κανω καθε δυνατη προσπαθεια να την βρω μιας και το πραγμα ειναι ποιο σοβαρο απο μια κλεφτη ματια.Οποιος νομιζει οτι μπορει να βοηθησει και θελει ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα και θα του απαντησω με λεπτομεριες.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
ξέρει κανείς να παίζει κανένα κοντοπούτανο σαν τη Ντάλια τη Ρουμάνα της ιππωνακτος? σήμερα μου είπαν ότι μόλις έφυγε για διακοπές για 3 εβδομάδες αλλά μπορεί να είναι και μούφα.

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ιπωνακτος κορινα<γερμανικο μιλγφει> Βούρβαχη 19 αγριο mature ξανθο που με το κατι τις γινετε πολυ συνεργασιμο... ολα αυτα στο πιατο σας ως τις 03.00

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
φιλαρα αν καταφερεις και τη βρεις τη δικια σου θα ηθελα και εγω να βαλω ενα post για να βοηθησουν οι συναδελφοι απο το site να βρω ενα γκομενακι που ειχα δει σε παραλια στη Μυκονο τον Ιουλιο του 2001 και νομιζω - ειμαι σχεδον βεβαιος- οτι μου εριξε μια κλεφτη ματια. Φωτογραφια δεν εχω αλλα την ενθυμουμαι πολυ καλα και μπορω να σας την περιγραψω.
ε φιλε τη ειδα εγω αυτη συχναζει σε ενα μερος στη Βριλησου 55. Νομιζω οτι τη γαμησα κιολας σορυ εεε που στα χαλασα ετσι. Αλλα shit happens. Καλη ειναι στη προτεινω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom