magicgim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 1.549
- Πόντοι
- 201
Χαιρετώ το νήμα. Μετά από ένα μήνα αποχής από το σπορ αλλά και από το φόρουμ σχεδόν, σήμερα ήταν η μέρα της επιστροφής. Το καλοκαίρι έφυγε, οι τσάρκες επέστρεψαν. Μετά από ένα πρωινομεσημεριανό καφεδάκι, είπα να τσεκάρω τι παίζει γιατί ένιωθα κάβλες. Λόγω περιοχής, ήμουν ανάμεσα σε δύο επιλογές. Αριστ6 και Ζανέτ ή συγ232 και Λίζα. Το κάτω κεφάλι με οδήγησε στην δεύτερη επιλογή, όχι επειδή είμαι ο μεγάλος φαν των μεγάλων βυζιών, αλλά επειδή την είχα δει να σαλονάρει άλλη φορά, και τα βυζιά της μου θύμησαν αυτά της Lena Paul. Για εμφάνιση δεν θα πω πολλά, τα έχουν πει αρκετοί συναγωνιστές. Φοβερά βυζιά (από τα πιο ωραία φυσικά που έχω τιμήσει), ωραίος κώλος, άσχημο (θεωρητικά πάντα γιατί γούστα είναι αυτά) πρόσωπο. Έδωσα το παράβολο και μπήκα δωμάτιο. Καλή στην επικοινωνία, ωραία πίπα. Παίχτηκαν τρεις στάσεις, cow, ιεραποστολικό και doggy. Βλέποντας τις βυζάρες της, δεν αντέξα, της λέω γύρνα σε χύσω στις βυζάρες. Έχυσα και ευχήθηκα η επόμενη βυζαρού που θα γαμήσω, με κάποιον μαγικό τρόπο, να είναι η Lena Paul.
Συνοψίζοντας, τίμιο γαμησάκι, που για βυζολάτρες το προτείνω.
Συνοψίζοντας, τίμιο γαμησάκι, που για βυζολάτρες το προτείνω.