Προ ήμερων πήρα την Κατ στη κατεχάκη, χαλαρά σχετικά τα πράγματα, δεν συναντήθηκα με κανέναν στο σαλόνι, η 2τσα μου είπε πως είναι στο δωμάτιο, ωραία λέω ας περάσω με βάζει στο δωμάτιο όπως μπαίνεις αριστερά, το υποδεέστερο του μαγαζιού με απλο πρόγραμμα. Θα περιμένω πολλή ώρα; τη ρωτάω, όχι μου λέει 20 λεπτάκια
Και έτσι και έγινε
σε ένα 20λέπτο η Κ είχε προλάβει να τελειώσει τον πρώτο μνηστήρα, τα φρεσκαριστεί ταχεώς, να ξεμπερδέψει και με τον άλλο γαμήκουλα να πάει πάλι στο μπάνιο και να έρθει σε εμένα! Περιτό να πως και με εμένα δεν απασχολήθηκε πολύ περισσότερο χρόνο, λίγη κουβέντα στην αρχή, οπού μου φάνηκε κάπως παιγμένη
μετά λίγη πίπα, στήσιμο αμέσως στα 4, σφυροκόπημα όσο δυνατά μπορούσα με μερικά σκαμπίλια, τέλος ύστερα από λίγο, ακόμα λίγη συνομιλία και βουρ η κοπελιά για τον επόμενο μαλάκα. 10 λεπτά να κράτησε όλη η διαδικασία? Δηλαδή χρονοδιάγραμμα φυλής με 50 ευρώ. Οταν βγήκα είδα μια μόνο πόρτα δωματίου κλειστή. Νομίζω υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Και δεν είναι πια και τόσο θεά, ένα ταλαιπωρημένο κοριτσάκι είδα εγώ.