giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ευλογητος τεκνον μου..καβλιμερα πατερ στιν βραδινη βαρδια τιν ευχι σου
βραδυνη εννοεις απο τις 12 το βραδυ και μετα ??
ευλογητος τεκνον μου..καβλιμερα πατερ στιν βραδινη βαρδια τιν ευχι σου
Αμάν ρε παπά.Στην εσπερινή είναι συνήθως η Σάρα Τα ξέχασες που τις δίναμε τις ευλογίες μας και το 'αγιο μύρο'? Ξανά θα την 'ευλογήσεις'?ευλογητος τεκνον μου..
βραδυνη εννοεις απο τις 12 το βραδυ και μετα ??
ρε αρχηγε, μας τα ειχε κανει πουτανα με το ωραριο της. μεχρι και πρωινη ειχε δουλεψει ενα φεγγαρι..Αμάν ρε παπά.Στην εσπερινή είναι συνήθως η Σάρα Τα ξέχασες που τις δίναμε τις ευλογίες μας και το 'αγιο μύρο'? Ξανά θα την 'ευλογήσεις'?
βριλλησου 46 μεχρι τις 1.00 η βερονικα!καινουργια κοπελλα!φρατζη τωρα και μεχρι τις 23.00 η κωνσταντινα και βραδυ μεχρι τις 5.00 η ζλατα!ιππωνακτος η κορινα η γερμανιδα,βριλλησου 57 μεχρι τις 23.00 η σαμανθα και απο τις 23.00 μεχρι τις 5.00 η αλεξια!
βριλλησου 46 μεχρι τις 1.00 η βερονικα!καινουργια κοπελλα!φρατζη τωρα και μεχρι τις 23.00 η κωνσταντινα και βραδυ μεχρι τις 5.00 η ζλατα!ιππωνακτος η κορινα η γερμανιδα,βριλλησου 57 μεχρι τις 23.00 η σαμανθα και απο τις 23.00 μεχρι τις 5.00 η αλεξια!
Ρήμα??η κωνσταντινα τι μερος του λογου ειναι?
Ρήμα??
αναφερομαι στην γραμματικη του ερωτα!
H Kωσταντίνα έχει μακριά μαύρα μαλλιά, πρασινοκάστανα μάτια και ωραίο σώμα.Η κοπέλα είναι Ρουμάνα και κάνει καλά τη δουλειά της.
Σε ευχαριστω πανο για την ενημερωση. Αλλωστε για Σερβιων το ηξερα οτι ειναι Τριτη-Πεμπτη. Θα παω συντομα στη Μελιναρα μη φοβασαι.Στην Σερβίων 26 τώρα είναι η Μελίνα η Ελληνίδα.Μας το είχε πει ότι θα ήταν Πέμπτη.
Υ.Γ.bourdeliaris1984 κάθεσαι?
Είπα και γω σε πήρε ο και δεν το ήξερες.Τρέχα θηρίο γιατί θα στην άλλοιΣε ευχαριστω πανο για την ενημερωση. Αλλωστε για Σερβιων το ηξερα οτι ειναι Τριτη-Πεμπτη. Θα παω συντομα στη Μελιναρα μη φοβασαι.
Ελληνίδα είναι φίλε μου.Υπόψη δεν είναι 20 η 30 χρονών αλλά milf.Στο πρόγραμμά της πάντως δίνει και το κωλαράκι της (που αυτό πλέων σπανίζει στις μέρες μας και είναι πολύ βασικό ).Όμορφη γυναίκα γενικά ευγενική και ζεστή μέσα.η μελινα τι λεει συναγωνιστες?αξιζει? θελω να παω για πιτσιλισμα
καλη επιλογη αλλα στην τελικη ολα ειναι υποκειμενικα!δεν μπορω εγω να σου πω πηγαινε ,ή μην πας!δικη σου επιλογη ειναι!αυτο που θα σου πω ειναι οτι προκειται για μιλφ,με με καλο σωμα και βυζι σιλικονι!χαδια σε ολο το σωμα,κανει πρωκτικο με 100 ευρω και λεει προστυχολογα!η μελινα τι λεει συναγωνιστες?αξιζει? θελω να παω για πιτσιλισμα