Dimitriskalama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 198
- Πόντοι
- 1
Παιδιά καμια καλη milf gilf παιζει σε κάνα στουντιο
Ρε ο κουλουρ θέλει βοήθεια να ξεφύγει από τον εθισμό μου του.Βοηθατε ρε με καμία άλλη κοπέλα στα γούστα τουΦέρτε πίσω την κοπέλα ρεεεε.. Μ έπιασε στερητικό σύνδρομο.
Δεν υπάρχει άλλη κοπέλα , η μία και μοναδική γιαυτόν είναι η ξέρετε ποια...Ρε ο κουλουρ θέλει βοήθεια να ξεφύγει από τον εθισμό μου του.Βοηθατε ρε με καμία άλλη κοπέλα στα γούστα του
Αχχ, να 'τανε Πρωταπριλιά...Αφιερωμενο
Πάντως το video clip, με τους στοίχους δεν έχουν καμία σχέσηΑφιερωμενο
Το θέμα είναι να την πατήσεις και να μάθεις ότι αυτό είναι ηλιθιότητα, άμα συνεχίζεις να μη το καταλαβαίνεις είσαι άξιος της μοίρας σου.Όποιος ισχυρίζεται ότι δεν έκλαψε ποτέ για γκόμενα ή δεν πληγώθηκε βαθιά, λέει ΨΕΜΑΤΑ.
Δεν υπάρχει θέμα τι καταλαβαίνω εγώ ή εσύ, ο καθένας έχει άλλο χαρακτήρα, ούτε είναι κάποιος άξιος της μοίρας του επειδή λειτουργεί αλλιώς / διαφορετικά.Το θέμα είναι να την πατήσεις και να μάθεις ότι αυτό είναι ηλιθιότητα, άμα συνεχίζεις να μη το καταλαβαίνεις είσαι άξιος της μοίρας σου.
Την Αλβανιδούλα λες?Εγώ είχα κολλήσει με μια Κατερίνα από την αλυσίδα της Μελαντίας, η οποία έχει σταματήσει εδώ και 3 χρόνια από τις πιο όμορφες και γλυκές κοπέλες που είχα γνωρίσει...
ναι, εργαζόταν στην τριγγετοαλυσίδα, έκανε περατζάδες ως cg, ξανά μανά στούντιο, περατζάδα (Λάρισα- Βόλο κ πέριξ), τώρα ξαναγύρισε.Αυτη κατι μου θυμιζει. Εχει ξαναδουλεψει στουντιο ή cg. Κατι μου θυμιζει αυτο το πορνιδιο!!!!
Δεν ξέρω αν ήταν Αλβανίδα, Κατερίνα από τη Σερβία παρουσιαζόταν.Την Αλβανιδούλα λες?
Αλβανίδα είναι και την παρουσίαζαν ως Σέρβα,όπως κάνουν και με την Μαρίνα.Καλή περίπτωση ήταν πάντωςΔεν ξέρω αν ήταν Αλβανίδα, Κατερίνα από τη Σερβία παρουσιαζόταν.
Αλβανίδα ή όχι, η κοπέλα ήταν σούπερ κρίμα όμως που σταμάτησε...Αλβανίδα είναι και την παρουσίαζαν ως Σέρβα,όπως κάνουν και με την Μαρίνα.Καλή περίπτωση ήταν πάντως
Γιατί, είναι οι ίδιες;Έχει πάρει κανείς Τζούλια από Κασ 3 πάνω & Κροκεών 6 πάνω; Την είδα για λίγο σε μία βόλτα και οπτικά δεν ήταν κακή. Έχει μια προμιλφική πονηριά το όλο πακέτο.
Η ίδια είναι. Κάνει βάρδιες στα δύο αυτά στούντιο.Γιατί, είναι οι ίδιες;
Κροκεών και Κασσάνδρας με τις ίδιες δουλεύουν σωστά;Η ίδια είναι. Κάνει βάρδιες στα δύο αυτά στούντιο.
Ναι σόρρυ , μπερδεύτηκα με Τζούλια από Κασ 4 πάνω την ξανθιά.Η ίδια είναι. Κάνει βάρδιες στα δύο αυτά στούντιο.
Από ότι έχω καταλάβει Κασ 3 πάνω, Κασ 8Γ, και Κροκεών 6 πάνω, έχουν κάποιες κοπέλες ίδιες.Κροκεών και Κασσάνδρας με τις ίδιες δουλεύουν σωστά;
Καποιος ειχε γραψει οτι την πηρε και ειχε περασει καλα πιο πισω στο νημαΈχει πάρει κανείς Τζούλια από Κασ 3 πάνω & Κροκεών 6 πάνω; Την είδα για λίγο σε μία βόλτα και οπτικά δεν ήταν κακή. Έχει μια προμιλφική πονηριά το όλο πακέτο.