lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
απόγευμα μέχρι τι ώρα??
έχεις inside info δικέ μου??Αγνοείται η τύχη της. Λογικά πάντως δε θα αργήσει να επανεμφανιστεί, το πιθανότερο σε άλλο μαγαζί.
μην το παίρνεις και ως δεδομένο το πρόγραμμα....πάρε καλύτερα τηλέφωνο...αν και είναι συνηθιοσμένες στις διπλοβάρδιες οι κορασίδες...Μελινα, σορρυ, οχι μαρινα
Γαμω τα γελια. Στο golden στη μεταμορφωση σου βγαζει πως δουλευει βραδυνη η μαρινα. Μπαινεις να τη δεις και σου βγαζει στο προγραμμα της πως δουλευει βραδυνη στο 373. Κομματια θα ειναι η κοπελα μετα απο αυτη τη βαρδια...κυριολεκτικα
Η Άννα από Κασσάνδρας, η γνωστή, που βρίσκεται?
Ξέρει κανένας αν πήγε αλλού?
από που το συμπέρανες αυτό?? :oRomania που αλλού ?
απόγευμα μέχρι τι ώρα??
Αφού δεν είναι Ρομούνα!Romania που αλλού ?
από που το συμπέρανες αυτό?? :o
Αφού δεν είναι Ρομούνα!
Αφού δεν είναι Ρομούνα!
άλλο τι λέει άλλο τι ισχύει...πήγαινε πιο αριστερά.......Αυτή πάντως , αλήθεια ψέμματα , αυτό έχει δηλώσει καί εγώ καί αρκετοί άλλοι αυτό γνωρίζουμε άν εσύ έχεις διαφορετκή άποψη σεβαστό !
Πιο αριστερά έχει καί Σερβία , έχει καί Βοσνία , έχει καί Κέρκυρα !άλλο τι λέει άλλο τι ισχύει...πήγαινε πιο αριστερά.......
Κεντράρε !!Πιο αριστερά έχει καί Σερβία , έχει καί Βοσνία , έχει καί Κέρκυρα !
Κεντράρε !!
Νομίζω ότι μόνο χορεύει. Δεν ξέρω αν παραδίδει και μαθήματα pole dancing !!αν και θα περασω μια βόλτα θα ήθελα να ρωτήσω η ζοζεφιν σταμάτησε το άθλημα και χορεύει μόνο ?
μόνο χορεύει εκτός αν διαθέτεις 1500 ευρώ για μια ώρα...Νομίζω ότι μόνο χορεύει. Δεν ξέρω αν παραδίδει και μαθήματα pole dancing !!