Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Στην απογευματινη μας βαρδια σημερα Παρασκευη οι Αντζελα - Μπέτυ - Τζοβάνα - Αλεξάνδρα

www.imagebam.com/image/14fbe3389724747]

Οχι δεν εχω εμπειρια με την συγκεκριμενη κοπελα.Μέγα Ινδιάνε, έχεις πάει με τη Ρενάτα από Στούντο 16;
Ρωτάω επειδή δε μπορώ να βρω κριτικές.
αυτη?Ίνα, τούμπανο απο τα λίγα, δεν την ήξερα μετά κατάλαβα ότι ήταν η Ινα των Γερμανών. Κορυφαία συνάντηση απο τις λίγες. Έρχεται κριτική.
:-* :-* :-* :-* :-*Οι στανταρ υπηρεσιες που προσφερει το 99% των κοριτσιων, το λεγομενο απλο ποργραμμα, ειναι στοματικο με προφυλαξη και sex σε διαφορες στασεις.
Απο εκει και περα τα προγραμματα εμπλουτιζονται με διαφορες υπηρεσιες που καθε κοπελα ειναι διατεθημενη να προφερει, στο αναλογο κοστος.
Γενικα μιλωντας το φουλ ποργραμμα αποτελειται απο ολες τις υπηρεσιες που παρεχει μια κοπελα.
Πιο ειδικα ενα "τυπικο φουλ προγραμμα" περιεχει 69, ελευθερο στοματικο (για οσες κανουν), μασαζ, sex show,και πρωκτικο (επισης για οσες κανουν)
Οντως κανουν.σε καποια studio στις υπηρεσιες τους γραφουν και μασαζ...κανουν οντως??επισης το sex show που γραφουν τι ειναι?
Νομιζω πως αυτη πρεπει να ειναι η Ινα των Γερμανων και οχι αυτη που αναφερει ο αγαπητος lsh στα Αντιοχειας 62-64 και ειναι ξανθια.
οχι ινδιανε,ξανακοιτα τις φωτος!η μια κοπελα εχει αλλο βυζι απο την αλλη....Νομιζω πως αυτη πρεπει να ειναι η Ινα των Γερμανων και οχι αυτη που αναφερει ο αγαπητος lsh στα Αντιοχειας 62-64 και ειναι ξανθια.
Τηρω πασα επιφυλαξη, μιας και δεν την εχω δει σε τσαρκες, αλλα το συμπαιρενω απο τις φωτογραφιες
Τι εχει να γινει σημερα στα στουντιο...![]()
![]()
Τα ανθοπωλεια και τα ζαχαροπλαστεια θα κανουν χρυσες δουλειες![]()
![]()
Δεν θα προλαβαίνει ο @Karampinas....![]()
![]()
Ωραιος!
![]()
Ενω στα μπουρδελα θα εχει νεκρα...........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αριστοτελους 5, οχι 6.Μιάς και είπατε Ίνα - καθένας με τον πόνο του - μήπως ξέρει κανείς τι απέγινε η Ίνα απο το Τατοίου 71 - με την τρελή κωλάρα? Νομίζω μετά απο εκεί πέρασε μια βόλτα απο Αριστοτέλους 6 .. Μπάς και την έχει κανείς στο ραντάρ του ???
![]()
Ενω στα μπουρδελα θα εχει νεκρα...........Τι εχει να γινει σημερα στα στουντιο...![]()
![]()
Τα ανθοπωλεια και τα ζαχαροπλαστεια θα κανουν χρυσες δουλειες![]()
![]()