invisible80
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω παιδες
Καλα ειναι! Πριν απο λιγο την και ειναι μια χαρα! Και το στουντιο λειτουργει κανονικαΕλπιζω το κοριτσι με τα πιο ομορφα ματια του κόσμου να ειναι καλά. Ξέρει αυτή.
χαχαχα τηνχ φίλος αλλα άργησες. Θα περιμένω να την ξαναπετυχωΤο Μαρινάκι είναι σούπερ ! σκέτο αφρόγαλο , τρείς φορές την έχω τιμήσει τον τελευταίο καιρό καί ή κάθε φορά καλύτερη απο την προηγούμενη !!!
χαχαχα τηνχ φίλος αλλα άργησες. Θα περιμένω να την ξαναπετυχω
ααααααααααα νασαι καλα Ειναι οντως Ελληνιδα?Πάντως απόψε έχει βάρδια 20,00 - 06,00 στο De Paris ( Λ.Αθηνών 204 ) , καί αύριο την ίδια ώρα στο Τριγγέτα 3 ;) ;) !
Ναιααααααααααα νασαι καλα Ειναι οντως Ελληνιδα?
ααααααααααα νασαι καλα Ειναι οντως Ελληνιδα?
Οκ θα παω χαχααχχΝαί 100% !!
Eιναι η ιδια μαρινα που ηταν καποτε στο πιπινου?Ναί 100% !!
Eιναι η ιδια μαρινα που ηταν καποτε στο πιπινου?
Οκ εχει πέσει τηλέφωνο κ επιβεβαίωση οτι είναι εκειΔεν ξέρω για που αναφέρεσαι αλλά πάντως είναι ή ίδια Μαρίνα που μέχρι πρίν 1 χρόνο δούλευε στο Φυλής 104 καί τώρα δουλεύει στην Γερμανική αλυσίδα ;) ;) !!
Η Μαρινα η Ελληνιδα για την οποια μιλαμε ξεκινησε σαν Γκαμπριελλα στην αλυσιδα πειραιως 193.Eιναι η ιδια μαρινα που ηταν καποτε στο πιπινου?
Εμφανισιακά μοιάζει με μια απο Πιπινου αλλα δεν θυμάμαι εθνικότητα. Οκ ευχαριστω πολυΗ Μαρινα η Ελληνιδα για την οποια μιλαμε ξεκινησε σαν Γκαμπριελλα στην αλυσιδα πειραιως 193.
Στην συνεχεια "μετονομαστηκε" σε Μαρινα στο Φυλης 104 και εδω και αρκετο καιρο εργαζεται στην γερμανικη αλυσιδα.
Δεν εχει εργαστει στο Πιπινου 118.
(Μεταξυ μας δεν θυμαμαι καμια Μαρινα εκει )
Την τιμησα προχθες και οι εντυπωσεις μου εξαιρετικες.
Λογικα θα λες ή την Ευα ή την Αλικη.Εμφανισιακά μοιάζει με μια απο Πιπινου αλλα δεν θυμάμαι εθνικότητα. Οκ ευχαριστω πολυ
Σωστος.Μαριαννα με μαρινα μπερδεύτηκαΛογικα θα λες ή την Ευα ή την Αλικη.
Μελαχρινες και οι δυο με μακρια μαλλία και αφρατη περιφερεια.
Δεν ειναι Ελληνιδες.........
Η Ευα εξακολουθει να εργαζεται στο Πιπινου 118 η Αλικη στο Βριλησσου 42 σαν Μαριαννα.
;) ;) ;) ;) ;)