Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
μαθαίνω πως στο 12 άρχισε ξανά τις βάρδιες η υπερμιλφάρα και αφεντικό Σόνια! αληθεύει?
και η Λίλιαν που στο μπούτσο χάθηκε? ξέρει κανείς?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δε πολυπάμε, αλλά είχα πέσει σε κάτι φάσεις στη Λίλλυ και στη Κ που γινόταν ο κακός χαμός. Έμπαινα μέσα και έλεγα"τελικά μόνο εγώ δεν έχω λεφτά ρε πούστη μου?". Μιλάμε για συνεχόμενα δωμάτια και αναμονή απέξω. Εμένα η αναμουνί με σκοτώνει, τη κάνω επιτόπου..
Γενικα δεν παμε στα στουντιο, ολοι μας λιγο πολυ τα εχουμε αραιωσει εκτος εξαιρεσεων που πανε σε καταλεγια που ποτέ δε το καταλαβα το να πηγαινεις συνεχεια με την ιδια κοπελα. Τεσπα μπορει να υπαρχουν μια ισως δυο που κρατανε ακομα. Εδω ομως μιλαμε για τουλαχιστον 40-50 μαγαζια μην κοιτας το ενα δυο αλλα το γενικο συνολο που οντος ειναι σε κριση. Βεβαια η κριση ειναι λογω του οτι δεν φερνουν αξιολογες κορασιδες, στα ποιο πολλα οι υπηρεσιες ειναι φυλης και σε καποια μεταξουργειου. Το σημαντικοτερο ειναι οι κοπελες που ειναι οπως ειναι στο γενικο συνολο παντα και οχι για τις 3-4 που βαρεθηκαμε να σκυλογαμαμε.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Φίλε και εγώ τα έχω αραιώσει (όσο μπορώ) τα στούντιο και φυσικά συμφωνώ μαζί σου στο ότι τα 50Ε για 15΄' είναι πάρα πολλά, ειδικά στις μέρες μας. Πάντως τα μασαζ σε καμία περίπτωση δεν έχουν καλύτερα κομμάτια από τα στούντιο, ακόμη και σήμερα. Επίσης με 60Ε που παίρνεις συνήθως ελευθ. στοματικό+69 στα μασάζ, είναι 1 φορά και 100Ε οι 2 φορές και εκεί. Υπάρχουν κοπέλες στα στούντιο που αυτά τα συμπεριλαμβάνουν στο απλό πρόγραμμα, αν είσαι πελάτης και αν σε γουστάρουν.
Ειχα παει σε μασαντζιδικο καλλιθεα και ηταν ολες μεγαλοκοπελες ανω των 30. 30 ηταν η μικροτερη δηλαδη.
Ουτε κορμακια που να με ενθουσιασει να περασω ουτε της προκοπης κορασιδες. Συμφωνω οτι εχουν καλυτερες υπηρεσιες ανεση χρονου κτλ αλλα αν δε σαρεσει αυτο που βλεπεις δε σε αναβει δε σε φτιαχνει αρκετα τοτε τι να το κανω. Πεταμενα χρηματα, ασχετα το ποσό που θα δωσεις απλα δε θα πιασει τόπο.
Προσωπικα θεωρω το καλυτερο που καποιος μπορει να κανει ειναι να γνωρισει η να γνωριζει καποιες η καποια κορασιδα που να την φερνει στο χώρο του η να ερχεται η ιδια οπου και θα μπορει να κανει για μια ωριτσα τις καυλαντες του. Ειχα τετοιες εμπειριες ενα δυο χρονια πριν αλλα ολες φυγανε για τη χώρα τους.
Προσπαθω εδω και αρκετο καιρο μπας και βγαλω καμιά κοπελια απο τα μπουντρουμια αλλα δεν το εχω καταφερει ακομα.
Απο την αλλη τα cg δε ξερεις τι θα σου ερθει και προσωπικα με χαλαει να τις διωχνω μετα αυτες να ζητανε χρηματα ταξι και να εχω προβληματα απο το πουθενα ενω απλα ηθελα να περασω ομορφες στιγμες.
Για την καλοπεραση μου μπορω και δινω χρηματα δεν εχω θεμα απλα θελω να πιανουν τόπο και οχι κοροιδιες.Οποτε δεν ασχολουμε με αυτο τον αγοραιο

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.715
Πόντοι
3.715
Ειχα παει σε μασαντζιδικο καλλιθεα και ηταν ολες μεγαλοκοπελες ανω των 30. 30 ηταν η μικροτερη δηλαδη.
Ουτε κορμακια που να με ενθουσιασει να περασω ουτε της προκοπης κορασιδες. Συμφωνω οτι εχουν καλυτερες υπηρεσιες ανεση χρονου κτλ αλλα αν δε σαρεσει αυτο που βλεπεις δε σε αναβει δε σε φτιαχνει αρκετα τοτε τι να το κανω. Πεταμενα χρηματα, ασχετα το ποσό που θα δωσεις απλα δε θα πιασει τόπο.
Προσωπικα θεωρω το καλυτερο που καποιος μπορει να κανει ειναι να γνωρισει η να γνωριζει καποιες η καποια κορασιδα που να την φερνει στο χώρο του η να ερχεται η ιδια οπου και θα μπορει να κανει για μια ωριτσα τις καυλαντες του. Ειχα τετοιες εμπειριες ενα δυο χρονια πριν αλλα ολες φυγανε για τη χώρα τους.
Προσπαθω εδω και αρκετο καιρο μπας και βγαλω καμιά κοπελια απο τα μπουντρουμια αλλα δεν το εχω καταφερει ακομα.
Απο την αλλη τα cg δε ξερεις τι θα σου ερθει και προσωπικα με χαλαει να τις διωχνω μετα αυτες να ζητανε χρηματα ταξι και να εχω προβληματα απο το πουθενα ενω απλα ηθελα να περασω ομορφες στιγμες.
Για την καλοπεραση μου μπορω και δινω χρηματα δεν εχω θεμα απλα θελω να πιανουν τόπο και οχι κοροιδιες.Οποτε δεν ασχολουμε με αυτο τον αγοραιο
πολύ σωστά τα γράφεις, μια από τα ίδια.

Penisraketee

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2017
Like
102
Πόντοι
0
Εγώ πάντως τα στούντιο τα έχω αραιώσει αφού σχέση ποιότητας, χρόνου,και υπηρεσιών έχει αρχίσει να γίνεται όλο και χειρότερα. Το στανταράκι που είχα τα χαιρετίσα για τελευταία φορά και δεν ξαναπάω μέχρι να αλλάξουν πολιτική τα στούντιο. 50 για 15 με τιποτα προτιμότερο 80 σε μασάζ με τουλάχιστον 45 λεπτά και πολλές φορές εις διπλούν και με καλύτερα κομμάτια από τα στούντιο
Επειδή με αυτά που έχουν δει τα μάτια σκέφτομαι και εγώ να κάνω την μεταβίβαση σε μασάζ αλλά δεν έχω πάει ποτέ, έχει μηπως να μου προτείνεις κάποια κοπέλα πετιτ για την πρώτη μου φορά;

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Επειδή με αυτά που έχουν δει τα μάτια σκέφτομαι και εγώ να κάνω την μεταβίβαση σε μασάζ αλλά δεν έχω πάει ποτέ, έχει μηπως να μου προτείνεις κάποια κοπέλα πετιτ για την πρώτη μου φορά;
Αυτά είναι γούστα, εγώ δεν είμαι των petit, αλλά για δες εθναρχου μακαρίου 18 diamond spa Λίζα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.700
Πόντοι
6.946
Επίσης να συμπληρώσω στον φίλο από πάνω: επίσης κοίτα στο Λαγουμιτζή 39, Φραντζή 2, Καλλιρρόης 49, Συγγρού 38, Καλλιρρόης 38. Έχει πάρα πολλές κοπέλες να δεις και να διαλέξεις.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Το Κροκέων 6 έχει δίδυμο τη Κάτια του Κλαιν με τη Ντάσα.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Πήγε κάνεις από 232 να δει έμινε;

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Επίσης να συμπληρώσω στον φίλο από πάνω: επίσης κοίτα στο Λαγουμιτζή 39, Φραντζή 2, Καλλιρρόης 49, Συγγρού 38, Καλλιρρόης 38. Έχει πάρα πολλές κοπέλες να δεις και να διαλέξεις.
Τα νούμερα δεν είναι σωστά

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.700
Πόντοι
6.946
Τα νούμερα δεν είναι σωστά
Ναι σωστά, λαγουμιτζή 23, Συγγρού 40, Καλλιρρόης 48, τα έγραψα λάθος! Θα τα βρει ο φίλος στα νήματά τους εδώ, καθώς και τα τηλέφωνα.
Γράφω βιαστικά μερικές φορές από το κινητό, όχι πάντα από Η/Υ.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Η Τόρι από Βούρβαχη ποτέ επιστρέφει;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
με τι όνομα παρουσιάζεται;
https://*****/en/StudioWorker/8292-Eva

Στο 232 δεν υπάρχει στο πρόγραμμα, ή την βάλανε για κράχτη και την βγάλανε μετά.
Αύριο φαίνεται στο Queens, αλλά σιγά το μουνί ρε παιδιά.

Ο @Revlimit μου είπε πως έμπαινε σαν τρελός :wanker::wanker::wanker:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.711
Πόντοι
2.846
Ακόμα και τα Call Girls ίσως συμφέρουν περισσότερο στο μισάωρο στα 100€ (incall) από το να τα ξοδεύεις στα στούντιο, καθώς διαθέτουν επίσης τις περισσότερες υπηρεσίες που προσφέρουν και τα μασατζιδικα ,στο βασικό πακέτο.
προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει μισάωρο με εσκορτάκι για να διαπιστώσω αν πέφτει ξεπέτα ή όχι, πάντως γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τα call girls. Συχνό φαινόμενο η εμφάνιση που δεν έχει σχέση με τις φωτογραφίες ή και να είναι πολύ χλιαρές στο παιχνίδι.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.555
Πόντοι
3.246
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom