poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
Συγνώμη η Σόνια είναι στην Συγγρού 248?
Κοντή, βυζαρού, καστανόξανθη, χαζοχαμογελάει νομίζω ότι δίνει και κώλο με 80€.Όποιος ξέρει ας πει για τη Γιάννα (Δροσόπουλου 97) εμφανισιακά πως είναι;
Επίσης εκτός από το ακάποτο πρόγραμμα υπάρχει άλλο;
Ρε φράπανταρ ότι απίθανο thread ανοίγει εδώ μέσα ο δημιουργός του είσαι εσύ.Αυτό πάνω κάτω δεν είναι το ίδιο με το 'ημερήσια ενημέρωση για στούντιο'?Τώρα για τις ιερόδουλες που δουλεύουν στα κυριλέ τσαρδιά έχει η καθεμιά το threadάκι της.Και αν κάποια δεν το έχει κάποιο μέλος θα το ανοίξει.Το θεωρώ λίγο ανώφελο αυτό το thread και σκέφτομαι να το κάνω συγχώνευση με το 'ημερήσια ενημέρωση...' Το έκαψες ΦΡΑΠΑΝΤΑΡ επειγόντως πρέπει να πάρεις το 'φραπεδάκι' σου γιατί θέλεις μεγάλεις δόσεις 'καφεϊνης'.Ανοιγω αυτο το θρεντ γιατι πιστευω οτι με τα πληρη ροστερ(σε στυλ στριπ,μασαζ κλπ..) ολοι οι στουντιαδες θα ειναι πληρως ενημερωμενοι ανα τακτα χρονικα διαστηματα για το ποιες δουλευουν και ποτε στα στουντιο της επιλογης τους.Αυτο το θρεντ ελπιζω να βοηθησει και ιδιαιτερα αυτα τα μελη που δεν ειναι τοσο πολυ συχνοι επισκεπτες,αλλα πανε που και που και ριχνουν κανα τσοςπου!Η δουλεια πεφτει στους στουντιαδες αρχικα,αλλα θα βοηθησουμε ολοι με τον τροπο μας για ενα καλυτερο στουντιακο αυριο.Χρονια πολλα μαγκες!
ολακερος γεροντας και την επατησες!!! αχ...δυστυχωs θα ξενερωσω μερικουs,αλλα η αφροδιτη απο βουλιαγμενηs 83 ειναι τραβεστι.ευτυχωs που δεν πηρα το ακαποτο στοματικο.πηρα το 50Ε συν πρωκτικο και εκει που τελειωσα ξαφνικα αλλαξε η φωνη τηs και τοτε με ζωσαν τα φιδια.πηγαινω μετα απο μερεs ρωτωνταs την ασχημη κοντη και με ενα δοντι τσατσα και μου λεει πωs δεν γνωριζει κατι τετοιο,παρεπιπτοντωs τηs το λεει παρεξηγηθηκε και δεν εβγαινε σαλονι(στ'αρχιδια μου).μετα απο εβδομαδεs πηγαινονταs ξεναγηση εναν γνωστο μου μεταξουργειο πετυχαινω σε ενα μπουρδελο την ιδια τσατσα και εκει μου το ομολογει λεγονταs μου που το καταλαβεs? και παπαριεs τυπου ειναι πιο περιποιητικη απο κανονικεs γυναικεs κτλ.γι'αυτο μαγκεs προσοχη.μονο ενωμενοι ενημερωνονταs σωστα ο εναs τον αλλο θα αποφυγουμε τιs παγιδεs και θα περναμε καλα.οσον αφορα καποιουs εδω μεσα του στυλ γαμησα ενα θεομουνο αλλα δεν σαs δινω το τηλεφωνο να παν να γαμηθουν.ειναι σαν τουs ποιητεs που αν δεν δημοσιευθουν τα ποιηματα τουs ειναι σαν να μην τα εγραψαν ποτε.ολοι ενωμενοι σαν γροθια εναs για ολουs και ολοι μαζι στα μπουρδελα...
γαμω την γκαντεμια μου
Καλα εχουν και τα στουντιο τραβελια? Ζητω που καηκαμε τοτε. Υποτιθεται οτι τα στουντιο ειναι πιο κυριλε και ξεφευγουν απο την ποιοτητα των μπουρδελων της Λιοσιων. Ελεος μην την πατησει αλλος. Ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι που ενημερωνουν.δυστυχωs θα ξενερωσω μερικουs,αλλα η αφροδιτη απο βουλιαγμενηs 83 ειναι τραβεστι.ευτυχωs που δεν πηρα το ακαποτο στοματικο.πηρα το 50Ε συν πρωκτικο και εκει που τελειωσα ξαφνικα αλλαξε η φωνη τηs και τοτε με ζωσαν τα φιδια.πηγαινω μετα απο μερεs ρωτωνταs την ασχημη κοντη και με ενα δοντι τσατσα και μου λεει πωs δεν γνωριζει κατι τετοιο,παρεπιπτοντωs τηs το λεει παρεξηγηθηκε και δεν εβγαινε σαλονι(στ'αρχιδια μου).μετα απο εβδομαδεs πηγαινονταs ξεναγηση εναν γνωστο μου μεταξουργειο πετυχαινω σε ενα μπουρδελο την ιδια τσατσα και εκει μου το ομολογει λεγονταs μου που το καταλαβεs? και παπαριεs τυπου ειναι πιο περιποιητικη απο κανονικεs γυναικεs κτλ.γι'αυτο μαγκεs προσοχη.μονο ενωμενοι ενημερωνονταs σωστα ο εναs τον αλλο θα αποφυγουμε τιs παγιδεs και θα περναμε καλα.οσον αφορα καποιουs εδω μεσα του στυλ γαμησα ενα θεομουνο αλλα δεν σαs δινω το τηλεφωνο να παν να γαμηθουν.ειναι σαν τουs ποιητεs που αν δεν δημοσιευθουν τα ποιηματα τουs ειναι σαν να μην τα εγραψαν ποτε.ολοι ενωμενοι σαν γροθια εναs για ολουs και ολοι μαζι στα μπουρδελα...
γαμω την γκαντεμια μου
οραιοσ βασο θελουμε τιν ενιμεροσι εδο και τορα