Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
LIVE STUDIO-τσαρκα...respect... :rockon:
Ινδιάνε/px75 & as manager,επειδή θέλω να στείλω ένα παιδί στο ανανεωμένο στούντιο...απλό + 69 δεν κάνει η Ξένια?
Μόνο τις περίεργες διαβαθμίσεις,τιμών προγραμμάτων που ανέφερες?
Οχι υπαρχει ποικιλια προγραμματων
30 απλο
40 μασαζ
50 το 69 και παει λεγοντας φτανοντας τα 80 που ειναι το φουλ
Ειχα γραψει απο 30 το απλο και φτανει στα 80.
Φυσικα και υπαρχουν τα ενδιαμεσα προγραμματα των 40-50-60-70

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μη μας παρεξηγείς βρε Billy.Απλά, αργήσαμε να μπούμε σήμερα.  :cool2: :thumbsup: :cool2:

Όχι βέβαια φίλε μου... :grouphug:

Οχι υπαρχει ποικιλια προγραμματων
30 απλο
40 μασαζ
50 το 69 και παει λεγοντας φτανοντας τα 80 που ειναι το φουλ

Ναι,ευχαριστώ...θα το μεταφέρω σε εξωθεσμικό μου φίλο...που είδε φωτό  ;) της κορασίδας και έπαθε "κοκομπλόκο"... :grin:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
Τριτη στο Βριλησσου 42 - Ρεγγινα. Λαιμα + Βλαντα. Ελενα  :-* :-* :-*

karolinaaa...

Ιερόδουλη
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
0
New Kendra serva 17-23 leoforo athinon mazi me tin new Tzovana !!!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    88 KB · Εμφανίσεις: 38

karolinaaa...

Ιερόδουλη
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
0
Leoforo athinon 373 despina 10-17 Elinida me full programa Kai proktiko new sevi suideza me Exta full programa 10-17

karolinaaa...

Ιερόδουλη
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
0
Avrio despina 10-17 leoforo athinon 373

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    65,6 KB · Εμφανίσεις: 38

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Χθεσινοβραδινή βόλτα με συντροφιά τους φίλτατους cheyenne και as manager...

Tατοίου58(κάτω):Λόλα: Πολύ όμορφο νεαρό κορίτσι, με σγουρά μαλλιά, ωραίο kinky πρόσωπο, φυσικό στήθος μικρό, ωραίο κορμί, αδύνατο με καλή περιφέρεια. Μαζί της η Λίζα: Μαύρα μακριά μαλλιά, εκφραστικό πρόσωπο, αρκετά παιδικό, ωραίο κορμί κανονικό, με ωραίο κωλαράκι.

Τατοίου58(πάνω):Ναταλί:η γνωστή ξανθιά μιλφ με θητεία σε πολλά στούντιο, με ωραίο πρόσωπο, ξανθά μαλλιά και κορμί με ωραίες καμπύλες.

Τατοίου71:Σάρα: πολύ αδύνατη, αδιάφορη κοπέλα, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το "μπουγατσομάχαιρο" που έχει για μύτη.....

Παπανδρέου8: Ρία: Καστανόξανθα μακριά μαλλιά, πολύ χαμογελαστό πρόσωπο και γλυκό, μικρό στήθος και αδύνατο μοντελέ κορμί, τρομερά γυμνασμένη με ένα κωλαράκι μικρό και καλοσχηματισμένο, για φάγωμα. Μαζί της η Μαρία: Μαύρα μαλλιά, αδύνατη και αυτή, αδιάφορο πρόσωπο χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, μικρή περιφέρεια...

Στούντιο 12: Ράνια: Με συγκλόνισε...  :cum: Απίστευτη παρουσία, με ξανθά μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο που αφήνει υποσχέσεις, και κορμί με πιασίματα και ταυτόχρονο καλοσχηματισμένο ιδιαίτερα η περιφέρεια της. Σύντομα καταδρομική...μαζί της η Ναταλί, που δεν είναι άλλη από το μιλφ που ένα φεγγάρι δούλεψε στο Φραντζή 47 με την Άννα: Ξανθά κοντά μαλλιά, πρόσωπο κάπως άγριο, πολύ αδύνατη και άχαρη....

Θεσσαλονικής81: Η γνωστή Νατάσσα η Πεταλούδα...παλιά καραβάνα στο χώρο, με αρκετά κιλάκια παραπανίσια, στρογγυλό πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος τούμπανο και πιασίματα στα κατάλληλα σημεία...

Αντιοχείας64:Βαλέρια: Καστανόξανθη κοπέλα, με γλυκό πρόσωπο και κανονικό κορμί με καμπύλες με δυνατό σημείο την περιφέρεια της...

Bριλησσού60(κάτω): η γνωστή Τσέχα Σαμπρίνα...με σκούρα πλέον μαλλιά, ψηλή, αδύνατη κορμάρα, με μικρό στήθος και σούπερ κωλαράκι, εμφανίστηκε με διχτυωτές ζαρτιέρες χαμογελαστή...

Βριλησσού46: Σίντυ: Ξανιά, με αδιάφορο πρόσωπο και για τα γούστα μου θα έλεγα κάπως άσχημο με έντονα ζυγωματικά και μεγάλα μάτια, μεγάλο φυσικό στήθος και ωραίο κορμί κανονικό. Μαζί της η Καρίνα: Μακριά μαύρα μαλλιά, συμπαθητικό αν και αγέλαστο πρόσωπο, κορμί με κάποια κιλάκια παραπάνω, μεγάλο στήθος και περιφέρεια.

Βριλησσού36Α: Αμαλία: μαύρα μακριά κατσαρά μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο με εκφραστικά μάτια, μικρό σ΄τηθος και ωραίο κορμί με στρογγυλή περιφέρεια. Μαζί της η Σαμπρίνα: Μαύρα μακριά μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, στήθος φυσικό 2.5άρι, ωραίες καμπύλες και περιφέρεια που κολάζει....

Βριλησσού55: 2 νέες αφίξεις: Σόφι: Κατευεθείαν από το Μεταξουργίο, κοντό μαλλί, άχαρο κορμί ατσούμπαλο, κανονικό στήθος, άσχημο πρόσωπο. Μαζί της η Ρομπέρτα: Γλυκύτατο πιπίνι, με ωραίο προσωπάκι, μικρό στήθος, ωραίο αδύνατο κορμί καλοσχηματισμένο. Κρίμα που μιλάει μόνο Ιταλικά...

Κων/πόλεως80: Μαρκέλα: Με ίσια πλέον μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο, σιλικονέ στήθος και κορμί αψεγάδιαστο....

Ιεροφαντών9: Ιζαμπέλα: Ξανθά κοντά μαλλιά, κορμί με αρκετά κιλά παραπάνω, χωρίς να χαλάνε όμως ο σύνολο, πρόσωπο πολύ πονηρό και βλέμμα διαπεραστικό, φυσικό στήθος και αξιοσημείωτη περιφέρεια. Νομίζω ότι πρόκειται για μετονομασία της κοπέλας που εργάστηκε πρόσφατα ως Φαμπιάνα...

Θησέως365: Στον ανακαινισμένο  και υπερπολυτελή πλέον χώρο 2 τα εργαζόμενα κορίτσια.Άννα: Μελαχρινή, με ελαφρώς μπουκλωτά μαλλιά, κορμί με πιασιματάκια κα περιφέρεια κάπως πλαδαρή. Μαζί της η Τζένη: Μαύρα μακριά μαλλιά, κορμί μοντελέ αδύνατο, καλοσχηματισμένο και "σκυλέ" φάτσα...

Θησέως35: Εύα: η πορνοστάρ, μαύρα μακριά μαλλιά, αδιάφορο "σκληρό" πρόσωπο, μεγάλο σιλικονέ στήθος που ασφυκτιούσε στο σουτιέν, κανονικό κορμί αλλά αρκετά επίπεδη περιφέρεια. Άχαρο σαλονάρισμα...Μαζί η Μπιάνκα: Ψηλή, μαύρα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο και σώμα "γυμναστηριακό" με κοιλιακούς, ωραία σφιχτά πόδια και περιφέρεια...

Θησέως40: Μπέττυ: Η πρώην Μπία, "στρογγυλή" παρουσία, με ξύγκια και πάχια να ξεχειλίζουν από παντού. Μαζί της η Ανίσα: ωραίο πιτσιρίκι, σκουρόχρωμο, μοντελέ κορμί με καλοσχηματισμένο κωλαράκι, μικρό στήθος...

The Panther

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Eύγε αγωνιστή lagonisian. Κατά την εθνική επέτειο ως γνήσιος Έλλην πατριώτης ετίμησες τα studio της πατρίδας σου.  :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Αποχώρηση γύρω στις 02:30 του μέγα πόρνου, παρά τις βαρύγδουπες και πομπώδεις δηλώσεις του για τσάρκα μέχρι τελικής πτώσεως, για να συνεχίσουμε με τον as manager και να δούμε :

Βούρβαχη 19 : Τόρυ. Γλυκύτατη milf με σγουρά καστανόξανθα μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους. Ελαφρώς Ασιατικά χαρακτηριστικά, με άριστες εντυπώσεις απο την παλιότερη συνεύρεση μου μαζί της.

Βουλιαγμένης 68 : Πάολα, μελαχρινή ευτραφής με πλούσιο φυσικό στήθος, απλό καθημερινό πρόσωπο, ντυμένης με μαύρο mini baby doll.

Μελαντίας 50 : Μαρίνα και Αλέξια. Η πρώτη μελαχρινή η δεύτερη ξανθιά. Αυτές ήταν και οι μόνη διαφορά τους. Κατά τα άλλα, νεαρές όμορφες παρουσίες με αδύνατα-μοντελέ σώματα και φουλ πρόγραμμα και για τις δυο.

Μπουζιανη 2 : Κλειστό

Ισμήνης 2 : Πάρις. Νεαρή με γλυκό πρόσωπο, ίσια μακριά μαλλιά ωραίος σώμα, ντυμένη με μαύρο σετ εσωρούχων με μαύρες κάλτσες και ζαρτιέρες.  Ιγκριντ. Μελαχρινή με σπαστά μαλλιά, όμορφα μάτια, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, ωραία περιφέρεια. Χαμογελαστή και πρόσχαρη στο σαλόνι, σε αντίθεση με την συνάδελφό της που ήταν πιο «τυπική».

ΥΓ1: Θα ήθελα να αναφερθώ στην «μεταμόρφωση» του Θησέως 365. Στην θέση του ημιερειπομένου αρχοντικού, ένα υπέρ-lux studio, με ψευδοροφές, διακριτικούς φωτισμούς. Σαλόνι μεγάλο (έχουν σπάσει τον ενδιάμεσο τοίχο για όσους θυμούνται το παλιό μαγαζί) με όμορφα έπιπλα και διακόσμηση. Τα δωμάτια πολυτελή, με ντουζιερες, μεγάλα άνετα κρεβάτια, σε ονόματα χρωμάτων (μπλε-κόκκινο-πορτοκαλίί). Ειδικά το πορτοκαλί με ενθουσίασε, πολύ «ζεστό», ατμοσφαιρικό, φανατίζομαι με την ανάλογη απόδοση της παρτενέρ, θα ολοκληρώνει μια ενδιαφέρουσα εμπειρία.

ΥΓ2 : Βριλησσου 42 Βλάντα και Ελενη. Ο λαγος καπου ειχε το μυαλό του και ξεχασε να το αναφερει.
     Βριλησσου 46: Η Σιντυ δεν ειναι αλλη απο την Ελπιδα που εραγστηκε στο Σ.Πατση 40, σαν cg, αλλα και σαν Εβιτα στο Πειραιως 121
     Μ. Αλεξανδρου 133: Κελλυ η γλυκυτατη ξανθια της αλυσιδας.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
σορρυ για το  :offtopic: αλλα εδω τι παιζει

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Μεσημεριανή επίσκεψη στο Γκάζι και συγκεκριμένα στο Κωνσταντινουπόλεως 94Α για να συναντήσω την Τζένη.Πέρασα πάρα πολύ καλά μαζί της κι ευχαριστήθηκα τη συνεδρία μας.Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει.  :rockon: :rockon: :rockon:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
Σημερα βραδυ στο Βριλησσου 42 - Ελενα + Βλαντα  :-* :-* :-*
Τεταρτη - Ρεγγινα. Ελενα + Βλαντα. Ελενα + Βλαντα  :-* :-* :-*

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Τώρα και μέχρι το πρωί:

Κων/πόλεως92Α: Φαίη: η γνωστή κούκλα...κορμάρα, με φυσικό στήθος σε κοινή θέα να κολάζει τους πάντες, ωραία πόδια και περιφέρεια και γλυκό πρόσωπο.

Κων/πόλεως80: Σάντρα: η ξανθιά αδύνατη γλυκιά Ρουμάνα, με το μικρό στήθος και το μικρό κωλαράκι και πολύ γλυκό και χαμογελαστό-πλέον- πρόσωπο. Γνωστή και ως Μισέλ από Φυλής...Αμαλία: Κατσαρά μακριά μαύρα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο και κορμί αδύνατο, με μικρό στήθος και ωραία περιφέρεια...

Αθηνών373: Νέες παρουσίες και οι 3 κοπέλες....Άντζελα: Κατσρά φουντωτά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο, αδύνατο κορμί με μικρό στήθος και όμορφη καλοσχηματισμένη περιφέρεια. Με έβαλε σε σκέψεις μιας και κάνει φουλ...Ξένια: Μαύρα μακριά μαλλιά, καθημερινό πρόσωπο και κορμί πιο "γεμάτο" αλλά αρμονικό με όμορφη περιφέρεια και αυτή. Λόλίτα: η τρίτη της παρέας, η πιο "γυμναστηριακή"...φαινομενικά παχιά, αλλά απλά είναι πιο "ανοιχτή" λόγω  των βαρών όπως μου είπε.Μακριά μαύρα μαλλιά, κανονικό στήθος άψογος κώλος...

Tριγγέτα3: Katy: Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν...αδύνατο, μικρομαμωμένο κορίτσι, με μακριά μαλλιά μαύρα, "μοντελέ", αλλά πολύ συνεσταλμένο. μαζί της νέα κοπέλα η Λόλιτα: Κοντό μαλλί, συμαπθητικό πρόσωπο και κορμί με πιασίματα αλλά με πολύ νάζι στο σαλόνι μου κούναγε πέρα δώθε τον κωλαράκο της...

Αριστοτέλους6: Πάρις:Για μια ακόμη φορά κέρδισε τις εντυπώσεις, με την κορμάρα της και το σετ των εσωρούχων που φορούσε, έχει "λυθεί" αρκετά και είναι πλέον θεωρώ από τα δυνατά "χαρτιά"...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τώρα και μέχρι το πρωί:

Κων/πόλεως80: Σάντρα: η ξανθιά αδύνατη γλυκιά Ρουμάνα, με το μικρό στήθος και το μικρό κωλαράκι και πολύ γλυκό και χαμογελαστό-πλέον- πρόσωπο. Γνωστή και ως Μισέλ από Φυλής...

Δεν μπορώ να καταλάβω πως στέκεται σε στούντιο αυτή... :think:
Φυλής έβγαινε στο παράθυρο και έκανε διάφορες βλακείες... :s&m_1:

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
Δεν μπορώ να καταλάβω πως στέκεται σε στούντιο αυτή... :think:
Φυλής έβγαινε στο παράθυρο και έκανε διάφορες βλακείες... :s&m_1:
πραγματικά! την ειχα παρει τον αυγουστο του 13 όταν πρωτο εμφανιστηκε στην 3η βαρδια ασχολιαστη απλα
και δευτερη φορά καπου μεσα στον νοεμβριο του ιδιου ετους, 8 ευρω επρεπε να ειναι η τιμολογηση των υπηρεσιων για στουντιο πραγματικά....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Γιατί ρε μπίλυ, η δικιά σου η Μάγια ή η Έλενα η κοσοβάρα είναι πιο όμορφες;
το Κοσοβαράκι μια χαρά είναι.....εμένα μου αρέσει πολύ και στα ενδότερα πολύ καλή.,.. :dancing: :dancing:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γιατί ρε μπίλυ, η δικιά σου η Μάγια ή η Έλενα η κοσοβάρα είναι πιο όμορφες;

Φίλε μου,δεν έγραψα για ομορφιά... Την έχω πάρει 1 φορά Φυλής με εντελώς τυπικές υπηρεσίες,από μέρους της...
Δεν έχω ακούσει κανέναν,να λέει καλά λόγια... Απλά δεν μπορώ να καταλάβω,αν άλλαξε τόσο πολύ...ώστε να σταθεί σε στουντιακό επίπεδο...

P.S:

Το Ελενάκι είναι καύλα και δεν θέλω αντιρρήσεις... :grin:
(Ξέρεις πολλά εσύ... :grin:)

το Κοσοβαράκι μια χαρά είναι.....εμένα μου αρέσει πολύ και στα ενδότερα πολύ καλή.,.. :dancing: :dancing:
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom