You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)
siggrou144
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2012
- Like
- 0
Να το κάνεις φίλε μας, γιατί η Ζέτα το αξίζει και μιας και θα πας στο Ηρώων Πολυτεχνείου 37, ζήτησε να μπεις στα καινούργια δωμάτια, που έχουν φτιαχτεί να μας παραθέσεις και την άποψη σου.με τη πρωτη ευκαιρια στο ΗΠ37 θα τη τιμησω....merci!
Δευτέρα το πιθανότερο, θα λειτουργούμε με 4 δωμάτια, τα δύο καινούργια υπερλουξ κατηγορίας που παραπέμπει σε ξενοδοχείο πολυτελείας, θα παραθέσουμε και φωτο-υλικό.
Σε ευχαριστούμε πολύ, μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους και καλό ΠΣΚ.
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.061
- Πόντοι
- 5.845
Και το Κατεχακη 8 πιασε, δεν εχει καμμια σχεση με τα υπολοιπα. Εμενα με βολευει αφανταστα αλλα ΔΕΝ παταω, υποθετω και αλλους.....Να το κάνεις φίλε μας, γιατί η Ζέτα το αξίζει και μιας και θα πας στο Ηρώων Πολυτεχνείου 37, ζήτησε να μπεις στα καινούργια δωμάτια, που έχουν φτιαχτεί να μας παραθέσεις και την άποψη σου.
Δευτέρα το πιθανότερο, θα λειτουργούμε με 4 δωμάτια, τα δύο καινούργια υπερλουξ κατηγορίας που παραπέμπει σε ξενοδοχείο πολυτελείας, θα παραθέσουμε και φωτο-υλικό.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Όταν η καύλα νικάει όλες τις αντιξοότητες τότε καταφέρνεις να απολαύσεις ευχάριστες στιγμές σε μια φαινομενικά "στραβή" μέρα. Ξεκινώντας το πρωί από το σπίτι μου, διαπιστώνω ότι κάποιος ενδοπαλαμοπεοκρούστης "έσκισε" τα 2 λάστιχα του αυτοκινήτου μου με αποτέλεσμα αυτο να καταστεί ανενεργό. Παίρνω το λεωφορείο και -ω του θαύματος-στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης σκάει το ένα λάστιχο(για την ακρίβεια διαλύθηκε)...Δεν πτοούμαστε όμως γιατί η καύλα είναι στο κόκκινο, μαλλάζω άλλα 2 λεωφορεία και μετά από 1 ώρα βρίσκομαι στο Αριστοτέλους 6. Είχα τσεκάρει ότι δουλεύει η Πάρις. Στο συγκεκριμένο όμιλο εργάζεται περι του 1 χρόνου. όμορφο κορίτσι, μελαχρινό, με γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος και μοντελέ κορμί. Λίγο πολύ ότι βλέπετε στις φωτός. Βλέποντας ότι τον τελευταίο καιρό έχει "ξεψαρώσει" αποφάσισα να ανέβω στο άνω δόμα και να έχω ένα close look...και δεν το μετάνιωσα...
Απίστευτα γλυκιά, ευγενέστατη, ήρεμη, ομιλιτική(στα Αγγλικά), κατάφερε και έφτιαξε το κλίμα. Ωραία χάδια, περιποίηση σε καλά επίπεδα, πεντακάθαρη, στο σεξ με καλή συμμετοχή, χωρίς να δυσανασχετήσει σε τίποτα, πολλές στάσεις και ωραίο χιούμορ σε κάποιες φάσεις. Το απόλαυσα πάρα πολύ το meeting και μου "έσβησε" τον εκνευρισμό. Λεπτομέρειες στην κριτική που έπεται..
Απίστευτα γλυκιά, ευγενέστατη, ήρεμη, ομιλιτική(στα Αγγλικά), κατάφερε και έφτιαξε το κλίμα. Ωραία χάδια, περιποίηση σε καλά επίπεδα, πεντακάθαρη, στο σεξ με καλή συμμετοχή, χωρίς να δυσανασχετήσει σε τίποτα, πολλές στάσεις και ωραίο χιούμορ σε κάποιες φάσεις. Το απόλαυσα πάρα πολύ το meeting και μου "έσβησε" τον εκνευρισμό. Λεπτομέρειες στην κριτική που έπεται..
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
ρε λαγε πολυ ματι σ αυτο το αμαξι εχει πεσει η κατι πολυ κακο εχεις κανειΌταν η καύλα νικάει όλες τις αντιξοότητες τότε καταφέρνεις να απολαύσεις ευχάριστες στιγμές σε μια φαινομενικά "στραβή" μέρα. Ξεκινώντας το πρωί από το σπίτι μου, διαπιστώνω ότι κάποιος ενδοπαλαμοπεοκρούστης "έσκισε" τα 2 λάστιχα του αυτοκινήτου μου με αποτέλεσμα αυτο να καταστεί ανενεργό. Παίρνω το λεωφορείο και -ω του θαύματος-στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης σκάει το ένα λάστιχο(για την ακρίβεια διαλύθηκε)...Δεν πτοούμαστε όμως γιατί η καύλα είναι στο κόκκινο, μαλλάζω άλλα 2 λεωφορεία και μετά από 1 ώρα βρίσκομαι στο Αριστοτέλους 6. Είχα τσεκάρει ότι δουλεύει η Πάρις. Στο συγκεκριμένο όμιλο εργάζεται περι του 1 χρόνου. όμορφο κορίτσι, μελαχρινό, με γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος και μοντελέ κορμί. Λίγο πολύ ότι βλέπετε στις φωτός. Βλέποντας ότι τον τελευταίο καιρό έχει "ξεψαρώσει" αποφάσισα να ανέβω στο άνω δόμα και να έχω ένα close look...και δεν το μετάνιωσα...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
κακό σίγουρα δεν έχω κάνει πάντως... ;) ;)ρε λαγε πολυ ματι σ αυτο το αμαξι εχει πεσει η κατι πολυ κακο εχεις κανει
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
κακό σίγουρα δεν έχω κάνει πάντως... ;) ;)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
την προπερασμένη εβδομάδα που πέρασα και εγώ και τίμησα τη Ζέτα επικρατούσε οργασμός εργασιών στον κάτω όροφο....προλάβατε κιόλας να τα ετοιμάσετε??Να το κάνεις φίλε μας, γιατί η Ζέτα το αξίζει και μιας και θα πας στο Ηρώων Πολυτεχνείου 37, ζήτησε να μπεις στα καινούργια δωμάτια, που έχουν φτιαχτεί να μας παραθέσεις και την άποψη σου.
siggrou144
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2012
- Like
- 0
Απόλυτο δίκιο έχεις, φίλε μας, και σου ζητάμε συγνώμη, το ψάξαμε, ρωτήσαμε και κοπέλες και μας διαβεβαίωσαν ότι έτσι ακριβώς κάνει, συστηματικά, είναι απαράδεκτος του έγινε αυστηρή σύσταση και αν συνεχίσει θα πάει αλλού να ειρωνεύεται.Δίκιο έχεις κι εσύ, η αλήθεια είναι πως έκανα μια αναγνωριστική βόλτα. Έκανα εξορμήσεις όλη μέρα σε μασατζίδικα, μπουρδέλα και στούντιο. Στο Αριστοτέλους είχα καιρό να πάω και τη Ζέτα δεν την είχα ξαναδεί. Το 50άρι το δίνω δύσκολα πλέον. Θέλω να είναι όλο το ντεκορ καλό, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Έχω γίνει γεροπαράξενος. Και άμα πέφτω σε γεροπαράξενους χαλάει η χημεία. Πάντως έχω φάει κόλλημα, εμμονή με το θέμα (οπότε υπόσχομαι ότι δεν θα το επαναλάβω) γιατί σέφτομαι ρε φίλε/η τι σε πειράζει, την κοπέλα ήρθα να δω, αυτή τη δουλειά κάνεις να ανοίγεις την πόρτα και να είσαι λιγάκι ευγενικός. Κάποιοι θα περάσουν κάποιοι όχι, αλλά αμα δεν είσαι είρωνας και αγενής ίσως αυτός που δεν πέρασε για τον Α ή Β λόγο να περάσει μια άλλη φορα. Ο συγκεκριμένος τσάτσος που τον έχω ξαναπετύχει στην αλυσσίδα σε κοιτάει εξαρχής σαν να έχεις κάνει έγκλημα και άμα δεν βγάλεις το καφετι αμέσως και σε δει να αμφιταλαντεύεσαι αρχίζει τα α κατάλαβα, καλό ταξίδι, άντε γεια και άλλες μαλακίες. Τέσπα, κουβέντα να γίνεται.
Σε ευχαριστούμε που μας άνοιξες τα μάτια, γιατί πραγματικά δεν το είχαμε καν καταλάβει.
siggrou144
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2012
- Like
- 0
Αφού ξέρεις ότι είμαστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί ;) Υ.Γ. Τώρα τελευταία σε πάει λίγο ανάποδα δεν πας να σε διαβάσει κανένας παππούλης ευχή γιατί πολύ γλωσσοφαγιά ρε λάγε παιδί μου.την προπερασμένη εβδομάδα που πέρασα και εγώ και τίμησα τη Ζέτα επικρατούσε οργασμός εργασιών στον κάτω όροφο....προλάβατε κιόλας να τα ετοιμάσετε??
siggrou144
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2012
- Like
- 0
Μόλις τελειώνει το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, σειρά έχουν το Κατεχάκη και το Τριγγέτα , έτσι για να εκσυγχρονιζόμαστε κιόλαςΚαι το Κατεχακη 8 πιασε, δεν εχει καμμια σχεση με τα υπολοιπα. Εμενα με βολευει αφανταστα αλλα ΔΕΝ παταω, υποθετω και αλλους.....
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
με τόσα κονέ που έχεις γενικά, μήπως ξέρεις κανέναν καλό παπούλη να με "διαβάσει" κιόλας?? μάλλον το χρειάζομαι...Αφού ξέρεις ότι είμαστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί ;) Υ.Γ. Τώρα τελευταία σε πάει λίγο ανάποδα δεν πας να σε διαβάσει κανένας παππούλης ευχή γιατί πολύ γλωσσοφαγιά ρε λάγε παιδί μου.
κακό σίγουρα δεν έχω κάνει πάντως... ;) ;)
Τα μαρούλια έχουν αντίθετη άποψη!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
δεν πας κόντρα στη φύση....να το ξέρεις...Τα μαρούλια έχουν αντίθετη άποψη!!
criple_ripper
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
για την Miranda απο Alien Girls υπάρχει καμια εμπειρια , φαινεται πολυ δυνατο ....
Τύπε όμορφη κοπέλα στα +/- πρώτα άντα την έκανα δεν πρόσεξα παραπανήσια κιλά, πολύ μεγάλο στήθος όπως φαίνεται στις φώτος αλλά σκληρό στην αφή και με μία όπως μου φάνηκε (πολύ) ελαφριά χαλάρωση. Δυστυχώς όμως είναι άπειρη (είναι μόλις 4 μήνες στην Ελλάδα αλλά μιλάει ελληνικά) ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα. Λίγο αμήχανες και βιαστικές κινήσεις και αρκετή κρέμα. Overall δεν το έκλαψα τελείως το 50αρι αλλά σίγουρα δεν θα το ξαναέδινα. Υπάρχουν πιο δυνατά χαρτιά στο συγκεκριμένο χώρο τουλάχιστον για τα γούστα μου. Σου εύχομαι αν την προτιμήσεις βέβαια να είναι αλλιώς τα πράγματα και να ήμουν απλά άτυχος! :-
siggrou144
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2012
- Like
- 0
Ότι θέλει το φιλαράκι μας άλλωστε αν δεν προσέξουμε έναν από τους βασικούς πορνορεπόρτερ πως θα έχουμε τόσο λεπτομερής ενημερώσεις?με τόσα κονέ που έχεις γενικά, μήπως ξέρεις κανέναν καλό παπούλη να με "διαβάσει" κιόλας?? μάλλον το χρειάζομαι...
Ενημερώνουμε επίσης ότι αυτές τις ημέρες λόγω της ανακαίνισης το ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΕΧΝΕΙΟΥ 37 θα λειτουργεί από 2 το μεσημέρι μέχρι 2 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας με γυναίκα πιστόλι που σας σημαδεύει διαφορετική κάθε μέρα θα παρελάσει όλο το βαρύ πυροβολικό και το ιππικό σας προσκαλούμε όλους να περάσετε στα καινούργια υπερλουξ δωμάτια.
Ελπίζουμε ο κάτω όροφος να είναι σε λειτουργία από μεθαύριο Δευτέρα 7 Οκτωμβρίου 2014.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.235
- Πόντοι
- 2.310
Ότι θέλει το φιλαράκι μας άλλωστε αν δεν προσέξουμε έναν από τους βασικούς πορνορεπόρτερ πως θα έχουμε τόσο λεπτομερής ενημερώσεις?
Ενημερώνουμε επίσης ότι αυτές τις ημέρες λόγω της ανακαίνισης το ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΕΧΝΕΙΟΥ 37 θα λειτουργεί από 2 το μεσημέρι μέχρι 2 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας με γυναίκα πιστόλι που σας σημαδεύει διαφορετική κάθε μέρα θα παρελάσει όλο το βαρύ πυροβολικό και το ιππικό σας προσκαλούμε όλους να περάσετε στα καινούργια υπερλουξ δωμάτια.
Ελπίζουμε ο κάτω όροφος να είναι σε λειτουργία από μεθαύριο Δευτέρα 7 Οκτωμβρίου 2014.
Δευτέρα?? 7/10/2014???
Μπράβο για ΗΠ37! Το χρειαζόταν ήδη εδώ και πολύ καιρό. Άντε με το καλό και για το Τρ3 και αυτό το έχει ανάγκη από καιρό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K