Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
30 δεν νομιζω.καπου στα 26 την υπολογιζω η μπορει να μην της φαινεται.Προσωπικα δεν παω με κορασιδες που ειναι γυρω στα 30 εκτος αν δεν δειχνει.Το μεσσαιο ειναι οροφος ναι με τα δωματια που εχουν ανακαινιση.ειναι ποιο καθαρα και φωτεινα.Παντος η κοπελια εχει τρελο κορμι και πολυ καλο βυζι στητο δεν κρεμαει πουθενα.Δοκιμασετην δε προκειτε να χασεις.Μη τη μπερδευεις με αλλη που ειναι εκει.Οι αλλες ειναι μπαζαρες δεν εχουν καμια σχεση με τη μαρσελα

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
30 δεν νομιζω.καπου στα 26 την υπολογιζω η μπορει να μην της φαινεται.Προσωπικα δεν παω με κορασιδες που ειναι γυρω στα 30 εκτος αν δεν δειχνει.Το μεσσαιο ειναι οροφος ναι με τα δωματια που εχουν ανακαινιση.ειναι ποιο καθαρα και φωτεινα.Παντος η κοπελια εχει τρελο κορμι και πολυ καλο βυζι στητο δεν κρεμαει πουθενα.Δοκιμασετην δε προκειτε να χασεις.Μη τη μπερδευεις με αλλη που ειναι εκει.Οι αλλες ειναι μπαζαρες δεν εχουν καμια σχεση με τη μαρσελα
Λογικά την μπερδεύω φίλε, γιατί αυτή που είχα δει δεν κολλάει με την περιγραφή σου.
Θα περάσω να τσεκάρω. Αν είναι και ΣΚ πρωινά ακόμα καλύτερα.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
Βγες κάνε μια βόλτα, δες τι παίζει. Διάβασε κριτικές και δοκίμασε και μόνος σου. Φτιάξε μερικά στανταράκια.
Προσωπικά αν δω κάποια και μου αρέσει πολύ μπαίνω και δοκιμάζω.
Δυστυχώς αν δεν κάψεις και κάποια 20άρικα δεν θα δεις τι γίνεται...

Το 50άρι-70άρι στο στούντιο πονάει περισσότερο αν δεν περάσεις καλά.
Σωστο σε βρισκω!! Το 50αρι ποναει πολυ, αν δεν περασεις καλα! Και δεν βγαινουν ευκολα τα λεφτα σημερα!:woldman:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Σωστο σε βρισκω!! Το 50αρι ποναει πολυ, αν δεν περασεις καλα! Και δεν βγαινουν ευκολα τα λεφτα σημερα!:woldman:
οι ταριφες στο εξωτερικο οχι βουλγαρια ειναι τριπλασιες,Εδω εμεις καλα ειμαστε ακομα.Το 50ρικο καλα ειναι αρκει να περασεις καλα.Βεβαια οι δοκιμες εχουν το ρισκο της φολας γιαυτο ειμαστε εδω να βοηθα ο ενας τον αλλο αρκει να ειμαστε αντικειμενικοι και να μην κρινουμε βαση με τα γουστα μας τα προσωπικα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Λογικά την μπερδεύω φίλε, γιατί αυτή που είχα δει δεν κολλάει με την περιγραφή σου.
Θα περάσω να τσεκάρω. Αν είναι και ΣΚ πρωινά ακόμα καλύτερα.
οταν και αν πας να ρωτησεις πριν μπεις για τη μαρσελα.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
οι ταριφες στο εξωτερικο οχι βουλγαρια ειναι τριπλασιες,Εδω εμεις καλα ειμαστε ακομα.Το 50ρικο καλα ειναι αρκει να περασεις καλα.Βεβαια οι δοκιμες εχουν το ρισκο της φολας γιαυτο ειμαστε εδω να βοηθα ο ενας τον αλλο αρκει να ειμαστε αντικειμενικοι και να μην κρινουμε βαση με τα γουστα μας τα προσωπικα.
Και παλι και καλα να περασεις με ενα 15(τεταρτο) στο στουντιο , τι να ευχαριστηθεις?:confused: Μιλαω παντα για το απλο προγραμμα στο 50αρικο!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
και να μην κρινουμε βαση με τα γουστα μας τα προσωπικα.
Αυτό καλώς ή κακώς δεν το γλιτώνεις φίλε γιατί ο καθένας μοιράζετε την εμπειρία του.
Τώρα αν σου λέει ο άλλος πως η χ,ψ είναι μουνάρα κτλπ, αυτό θεωρώ το βλέπεις και μόνος σου από κοντά αν ισχύει ή αν τουλάχιστον η άλλη είναι στα γούστα σου πριν καν δώσεις το παράβολο.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Και παλι και καλα να περασεις με ενα 15(τεταρτο) στο στουντιο , τι να ευχαριστηθεις?:confused:
ενταξει βρε φιλε σε καταλαβαινω τι λες αλλα μη νομιζεις οτι στα δελα στουντιο θα εχεις χρονο και ποιοτητα οπως θα μπορουσες να εχεις με τη γυναικα σου κοπελα σου.Δεν μπορει να ειναι το ιδιο.Παμε ξεχαρμανιαζουμε γαμαμε ομορφες κοπελες και προσπαθουμε να περασουμε οσο το δυνατον καλυτερα.Μονο με τη γκομενα μπορεις να εχεις αυτα που ολοι θα θελαμε

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
παντος ισως να ξερετε γιατι οχι πολλες κοπελες ερχονται στο χωρο σου κυριως απο μουρδελα και λιγοτερο απο στουντιο.Με αυτο τον τροπο θα μπορουσες να εχει πολυ καλυτερες στιγμες ευχαριστησης.Καντε καμια ερωτηση διακριτικα στην αρχη σε κορασιδες δε μπορει θα υπαρξουν καποιες που θα δεχονται

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
ενταξει βρε φιλε σε καταλαβαινω τι λες αλλα μη νομιζεις οτι στα δελα στουντιο θα εχεις χρονο και ποιοτητα οπως θα μπορουσες να εχεις με τη γυναικα σου κοπελα σου.Δεν μπορει να ειναι το ιδιο.Παμε ξεχαρμανιαζουμε γαμαμε ομορφες κοπελες και προσπαθουμε να περασουμε οσο το δυνατον καλυτερα.Μονο με τη γκομενα μπορεις να εχεις αυτα που ολοι θα θελαμε
Το εχω αναφερει πολλακις εδω μεσα και μπορει να εχω γινει κουραστικος! Η καλυτερη λυση , πριν το σταδιο το να εχει καποιος γκομενα , ειναι το call girl σε ξενοδοχειο! Ναι σιγουρα ειναι ποιο δαπανηρο σπορ, αλλα εχεις την ησυχια σου, ριχνεις δυο πιστολιες, καθαριοτητα, και πιο πλουσιο σε υπηρεσιες !! Μακρια απο στουντιο, μπουρδελα, που εχουν πολυ κοσμο, αναμονη, τον καθε βρωμιαρη κ καθε μαλακο τσατσα χτυπαει στο τεταρτο πριν καν τελειωσεις, αλλα και τις ξεπετοφολες!:confused: ( Πιστεψε με εχω φαει αρκετες ξεπετοφολες στα στουντιο, ειναι οι περισσοτερες αρπακτικα)!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Το εχω αναφερει πολλακις εδω μεσα και μπορει να εχω γινει κουραστικος! Η καλυτερη λυση , πριν το σταδιο το να εχει καποιος γκομενα , ειναι το call girl σε ξενοδοχειο! Ναι σιγουρα ειναι ποιο δαπανηρο σπορ, αλλα εχεις την ησυχια σου, ριχνεις δυο πιστολιες, καθαριοτητα, ησυχια!! Μακρια απο στουντιο, μπουρδελα, που εχουν πολυ κοσμο, αναμονη, τον καθε βρωμιαρη κ καθε μαλακο τσατσα χτυπαει στο τεταρτο πριν καν τελειωσεις, αλλα και τις ξεπετοφολες!:confused: ( Πιστεψε με εχω φαει αρκετες ξεπετοφολες στα στουντιο, ειναι οι περισσοτερες αρπακτικα)!
ολοι μας εχουμε περασει απο φολες αυτο ειναι το μονο στανταρ.Να σου πω για call girl δε το ρισκαρω με τιποτα γιατι δεν ξερω τι θα ερθει και αν δεν ειναι αυτη που θελω μετα χαλιεμαι ακομα και αν τη διωξω.Πολλες κοπελες απο στουντιο οι 5 στις 10 στα σιγουρα στο λεω ερχονται στο ξενοδοχειο μαζι σου και μαλιστα εκει ξερεις και τι θα ερθει οποτε εισαι ασφαλης

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
ολοι μας εχουμε περασει απο φολες αυτο ειναι το μονο στανταρ.Να σου πω για call girl δε το ρισκαρω με τιποτα γιατι δεν ξερω τι θα ερθει και αν δεν ειναι αυτη που θελω μετα χαλιεμαι ακομα και αν τη διωξω.Πολλες κοπελες απο στουντιο οι 5 στις 10 στα σιγουρα στο λεω ερχονται στο ξενοδοχειο μαζι σου και μαλιστα εκει ξερεις και τι θα ερθει οποτε εισαι ασφαλης
Γιαυτο υπαρχει το site αυτο να διαβαζεις κριτικες και σχολια μελων εδω μεσα, αλλα δεν θα διαφωνησω μαζι σου! Πραγματι, αλλη βλεπεις αλλη ερχεται, εγω προσωπικα εχω στανταρακια ανεξαρτητες, αλλα μαρεσουν και αυτες που ειναι ανεξαρτητες με δικο τους χωρο! Ο καθενας κανει τις επιλογες του, αναλογα με την τσεπη του!

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
Αν θες στειλε μου καμια απο στουντιο, που να ερχεται ξενοδοχειο γιατι το ψηνω!!:wink:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αν θες στειλε μου καμια απο στουντιο, που να ερχεται ξενοδοχειο γιατι το ψηνω!!:wink:
τηλεφωνα δεν προκειτε να δωσω σε ατομα που δεν γνωριζω γιαυτο προκαταβολικα συγνωμη.Ομως για παραδειγμα η Βαλερια απο κασσανδρας οταν την επισκευτεις ζητα το.Σε εμενα μου ξηγηθηκε καλα και οχι μονο για ξενοδοχειο.Κοστος ζητησε 200 ολα φουλ εξτρα εκτος πρωκτικο

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
προφανος παιζει σημαντικο ρολο και η εμφανιση μας αλλα και η εμπιστοσυνη που εκπεμπουμε ωστε η κοπελα να κατσει μαζι μας.Βεβαια αυτο χρειαζεται 2-3 ραντεβου πρωτα στο στουντιο

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
τηλεφωνα δεν προκειτε να δωσω σε ατομα που δεν γνωριζω γιαυτο προκαταβολικα συγνωμη.Ομως για παραδειγμα η Βαλερια απο κασσανδρας οταν την επισκευτεις ζητα το.Σε εμενα μου ξηγηθηκε καλα και οχι μονο για ξενοδοχειο.Κοστος ζητησε 200 ολα φουλ εξτρα εκτος πρωκτικο
Οπα φιλε μου μην βιαζεσαι, δεν ζητησα τηλεφωνο απλως ονομαστικα καποια κοπελα!! 200 ευρω εκτος πρωκτικο?:confused::confused: Παρα πολλα ειναι! Επισης,αρκετες κοπελες που απο τα στουντιο γινονται call girlεχουν την ταση να ειναι και στο ξενοδοχειο ψεκαστε, σκουπιστε , τελειωσατε!!Οποτε , προσοχη!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
ειναι παρα πολλα συμφωνω γιαυτο την ακυρωσα.Στουντιοκοριτσα κατω απο 200 ευρο δεν τα βγαζεις εκτος οικου.Απο μεταξυ με 50 ευροπουλα ανετα ομως.Μια φορα τα δυο χρονια πεφτει και καμια καλη πουτανα εκει στο βουρκο.Με 100 απο φυλης βεργας περιξ επισης μπορεις.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Κοιταξε αν εχεις δοκιμασει καποια κοπελα σε στουμτιο που σου αρεσε παρα πολυ τοτε την κλεινεις ανετα μια ωριτσα και η τσατσα σου στρωνει καινουργειο κρεβατι και κανεις οτι γουσταρεις οπως γουσταρεις δεν ειναι αναγκη να την παρεις εξω.Το εχω κανει παρα πολλες φορες.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
ειναι παρα πολλα συμφωνω γιαυτο την ακυρωσα.Στουντιοκοριτσα κατω απο 200 ευρο δεν τα βγαζεις εκτος οικου.Απο μεταξυ με 50 ευροπουλα ανετα ομως.Μια φορα τα δυο χρονια πεφτει και καμια καλη πουτανα εκει στο βουρκο.Με 100 απο φυλης βεργας περιξ επισης μπορεις.
Σιγα μην παρω κοπελα σε ξενοδοχειο απο το σιχαμερο Μεταξουργειο που την εχουν χιλιογαμησει γυφτοι και λαθροπακια!!! Συγγνωμη φιλε μου, αλλα ουτε καν!!:confused::confused::priest::priest::shit::shit::zombie::zombie:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Σιγα μην παρω κοπελα σε ξενοδοχειο απο το σιχαμερο Μεταξουργειο που την εχουν χιλιογαμησει γυφτοι και λαθροπακια!!! Συγγνωμη φιλε μου, αλλα ουτε καν!!:confused::confused::priest::priest::shit::shit::zombie::zombie:
ναι ρε συ συμφωνω απλα λεω τι υπαρχει.Το ειχα κανει καποια στιγμη παλαιοτερα που δεν υπηρχαν αυτοι οι πιθηκοι.δεν μιλαω για τωρα.Μαλιστα την ειχα συστισει σε 4 ατομα απο εδω μεσα που οι τρεις περασαν τελεια και ο 4ος ετσι και ετσι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom