Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παραλεπόμενα απο Σαββατιατικη τσαρκα με εκλεκτη παρεα, μιας και εχθες δεν "μπηκα' καθόλου :

Λ. Αθηνων 373 : Δεσποινα.Μελαχρινή με ισια μακριά μαλλιά, εντυπωσιακη περιφερεια. θα επαιρνα ορκο οτι ειναι η Χρυσα που δουλευε στην ιδια αλυσιδα, αλλα κραταω μια πισινη. Μελιντα. Ψηλη ξανθια κορμάρα, με μετριο -για τα γουστα μου-προσωπο. Μαρινα η γνωστη. Η μελαχρινη καλλονη με την θητεια στο κασσανδρας 8γ μεχρι πορσφατα. Και οι τρεις φουλ προγραμμα με πρωκτικο.

Λ. Αθηνων 343 : Λαουρα η ψξλη ξανθια καλλονη με το κουκιστκο προσωπο. Με θητεια εμχρι προσφατα στα τατοιου και παλιοτερα στην αλυσιδα του Μεγαλέξανδρου

Θεσσαλιας 136. Σελινα. Ψηλη, εντυπωσιακη ξανθια, με ωραιο προσωπο και σωμα.

Λ. Αθηνών 204 : Ρομπερτα. Επεστρεψε πριν λιγες ημερες αδυνατισμενη με τα μαλλιά της βαμμένα σε αποχρωσεις του κοκκινου. Γλυκυτατο πρόσωπο ωραιο σωμα, φυσικο στηθος. Νικολ. Η μελαχρινη ντυαρντανα με τα μακρια μαλλιά. Μαζι τους και η μελαχρινη Ζωη που ηταν στο δωματιο και δεν ειχαμε την υπομονη να περιμενουμε.

Κηφισου 30 : Μονικα. ξανθια pro milf με ωραιο σωμα και απλο καθημερινο προσωπο. Με προιστορια στο Βουλιαγμενης 68 και Βριλησσου 42. Ξενια. Επεστρεψε στα παλια της λημερια. Ψηλη ξανθια, κορμαρα με ωραιο προσωπο.

Αντιοχειας 62 :Αλεξια. Ψηλη αδυνατη ξανθιά με γλυκο προσωπο και λιγες -σχετικα- καμπυλες. Γνωστη στους παλιοτερους σαν Σαρα απο το Φραντζη 47 και το R.I.P. Πειραιως 109Α

Αντιοχειας 64 : Λιλλυ. Η εκρηκτικη ξανθια Βουλγαρα με τα πολλα τατουαζ. Γνωστη και απο Αθανασιας 3, Κηφισου 60, Θεσσαλιας 136

Βριλησσου 55 : Μεγκυ και Ναταλι. Η πρωτη μετριοτητα με σγουρα μαυρα μαλλιά, μικρο σχετικα στηθος, μετριο για τα γουστα μου προσωπο. Η Ναταλι πιο εμφανισιμη σε γενικες γραμμες, χωρις κατι το ιδιεταιρο ομως. Ψηλη σχετικα, καλο σωματακι και συμπαθητικο προσωπο.

Βριλησσου36Α: Σαντρα, νεαρη αδυνατη καστανη με πολυ γλυκο προσωπο. καταθεση για δευτερη φορα σε μικρο χρονικο διαστημα, με αριστες εντυπωσεις. καποια στιγμη κριτικη. Μαρκελα. Μια απο τις πλέον γνωστές κοπέλες των studio, και κάθε επιπλέον αναφορά μου θα κουράσει…..

Βριλησσου 36 : Φαιη Μια ακομα σταθερη αξια του ομιλου. Νεαρη ψηλη καστανη με πολυ ωραιο σωμα και πλουσιο φυσικο στηθος. Τζεσσικα. μια απο τις αδυναμιες μου.Ξανθια προσχαρη κοπελα με μακρια μαλλιά, αδυνατο σωματοτυπο, με αριστες αναμνησεις απο τις συνευρεσεις μου μαζι της.

Βριλησσου 42 : Αρτεμις. νεραη μελαχρινη νταρντανα με πλουσιο φυσικο στηθος, καμπυλωτη περιφερεια, αρκετα ψηλη. Με πρωκτικο στο προγραμμα της. Μαργκω. Η ξανθια Ρωσσιδα καλλονή.

Βριλησσου 46 : Σιντυ. Νεαρη ξανθια με πλουσιο φυσικο στηθος, Ωραιο σωμα, απλο καθημερινο συμπαθεστατο προσωπο. Γμωστη και σαν Ελπιδα απο το Σ.Πάτση 40

Κωνσταντινουπολεως 94 : Εμιλυ. Ψηλή, ξανθια με ανταυγειες, αδύνατη, μελαμψή με συμπαθητικό πρόσωπο, σαρκώδη χείλη . Αντζυ. Ψηλη μελαχρινη, αδυνατη. Γνωστη και σαν μαριλενα απο το περασμα της στον ομιλο Κασσανδρας. Φουλ ποργραμμα και για τις δυο κοπελες.

Κωνσταντινουπολεως 92Α : Πεννυ και δεν περιγραφω. Κελλυ. Απο τα δυνατα πλεον χαρτια του ομιλου. Ξναθια με εντονες φυσικες καμπλυλες, γλυκυτατο προσωπο και αξιομνημονευτο service.

Κωνσταντινουπολεως 80 : Κλαουντια. νεαρη ψηλη αδυνατη ξανθια, που οσο απει εκτος απο την εμφανιση της, βελτιωνεται συνεχως και το service της. Πλεον αποτελει μια πολυ αξιοπιστη επιλογη.

Μ. Αλεξανδρου 133 : Μιχαέλλα. Νεαρή αδύνατη σχετικά αν και τελευταία έχει πάρει κάποια κιλά που της πηγαίνουν, μιας και ήταν υπερβολικά skinny μέχρι πρότινος. Πλούσιο φυσικό στήθος που είναι και το μεγάλο της προσόν, γλυκό πρόσωπο, σκουρόχρωμα μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες. Γνωστή από την θητεία της στο Amnezia.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μήπως έχεις κάποια εμπειρία με την Σελίνα από Θεσσαλίας 136;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Οχι, αν και την εχω δει αρκετες φορες.
Εμφανησιακα ειναι πολυ εντυπωσιακη κοπελα, ομως δεν μου εχει κανει το "κλικ" γα να περασω στα ενδοτερα.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.551
Πόντοι
506
Τριτη στο Βριλησσου 42 - Ρεγγινα + Κορινα. Λιλιαν + Διανα. Μαργκω + Αρτεμισ  :-* :-* :-*

:-* :-* :-*  Μαργκω  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• P1000321.JPG
    P1000321.JPG
    160,7 KB · Εμφανίσεις: 48

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
"Κρύο καιρός για δύο" λέει ο λαός.Οπότε, αναζήτησα λίγη ζεστασιά στην αγκαλιά της Μαρκέλλας στο Μεγ.Αλεξάνδρου.Η οποία έδωσε για ακόμη μια φορά τον καλύτερο εαυτό της και κατάφερε να βάλει φωτιά (με τη δική μου συνδρομή φυσικά) στα σεντόνια.Πέρασα υπέροχα μαζί της.Λεπτομέρειες προσεχώς.  :hi:

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465

Συμφωνώ με τον Cheyenne.Ψηλή κι εντυπωσιακή κοπέλα, με ατελείωτα πόδια.Αλλά και σε μένα, κάτι με συγκράτησε και δεν πέρασα (καλώς ή κακώς δεν ξέρω) μαζί της στο δωμάτιο.  :hi:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αδυναμία μου ομολογώ οι ξανθιές και μάλιστα μουνάρες. Ένα πενηντάευρω θα σπαταλήσω για ένα  :knockinb: με την ξανθιά μουνάρα, χαλάλι του!!  

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.551
Πόντοι
506
Τεταρτη στο Βριλησσου 42 - Λαιμα + Ρεγγινα. Αρτεμισ. Μαργκω + Αρτεμισ  :-* :-* :-*

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Μόλις επέστρεψα απ' το Γκάζι και το Κωνσταντινουπόλεως 80, όπου συνάντησα την Κέλλυ, την όμορφη ξανθιά κοπέλα του ομίλου με το όμορφο, φυσικό 2,5άρι στήθος και τη θηλυκή περιφέρεια, που μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα.Δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις, για να περιγράψω με ακρίβεια, πώς πέρασα μαζί της.Η Κέλλυ ήταν εκπληκτική για ακόμη μια φορά στο δωμάτιο κι οι υπηρεσίες της φανταστικές.Υπομονετική, χωρίς να βιάζεται, με ποικιλία κι εναλλαγές στάσεων και το κυριότερο πάντα χαμογελαστή κι ευδιάθετη.Πέρασα τέλεια μαζί της κι απόψε.  :kneel: :kneel: :kneel:

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Ο δρόμος απόψε με έβγαλε στις Τζιτζιφιές, στο Θησέως 365.Εκεί συνάντησα την Τζοάννα.Μια πανέμορφη κοπέλα, με υπέροχα μάτια, μακρυά καστανά μαλλιά με μπούκλες, αδύνατο κορμί, ενισχυμένο, αλλά καλοφτιαγμένο κι απαλό στην αφή στήθος και καλοσχηματισμένο και τουρλωτό κωλαράκι.Ήρθε χαμογελαστή κι ευδιάθετη στο δωμάτιο και μου πρόσφερε για ένα, περίπου 25λεπτο, τις άριστες υπηρεσίες της (βαθύ κι έντονο στοματικό, σεξ σε διάφορες στάσεις), ενώ εγώ παράλληλα μπόρεσα να απολαύσω το πεντακάθαρο μουνάκι της και τα όμορφα στήθη της.Αξέχαστη εμπειρία, την οποία θα μοιραστώ μαζί σας λίαν συντόμως. :hi:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.551
Πόντοι
506
Σημερα βραδυ στο Βριλησσου 42 - Μαργκω + Λιλιαν  :-* :-* :-*
Παρασκευη - Λαιμα + Κορινα. Λαιμα + Λιλιαν. Μαργκω + Αρτεμισ  :-* :-* :-*

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Μετά το απαραίτητο, λόγω της ημέρας, τσίκνισμα με καλούς φίλους, επισκεύτηκα την Εβελίνα στο Βριλησσού 36 Α.Πολύ όμορφη και γλυκιά, ήρθε στο δωμάτιο φορώντας ένα ζευγάρι ροζ και σέξυ παντόφλες.Ευδιάθετη, τσαχπίνα και ναζιάρα ταυτόχρονα, με άριστες υπηρεσίες και πολύ καλή συμμετοχή καθόλη τη διάρκεια της συνεύρεσής μας.Κι απόψε περάσαμε υπέροχα.  :-* :-* :-*

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
κάποιες στάνταρ υπηρεσίες ανεξαρτήτου κοπέλας δεν υπάρχουν?  :- :- :-  

Οι στανταρ υπηρεσιες που προσφερει το 99% των κοριτσιων, το λεγομενο απλο ποργραμμα, ειναι στοματικο με προφυλαξη και sex σε διαφορες στασεις.
Απο εκει και περα τα προγραμματα εμπλουτιζονται με διαφορες υπηρεσιες που καθε κοπελα ειναι διατεθημενη να προφερει, στο αναλογο κοστος.
Γενικα μιλωντας το φουλ ποργραμμα αποτελειται απο ολες τις υπηρεσιες που παρεχει μια κοπελα.
Πιο ειδικα ενα "τυπικο φουλ προγραμμα" περιεχει 69, ελευθερο στοματικο (για οσες κανουν), μασαζ, sex show,και πρωκτικο (επισης για οσες κανουν)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μέγα Ινδιάνε, έχεις πάει με τη Ρενάτα από Στούντο 16;
Ρωτάω επειδή δε μπορώ να βρω κριτικές.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα σε ολους μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής μετα απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το Βουρβαχη19 πράγμα που δεν συνηθιζω αλλά επειδή μερικές γυναίκες στο χώρο κανουν τη διάφορα για κάποιους που έχουμε δοκιμάσει Η Τορυ επέστρεψε και θα δούλευει πρωι κυριακης στο Βουρβαχη19 απο οτι μου είπαν

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Πριν λίγο:

Θεσσαλονίκης 81
Μπρούνα, ψηλή, ξανθιά εντυπωσιακή, αλλά δεν είχα περάσει καλά μαζί της.
Ειρήνη, στον μέσο όρο

Αντιοχείας 62
Βαλέρια, Κάτω απο τον μέσο όρο

Sweet Angel
Κλειστό

Αντειοχείας 64
Ίνα, τούμπανο απο τα λίγα, δεν την ήξερα μετά κατάλαβα ότι ήταν η Ινα των Γερμανών. Κορυφαία συνάντηση απο τις λίγες. Έρχεται κριτική.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom