Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Δεν σου πάει καρδιά ε; Είσαι ευαίσθητη ψυχή.Θέλω και να την απατησω και δεν μπορώ.
Δεν σου πάει καρδιά ε; Είσαι ευαίσθητη ψυχή.Θέλω και να την απατησω και δεν μπορώ.
Α ναι, το ξέχασα και αυτό.Δεν αφήνει ο Κουλης να ρθουν ανάλογα μουνια.
Καλα αυτη θα παει σε κανα στουντιο η θα γινει ανεξαρτητη η γραφειο κατσε να δειςΠαει χάλασε ο κόσμος.
Στο δίπλα νήμα βγήκε στη δημοσιότητα το πιπίνι η Σαμπίνα και απαντάει σε ερωτήματα μπουρδελιαρηδων.
Γύρισες στην θαλπωρή του νήματος; Μην ξαναβγεις για σήμερα, λέει βροχές.Και μια ερώτηση εγκυκλοπαιδική για τους παλιούς. Ποτε εμφανίστηκαν τα στούντιο στην Αθήνα;
Κρυφοκοιτάς όμως, μουσίτσα!Μπουρδελα ποτέ των ποτών ξανά ζαμέ.
Ο Βορδελος ειναι πανταχου παρωνμε το κιάλι πολύ αραιά και που
και τα πάντα γαμών.Ο Βορδελος ειναι πανταχου παρων
είσαι παλαβός? το κορίτσι είναι από άλλο πλανήτη...Να φέρω και ένα χειροπιαστό παράδειγμα .
Την Ναταλί του Άθενς γκερλς που είναι η απόλυτη βίζιτα για πάρα πολλους εδώ στο σαιτ.
Την πήρα μια και μοναδική φορά.
Δεν μου άρεσε καθόλου.Εκαψα 150 που τα κλαιγα για καιρό μετά.
Δεν είναι όλες για όλους.
φίλε η γκόμενα αυτή ανασταίνει και πεθαμένους και δεν σου άρεσε?Ακριβώς στα λόγια μου έρχεσαι. Εμένα δεν μου άρεσε καθολου
για θύμισε μου ποιά είναι το στυλ σου...Εμένα με ξεκάβλωσε τελείως. δεν είναι του στυλ μου.
?ο νοών νοειτω
ωραίο το κουίζ.Και μια ερώτηση εγκυκλοπαιδική για τους παλιούς. Ποτε εμφανίστηκαν τα στούντιο στην Αθήνα;
φανερά ναι.Δηλαδή ποτέ άνοιξαν ξανά μαζικα μετά τον βρομιάρη τον ζουγκλα;
λίγο πιο μετά, στο έμπα του ευρώΥπήρχαν κανονικά δηλαδή το 2000;
ρώτα τον ζούγκλα,και πόσο διάστημα ήταν κλειστά με τον ζουγκλα;
Έκανες και εσύ τώρα την ερώτηση τις χρονιάςγια θύμισε μου ποιά είναι το στυλ σου...
ποιος τον κλάνει κι αυτόνπίνει το χαμομήλι του τωρα
αυτός με την Καταλέυα είναι?Έκανες και εσύ τώρα την ερώτηση τις χρονιάς
Πάω για δράση.
Ρε κουλουρ τι δουλειά έχεις εσύ στο νήμα για τα μπουρδελάκια. Τι έγινε πήρες ανάποδα το βολάν?Αντε, γαμηθήτω . Καραεπηξα όλη μερα σημερις. Πάω για δράση.