Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

gkorobliss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σελινα στουντιο 12 την εχει παρει κανεις? Απο τις φωτο λεει πολλα αν και δεν την βλεπω στις βαρδιες αντιθετως με Βικυ πόυ την εχουν δυο φορες σημερα 23:00-06:00 Δυο Βικες θα ειναι??? Χα! Χα!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Σύντομη τσάρκα σε διάφορα μαγαζιά που είχαν "ενδιαφέρον"...

Θησέως365: Πλήρως ανακαινισμένο, πεντακάθαρο, με ωραίους φωτισμούς και έπιπλα, με ντουζιέρες στα δωμάτια, πραγματικά παλατάκι. Εργαζόμενες η Αντζελίνα: Αδύνατη, μελαχρινή, με μικρό στήθος, και ωραίο κωλαράκο. Νικόλ: Και αυτή μελαχρινή, με πιο γεμάτο σώμα, ωραία φάτσα και περιφέρεια. Ανήκει στην αλυσίδα του Ιεροφαντών κλπ...

Αθηνών318: Φαμπιάνα: Ξανθιά, με μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο με ελαφρώς σχιστά  μάτια, και κορμί ωραίο,  με καμπύλες, φυσικό στήθος και τσουπωτή περιφέρεια όπως διέκρινα μέσα από το μάυρο fishnet. Mόνικα: Και αυτή μελαχρινή, με ωραίο κορμί με καμπύλες, χαμογελαστό πρόσωπο.

Αθηνών373: Χρύσα: Πλέον μαύρα μαλλιά, καθημερινό πρόσωπο με γαμψή μυτούλα, ωραίο κορμί με σημείο αναφοράς την περιφέρειά της. Και αυτή με μαύρο fishnet. Mαζί της το Μαρινάκι: Κοντό κοριτσάκι καστανά μαλλιά, αδιάφορο πρόσωπο και κορμί κοριτσιστικο χωρίς κάτι άξιο αναφοράς.

Σπ. Πάτση40: Τα φώτα ανοιχτά, δεν μου έκαναν την τιμή να ανοίξουν.

Ευνειδών 5: Άννα: Κοντούλα, με μαύρα μαλλιά, σώμα κοριτσίστικο, πρόσωπο καθημερινό, μακριά από τα γούστα μου.

Ιεροφαντών9: Μαριάννα: Ωραίο καστναόξανθο μιλφ, με όμορφο πρόσωπο και κορμί για την ηλικία της εκπληκτικό Είχα περάσει πολύ καλά στην προ μηνών συνεδρία μας. Στέλλα: Πλέον σκούρηνε τα μαλλιά της, ωράιο πρόσωπο με γωνίες, μεγάλο στήθος ενισχυμένο και κορμί αψεγάδιαστο. Άλλο ένα μιλφ στο στόχαστρο.

Συνάντηση τυχαία στην Ιερά Οδό με Beverly....

Κων/πόλεως92: Μαντόννα: Η ξανθιά πληθωρική σεξομβόμβα μπαινόβγαινε στα δωμάτια. Μαζί της η Αλεξάνδρα: Ξανθιά και αυτή, με ωραίο πρόσωπο και στήθος και ωραίο κορμί με καμπύλες. Γνωστή και από Φ104, Κασσάνδρας8 και Κηφισού30.

Κων/πόλεως92Α: Μαρκέλα: Και αυτή σκούρηνε τα μαλλιά της, τις πάνε έτσι ακόμα περισσότερο, σιλικονέ στήθος, πολύ όμορφο πρόσωπο και κορμί αδύνατο συμμετρικό. Εβελίνα: Εντυπωσιακότατη, γλυκύτατη, μελαχρινή πιτσιρίκα, με φυσικό στήθος 2άρι πολύ όμορφο κορμί και περιφέρεια που μαγνητίζει. Εδώ σταμάτησε η βόλτα καθώς η συνάντησή μου με την Εβελίνα δεν έπαιρνε άλλη αναβολή. Πολύ καλή συνάντηση σε κλίμα gfe, με ηρεμία και αρκετό πάθος, με εναλλαγές στάσεων και αληθοφάνεια. Λεπτομέρειες στην κριτική....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Χες απόγευμα: Ζέτα, στο Αριστοτέλους 6 που το έχουν αναλάβει πλέον οι Γερμανοί. Ξανθιά μουνάρα-γυναικάρα. Αντιπαθέστατος ειρωνικός τσάτσος. Μου φυγαν οι καύλες αμέσως και γλίτωσα 50 ευρώ.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Χες απόγευμα: Ζέτα, στο Αριστοτέλους 6 που το έχουν αναλάβει πλέον οι Γερμανοί. Ξανθιά μουνάρα-γυναικάρα. Αντιπαθέστατος ειρωνικός τσάτσος. Μου φυγαν οι καύλες αμέσως και γλίτωσα 50 ευρώ.
μηπως ηταν ενας κοντος ελαφρα βραχνη φωνη κ κουνιστος?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Ρε φίλε, χωρίς παρεξήγηση, αλλά μήπως το παρακάνεις; Δεύτερη συνεχόμενη φορά που δεν περνάς με μια κοπέλα όχι γιατί έκανε η ίδια κάτι για να σε απωθήσει αλλά λόγω της συμπεριφοράς των υπηρεσιών.
Περίεργο μου φαίνεται αυτό, όχι γιατί οι τσατσάδες και οι τσάτσοι δεν μπορούν να σου σπάσουν τ'αρχίδια, αλλά γιατί κατά 99% το κάνουν σε αυτούς που δεν μπαίνουν δωμάτιο. Εσύ αφού είχες αποφασίσει να μπεις, τι στο καλό σου είπανε που σε ξενέρωσε ΤΟΣΟ πολύ;

Δίκιο έχεις κι εσύ, η αλήθεια είναι πως έκανα μια αναγνωριστική βόλτα. Έκανα εξορμήσεις όλη μέρα σε μασατζίδικα, μπουρδέλα και στούντιο. Στο Αριστοτέλους είχα καιρό να πάω και τη Ζέτα δεν την είχα ξαναδεί. Το 50άρι το δίνω δύσκολα πλέον. Θέλω να είναι όλο το ντεκορ καλό, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Έχω γίνει γεροπαράξενος. Και άμα πέφτω σε γεροπαράξενους χαλάει η χημεία. Πάντως έχω φάει κόλλημα, εμμονή με το θέμα (οπότε υπόσχομαι ότι δεν θα το επαναλάβω) γιατί σέφτομαι ρε φίλε/η τι σε πειράζει, την κοπέλα ήρθα να δω, αυτή τη δουλειά κάνεις να ανοίγεις την πόρτα και να είσαι λιγάκι ευγενικός. Κάποιοι θα περάσουν κάποιοι όχι, αλλά αμα δεν είσαι είρωνας και αγενής ίσως αυτός που δεν πέρασε για τον Α ή Β λόγο να περάσει μια άλλη φορα. Ο συγκεκριμένος τσάτσος που τον έχω ξαναπετύχει στην αλυσσίδα σε κοιτάει εξαρχής σαν να έχεις κάνει έγκλημα και άμα δεν βγάλεις το καφετι αμέσως και σε δει να αμφιταλαντεύεσαι αρχίζει τα α κατάλαβα, καλό ταξίδι, άντε γεια και άλλες μαλακίες. Τέσπα, κουβέντα να γίνεται.

tas33

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
15
Like
5
Πόντοι
11
Δίκιο έχεις κι εσύ, η αλήθεια είναι πως έκανα μια αναγνωριστική βόλτα. Έκανα εξορμήσεις όλη μέρα σε μασατζίδικα, μπουρδέλα και στούντιο. Στο Αριστοτέλους είχα καιρό να πάω και τη Ζέτα δεν την είχα ξαναδεί. Το 50άρι το δίνω δύσκολα πλέον. Θέλω να είναι όλο το ντεκορ καλό, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Έχω γίνει γεροπαράξενος. Και άμα πέφτω σε γεροπαράξενους χαλάει η χημεία. Πάντως έχω φάει κόλλημα, εμμονή με το θέμα (οπότε υπόσχομαι ότι δεν θα το επαναλάβω) γιατί σέφτομαι ρε φίλε/η τι σε πειράζει, την κοπέλα ήρθα να δω, αυτή τη δουλειά κάνεις να ανοίγεις την πόρτα και να είσαι λιγάκι ευγενικός. Κάποιοι θα περάσουν κάποιοι όχι, αλλά αμα δεν είσαι είρωνας και αγενής ίσως αυτός που δεν πέρασε για τον Α ή Β λόγο να περάσει μια άλλη φορα. Ο συγκεκριμένος τσάτσος που τον έχω ξαναπετύχει στην αλυσσίδα σε κοιτάει εξαρχής σαν να έχεις κάνει έγκλημα και άμα δεν βγάλεις το καφετι αμέσως και σε δει να αμφιταλαντεύεσαι αρχίζει τα α κατάλαβα, καλό ταξίδι, άντε γεια και άλλες μαλακίες. Τέσπα, κουβέντα να γίνεται.
παντως το ζετακι ειναι πολυ καλη στο δωματιο

pepis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
140
Πόντοι
1
Για σήμερα και για την πρωί βαρδια, κάτι καλό;; Στείλτε και σε π. μ.

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0

Αθηνών373: Χρύσα: Πλέον μαύρα μαλλιά, καθημερινό πρόσωπο με γαμψή μυτούλα, ωραίο κορμί με σημείο αναφοράς την περιφέρειά της. Και αυτή με μαύρο fishnet. Mαζί της το Μαρινάκι: Κοντό κοριτσάκι καστανά μαλλιά, αδιάφορο πρόσωπο και κορμί κοριτσιστικο χωρίς κάτι άξιο αναφοράς.

Το μαρινακι με κορμι κοριτσιστικο χωρις κατι αξιο αναφορας???? το βυζι μηπως σου ξεφυγε???? εχει καταπληκτικο βυζι το κοριτσι ρε φιλε... Γνωμη μου παντα...

Επισκέπτης
Το μαρινακι με κορμι κοριτσιστικο χωρις κατι αξιο αναφορας???? το βυζι μηπως σου ξεφυγε???? εχει καταπληκτικο βυζι το κοριτσι ρε φιλε... Γνωμη μου παντα...

Επειδή έτυχε χθες να περάσω και να την δω κι εγώ την κοπέλα(για τρίτη φορά σε διαφορετικές ημέρες) και ο lagonisian έχει δίκιο, δηλαδή συγκεκριμένα χθες, αυτό έβγαζε σαν παρουσία το κορίτσι αλλά και εσύ, με το άξιο αναφοράς στήθος που έχει.

Επισκέπτης

Ιεροφαντών9: Μαριάννα: Ωραίο καστναόξανθο μιλφ, με όμορφο πρόσωπο και κορμί για την ηλικία της εκπληκτικό Είχα περάσει πολύ καλά στην προ μηνών συνεδρία μας. Στέλλα: Πλέον σκούρηνε τα μαλλιά της, ωράιο πρόσωπο με γωνίες, μεγάλο στήθος ενισχυμένο και κορμί αψεγάδιαστο.

Από τις πολύ καλές περιπτώσεις για αυτούς που προτιμούν τα μιλφ-ελκυστικά και συνάμα προκλητικά θηλυκά και χθες που τα είδα και που έβαλαν άνετα κάτω πολλά από τα πιπινάκια που συνάντησα μέχρι την Ιεροφαντών...

Εξαιρετικός, για μια ακόμη φορά, ο lagonisian ...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Από τις πολύ καλές περιπτώσεις για αυτούς που προτιμούν τα μιλφ-ελκυστικά και συνάμα προκλητικά θηλυκά και χθες που τα είδα και που έβαλαν άνετα κάτω πολλά από τα πιπινάκια που συνάντησα μέχρι την Ιεροφαντών...

Εξαιρετικός, για μια ακόμη φορά, ο lagonisian ...
έλα ρε φιλαράκι...μπορεί και να συμπέσαμε και να μην το πήραμε χαμπάρι...σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...και εγώ σε απολαμβάνω στις ενημερώσεις σου!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
έγραψα και πρόσφατα κριτική, είναι από τις λίγες περιπτώσεις που εμφάνιση και υπηρεσίες πάνε "πακέτο"...άνεση χρόνου, ευγένεια, σε ότι ζήτησα δεν είπε όχι. Τριγγέτα, Αριστοτέλους και ΗΠ37 τα αγαπημένα της μαγαζιά κατά δήλωσή της...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Θα συμφωνησω.  :thumbsup:
Ειναι πανεμορφη και οι υπηρεσιες της αρκετα καλές.
Σπανιος συνδιασμος
Την ειχα τιμησει οταν ακομα εργαζοταν στο X-Bar.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Θα συμφωνησω.  :thumbsup:
Ειναι πανεμορφη και οι υπηρεσιες της αρκευα καλές.
Σπανιος συνδιασμος
έτσι...να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.... :grin: :grin:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
έγραψα και πρόσφατα κριτική, είναι από τις λίγες περιπτώσεις που εμφάνιση και υπηρεσίες πάνε "πακέτο"...άνεση χρόνου, ευγένεια, σε ότι ζήτησα δεν είπε όχι. Τριγγέτα, Αριστοτέλους και ΗΠ37 τα αγαπημένα της μαγαζιά κατά δήλωσή της...
Θα συμφωνησω.  :thumbsup:
Ειναι πανεμορφη και οι υπηρεσιες της αρκετα καλές.
Σπανιος συνδιασμος
με τη πρωτη ευκαιρια στο ΗΠ37 θα τη τιμησω....merci!

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.754
Πόντοι
3.057
Αχα! αύριο Παρασκευή παίζουν Λάουρα, Λίντα έκανα την γυμναστική μου και ίσως περάσω για μία επαναληπτική συνεδρία  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom