lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Δες την παράθεση που σου έκανα την πρώτη και φαίνεται...Μα πως σου ηρθε παλι αυτο ? ? ?
Φαινεται καποια τροποποιηση ? ? ?
Δες την παράθεση που σου έκανα την πρώτη και φαίνεται...Μα πως σου ηρθε παλι αυτο ? ? ?
Φαινεται καποια τροποποιηση ? ? ?
Και φυσικα ακολουθησε τσαρκα που επιγραμματικα ειδαμε :
Ιεροφαντων 9 : Ζιζελ και Καρμεν
Μ. Αλεξανδρου 133 : Σαμπρινα και Τζεσσικα
Κων. 80 : Μαρκελα και Σονια
Κων. 92Α : Φαιη
Κων. 94 : Νικολ και Ναταλι
Κασσανδρας 3 κατω : Λαουρα
Κασσανδρας 3πανω : Ελενα
Κασσανδρας 4Β: Σιντυ, Μαιρη καιΕλενα η Κοσσοβαρα
Κασσανδρας 4Γ : Μανια
Βριλησσου 60 : Σαμπρινα
Βριλησσου 46: Βικυ
Βριλησσου 42 : Ελενα και Μαργκω
Βριλησσου 36: Αμαλια και Μιχαελλα
Βριλησσου 36Α: Κελλυ και Κλαουντια.
Εσυ το εγραψες για να με χλευασεις........Δες την παράθεση που σου έκανα την πρώτη και φαίνεται...
Προταση δεν μπορω να κανω.Ποιες προτείνετε κύριε Τσεγιέν;
Χρειάζομαι τη συμβουλή σας επειγόντως διότι την επόμενη Παρασκευή απόγευμα θα έχω ελεύθερο χρόνο και θα κάνω μετά από πολύ καιρό επίσκεψη στα ευαγή ιδρύματα.
είχε συνέχεια δωμάτια και ίσα ίσα που ανταλλάξαμε ένα καυτό και παθιασμένο γλωσσόφιλο!!
το Ελενάκι στο βουνό πολύ καλό και επίσης στο στυλ σου!!!
το είδα,από κοντά...σε stealth mode με εξωθεσμικούς...θα τιμηθεί ;)
Xτες το μεσημερι στο γκαζι
Μεγαλου αλεξανδρου 133 τανια,ψηλη ξανθια ερωτικη γυναικα,φοβερο στηθος,σιγουρα τριαρι,αρκετα ψηλη με νταρντανε κορμι
Ο cheyenne μου δηλωσε οτι ειναι εξαιρετικη και στο δωματιο
Κωνσταντινουπολεως 80 στελλα,κοντη μελαγχροινη σεξι κοντοπουτανη με σφριγηλο κορμι
Κωνσταντινουπολεως 92α τζουλια,λεπτη σεξι μελαγχροινη κοπελα
Μοιαζει αρκετα με την εβελινα,πρωην ιζαμπελα απο φωκαιας στα δικα μου ματια,η οποια ειναι πιο πληθωρικη
Κωνσταντινουπολεως 94 λιγο πριν τη ληξη της βαρδιας δυο κοπελες
Η αννα ,ψηλη διμετρη ξανθια ρωσιδα η οποια εχει δοκιμαστει με καλες εντυπωσεις,και η ελενα απο σερβια,μια νεα κοπελα,μπαμπατσικη,αρκετα καβλιαρα,μετριου αναστηματος και σωματος με πιασιματακια αρκετα ομοιομορφα κατανεμημενα
το έχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές αυτό ότι κάποιες πραγματικά δεν αξίζουν ούτε τη ροχάλα μας...για αυτό και πάμε παρακάτω και λοκάρουμε σε αυτές που αξίζουν!!Και στουντιακός xilnik...
Απλά να πω ότι κάποιες από αυτές που είδες,εμφανισιακά δεν αξίζουν 50€ (προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι υπηρεσίες παρέχουν...ούτε να ξεχάσω το όνομα μου κτλ ,αν είναι μπάζα) ...
Στα απλά/λαϊκά μπουρδέλα...όπως έχουν πει και άλλα παιδιά βρίσκεις καλύτερες...
Δεν μιλάω γενικά για τα στούντιο,αλλά μερικές που δεν αξίζουν να δουλεύουν σε αυτά (κάτι χοντρές,κάτι πλαδαρές κτλ)...
το έχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές αυτό ότι κάποιες πραγματικά δεν αξίζουν ούτε τη ροχάλα μας...για αυτό και πάμε παρακάτω και λοκάρουμε σε αυτές που αξίζουν!!
το έχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές αυτό ότι κάποιες πραγματικά δεν αξίζουν ούτε τη ροχάλα μας...για αυτό και πάμε παρακάτω και λοκάρουμε σε αυτές που αξίζουν!!
Για αυτό,διαβάζω λαγό πάντα...ειδικά τις κριτικές...
Τύπε δεν πιστεύω να ειρωνεύεσαι lagonisian γιατί είναι αδυναμία μου...
Όχι ρε...ο billy δεν ειρωνεύεται...αλήθεια είναι...διαβάζει τα πάντα με προσοχή!!Τύπε δεν πιστεύω να ειρωνεύεσαι lagonisian γιατί είναι αδυναμία μου...
με όποιον δάσκαλο καθήσεις...Σκληρός πόρνος ο lagonisian...