Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (9 μέλη και 22 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μετα απο πορνοβολτα εχω να πω τα εξης.
Πουθενα σημερα 3βαρδια κανενα μα κανενα κοριτσι της προκοπης. Ολο βενεζουελ κτλ κορμια.
Εξαιρεση δυο τρεις που λογω συνευρεσης μαζι τους τις τελευταιες μερες δεν ηθελα να περασω ξανα.
Η νταρλυ που γιαυτην ξεκινησα δεν ηταν στο ποστο της δεν ηρθε μου ειπανε οποτε πακετο.
Στη θεση της επισης υπηρχε η κασσανδρα οπου ειναι ετσι.
Μπιμπελο ομορφη κοπελα χωρις ιχνος λυπους καλιγραμμη μετριο αναστημα μαλλια μεχρι ωμους.Κωλαρακι ομορφο στητό οπως και τα βυζακια της επισης στητα μικρα σε μεγεθος με ομορφη πεταχτη ρογα για πολυ γλυψιμο. Εχει σωματοτυπο τυπου μπιμπελο αλλα πολυ μικροκαμωμενη και υπερβολικα λεπτη.Ελεγες αμα δωσω πονο θα σπασει.Καλη περιπτωση αλλα οπως ειπα παρα πολυ λεπτή που δεν με τραβηξε αν και το ψιλοσκεφτομουνα.Αν παει καποιος να της πει ωραια λογια ( ομορφη κουκλιτσα κτλ ) εδειξε οτι το εχει μεγαλη αναγκη. Αφου γυρισα ακομα 3-4 στουντιο και ειδα και αποειδα με αυτα που αντικρυζα αποφασισα να παω σχηματαρι ετσι και για βολτουλα στη Λευλα.Να πω οτι εδω ηταν το ΤΕΛΟΣ. Εγραψα κριτικη να δουμε ποτε θα ανεβει.
Γενικα ομως σημερα στα στουντιο παρωδια και σηψη.
Ηθελα να παω και κασσανδρας 3 οροφο να δω την καινουργια αλλα λογω απογοητευσης απο τα υπολοιπα δεν πηγα.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Περασμα απο deluxe για την Αλεξανδρα που ειδα οτι επανηλθε . Η γεματουλα ευγενικη ξανθια τσατσα φορωντας μασκα με εστειλε στον οροφο και μπηκα δωματιο 1 που ειχα περασει με Φολανκα πριν λιγες μερες .

Εχει αδυνατισει λιγο παραπανω η Αλεξανδρα χωρις να ναι σκινυ ομως ( το καταλαβα απο τις κλειδες και επισης απο τα οστα στην ωμοπλατη στα 4 καλυτερα ) , μεσαιου αναστηματος προς ψηλη για γυναικα γυρω στο 1.70-1.71 , ωραιο μικρο κωλαρακι τσουπωτο , ισιος κορμος χωρις καμπυλες , μοντελε σωματοτυπος και ομορφα στηθη 2,5αρια με τεντωμενες μικρες ρωγιτσες . Μακρυ μελαχρινο μαλλι και προσωπο με ομορφα ματια αν και με γωνιες τετραγωνισμενο αρκετα στο σαγονι .

Εμφανισιμο κοριτσι εν γενει ( χωρις να ναι η μουναρα ) που τα χει ολα φυσικα και δεν εχει πειραξει κατι ορθως κατ εμε .

Στο δωματιο ξεκινησαμε με λιγα σοσιαλ και περασαμε στο ψητο συντομα , πιπα βαθια με καποτα χωρις σπατουλαρισμα σε μπαλες καλη θα λεγα και με καλο ρυθμο αργα και σταθερα , ειχα ξεκινησει με γλειψιμο στις ρωγιτσες , ακολουθησε cow , ιεραποστολικο και τελειωσα στα 4 στο λαστιχο μετα απο δυνατο κοπανημα με ωραια θεα το κωλαρακι της και ριχνοντας αδιαμαρτυρητα καποια χαστουκια . Κραυγουλες ολιγον υπερβολικες απο την αρχη για να βοηθησουν να ρθει το τελος γρηγορα ( στη πορεια εγιναν πιο εντονες καθοτι αργουσα λιγο , με ξενερωσε λιγο αυτο ) , δαχτυλα απεφυγε κατα τη διαρκεια της πιπας καθοτι αλλαξε σταση οταν το δοκιμασα ( ή δε τη βολευε η σταση δε ξερω ) και ξαπλωσε για να με πιπωνει ενω ηταν στα 4 στην αρχη . Χαστουκια εριξα βεβαια οταν με πιπωνε στα κωλομερια χωρις κοφτη και μια σταση επισης απεφυγε στο ιεραποστολικο οταν ηθελα να ξαπλωσω πανω της και να κοπαναω χουφτωνοντας τα κωλομερια . Αφου τελειωσα ειπαμε 2 κουβεντες και ευγενικα χαιρετηθηκαμε . Ελληνικα μιλαει μια χαρα παρεπιμπτοντως .

Εν ολιγοις μια τιμια γρηγορη καταθεση θα την ελεγα και διεκπεραιωτικη σε ενα βαθμο , δε θα την επαναλαβω αλλα οκ δε με φολιασε τουλαχιστον οπως η ρουμανα τις προαλλες κ δε τα κλαψα .

Παρεπιμπτοντως την ωρα που πηγα ολομοναχος ημουν στο στουντιο .

20220904_002331.jpg

Θέλω να γαμήσω μαύρη! Όχι λατίνα, άλλα μαύρη από την ΑΦΡΙΚΗ!

Εχω δει 2,3 φορες τη Σανελ στο σαλονι . Μεσαιου αναστηματος , στεγνο σωμα με μικρα στηθακια μεγεθους Α ( καμια σχεση το Β που λεει στη καρτελα στο αλλο σαητ ) , χανει στο προσωπο θα λεγα γιατι εχει εντονα χαρακτηριστικα λιγο αγρια κατ εμε . Ευχαριστο κοριτσι στο σαλοναρισμα παντα οταν παω με μεγαλο χαμογελο και ολιγον αμηχανο , δινει την εντυπωση της αγαθομουνας που της λειπει η πουτανια .

Δε ξερω στο δωματιο πως ειναι και αν εχει γραψει καποιο παλικαρι κριτικη , δε με εχει τραβηξει κατι να περασω , αν ειχε πιο τουμπανο κωλαρακι οπως στις φωτο ισως να το κανα , φρεσκο νεανικο στεγνο κορμι ειναι βασικα . Αν ειναι στεγνη η κοπελα , ενα προσωπο ή λιγο τονισμενος κωλος εστω μου αρκουν προσωπικα για να μπω

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.299
Πόντοι
2.420
Είναι και θέμα μνήμης εκτός από κούραση η διάθεση της στιγμής να πουλήσει πρώτη εντύπωση μια που το κάνει. Αν μπερδεύει φάτσα με κάποιον αραιό παλιότερο πελάτη για παράδειγμα.
Λες να με πέρασε για κάναν άλλο μαλάκα? :confused:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Φωτο δε με αφηνε με τιποτα να παρω μα με τιποτα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
ενα βιντεακι εβγαλα μεσα δωματιο πως ειναι αλλα θελει 3 ωρες να ανεβει οποτε ακυρον.
Επισης πετσετες σκετες χωρις να ειναι μεσα σε σακουλες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε φόλιασε και λες πώς ήταν το τέλος με Λέυλα;
οχι καμια σχεση

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ασ τα πω εδω εν συντομια διοτι δε βλεπω να ανεβαινει η κριτικη.
Με Λευλα εκανα τα ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.Τα παντα ολα οποτε πλεον δεν υπαρχει κατι αλλο να παρω ουτε και κατι αλλο να μου δωσει γιαυτο ελαβε τελος.
Οταν με μια κοπελα εχεις φαντασιωσεις κτλ οταν τα κανεις πλεον σου φευγουν οι καψες τουλαχιστον ετσι λειτουργω εγω.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Σε το συζητω τιμια κορασιδα πανεμορφη πολυ καλες υπηρεσιες κοιταει να σε ευχαριστξσξ με καθε τροπο.Τι φολα να φας ? Δε νομιζω να υπαρχει η λεξη αυτη για την συγκεκριμενη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι κριτικές περνάνε από έγκριση, θα ανέβει αύριο το πρωί που θα μπει ο antisthenis.
αβτισθενης? ποιος ειναι τουτος?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
και πωθεν πως ξερετε οτι αυτος που εγκρινει η οχι κριτικες ονομαζεται ετσι?

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.299
Πόντοι
2.420
και πωθεν πως ξερετε οτι αυτος που εγκρινει η οχι κριτικες ονομαζεται ετσι?
Γράφει με νικ όπως και εμείς. Παλαιότερα έγραφε πιο συχνά και συμετείχε στις "συζητήσεις" στα θρεντ. Τελευταία δεν τον πολυβλέπω. Μην ανυσηχείς, ότι κριτική και να έγραψες θα την ανεβάσει αυτούσια εκτός αν εκεί έβρισες τον Ολυμπιακό.

Τελευταία τροποποίηση:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Γράφει με νικ όπως και εμείς. Παλαιότερα έγραφε πιο συχνά και συμετείχε στις "συζητήσεις" στα θρεντ. Τελευταία δεν τον πολυβλέπω. Μην ανυσηχείς, ότι κριτική και να έγραψες θα την ανεβάσει αυτούσια εκτός αν εκεί έβρισες τον Όλυμπιακο.
Αν βρίσεις τον Ολυμπιακό εκτός του ότι δεν θα ανέβει η κριτική, θα σε περιμένει και ο @maradona7 πρωί πρωί έξω από το σπίτι σου.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.299
Πόντοι
2.420
Αν βρίσεις τον Ολυμπιακό εκτός του ότι δεν θα ανέβει η κριτική, θα σε περιμένει και ο @maradona7 πρωί πρωί έξω από το σπίτι σου.
Βλέπω ότι παραπάνω τόνισα λάθος το όνομα της ομαδάρας μας, κάτσε να το διορθώσω μην τυχόν και παρεξηγηθούν κάποιοι!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Βλέπω ότι παραπάνω τόνισα λάθος το όνομα της ομαδάρας μας, κάτσε να το διορθώσω μην τυχόν και παρεξηγηθούν κάποιοι!
Και εγώ το είδα αλλά έκανα το κορόιδο γιατί μας θέλω :grouphug: αγαπημένους :grouphug:
Ο Ντόνα ήταν έτοιμος να ζητήσει εξηγήσεις, δεν είναι και στα καλά του τον τελευταίο καιρό, τον έχουν φάει τα μουνιά.

KostasJust

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι νέος στον χώρο και είπα να ξεκινήσω από studio με προτροπή φίλων, επειδή όντως σε τσάρκα έχει κορίτσια φωτιά! Με εντυπωσίασε μια Αναστασία στο Κασσανδρας 8γ, Ελληνίδα κιόλας αλλά επειδή δεν θέλω να περάσω άσχημα, την έχει πάρει κανείς; Αξίζει το 50ρικο;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom