You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (7 μέλη και 19 επισκέπτες)
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
You can say that again!δυστυχως ειμαστε 30 χρονια πισω απο το εξωτερικο .ειναι απαραδεκτεσ οι σχεσεισ τιμων-υπηρεσιων.
Εγω αρχιζω να τσιγγουνευομαι. Ασε που πια παω με γνωστες μου πουτανες που ξερω οτι ειναι καλες. Σπανια θα δοκιμασω καινουρια.
Τωρα θα τιμησω Αφροδιτη και Κλαουντια απο Κηφισου 30. Δεν τις εχω παρει , αλλα με εψησαν οι κριτικες. Μεσα στη βδομαδα θα παω.
Η Σαρα απο Καρεα 30 δουλευει ; Τι ωρες ; Κανα τηλεφωνο υπαρχει γιατι αυτο που υπηρχε δε λειτουργει πια
Γενικα τα πραγματα ειναι πολυ στασιμα .το μονο ποθ πρεπει να κανουμε ειναι να πηγαινουμε σε αυτες που τιμουν τα λεφτα τους.ειναι χαλια η κατασταση στα στουντιο.επρεπε να ειναι τουλαχιστον 2 κοπελες σε καθενα να σε βαζουν να κανεις υποχρεωτικα ντουζακι τα δωματια πιο καθαρα.και οι κοπελες οχι να τις βγαζουν απο τη φυλης και μετα να τις βαζουν σε στουντιο.αντε γιατι τα πηρα.εγω γαμαγα την μελινα με ενα 20 αρικο μεταξουργειο.και ποσες αλλες ακομα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εσβησα καμια 10αριά off-topic ποστ.''να θυμισω οτι ανοιχτηκε www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,30318.0]νέο θρεντ[/url] για οσα ποστ θελουμε να κανουμε και δεν αφορουν ενημερωσεις και πληροφοριες..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
Σήμερα και μέχρι τις 5 το απόγευμα:
Δροσοπούλου 95, η γλυκιά Λάουρα με τα κοτσιδάκια απο το Βλαδισβοστόκ.
Δοκιμασμένη και πολύ καλή στο δωμάτιο, και πάνω απο όλα πολύ καθαρή γκόμενα.
Δροσοπούλου 97 η Γιάννα. Σκύλόφατσα με 3αρια βυζιά, με 80 ευρώ δίνει και κώλο.
Λέλας Καραγιάννη 35, στο επάνω (το κάτω έκλεισε) η Γαλίνα, καλό σώμα, αλλά απο πρόσωπο δεν μου είπε κάτι.Κάνει και ελέυθερο στοματικό.
Και Ιπποκράτους 144, η Πολωνέζα Νικόλ. Μελαχρινή με μακρύ ισιο μαλλί και πεταχτό κωλαράκι. Καλή φάνηκε. Η γνωστή Μαργαρίτα (απο Τριγγέτα, με τις βυζάρες) είναι εκτός Ελλάδος και επιστρέφει σε ενα 10ήμερο.
Δροσοπούλου 95, η γλυκιά Λάουρα με τα κοτσιδάκια απο το Βλαδισβοστόκ.
Δοκιμασμένη και πολύ καλή στο δωμάτιο, και πάνω απο όλα πολύ καθαρή γκόμενα.
Δροσοπούλου 97 η Γιάννα. Σκύλόφατσα με 3αρια βυζιά, με 80 ευρώ δίνει και κώλο.
Λέλας Καραγιάννη 35, στο επάνω (το κάτω έκλεισε) η Γαλίνα, καλό σώμα, αλλά απο πρόσωπο δεν μου είπε κάτι.Κάνει και ελέυθερο στοματικό.
Και Ιπποκράτους 144, η Πολωνέζα Νικόλ. Μελαχρινή με μακρύ ισιο μαλλί και πεταχτό κωλαράκι. Καλή φάνηκε. Η γνωστή Μαργαρίτα (απο Τριγγέτα, με τις βυζάρες) είναι εκτός Ελλάδος και επιστρέφει σε ενα 10ήμερο.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Όπως τα λέει ο Ζήρο απο πάνω και:
Κω 8β Κλειστό
*Λέλας Καραγτιάννη 35 στον πάνω όροφο όπως είπε ο φίλος ο Ζήρο ήταν η ξανθιά Γαλίνα αλλά ξέχασε να πει ότι στον κάτω όροφο ήταν... ο Βάσος Κάνει και ελεύθερο στοματικό μαζί και αυταρχικό σύμφωνα με τα λεγόμενα του μέλους frapoutsinos.Η τιμή του είναι 15€ για να σπάσει η πιάτσα.
Αγ.Μελετίου 37 Εύα η ξανθιά Ρουμάνα.
Παρασίου 36 η ξανθιά Κορίνα.
Αριστομένους 72 Πατρίτσια Βραζιλιάνα (είναι ίσως η μόνη Μαύρη που δουλεύει σε στούντιο μέχρι στιγμής).
*Χούμορ έτσι μη το χάψετε
Κω 8β Κλειστό
*Λέλας Καραγτιάννη 35 στον πάνω όροφο όπως είπε ο φίλος ο Ζήρο ήταν η ξανθιά Γαλίνα αλλά ξέχασε να πει ότι στον κάτω όροφο ήταν... ο Βάσος Κάνει και ελεύθερο στοματικό μαζί και αυταρχικό σύμφωνα με τα λεγόμενα του μέλους frapoutsinos.Η τιμή του είναι 15€ για να σπάσει η πιάτσα.
Αγ.Μελετίου 37 Εύα η ξανθιά Ρουμάνα.
Παρασίου 36 η ξανθιά Κορίνα.
Αριστομένους 72 Πατρίτσια Βραζιλιάνα (είναι ίσως η μόνη Μαύρη που δουλεύει σε στούντιο μέχρι στιγμής).
*Χούμορ έτσι μη το χάψετε
Επισκέπτης
Eπισκεψη μεσιμεριανη απο Ισμηνης 3 ,Χριστινα γερμανιδουλα με σκουλαρικι στο μουνακι.Καυλωμενη ως συνηθως και χαζοχαρουμενη!
Σε καλη κατασταση την ειδα γιατι ειχα να την παρω καιρο.
Σε καλη κατασταση την ειδα γιατι ειχα να την παρω καιρο.
Επισκέπτης
Πρωινη βαρδυα.
Δροσοπούλου 95, η ξανθια Λάουρα με τα κοτσιδάκια απο το Βλαδισβοστόκ η οποια ειναι τοσο καθαρη και τοσο αρρωστη με την καθαριοτητα (ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΥ )οποτε να πλενεστε και να πλενετε τα χερια σας στην τουαλετα πριν μπητε στο δωματιο.
Γλυκια και οτι πρεπει για ενα πρωινο για να παει καλα η μερα.
Δροσοπούλου 95, η ξανθια Λάουρα με τα κοτσιδάκια απο το Βλαδισβοστόκ η οποια ειναι τοσο καθαρη και τοσο αρρωστη με την καθαριοτητα (ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΥ )οποτε να πλενεστε και να πλενετε τα χερια σας στην τουαλετα πριν μπητε στο δωματιο.
Γλυκια και οτι πρεπει για ενα πρωινο για να παει καλα η μερα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παληκαρια, ξαναλεω υπαρχει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,30318.0]νέο θρεντ[/url] για ποστ που δεν περιεχουν ενημερωσεις και πληροφοριες..
Τελικά η Άννα ήταν εκεί (Πιπίνου 118).
Μέτριας εμφάνισης, ψηλή και λίγο γεματούλα. Πάλεψα με τον εαυτό μου και της είπα στην πίπα να μου βάλει καπότα. Τα παπάρια μου ένοιωσαν το θαυμάσιο φαινόμενο της υποπίεσης ενώ στάζουν ακόμη.
Πρέπει να πάει κάποιος με κουκούλα και να της σπάσει τα δόντια όμως γιατί αυτή θα τεμαχίσει κανέναν άνθρωπο. Της το έλεγα αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Ακολούθησε πισοκολλητό, κανονικό, πίπα, κανονικό, χύσιμο στα βυζιά και μικρή κουβεντούλα για τις εξελίξεις στο χρηματιστήριο και την πετρελαϊκή αγορά.
Γενικώς θετικές εντυπώσεις και θα ξαναπάω.
Κατά της εξοδό μου και μόλις έχω καβαλήσει το όχημα ειδικών αποστολών με σταματάνε 2 ειδικοί φρουροί, ζητάνε χαρτιά κτλ.
-Δικό σου είναι το δίκυκλο?
-Δικό μου
-Εδώ στην περιοχή μένεις?
-Όχι
-Κουβαλάς τίποτα πάνω σου?
-Όχι (μόλις τα άφησα στα βυζιά της κοπέλας μέσα)
-Τι κάνεις εδώ?
-Με είδες από που βγήκα?
-Ναί....α οκ..άντε καληνύχτα
-....
Πέρασα και εγώ το βράδυ από εκεί (λογικά την ώρα που ήσουν και εσύ), αλλά ψάχνοντας να παρκάρω, βλέπω τους 2 αστυνομικούς να περπατούν στα πέριξ, και όταν πια πάρκαρα, την είχαν αράξει ακριβώς απέξω. Οπότε, επειδή φοβήθηκα μήπως ετοιμάζουν κανένα ντου, την έκανα. Ισως περάσω απόψε.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Εγκαινιάζουμε τη νέα σελίδα του KamaSutra Studio (Φραντζή 47).
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αποψε σαββατο γυρω στις 9 30 κατεβηκα στο βριλησου 60.....χεχεχεχεχε
ειχα μεινει με την αναμνηση των 3 μαζεμενων πουτανων που ειχα πετυχει πριν μερικους μηνες......
ευγενικοτατος ο τσατσος μου εξηγησε πως δεν γινεται αυτο πλεον και το μαγαζι εχει αλλαξει ιδιοκτησια....
ετσι λοιπον κατεβαινω λιγο πιο κατω στο βριλησσου 12, εκει βρισκω τη κωνσταντινα
μπαινω μεσα στο δωματιο αφου εδωσα 50 ευρω και τη περιμενω.....
πολυ gfe το μωρακι ,ευγενικη,καλοσυνατη,καθαρη και αψογο γαμησακι....
το καυμενο το κοριτσι πτωμα ηταν(μου ειπε πως μια εβδομαδα τωρα δουλευει διπλοβαρδια..)
παρολαυτα χαμογελαστη και σε ολα προθυμη το μωρο μου!!!
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ στους ιδιοκτητες του μαγαζιου να της δωσουν ενα ρεπο. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!
τετοιο γαμησι που εκανε η κωνσταντινα συναγωνιζεται ακομα και τα πιο δυνατα τραβελια
ειχα μεινει με την αναμνηση των 3 μαζεμενων πουτανων που ειχα πετυχει πριν μερικους μηνες......
ευγενικοτατος ο τσατσος μου εξηγησε πως δεν γινεται αυτο πλεον και το μαγαζι εχει αλλαξει ιδιοκτησια....
ετσι λοιπον κατεβαινω λιγο πιο κατω στο βριλησσου 12, εκει βρισκω τη κωνσταντινα
μπαινω μεσα στο δωματιο αφου εδωσα 50 ευρω και τη περιμενω.....
πολυ gfe το μωρακι ,ευγενικη,καλοσυνατη,καθαρη και αψογο γαμησακι....
το καυμενο το κοριτσι πτωμα ηταν(μου ειπε πως μια εβδομαδα τωρα δουλευει διπλοβαρδια..)
παρολαυτα χαμογελαστη και σε ολα προθυμη το μωρο μου!!!
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ στους ιδιοκτητες του μαγαζιου να της δωσουν ενα ρεπο. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!
τετοιο γαμησι που εκανε η κωνσταντινα συναγωνιζεται ακομα και τα πιο δυνατα τραβελια
Εγκαινιάζουμε τη νέα σελίδα του KamaSutra Studio (Φραντζή 47).
Αντε να παιρνει σειρα και το Ιππονακτος 14!!!
Παίδες, χτεσινή βραδινή επίσκεψη Πιπίνου 118, ήταν η Αννα. Για όσους δεν θυμάστε, πρόκειται για την τέως Αντζελα της Αλκαμένους 117... Πράγματι είναι καλή σε ό,τι κάνει, αλλά όταν είχες συνηθίσει να το παίρνεις στο παλιό λημέρι με 25, κάπως σου φαίνεται να το παίρνεις με 50 μόλις 200 μέτρα μακριά. Είπαμε καλό το περιτύλιγμα, αλλά η διπλή τιμή είναι υπερβολική (πόσο μάλιστα όταν δεν υπάρχει τουαλέττα στο δωμάτιο, όπως σωστά σχολιάστηκε παραπάνω).
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Η Άντζελα ήταν 'παλιά φρουρά' στην Αλκαμένους 117 (ο οίκος του ακάπωτου) με Ζάνα το 'φαλαινοθηρικό milf' (αυτή δεν την πήρα ποτέ),την Βίκη την Τσέχα (25-30 η ηλικία της και ομορφούλα, ήταν και στη Διδύμου παλιά) και την Μαρία.Η Άντζελα απο Αλκαμένους 117 (μπουρδέλο) μετανομάστηκε σε Άννα στην Πιπίνου 118 (στούντιο).Ωραία ανταπόκριση Scalp36.Παίδες, χτεσινή βραδινή επίσκεψη Πιπίνου 118, ήταν η Αννα. Για όσους δεν θυμάστε, πρόκειται για την τέως Αντζελα της Αλκαμένους 117... Πράγματι είναι καλή σε ό,τι κάνει, αλλά όταν είχες συνηθίσει να το παίρνεις στο παλιό λημέρι με 25, κάπως σου φαίνεται να το παίρνεις με 50 μόλις 200 μέτρα μακριά. Είπαμε καλό το περιτύλιγμα, αλλά η διπλή τιμή είναι υπερβολική (πόσο μάλιστα όταν δεν υπάρχει τουαλέττα στο δωμάτιο, όπως σωστά σχολιάστηκε παραπάνω).
Επισκέπτης
πανο θυμασαι μια φορα που μιλαγαμε στο τσατ κ λεγαμε για την τζουλια κ μου ειχες πεις οτι ειναι κ στην κεφαλληνιας 75 κ σου ειχα πει κ εγω ειχα ρολαρει μια μελαχρινη τετοια....ε δεν ητο αυτη τελικα ητο η ΑΓΝΗ εγραψα κ κριτικη για χθες στο ΑΧΑΡΝΩΝ 106...
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εθνικότητα μήπως ξέρεις απο Αγνή που δουλεύει στο Αχαρνών 106? Για κάνε και μια ολική περιγραφή (μαλλιά,ύψος κλπ) για όλους τους φίλους.πανο θυμασαι μια φορα που μιλαγαμε στο τσατ κ λεγαμε για την τζουλια κ μου ειχες πεις οτι ειναι κ στην κεφαλληνιας 75 κ σου ειχα πει κ εγω ειχα ρολαρει μια μελαχρινη τετοια....ε δεν ητο αυτη τελικα ητο η ΑΓΝΗ εγραψα κ κριτικη για χθες στο ΑΧΑΡΝΩΝ 106...
Επισκέπτης
Εθνικότητα μήπως ξέρεις απο Αγνή που δουλεύει στο Αχαρνών 106? Για κάνε και μια ολική περιγραφή (μαλλιά,ύψος κλπ) για όλους τους φίλους.
λογικα χωρις να ειμαι σιγουρος καθως αυτα τα μαγαζια φερνουν μονο ρωσσιδες λογικα ρωσσιδα πρεπει να ειναι...
εμφανιση--->υψος κανονικο,μαλλια μελαχρινη βαμμενο οχι φυσικο,κοντο σχετικα,ματια πρασινα,φοβερο προσωπο ωραιο σωματακι αλλα αβυζο τελειως..φοραει ψηλοτακουνα τσοντοκατασταση...
Επισκέπτης
Οποιος δεν εχει παρει την Φαλαινα δεν εχει δει τιποτα.Η Άντζελα ήταν 'παλιά φρουρά' στην Αλκαμένους 117 (ο οίκος του ακάπωτου) με Ζάνα το 'φαλαινοθηρικό milf' (αυτή δεν την πήρα ποτέ),την Βίκη την Τσέχα (25-30 η ηλικία της και ομορφούλα, ήταν και στη Διδύμου παλιά) και την Μαρία.Η Άντζελα απο Αλκαμένους 117 (μπουρδέλο) μετανομάστηκε σε Άννα στην Πιπίνου 118 (στούντιο).Ωραία ανταπόκριση Scalp36.
Ειναι σαν να μην εχεις παει στο λυκειο μετα το γυμνασιο.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Πλάκα μου κάνεις για την Ζάνα ? Αυτή είναι 55 με 60 ετών,με ξανθιά περούκα,χρυσά δόντια και υπέρβαρη.Νομίζεις ότι ήταν προπονήτρια του Λιουμπλίκωφ (Ολυμπιονίκης της Σοβιετικής Ρωσίας της άρσης βαρών ).Ειλικρινά δεν σε πιστεύω γιατί ξέρω τα γούστα σου στα κορίτσια των στούντιο και στα city tours και συμπίπτουν με τα δικά μου.Σίγουρα μου κάνεις πλάκα με την ΖάναΟποιος δεν εχει παρει την Φαλαινα δεν εχει δει τιποτα.
Ειναι σαν να μην εχεις παει στο λυκειο μετα το γυμνασιο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K