You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Σε λίγο θα μας μαστιγώνουν και θα μας στραποναρουν για να μας αφήσουν να περάσουμε με την Πωλίνα δλδΡε είναι αλήθεια αυτό που γράφεται; για την Πωλίνα από Τριγγέτα 3 ; Ο άλλος λέει ότι περίμενε 1 ώρα έξω στο λιοπύρι για να μπει μέσα. Εγώ κάθε φορά που την έχω πάρει είμαι μόνος μου στο στούντιο και σε 5 λεπτά είναι μέσα στο δωμάτιο.
χμμ, υπερβολικά χλιαρή στο παιχνίδι - σαν να είναι μεταξύ του ναι και όχι στο να κάνει αυτή τη δουλειά - και χρησιμοποιεί μισό μπουκάλι κολπικό τζελ ανά συνεδρία, με όλα τα επακόλουθα...Η' την ουκρανεζούλα Ίρινα που είναι μαζί με τη Ντινάρα στο H.Palace? Πιστεύω ότι είναι κοντά στο γούστο του φίλου Κλάιν, εκτός άμα τον πειράζουν τα τατου.
Υπάρχει περίπτωση να είναι η ίδια που είχε περάσει κι από Alien, το καλοκαίρι του 2020 και πιο πριν;είναι αρχοντική μιλφαρα στα όρια του γκίλφ πλέον....την είχα δοκιμάσει προ πανδημίας στο Κ132...εντάξει οκ μια σχετικά καλή επιλογή χωρίς κώλους βέβαια και χωρίς να κάνει κάποια διαφορά....στέκεται πολύ καλά για τα χρόνια της και είναι απλά οκ γαμήσι για να αδειάσεις. Τίποτα παραπάνω.
...Δεν είναι έτσι σφιχτή, ..., πάντως είναι σφριγηλή
μπορεί να σε καψουρεύτηκεΡε είναι αλήθεια αυτό που γράφεται; για την Πωλίνα από Τριγγέτα 3 ; Ο άλλος λέει ότι περίμενε 1 ώρα έξω στο λιοπύρι για να μπει μέσα. Εγώ κάθε φορά που την έχω πάρει είμαι μόνος μου στο στούντιο και σε 5 λεπτά είναι μέσα στο δωμάτιο.
Τελικά καλά κάνω και δε πάω πουθενά. Ευχαριστώ Johnstef που με γλίτωσες από το ξενέρωμα. Αυτό με το τζελ δε το μπορώ καθόλου..χμμ, υπερβολικά χλιαρή στο παιχνίδι - σαν να είναι μεταξύ του ναι και όχι στο να κάνει αυτή τη δουλειά - και χρησιμοποιεί μισό μπουκάλι κολπικό τζελ ανά συνεδρία, με όλα τα επακόλουθα...
Το τζελ είναι ο κανόνας.Τελικά καλά κάνω και δε πάω πουθενά. Ευχαριστώ Johnstef που με γλίτωσες από το ξενέρωμα. Αυτό με το τζελ δε το μπορώ καθόλου..
Δεν μπορεί να έχουμε την απαίτηση η εργαζόμενη να υγρανθει με φυσικό τρόπο για τον πελάτη, από την άλλη σε στεγνό μουνι δεν μπαίνει μέσα τίποτα.
Όταν διαβάζεις από διάφορους ότι και καλά η κοπέλα υγρανθηκε για το πάρτη τους, πολύ απλά έχει βάλει λιπαντικό από πριν.
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες το παρακάνουν και αερογαμουμε.
Trial and error ή αν δεν πάθεις δεν θα μάθειςΕπόμενος στόχος Πωλίνα από Άλιεν (πρώην Λίλιαν από Σ12 ή Άννα από Νιρβάνα). Το μόνο πρόβλημα είναι ότι εμφανησιακά δε με πολυγεμίζει καθώς και το ότι δεν υπάρχει πρόσφατη καταγεγραμμένη ενημέρωση για τις υπηρεσίες της.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.590
- Πόντοι
- 5.946
έχει πέσει λίγο στην απόδοση καθ' ότι και έχει πάρει κιλά αλλά και έχει γκομενιάσει...Επόμενος στόχος Πωλίνα από Άλιεν (πρώην Λίλιαν από Σ12 ή Άννα από Νιρβάνα). Το μόνο πρόβλημα είναι ότι εμφανησιακά δε με πολυγεμίζει καθώς και το ότι δεν υπάρχει πρόσφατη καταγεγραμμένη ενημέρωση για τις υπηρεσίες της.
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.293
- Πόντοι
- 2.420
Να ζήσουμε να την θυμόμαστεΜάγκες ξέρει κανείς αν η Kataleya τέλος ;;;;;
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.214
- Πόντοι
- 2.356
Θυμάμαι τις εποχές (10 χρόνια πριν) που τα στούντιο παρείχαν καλές υπηρεσίες.
Θεωρείτε ότι σήμερα τείνουν να εξισωθούν με τη Φυλής;
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.568
- Πόντοι
- 3.246
Με την μπαζαρια που κυκλοφορει προς τα εκει οδευει ελαχιστες ειναι οι αξιολογεςΘυμάμαι τις εποχές (10 χρόνια πριν) που τα στούντιο παρείχαν καλές υπηρεσίες.
Ωραίος με έσωσες, αν δε μου πολυέκανε εξαρχής φαντάσου τώρα. Με γλίτωσες από το κόπο να τρέχω Φιλαδέλφεια, ευχαριστώέχει πέσει λίγο στην απόδοση καθ' ότι και έχει πάρει κιλά αλλά και έχει γκομενιάσει...
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.774
- Πόντοι
- 3.715
ακολουθεί κι αυτός ο πάλαι ποτέ λαμπρός κλάδος μια κατηφόρα άνευ προηγουμένου.Με την μπαζαρια που κυκλοφορει προς τα εκει οδευει ελαχιστες ειναι οι αξιολογες
Ναι παραπονιόμαστε, ναι δε μας αρέσει και το θέμα είναι ότι οι επιλογές που έχουμε όλο και λιγοστεύουν.
Αλλά, προκειμένου να γαμήσω μια φώκια, προτιμώ άλλες πρακτικές κι εξοικονόμηση. Θα φτιάξουν; Αμφιβάλλω, γιατί καλόμαθαν στα σύκα (150-200) και άντε να ξεμάθουν. Μετά όλα τα ιδρύματα έχουν κι αυτά έξτρα έξοδα και ζουν σε ακρίβεια, οπότε η αρπαχτή είναι σίγουρη, το φόλιασμα εγγυημένο, η μπέσα ανύπαρκτη.
Ετσι όπως πάει η πορεία τους ναιΘυμάμαι τις εποχές (10 χρόνια πριν) που τα στούντιο παρείχαν καλές υπηρεσίες.
Λίγες οι καλές περιπτώσεις
Δέκα χρόνια πριν άνοιγε το ένα μετά το άλλο
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.568
- Πόντοι
- 3.246
Εδω σε εσκορταδικα δε παιζουν υπερμουναρες, μη περιμενετε να γινει τιποτα της προκοπης σε στουντιο ακομη και αν γινει η κοπελα δεν θα προλαβαινει να κλεισει μπουτι και θα καει συντομαακολουθεί κι αυτός ο πάλαι ποτέ λαμπρός κλάδος μια κατηφόρα άνευ προηγουμένου.
Ναι παραπονιόμαστε, ναι δε μας αρέσει και το θέμα είναι ότι οι επιλογές που έχουμε όλο και λιγοστεύουν.
Αλλά, προκειμένου να γαμήσω μια φώκια, προτιμώ άλλες πρακτικές κι εξοικονόμηση. Θα φτιάξουν; Αμφιβάλλω, γιατί καλόμαθαν στα σύκα (150-200) και άντε να ξεμάθουν. Μετά όλα τα ιδρύματα έχουν κι αυτά έξτρα έξοδα και ζουν σε ακρίβεια, οπότε η αρπαχτή είναι σίγουρη, το φόλιασμα εγγυημένο, η μπέσα ανύπαρκτη.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.774
- Πόντοι
- 3.715
εμ, δεν το έχουμε δει το έργο...;Εδω σε εσκορταδικα δε παιζουν υπερμουναρες, μη περιμενετε να γινει τιποτα της προκοπης σε στουντιο ακομη και αν γινει η κοπελα δεν θα προλαβαινει να κλεισει μπουτι και θα καει συντομα
ουρά προσκυνήματος και στο τέλος μένει το ¨σκήνωμά¨ της και τέλος.
Ακρίντα...! Πείνα...!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K