Η Πάολα της Βριλησσού 36 είναι η Πάολα η Ρωσίδα, αυτή που αναφέρει ο anarchon.
Για πρώτη φορά την γνώρισα την Κυριακή 23/12/2007 στο παραπάνω studio. Δεν υπήρχε άλλος πελάτης και βασιζόμενος στην πάντοτε αξιόπιστα έγκυρη κριτική του Zero Tolerance μπήκα στο δωμάτιο που προφανώς ήταν δίπλα στην κουζίνα όπου καθόταν η Πάολα και η τσατσά και συζητούσαν σε έντονο ύφος για κανένα δεκάλεπτο, οπότε κατάλαβα οτι χρειάζεται αμυντική τακτική. Μπήκε στο δωμάτιο μετά 15 λεπτά περίπου από την άφιξή μου, είπε ένα τί κάνεις μωρό μου, στήθηκε στο πλάι με τρόπο να μην έχεις εύκολη πρόσβαση στα άνω και κάτω επίμαχα και άρχισε ένα φοβερό γλείψιμο στα @@ (έμεινα άναυδος, πρώτη φορά συνάντησα τέτοιο πράγμα και πιστέψτε με έχω πάει με όλες τις θεωρούμενες ως καλύτερες του είδους) για περισσότερη ώρα από οποιαδήποτε άλλη. Ακολούθησε σκούφος και μπουκιτσι άριστο και βασανιστικό για αρκετή ώρα και μετά στήθηκε στα τέσσερα (οπτική αποθέωση) όπου έλαβε χώρα η ολοκλήρωση. Μου έκανε εντύπωση ότι την ώρα που το κατάλαβε έκανε μια φοβερή σύσπαση των μυών της αιδοιοπερινεϊκής χώρας που με έστειλε αδιάβαστο. Σηκώθηκε είπε γειά σου και έφυγε.
Έχει φοβερό σφιχτό σώμα, είναι πολύ όμορφη, στήθη με σιλικόνη (μου την σπάνε, αλλά έτσι και αλλιώς ποιός τολμά να τα πειράξει στις κακές τις. Αν ήταν επικοινωνιακή και ανεκτική σε πρωτοβουλίες του πελάτη θα τις είχε σβήσει όλες.