Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.209
- Πόντοι
- 3.246
βαλε περουκα και βγες συγγρου easy money
βαλε περουκα και βγες συγγρου easy money
Μην μου δίνεις ιδέες. Σε μία νύχτα θα ξεχρεώσωβαλε περουκα και βγες συγγρου easy money
Πολυ τραβελοφατσα εχει απο κοντα ( θυμησου αυτη τη κουβεντα αν πας ) , στεγνο κ χαλαρο κορμι χωρις περιττα λιπη αλλα κ χωρις πεταχτο κωλο , απογοητευση πληρης γτ πηγα με προσδοκιες ( καμια σχεση με το βιντεο ) . Οταν κατεβαινα κ ανεβαινε ενα παλικαρι τις σκαλες με ρωτησε για τη λεγαμενη κ του πα τραβα δες αφου ηρθες αλλα σε 2 θα κατεβεις αν ηρθες μονο για αυτη . Μεχρι να μπω στο αυτοκινητο κατεβαινε να φυγειΕδώ αυτή κέρνα. Βυζι δεν έχει άλλα θα βάλω νερό στο κρασί.
Ακριβώς όπως τα λες... Πολλοί συναγωνιστές, πηγαίνουν, βλέπουν και ή μένουν ή φεύγουν. Δεν είναι για όλους αυτό όμως.προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει μισάωρο με εσκορτάκι για να διαπιστώσω αν πέφτει ξεπέτα ή όχι, πάντως γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τα call girls. Συχνό φαινόμενο η εμφάνιση που δεν έχει σχέση με τις φωτογραφίες ή και να είναι πολύ χλιαρές στο παιχνίδι.
γυναίκα δίχως βύζους, εκκλησία δίχως Jesus...που λένε και στην κάτω ΜαγουλίτσαΤα βυζιά τους σπίτι τα ξεχνάνε; Τεσπα αν είναι έτσι στην πραγματικότητα δείχνει να αξίζει για ένα
με προβληματίζει η αναντιστοιχία στις επεξεργασίες των φωτογραφιών, επίσης, αν κι έχω απολαύσει κυβικά βυζιά στη ζωή μου, πάντα τα επιθυμώ και με προτρέπουν, εδώ στον αγοραίον, τα εικονίσματα δε με έλκουν ιδιαίτερα. Θα πρέπει να έχει διαστημικό κώλο για να αντισταθμίσει την έλλειψη.
είναι θέμα κυκλωμάτων, λαδώματος...αλλά υπάρχουν όπως παντού σε τέτοιες εποχές και περιστάσεις επιλογές για βαριά πορτοφόλια κι επιλογές για τη μάζα.Ο Κουλης μας έκοψε και τις πουτανες. Όλη η σαβούρα αυτή που έρχεται είναι απόρροια της πολιτικής Κουλη.
Έχει να φάει μαύρο η γούνα του όταν θα ρθει η ώρα. Από μένα τουλάχιστον.
επιδοματική επιβίωση, ότι χειρότερο, αλλά τα ζούδια δεν καταλαβαίνουν τίποτε για το μονοπάτι που έχει φτιαχτεί.Ο Κουλης παίρνει αντιμετρα με προκηρύξεις. Όλοι οι νέοι θέλουν να γίνουν μπάτσοι, φυλακες πανεπιστημίων,φυλακών και υπαλληλοι όλων των ειδών του συναφιού.
Φιλοδοξίες μηδέν δηλαδή οι πιτσιρικάδες, αρκεί να παίρνουν έναν δηθεν σίγουρο πενιχρό δημοσιουπαλληλικο μισθουλακο ο οποίος μειώνεται συνέχεια κιόλας με άμεσους και έμμεσους τρόπους.
Ζητω το έθνος! Ζήτω ο Κούλης!
O Κουλουράκιας δεν ψήφιζε τόσα χρόνια, αλλά τώρα θα πάει να καταψηφίσει γιατί δεν υπάρχουν μουνιά στα μπουρδέλαΜπλεξατε τη πουτσα με τη βουρτσα , πηγαιντε αλλου να συζητατε για πολιτικα υπαρχουν σχετικα νηματα
@Helluvatime
Είσαι ο κοελιοΔηλαδή πέρα απ' το χρήμα πρέπει να καταφέρεις να ελέγξεις και την ψυχολογία σου.
Τί γράφω ρε εν μέσω βροχερου πρωινού.
Θα πάει να ψηφίσει γιατί θα κατέβει υποψήφια η σύζυγος η γνωστή ΚO Κουλουράκιας δεν ψήφιζε τόσα χρόνια, αλλά τώρα θα πάει να καταψηφίσει γιατί δεν υπάρχουν μουνιά στα μπουρδέλα
Τι Κ. , τι Κούλης βρε!
Θα πάει να ψηφίσει γιατί θα κατέβει υποψήφια η σύζυγος η γνωστή Κ
Καλα μουνια ερχονται στην ελλαδα , αλλα δειτε εναν λογο που δε καθονται και εχω ακουσει κι αλλα παρομοιαO Κουλουράκιας δεν ψήφιζε τόσα χρόνια, αλλά τώρα θα πάει να καταψηφίσει γιατί δεν υπάρχουν μουνιά στα μπουρδέλα
Τι Κ. , τι Κούλης βρε!
Στη σπηλιά του Νταβέλη θα μπήκε η Ντ. μάλλονΚαλα μουνια ερχονται στην ελλαδα , αλλα δειτε εναν λογο που δε καθονται και εχω ακουσει κι αλλα παρομοια
""Όταν μπήκα στο δωμάτιο μύριζε απαίσια τσιγάρο, και όχι μόνο μύριζε, αλλά υπήρχε και ένα σύννεφο καπνού στο δωμάτιο. Φυσικά θα έπρεπε να είχα φύγει όταν είδα ότι ο καλεσμένος μου είχε μακριά και βρώμικα νύχια και απαίσια κίτρινα δόντια""
Καλυτερα σιωπη παρα παπαρολογιες για τσιπρες και κουληδεςΕνω πριν είχατε ξεσκιστεί να μιλάτε για πουτανες.Το νήμα εδώ είναι το νήμα αυτονών που ήπιαν το αμίλητο νερό. Να πούμε καμιά μαλακία να ζωντανέψει.
ναι ρε εχεις προβλημα εσυ ειδικα καθε μερα στη κυρα Κ εισαι , 1500ε θες το μηνα μονο για το μουνι της και παραπονιεσαιΟ Κουλης δεν μας αφήνει να γαμησουμε. Αφού.