You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
Σήμερα στις 13:30 περίπου πήγα για πρώτη φορά Καρέα 30 με την ελπίδα να βρώ τη Λούση μετά τα τόσα θετικά που έχουν γραφτεί στο site. Την ώρα που άνοιγε η πόρτα έβγαινε ένας άλλος συναθλητής (μήπως μας διαβάζει για να μας πεί τη γνώμη του στην περίπτωση που κατέθεσε και εκείνος;). Η τσατσά μου παρουσίασε την Ντενίζ (αν δεν κάνω λάθος) και μου είπε σε ερώτησή μου οτι η Λούση είναι άρρωστη και δεν ξέρει πότε θα γυρίσει, ίσως από Δευτέρα. Τελικά με έπεισε για να καταθέσω τα 60 Ευρώ.
Λοιπόν η Ντενίζ: Ξανθιά, προς το κοντό και λίγο γεμάτο, μεγάλα φυσικά στήθη, από Τσεχία, τέσσερις μήνες στην Ελλάδα, δουλεύει κάθε πρωί εκεί (όλα αυτά με παντομίμα γιατί δεν ξέρει καθόλου σχεδόν Ελληνικά η Αγγλικά). Από συμμετοχή, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Η GFE στο ανώτατο σημείο. Μπορούσες να κάνεις τα πάντα όχι μόνο χωρίς κάποια αντίρρηση αλλά και με ένθερμη ανταπόκριση, χωρίς βιασύνη, αντίθετα είχα την αίσθηση οτι θα μπορούσα να μείνω όσο ήθελα.
Δεν προτρέπω κάποιον να πάει. Θα ήθελα και κάποιος άλλος να πει την εμπειρία του με την συγκεκριμένη κοπέλα.
Μήπως τελικά αυτή είναι η γνωστή ντενίζ που ήταν και φυλής ?
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστή σε ποιά περιοχή είναι το studio αυτο??Σήμερα στις 13:30 περίπου πήγα για πρώτη φορά Καρέα 30 με την ελπίδα να βρώ τη Λούση μετά τα τόσα θετικά που έχουν γραφτεί στο site. Την ώρα που άνοιγε η πόρτα έβγαινε ένας άλλος συναθλητής (μήπως μας διαβάζει για να μας πεί τη γνώμη του στην περίπτωση που κατέθεσε και εκείνος;). Η τσατσά μου παρουσίασε την Ντενίζ (αν δεν κάνω λάθος) και μου είπε σε ερώτησή μου οτι η Λούση είναι άρρωστη και δεν ξέρει πότε θα γυρίσει, ίσως από Δευτέρα. Τελικά με έπεισε για να καταθέσω τα 60 Ευρώ.
Λοιπόν η Ντενίζ: Ξανθιά, προς το κοντό και λίγο γεμάτο, μεγάλα φυσικά στήθη, από Τσεχία, τέσσερις μήνες στην Ελλάδα, δουλεύει κάθε πρωί εκεί (όλα αυτά με παντομίμα γιατί δεν ξέρει καθόλου σχεδόν Ελληνικά η Αγγλικά). Από συμμετοχή, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Η GFE στο ανώτατο σημείο. Μπορούσες να κάνεις τα πάντα όχι μόνο χωρίς κάποια αντίρρηση αλλά και με ένθερμη ανταπόκριση, χωρίς βιασύνη, αντίθετα είχα την αίσθηση οτι θα μπορούσα να μείνω όσο ήθελα.
Δεν προτρέπω κάποιον να πάει. Θα ήθελα και κάποιος άλλος να πει την εμπειρία του με την συγκεκριμένη κοπέλα.
Επισκέπτης
mhtsos 69: Δεν ξέρω για Φυλής γιατί δεν έχω πάει. Πάντως μου είπε οτι είναι μόνο τέσσερις μήνες στην Ελλάδα.
giovanisilva: Είναι η προέκταση της Ηλιουπόλεως προς Αθήνα, κοντά στο Α' Νεκροταφείο. Είναι πολύ εύκολο να το βρεις.
giovanisilva: Είναι η προέκταση της Ηλιουπόλεως προς Αθήνα, κοντά στο Α' Νεκροταφείο. Είναι πολύ εύκολο να το βρεις.
ΠΑ
Παπί Harpic triactif;
70 ? πα-πί χωρίς προφυλακτικό
Παπί Harpic triactif;
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αναρωτιεμαι το εξης εχω να παω σε στουντιο παρα πολυ καιρο και σημερα που εκανα βολτα σε καμια δεκαρια παρακαλαγανε για πελατη και καναν και σκοντο. τελικα περασα σε ενα και ειχα gfe με εκεινη. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΣΕ ΠΕΙΝΑ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ και κυνηγουν τους πελατες?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αναρωτιεμαι το εξης εχω να παω σε στουντιο παρα πολυ καιρο και σημερα που εκανα βολτα σε καμια δεκαρια παρακαλαγανε για πελατη και καναν και σκοντο. τελικα περασα σε ενα και ειχα gfe με εκεινη. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΣΕ ΠΕΙΝΑ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ και κυνηγουν τους πελατες?
σαφης ενημερωση φιλε....και εις ανωτερα! ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Συναθλητες ξερει κανεις αν εκλεισε το στουντιο στη δροσοπουλου 95 γιατι διαβασα στην εφημαριδα πως ανοιξε αλλο στη δροσοπουλου 98?
πρεπει να απευθυνθεις στην τσατσα της περιοχης που περιλαμβανει και την ενω λογω περιοχη..........πανο???σε ζητουν.....
Δεν διαφωνω, ΑΛΛΑ, η καιρια λεξη ειναι οπως ειπες, επαγγελματικη, γιατι αυτη ειναι η δουλεια της, αρα, οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα.παντως τελειως ψυχρη δεν ειναι.....οχι δεν εννοω βιασυνες και τετοια, κι εγω την ωρα που πηγα δεν ειχε κινηση και δεν ηταν βιαστικη, εννοω το επαγγελματικο στησιμο της κοπελας.. 1,2 φυγαμε και τετοια..
Οντως ειναι στουντιο, ανοιξε την προηγουμενη εβδομαδα, ΑΛΛΑ, προσοχη !!, Τριτη πρωι και Παρασκευη βραδυ, Τινα, προκειται για απατηΣημερα το πρωι πηγαινοντας στη δουλεια ειδα ταμπελα στην αχαρνων στο νουμερο 106 αν δεν κανω λαθος να γραφει studio και προλαβα να προσεξω μπουρδελιαρικη σκαλα να ανεβαινει... ξερει κανεις τιποτα γι' αυτο?
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
τι λες τωρα εσυ ξερεις κατι διαφορετικο?σαφης ενημερωση φιλε....και εις ανωτερα! ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!
Επισκέπτης
Mimikos2000, δεν ήταν δύσκολο να καταλάβεις γιατί σου απάντησε έτσι ο vasos!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....βρε παληκαρι, ο βασος σου απαντησε ετσι γιατι δεν δινεις καμια πληροφορια για στουντιο και κοπελα..
..τοσο δυσκολο σου ειναι ή φοβασαι να μην την καψεις ?
..ημαρτον, που λεει και ο βασος..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ΑΥΡΙΟ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΜΗΣΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..........
.........SOS........
τριπολη.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K