Λοιπόν,
σημερινή απογευματινή στουντιό-τσαρκα :
Αχαρνών 85 = Η Χριστίνα, εμφανίσιμη και αρκετά καλήγραμμη ξανθιά κοπέλα, αλλά έβγαζε μια αγριάδα που δεν μου έκανε κλίκ.
Παρασσίου 36 = Κορίνα, ξανθιά με πιασίματα (που απεχθάνομαι). Καβλόφατσα μεν, προτιμώ τις καλύγραμμες δε.
Παιωνίου 10 = Κατάθεσης πρώτη και αποτυχημένη .
Δύο κοπέλες. Μία που δεν θυμάμαι με αρκετά πιασηματάκια (γι' αυτό & δεν την θυμάμαι) και η έταιρη αδύνατη (φυσιολογική) γλυκήτατη φρέσκια ΄Αντα.
Αφού μου τα ζάλισε η Κυρία του σπιτιού ότι αν καιπολύ νέα στο εππάγγελμα, είναι πολύ καλή, άντε και επειδή δεν είχε και τίποτα κα(υ)λύτερο εκεί γύρο, το δοκίμασα.
Πήρα το πρόγραμμα των 50 με 69 λογω του νεαρού της ηλικίας της ήθελα να το "γευτώ"......
Λοιπόν, πρίν προλάβω να ξεντυθώ τελείως, να σου την! Παιδάστικη φατσούλα, μαύρα σπαστά μαλάκια μέχρι τον ώμο, ςραίο δέρμα, μικρά αλλά σφιχτά νεαρά στήθη, ξυρισμένο πανέμορφα παιδικό μ......
Ωραία, θα περάσουμε λέω από μέσα μου, αλλά ως εκεί. Ελληνικά μηδεν, αγγλικά επίσης. Δεν πειράζει, δεν 8α λύσουμε σταυρόλεξο. Τα χάδια της πολύ άγαρμπα, στο 69 έκατσε 1 λεπτό με το ρολόι, πηγε να μου τον παίξει λίγο πριν φορέσει το κράνος, αλλά τόσο άγαρμπα που είχε το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Οπότε της λέω να το αφήσουμε, καλύτερα, μια και που η ζέστη στο δωμάτιο (αν και είχε κλιματισμό, ήταν πολύ χαμηλός)τα έκανε ακόμη χειρότερα. Με χίλια συγνώμη, η κοπελίτσα φεύγει.
Με περίμενε η κυρά έξω για να ρωτήσει πως μου φάνηκε η κοπελιά, και της είπα ότι μάπα το καρπούζι. Το μόνο που είχε να πεί, ήταν ότι θα της "τραβίξει" το αυτί. Για επιστροφή χρημάτων , ούτε λόγος.
Αχαρνών 106 = Η γνωστή Εμανουέλα. Δεύτερη κατάθεση. Τί το ήθελα????
Τα είχα πάρει με την μικρά της Παιωνίου, έβλεπα και συχνα την Εμαννουέλα (πρωί - μεσημέρι-βράδυ) οπότε , αν και αμφινταλαντευόμενες κριτικές, είπα ας κάνω και γώ μια δοκιμή.
Όλο χαμόγελα η μαντάμ στο σαλόνι, αλλά μέσα τυπικουρέ. Πάλι εγώ ο μ....ς διαλέγω το 69.
Με το που μπάινει μέσα με ρωτάει πως θα κάνουμε το 69. Από εκεί κατάλαβα ότι πάει και το 2ο το 50αρι. Ξεκινάμε, με ενθάρυνε στο 69 (ψεύτικα βέβαια) μέχρι που μου λέει έλα μέσα. Βάζει αλιφούλα , βάζει και τα δάχτυλα έτσι ώστε να γίνει πιο στενή η τριπούλα της και να επιταχύνει την εκσπερμάτωσή μου και αρχίζει να μου ζαλίζει τα αυτιά με τις γνωστές φράσεις: Σκλισε με, πάρε με, δειξε μου, μπίξε μου, έλα, φύγε κ.λ.π. Αφού βαρέθηκα να την ακούω, τελείωσα και εγώ ο καιμένος.
Το μόνο που μου άρεσε σε αυτό το Στούντιο είναι ο δυνατός κλιματισμός (δεν τον τσιγγουνεύονται) και τα μωρομάντηλα που είναι πολύ πρακτικά.
Αυτά. Προς γνώση και συμμόρφωση............ για τους υπολοίπους.