james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.356
Όχι. Προσεχώς.Την έχεις δοκιμάσει μεγάλε;
Όχι. Προσεχώς.Την έχεις δοκιμάσει μεγάλε;
Ωραίος ο φίλοςΌχι. Προσεχώς.
Είναι δυνατόν να με ρωτάει το βλογιοκομμένο τι ζώδιο είμαι και ένα σωρό μαλακίες για να δει αν ταιριάζουμε στον χαρακτηρα; Σε πληρωμένο γαμησι;Σε λίγο θα ζητήσουν οι κοπέλες να συμπληρώσουμε τα προσωπικά μας στοιχεία (ηλικία, ύψος, βάρος) με επισύναψη φωτογραφίας, να τα παίρνει η τσατσά, να τα δίνει στην μποτανα, και να βλέπουμε αν εγκριθηκαμε ή όχι.
απλά ήθελε να σε φολιάσει και κοίταγε να σε ξενερώσει για να λέει μετά ότι φταις εσύ που και καλά δεν σου σηκώθηκε.Είναι δυνατόν να με ρωτάει το βλογιοκομμένο τι ζώδιο είμαι και ένα σωρό μαλακίες για να δει αν ταιριάζουμε στον χαρακτηρα; Σε πληρωμένο γαμησι;
Που δεν έγινε τελικά. Ασυμφωνία χαρακτήρων.
Madonna μαστορισσα στο γλυψιμο!!!!! Και τρελό κορμί!!!! Φάτσα να της πετάς τα χυσια, βυζάρες, λεπτή μέση, κολάρα για χαστούκια!!!! Θυμίζει πορνοστάρ σε αμερικάνικες τσόντες!!!! Πήγαινε και θα με θυμηθείς!!!Κάποια που να κάνει γλυφωκολαδα έχουμε;
Που την βρίσκω φίλε Μ;;Madonna μαστορισσα στο γλυψιμο!!!!! Και τρελό κορμί!!!! Φάτσα να της πετάς τα χυσια, βυζάρες, λεπτή μέση, κολάρα για χαστούκια!!!! Θυμίζει πορνοστάρ σε αμερικάνικες τσόντες!!!! Πήγαινε και θα με θυμηθείς!!!
Κωνσταντινουπόλεως 132Που την βρίσκω φίλε Μ;;
έχει έλλειψη το κωλόχαρτο και ψάχνεις το πολυτελείας; ;;;Κάποια που να κάνει γλυφωκολαδα έχουμε;
Πραγματι...καμια σχεση με τωρα..Τύπε, όπως ανέβαινες Πατησίων στα δεξιά, ήταν το ξακουστό στουντέλο της Κεφαλληνίας. Στον αριθμό 75 νομίζω. Αν λέμε το ίδιο, πιθανότατα, να είμαστε "σειρά".
Κεφαλληνιας 75...ακομη θυμαμαι μια Κορινα...super..ωραιο μαγαζιΠραγματι...καμια σχεση με τωρα..
Ειναι η πρωην Nadia..που δουλευε ξανα στο 373 κ μελαντιας..και μετα στη "παπατζοαλυσιδα"που εκλεισεΜια Ναταλιε Ρωσίδα στο Μελαντιας 50 έχει περάσει κάνεις?
Εννοειται πολυ πιο δυνατες επιλογες τοτε..αν και οι χωροι των μαγαζιων ηταν μετριοι..ειχαν ομως καλυτερο "υλικο" γιατι αυτο ειναι που μετραει!βεβαια εγω δε τα προλαβα στις δραχμες...δεν ειχα παει ακομη!τα προλαβα μονο με τις τιμολογησεις του ευρω.σε κάθετο της Πατησίων, δε θυμάμαι όνομα, ανέβαινα σκάλες σε παλιό νεοκλασσικό και στο ίδρυμα έβγαιναν 10 κοπέλες η μία μετά την άλλη. Είχα πάθει εντελώς κοκομπλόκο με λευκορωσίδα που ήταν φτυστή η Traci Lords και με ίδια βυζιά. Την είχαν για ένα μήνα και κάτι, μετά εξαφανίστηκε. Νομίζω ο πιο λάγνος μήνας που έχω περάσει στον στίβο του αγοραίου. Απίθανες εποχές. Να τα θυμάται κανείς και να αναπολεί.
νοσταλγία...Εννοειται πολυ πιο δυνατες επιλογες τοτε..αν και οι χωροι των μαγαζιων ηταν μετριοι..ειχαν ομως καλυτερο "υλικο" γιατι αυτο ειναι που μετραει!βεβαια εγω δε τα προλαβα στις δραχμες...δεν ειχα παει ακομη!τα προλαβα μονο με τις τιμολογησεις του ευρω.
γιατί δε δοκιμάζεις να γράψεις και μετά μια κριτική ;Μάγκες μου η μπελλα στο συγγρου 232 αξίζει; Γιατί από τις φωτο φαίνεται πολύ καλή