Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.656
Πόντοι
2.356
μάλλον, έχει σβήσει η μνήμη. Νομίζω. θυμάμαι το σαλόνι ήταν ¨πλατεία¨ και πολύ άνετα τα δωμάτια, μα πολύ άνετα. Γαμούσαμε πασάδες.
Τύπε είσαι στα late 40s;

• Like
Αντιδράσεις: Hase

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
ναι και όχι.
Επειδή είμαι νέος στο άθλημα (από Αύγουστο του 2021 και μετά), δεν έχω προσωπική εμπειρία από την καλή εποχή των στούντιο.
Αυτό που έχω αποκομίσει είναι ότι
- υπάρχουν συγκεκριμένα κορίτσια του εικοσάρικου που είναι καλύτερα από αρκετά στουντιοκόριτσα
- στα στούντιο είναι (λίγο) καλύτερος ο μέσος όρος ηλικίας, πιο δύσκολα θα συναντήσεις υπέρβαρες ή γκιλφ αλλά οι πιο νεαρές δεν είναι απαραίτητα οι καλύτερες στο σέρβις. Για τους εγκεφαλικούς τύπους σαν κι εμένα, αυτό μπορεί να χαλάσει τη συνεδρία
- το απλό πρόγραμμα του στούντιο ΔΕΝ είναι 2,5 φορές καλύτερο από το σέρβις του εικοσάρικου.
Ένα σημερινό παράδειγμα, αν λέει κάτι: έφυγα άχυστος από κοπέλα του εικοσάρικου την οποία έχω ως στάνταρ. Ρεφάρισα λίγες ώρες αργότερα με άλλο ένα εικοσάρικο και με κοπέλα που είναι κάτω του αποδεκτού εμφανισιακά. Για να κάνω τα ίδια σε στούντιο θα είχα σκάσει ενάμισυ κατοστάρικο.
Θεωρω το πας λαθος φιλαρακο. Τα στουντιο τελος πια εδω και καιρο, οσο για υπηρεσιες ειναι καθετα μπουρδελου φυλης και αρκετα και μεταξουργειου.Μια δυο τρεις κοπελες δεν φερνουν την ανοιξη.
Οσο για τα χρηματα που λες δεν εχουν να κανουν ειτε στο ενα ειτε στο αλλο απλα μπορουσαμε να γαμησουμε καλυτερα μουνια στο 50 ρικο αλλα καποιες φορες και στο 20 ρικο και στο 10ρικο παλαιοτερα.Τωρα πλεον καλυτερα γαμας στο 20 ρικο τουλαχιστον αυτη τη στιγμη.Το χρημα δεν εχει να κανει μεταξυ αυτων που ανεφερα.Απλο ειναι, εχεις να διαθεσεις? τοτε πας και γαμας οπου θελεις και δεν τα τσιμπολογας τα λεφτα, το εχω ξαναπει το να περασεις πολυ ωραια με μια κορασιδα παιζουν πολλα ρολο και οχι μονο τα λεφτα.Αμα καθεσαι και ξεψυριζεις το ποσες φορες γαμας στο δελο 20ρικου και ποσες 10ρικου 50ρικου τοτε εχεις χασει το παιχνιδι.Ολοι μας παμε στα οτιδηποτε σε αγοραιου ερωτα να περασουμε λιγες στιγμες ομορφα καυλα οπως θετε πεστε το, ασχετα με το χρηματικο αντιτυμο.
Προσωπικα ποτε δε μενοιαξε τα ποσα λεφτα θα δωσω αλλα το να περασω καλα να γουσταρω, αμα δεν εχουμε χρηματα τοτε ας κατσουμε σπιτι μας να τον εκανουμε λαστιχο

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
65
Like
3.739
Πόντοι
2.666
Θεωρω το πας λαθος φιλαρακο. Τα στουντιο τελος πια εδω και καιρο, οσο για υπηρεσιες ειναι καθετα μπουρδελου φυλης και αρκετα και μεταξουργειου.Μια δυο τρεις κοπελες δεν φερνουν την ανοιξη.
Οσο για τα χρηματα που λες δεν εχουν να κανουν ειτε στο ενα ειτε στο αλλο απλα μπορουσαμε να γαμησουμε καλυτερα μουνια στο 50 ρικο αλλα καποιες φορες και στο 20 ρικο και στο 10ρικο παλαιοτερα.Τωρα πλεον καλυτερα γαμας στο 20 ρικο τουλαχιστον αυτη τη στιγμη.Το χρημα δεν εχει να κανει μεταξυ αυτων που ανεφερα.Απλο ειναι, εχεις να διαθεσεις? τοτε πας και γαμας οπου θελεις και δεν τα τσιμπολογας τα λεφτα, το εχω ξαναπει το να περασεις πολυ ωραια με μια κορασιδα παιζουν πολλα ρολο και οχι μονο τα λεφτα.Αμα καθεσαι και ξεψυριζεις το ποσες φορες γαμας στο δελο 20ρικου και ποσες 10ρικου 50ρικου τοτε εχεις χασει το παιχνιδι.Ολοι μας παμε στα οτιδηποτε σε αγοραιου ερωτα να περασουμε λιγες στιγμες ομορφα καυλα οπως θετε πεστε το, ασχετα με το χρηματικο αντιτυμο.
Προσωπικα ποτε δε μενοιαξε τα ποσα λεφτα θα δωσω αλλα το να περασω καλα να γουσταρω, αμα δεν εχουμε χρηματα τοτε ας κατσουμε σπιτι μας να τον εκανουμε λαστιχο
Ασχετα απο τα χρηματα που θα δωσεις..η αισθηση που παιρνεις στο τελος ειναι εκεινο που μενει...απο τη δικη μου εμπειρια που ξεπερνα τη 15ετια.. λιγα παραπανω-παρακατω χρηματα...ειναι ανευ σημασθας..με καποια π.χ που δε περασα καλα..και δωρεαν να μιυ τη δινανε...δε θα τη ξαναδιαλεγα..θα ξαναπερναγα ευχαριστως με περιπτωση που περασα ωραια..ακομη κι αν κοστιζε

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.424
Πόντοι
41.813
Τύπε, όπως ανέβαινες Πατησίων στα δεξιά, ήταν το ξακουστό στουντέλο της Κεφαλληνίας. Στον αριθμό 75 νομίζω. Αν λέμε το ίδιο, πιθανότατα, να είμαστε "σειρά".
στο 45 ηταν. τωρα εχει γινει κτιριο γραφειων νομιζω.
αξεχαστες εποχες. παντα ειχε 10-12 κοπελλες μεσα.
ειχα επενδυσει πολλες φορες εκει σε μια με το ονομα Βικτωρια.
Ρωσιδαρα πανυψηλο ατι που την εβλεπες και αφηνιαζες απο καβλα.
οχι οτι οι αλλες πηγαιναν πισω εμφανισιακα,αλλα αυτη ξεχωριζε για τα γουστα μου.
γυναικαρα κι οχι ρεταλι σαν τις σημερινες.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.656
Πόντοι
2.356
στο 45 ηταν. τωρα εχει γινει κτιριο γραφειων νομιζω.
αξεχαστες εποχες. παντα ειχε 10-12 κοπελλες μεσα.
ειχα επενδυσει πολλες φορες εκει σε μια με το ονομα Βικτωρια.
Ρωσιδαρα πανυψηλο ατι που την εβλεπες και αφηνιαζες απο καβλα.
οχι οτι οι αλλες πηγαιναν πισω εμφανισιακα,αλλα αυτη ξεχωριζε για τα γουστα μου.
γυναικαρα κι οχι ρεταλι σαν τις σημερινες.
Τύπε ένα δίπατο νεοκλασικό δεν ήταν;
Υπέροχα κορίτσια, καλές τιμές, άνετοι χώροι...
Αλλά πάνω από όλα το αίμα μας των 20 ετών που έβραζε...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.194
Πόντοι
2.846
Ενάμισι κατοστάρικο;;;
Τύπε, εγώ θυμάμαι τα στούντιο στην εποχή των 50€.
όχι συνάδελφε, η βασική χρέωση παραμένει 50€.
Εννοώ ότι χρειάστηκε να πάω σε δυο κορίτσια κι έκανα πράγματα (π.χ. 69, ελεύθερη πίπα) που σε στούντιο θα μου κόστιζαν 150€ και για τις δυο.

Τελευταία τροποποίηση:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.424
Πόντοι
41.813

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Μαλβίνα νο2 aka Μωλβίνα aka Πωλίνα.

Τεχνικές καμουφλάζ.

Μην έχοντας χτες το βραδυ τι να κάνω ,κοινώς κωλοβαρουσα είπα να κάνω άλλη μια απόπειρα στην Πωλίνα μήπως λύσω το μυστήριο του 'κανε καμία βόλτα ,είναι κλεισμένη για μια ωρα'

Αυτή τη φορά τα κατάφερα μέχρι μέσα το δωμάτιο με τεχνικές απόκρυψης -καμουφλαζ όπου και...έφαγα πορτα . Μέσα. Σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς όχι να γαμησω αλλά ούτε να αγγίξω.

Παρεισήφρησα στο δωματιο φορώντας νεανικά ρούχα ,καπέλο και με βοήθεια το ημίφως.

Η πλάκα είναι ότι στο σαλόνι με είδε από πολύ κοντά ,μου μίλησε,της άγγιξα και τη μέση.

Με το που μπαίνει στο δωμάτιο και με βλέπει χωρίς ρούχα και καπέλο ,την πλούσια γκρι κώμη μου έπαθε σοκ μαλλον.

Πάω να τη χουφτωσω κάνει πέρα,ξαπλωσε μου λέει και αρχίζει να μου λέει ένα σωρό μαλακίες . Μην χουφτωνεις και πολύ. Πόσο χρονών είσαι; Δεν θα μαι λέω. Πόσο είσαι ;Είναι 20 λέει,έχω θέμα.

Σιγα μην είναι 20.

Δηλαδή ήθελε να ακούσει τον αριθμό . Από αυτό που έβλεπε δεν έβγαζε συμπέρασμα;

Μετά συνέχισε κι άλλες μαλακίες. Τι ζώδιο είσαι λέει; Αυτό λεω . Εγωιστές λέει.

Φυσικά ο κούκος μετά απ' όλα αυτά ήταν ψοφιος. Μια φορά την άγγιξα.

Τι να κάνουμε τώρα λέει; Είπα να της πω να παίξουμε ταβλι . Της λέω ότι θες εσύ . Το αφήνω πάνω σου. Σαν να της λέω ξεκουμπησου.

Δεν μπορώ λέει . Δεν ταιριάζουμε. Γιατί θα παντρευτουμε λέω; Δεν σου σηκώνεται μου λέει. και σηκώνεται και φεύγει .

Τί να της πεις στο βούρλο μετά;

Το συμπέρασμα είναι ότι χώνει πόρτες αβερτα σε μεγαλυτερους κυρίως αλλά αυτές τις φορές που πήγα είδα να παίρνουν πόδι και πιτσιρικάδες.

Η βαθύτερη αιτία όμως μου φαίνεται,εκτός του ότι έχει κάψει εγκέφαλο ,είναι ότι παίζει να είχε κάποια σχέση με πολύ μεγαλύτερο και τη σουταρε. Πώς να μην τη σουτάρει το βούρλο.

Έχει εξελιχθεί σε Μαλβίνα νούμερο 2. Το χει το μαγαζί.

Αυτή όχι για στουντιοκόριτσο δεν κάνει πλέον ,αλλά ούτε για να πλένει κανένα πιάτο.

Τελευταία τροποποίηση:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.019
Πόντοι
7.046

Τεχνικές καμουφλάζ.

Μην έχοντας χτες το βραδυ τι να κάνω ,κοινώς κωλοβαρουσα είπα να κάνω άλλη μια απόπειρα στην Πωλίνα μήπως λύσω το μυστήριο του 'κανε καμία βόλτα ,είναι κλεισμένη για μια ωρα'

Αυτή τη φορά τα κατάφερα μέχρι μέσα το δωμάτιο με τεχνικές απόκρυψης -καμουφλαζ όπου και...έφαγα πορτα . Μέσα. Σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς όχι να γαμησω αλλά ούτε να αγγίξω.

Παρεισήφρησα στο δωματιο φορώντας νεανικά ρούχα ,καπέλο και με βοήθεια το ημίφως.

Η πλάκα είναι ότι στο σαλόνι με είδε από πολύ κοντά ,μου μίλησε,της άγγιξα και τη μέση.

Με το που μπαίνει στο δωμάτιο και με βλέπει χωρίς ρούχα και καπέλο ,την πλούσια γκρι κώμη μου έπαθε σοκ μαλλον.

Πάω να τη χουφτωσω κάνει πέρα,ξαπλωσε μου λέει και αρχίζει να μου λέει ένα σωρό μαλακίες . Μην χουφτωνεις και πολύ. Πόσο χρονών είσαι; Δεν θα μαι λέω. Πόσο είσαι ;Είναι 20 λέει,έχω θέμα.

Σιγα μην είναι 20.

Τι να κάνουμε τώρα λέει; Είπα να της πω να παίξουμε ταβλι . Της λέω ότι θες εσύ . Το αφήνω πάνω σου. Σαν να της λέω ξεκουμπησου.

Δεν μπορώ λέει . Δεν ταιριάζουμε. Γιατί θα παντρευτουμε λέω; Δεν σου σηκώνεται μου λέει. και σηκώνεται και φεύγει .

Το συμπέρασμα είναι ότι χώνει πόρτες αβερτα σε μεγαλυτερους κυρίως αλλά αυτές τις φορές που πήγα είδα να παίρνουν πόδι και πιτσιρικάδες.

Η βαθύτερη αιτία όμως μου φαίνεται,εκτός του ότι έχει κάψει εγκέφαλο ,είναι ότι παίζει να είχε κάποια σχέση με πολύ μεγαλύτερο και τη σουταρε. Πώς να μην τη σουτάρει το βούρλο.

Αυτή όχι για στουντιοκόριτσο δεν κάνει πλέον ,αλλά ούτε για να πλένει κανένα πιάτο.
Φυσικά μετά σηκώθηκες και έφυγες; Ούτε κουβέντα στην τσατσά για επιστροφή χρημάτων, τόσο αηδιασμένος;

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Εν τέλει γάμησα τη Τζασμιν στο οριεντάλ.

Βαριέμαι να γράφω πάλι. Δεν ξαναπαταω

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Αυτή η Τζασμιν κατά πλεροφοριες δουλευε στο γκλαμουρ ως Αλεξανδρα . Την ξέρει κανείς;

Τελευταία τροποποίηση:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.122
Πόντοι
2.846
Η καυλιαρα Ζενια από Τριγγετα και Βρυλισσου 46 , ξέρετε που έχει μετακομίσει και με ποιο όνομα ? Για δώστε λίγο φως να παω να την δω , έχω περάσει σούπερ κατά καιρούς με την μικρή ....

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.147
Πόντοι
3.886
Κάποια που να κάνει γλυφωκολαδα έχουμε;

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.350
Πόντοι
206
Η καυλιαρα Ζενια από Τριγγετα και Βρυλισσου 46 , ξέρετε που έχει μετακομίσει και με ποιο όνομα ? Για δώστε λίγο φως να παω να την δω , έχω περάσει σούπερ κατά καιρούς με την μικρή ....
To θεόμουνο δουλεύει στην αλυσιδα πειραιως 193,θησεως,318 κλπ με νεο όνομα Rina.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
692
Πόντοι
81

Τεχνικές καμουφλάζ.

Σιγα μην είναι 20.

Δηλαδή ρε φίλε μπήκες σε τέτοιο κόπο για να λύσεις το μυστήριο της βλαμμένης? Και αν κατάλαβα καλά της άφησες τα χρήματα μπουρμουάρ, χωρίς να σου κάνει ούτε πίπα? Με συγχωρείς που στο λέω, αλλά έτσι καλομαθαίνει και μετά θα κάνει τα ίδια και σε άλλους. Κακώς και μπήκες στο τριπάκι για κουβέντα, βάλτην κάτω και σκίστην να πιάσουν τα χρήματα τόπο. Ή μόλις σου είπε δε ταιριάζουμε, ωραία τα χρήματα μου πίσω και αν σου πει ο,τι άλλο φωνάζεις αστυνομία να δούμε αν έχει το κατάστημα άδεια λειτουργίας.

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Μετά το καραφόλιασμα της ψωνισμενης και αλλοπρόσαλλης Πωλίνας ,πήγα μιας και με έβγαλε ο δρόμος στη Τζασμιν , στο οριενταλ.

1.65, λεπτή,τρομπαρισμενα χείλη, 3.5 πλαστικά βυζια , καλά στην αφή,όχι σκληρά, καλό δέρμα.Ελληνοφωνη κάργα.

Γλυψαρχίδι ,πιπα και δύο στάσεις. Δυσανασχετουσε στο πισωκολλητο κοπανημα αλλά τελικά το αποδέχτηκε και το κοπανησα δεόντως.

Πριν μπω στο δωμάτιο είπε μαλακια η τσα2 και με μπέρδεψε μου βάλε ψύλλους στ αυτιά.Ποια είναι λεω; Και μου λέει η Ελίζα η τρανς . Εγώ λέω την Τζασμιν ειδα στο πρόγραμμα. Περίμενε λέει, είναι να φύγει η Τζασμίν.

Η Τζασμιν είναι τρανς λεω; Όχι μου λέει η τσα2 είναι και η Ελίζα. Θες να τη δεις; Όχι λέω δεν πάω με τρανς.

Και σκέφτομαι, του πουστη, αφού η Τζασμίν δούλευε άκουσα στο Γκλάμουρ ως Αλεξάνδρα, δεν μπορεί να είναι τρανς.

Δέρμα μαλακό, μικρό μουνι, κοπανημα δεν αντέχει. Γυναικεία όλα αυτά. Νομίζω.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom