Σύντομη τσάρκα σε διάφορα μαγαζιά που είχαν "ενδιαφέρον"...
Θησέως365: Πλήρως ανακαινισμένο, πεντακάθαρο, με ωραίους φωτισμούς και έπιπλα, με ντουζιέρες στα δωμάτια, πραγματικά παλατάκι. Εργαζόμενες η Αντζελίνα: Αδύνατη, μελαχρινή, με μικρό στήθος, και ωραίο κωλαράκο. Νικόλ: Και αυτή μελαχρινή, με πιο γεμάτο σώμα, ωραία φάτσα και περιφέρεια. Ανήκει στην αλυσίδα του Ιεροφαντών κλπ...
Αθηνών318: Φαμπιάνα: Ξανθιά, με μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο με ελαφρώς σχιστά μάτια, και κορμί ωραίο, με καμπύλες, φυσικό στήθος και τσουπωτή περιφέρεια όπως διέκρινα μέσα από το μάυρο fishnet. Mόνικα: Και αυτή μελαχρινή, με ωραίο κορμί με καμπύλες, χαμογελαστό πρόσωπο.
Αθηνών373: Χρύσα: Πλέον μαύρα μαλλιά, καθημερινό πρόσωπο με γαμψή μυτούλα, ωραίο κορμί με σημείο αναφοράς την περιφέρειά της. Και αυτή με μαύρο fishnet. Mαζί της το Μαρινάκι: Κοντό κοριτσάκι καστανά μαλλιά, αδιάφορο πρόσωπο και κορμί κοριτσιστικο χωρίς κάτι άξιο αναφοράς.
Σπ. Πάτση40: Τα φώτα ανοιχτά, δεν μου έκαναν την τιμή να ανοίξουν.
Ευνειδών 5: Άννα: Κοντούλα, με μαύρα μαλλιά, σώμα κοριτσίστικο, πρόσωπο καθημερινό, μακριά από τα γούστα μου.
Ιεροφαντών9: Μαριάννα: Ωραίο καστναόξανθο μιλφ, με όμορφο πρόσωπο και κορμί για την ηλικία της εκπληκτικό Είχα περάσει πολύ καλά στην προ μηνών συνεδρία μας. Στέλλα: Πλέον σκούρηνε τα μαλλιά της, ωράιο πρόσωπο με γωνίες, μεγάλο στήθος ενισχυμένο και κορμί αψεγάδιαστο. Άλλο ένα μιλφ στο στόχαστρο.
Συνάντηση τυχαία στην Ιερά Οδό με Beverly....
Κων/πόλεως92: Μαντόννα: Η ξανθιά πληθωρική σεξομβόμβα μπαινόβγαινε στα δωμάτια. Μαζί της η Αλεξάνδρα: Ξανθιά και αυτή, με ωραίο πρόσωπο και στήθος και ωραίο κορμί με καμπύλες. Γνωστή και από Φ104, Κασσάνδρας8 και Κηφισού30.
Κων/πόλεως92Α: Μαρκέλα: Και αυτή σκούρηνε τα μαλλιά της, τις πάνε έτσι ακόμα περισσότερο, σιλικονέ στήθος, πολύ όμορφο πρόσωπο και κορμί αδύνατο συμμετρικό. Εβελίνα: Εντυπωσιακότατη, γλυκύτατη, μελαχρινή πιτσιρίκα, με φυσικό στήθος 2άρι πολύ όμορφο κορμί και περιφέρεια που μαγνητίζει. Εδώ σταμάτησε η βόλτα καθώς η συνάντησή μου με την Εβελίνα δεν έπαιρνε άλλη αναβολή. Πολύ καλή συνάντηση σε κλίμα gfe, με ηρεμία και αρκετό πάθος, με εναλλαγές στάσεων και αληθοφάνεια. Λεπτομέρειες στην κριτική....