Επισκέπτης
καλο κορμί , την είχα πάρει τις εποχές που δούλευε μπρος και πίσω πόρταΝομίζω ότι μόνο χορεύει. Δεν ξέρω αν παραδίδει και μαθήματα pole dancing !!
πιστεύω με το ανάλογο τίμημα να θυμηθούμε τα παλιά
καλο κορμί , την είχα πάρει τις εποχές που δούλευε μπρος και πίσω πόρταΝομίζω ότι μόνο χορεύει. Δεν ξέρω αν παραδίδει και μαθήματα pole dancing !!
Αυτά έκανες και την έβγαλες εκτός μάχης !!καλο κορμί , την είχα πάρει τις εποχές που δούλευε μπρος και πίσω πόρτα
πιστεύω με το ανάλογο τίμημα να θυμηθούμε τα παλιά
Νομίζω ότι είναι από ένα μέρος που είναι και άλλα κορίτσια αλλά καμία δεν το παραδέχεται !! Σωστό κουίζ !!Μακεδονία ? Θράκη ?
δεν νομίζω ότι βγήκε εκτός μάχης , μάλλον θα έχει κάνει μία μικρή καβατζα θα έχει βρει και κάποιο χορηγό και θα δουλεύει επιλεκτικά.Αυτά έκανες και την έβγαλες εκτός μάχης !!
Νομίζω ότι είναι από ένα μέρος που είναι και άλλα κορίτσια αλλά καμία δεν το παραδέχεται !! Σωστό κουίζ !!
κατι πήρε το αυτί μου για το 1/5 από το νούμερο που ανέφερεςμόνο χορεύει εκτός αν διαθέτεις 1500 ευρώ για μια ώρα...
από Α ξεκινάει η χώρα ;Νομίζω ότι είναι από ένα μέρος που είναι και άλλα κορίτσια αλλά καμία δεν το παραδέχεται !! Σωστό κουίζ !!
Έχει τρια άλφα !! Επόμενο γράμμα...από Α ξεκινάει η χώρα ;
μόνο χορεύει εκτός αν διαθέτεις 1500 ευρώ για μια ώρα...
για μια ωρα δε ξερω παντως τυπος ειπε οτι τη πηρε ενας γνωστος του με 2000 overnightΧαχαχαχά...καλά κρασιά πες της...
Βραδινή βόλτα στο βουνό
-Βριλησσού 60 κάτω η Σαμπρίνα. Τι γυναικάρα! Διευρυμένο πρόγραμμα με ουρολαγνεία, ποδολαγνεία, αυταρχικά, πρωκτικό (100 ευρώ)
-Βριλησσού 36 Κλαούντια & Κέλλυ
-Βριλησσού 36Α Σόνια στυλιάρι με τατού και Σάντρα ξανθό πετίτ.
-Βριλησσού 55 η Βίκυ
Αυτά για την ώρα
k ουρολαγνεια τωρα στα στουντιο?
η εγω εχω μεινη πισω?
είναι η δεύτερη φορά που το ακούω. η πρώτη ήταν στο Φυλής 104
Εχεις μεινει πίσω.............k ουρολαγνεια τωρα στα στουντιο?
η εγω εχω μεινη πισω?
καλημερα και σε εσενα. ;)καλημέρα. γνωρίζουμε που δουλευει η κυρια
Εχεις μεινει πίσω.............
Σιγα σιγα αυξάνονταικαι μαλιστα καποια εξειδηκευονται. (Συνηθως τα περισσοτερα που εχουν dungeon rooms και mistresses)
Φτανει να το ζητησεις λιγη ωρα πριν για να προετοιμαστει η κοπελα.
πολύ καλή στη δουλειά της και με πάθος και αληθοφάνεια. ΠΑΝΤΑ πρωινές βάρδιες και Δευτέρα τετάρτη Πέμπτη. αυτά στο Μπουζιάνη. Τώρα εδώ δεν ξέρω τι θα κάνει...καλημέρα. γνωρίζουμε που δουλευει η κυρια
Τι θελει να πει ο ποιητης; Εδω που; Τι να κανει; Για σπαστο σε κερματα να καταλαβουμε.....πολύ καλή στη δουλειά της και με πάθος και αληθοφάνεια. ΠΑΝΤΑ πρωινές βάρδιες και Δευτέρα τετάρτη Πέμπτη. αυτά στο Μπουζιάνη. [size=10pt][size=10pt][size=10pt]Τώρα εδώ δεν ξέρω τι θα κάνει...
[/size][/size][/size]