Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

manolkrit

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• ΑΦΡΟΓΑΛΟ.jpg
    ΑΦΡΟΓΑΛΟ.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 46

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το Μαρινάκι  :tits2: είναι σούπερ ! σκέτο αφρόγαλο , τρείς φορές την έχω  τιμήσει τον τελευταίο καιρό καί ή  κάθε φορά  καλύτερη απο την προηγούμενη  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: !!!
χαχαχα τηνχ φίλος αλλα άργησες. Θα περιμένω να την ξαναπετυχω

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Eιναι η ιδια μαρινα που ηταν καποτε στο πιπινου?

Δεν ξέρω για που αναφέρεσαι αλλά πάντως είναι ή ίδια Μαρίνα που μέχρι πρίν 1 χρόνο δούλευε στο Φυλής 104  καί τώρα δουλεύει στην Γερμανική αλυσίδα  ;) ;) !!

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω για που αναφέρεσαι αλλά πάντως είναι ή ίδια Μαρίνα που μέχρι πρίν 1 χρόνο δούλευε στο Φυλής 104  καί τώρα δουλεύει στην Γερμανική αλυσίδα  ;) ;) !!
Οκ εχει πέσει τηλέφωνο κ επιβεβαίωση οτι είναι εκει

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Eιναι η ιδια μαρινα που ηταν καποτε στο πιπινου?
Η Μαρινα η Ελληνιδα για την οποια μιλαμε ξεκινησε σαν Γκαμπριελλα στην αλυσιδα πειραιως 193.
Στην συνεχεια "μετονομαστηκε" σε Μαρινα στο Φυλης 104 και εδω και αρκετο καιρο εργαζεται στην γερμανικη αλυσιδα.
Δεν εχει εργαστει στο Πιπινου 118.
(Μεταξυ μας δεν θυμαμαι καμια Μαρινα εκει :grin: )

Την τιμησα προχθες και οι εντυπωσεις μου εξαιρετικες.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Η Μαρινα η Ελληνιδα για την οποια μιλαμε ξεκινησε σαν Γκαμπριελλα στην αλυσιδα πειραιως 193.
Στην συνεχεια "μετονομαστηκε" σε Μαρινα στο Φυλης 104 και εδω και αρκετο καιρο εργαζεται στην γερμανικη αλυσιδα.
Δεν εχει εργαστει στο Πιπινου 118.
(Μεταξυ μας δεν θυμαμαι καμια Μαρινα εκει :grin: )

Την τιμησα προχθες και οι εντυπωσεις μου εξαιρετικες.
Εμφανισιακά μοιάζει με μια απο Πιπινου αλλα δεν θυμάμαι εθνικότητα. Οκ ευχαριστω πολυ

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εμφανισιακά μοιάζει με μια απο Πιπινου αλλα δεν θυμάμαι εθνικότητα. Οκ ευχαριστω πολυ
Λογικα θα λες ή την Ευα ή την Αλικη.
Μελαχρινες και οι δυο με μακρια μαλλία και αφρατη περιφερεια.
Δεν ειναι Ελληνιδες.........
Η Ευα εξακολουθει να εργαζεται στο Πιπινου 118 η Αλικη στο Βριλησσου 42 σαν Μαριαννα.

;) ;) ;) ;) ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Απογευματινή επίσκεψη στην γλυκιά και πάντα ήρεμη Σοφία στο Θησέως40. Για δεύτερη φορά μου χάρισε όμορφες στιγμές όπως εκείνη ξέρει, με ωραία προκαταρκτικά, έντονα και ερεθιστικά, εξαιρετική στοματική περιποίηση εκατέρωθεν, ενώ και στο σεξ, και λόγω ψυχολογικής κατάστασης το πήγαμε στο πιο "έντονο" ανταποκρίθηκε άριστα, φάνηκε να ξαφνιάζεται ευχάριστα και να ακολουθεί, αρκετές στάσεις και και για τελείωμα μου χάρισε με το στοματάκι της πρωτόγνωρα έντονες στιγμές...Για μια ακόμη φορά  :rockon: :rockon: στην ήρεμη δύναμη που ακούει στο όνομα Σοφία...

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Λογικα θα λες ή την Ευα ή την Αλικη.
Μελαχρινες και οι δυο με μακρια μαλλία και αφρατη περιφερεια.
Δεν ειναι Ελληνιδες.........
Η Ευα εξακολουθει να εργαζεται στο Πιπινου 118 η Αλικη στο Βριλησσου 42 σαν Μαριαννα.

;) ;) ;) ;) ;)
Σωστος.Μαριαννα με μαρινα μπερδεύτηκα

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
72
Πόντοι
1
Έψαξα και βρήκα την τελευταία κριτική της Ρωσσίδας milf Όλγας (ψηλή, καρέ ξανθό μαλλί με σωματάρα).

Έμαθα επίσης οτι δουλεύει σε studio αλλά δεν ξέρω σε ποιο. Μπορεί να βοηθήσει κανείς ???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom