Χθεσινη πορνοβολτα στα στουντιο οπου γενικα ειδα και πολυ ξεπεσμο.
Ειδα στην κασσανδρας πολυ μετριοτατες κοπελες που μονο φυλης αξιζανε να ειναι και δεν θελω να ονομασω γιατι θα προσβαλω τα κοριτσια με αυτα που θα ελεγα με βαση αυτα που ειδα.
Βουλιαγμενης μου βγηκε μια κοιμησμενη με χιλια τατουαζ πανω της και ξερακιανη δεν σε επειθε να περασεις με την καμία.
Εκει 3 στουντιο ολα μια απο τα ιδια καθως και μπαζα κολομβιανο-βενεζουελο-τρεχα γυρευε ,με σωματα αλοπροσαλα, καλα αυτες οταν πανε 30 ουτε να τις φτυσεις.
Μπαινω στο κινητο τηλ internet και ψαχνω ψαχνω τιποτα ολα μια απο τα ειδια και λεω δε παω μια απο φυλης.
Φτανω το λοιπον και αντικριζω χειροτερη κατασταση μην αναλυω και εκει που ειμαι να φυγω μουρχεται η ιδεα να παω διπλα στη βεργας γιατι που και που φερνουν κανα καλο.
Μπαινω πρωτα λιοσιων καλα εκει γελαγε και ο καθε πικραμενος με τους κλοουν που βλεπαμε, μαλακα μου τι πραματα ηταν αυτα?
Παω βεργας στο υπογειο νομιζω νουμερο 7 σκεφτομενος τι σκατα θα δω μπροστα μου.
Εμφανιζεται ενα κοράσιο ονοματι Lana και λογω του οτι εχω καιρο να παω σε αυτα τα λημερια νομιζα ηταν η σαμπινα.
Τελικα ηταν διαφορετικη κοπελα Lana ηλικιακα 28-30 max ετσι εδειχνε, φρεσκοτατη κοπελα, σωματακι σαν να βλεπεις σαμπινα και μαλιστα με ομορφο προσωπο ολα πανω της τουμπανο σα να λεμε.Βεβαια περασα δωματιο και παιχτες, εκανα οτι ηθελα μαζι της πουθενα μη μα σου του οχι, την εγλειψα παντου μονο κωλο δεν μπηκα αλλα της τον βαραγα στον κωλο ομως χωρις κατι να με σταματησει και η κορασις να συμμετεχει κανονικα.Καναμε 4 στασεις χωρις να δυσανασχετει και ολα καλα.Τελικο χυσιμο στα ορθια πισωκολητο.
Για εμας τους στουντιακηδες εχει και ντουζιερα που δουλευει κανομικα ζεστο νερακι πετσετα κτλ ολα καλα αξιζε η κοπελα 11.30 ημουνα εκει.