Μεσημεριανή μοναχική εκπόρνευση υπό τις καυτές ακτίνες του ηλίου. Αν και δεν το συνηθίζω το μενού περιελάμβανε 2 καταθέσεις μιας και είχα άπλετο χρόνο μπροστά μου. Η πρώτη έγινε στο Ισμήνης 2 στην Κατερίνα, την επονομαζόμενη και kinky...έχει λίγο διάστημα που επέστρεψε και μιας και πάνε και 6 μήνες από την τελευταία μας συνάντηση, δώσαμε ραντεβού στο δωμάτιο 3 του επάνω ορόφου. Η Κατερίνα είναι μια κοπέλα σε στυλ νταρντάνας, με μακριά μαύρα μαλλιά, πολύ γλυκό και παιχνιδιάρικο πρόσωπο, εκπληκτικό ενισχυμένο 4άρι στήθος, έχει ωραίες καμπύλες και ωραία περιφέρεια. Στο δωμάτιο είχαμε διάφορα στυλ και εντάσεις...Στην αρχή χαλαρά, με εκπληκτικό στοματικό από μέρους της, με "τρέλλανε" με αυτό το κόλπο της που κάθεται από απόσταση και ρίχνει σάλιο πάνω στο πέος μου και μετά να ορμάει με δύναμη να το ρουφήξει. Απόλαυσα το πεντακάθαρο αιδοίο της ενώ στο σεξ αρκετές στάσεις, με αρκετό σφυροκόπημα και φάπες μέχρι το τέλος....
Στη συνέχεια, διάλειμμα και ανάσες στην πλατεία Κεραμεικού, δυστυχώς cheyenne και mpouzoklidos, δεν μου έκαναν την τιμή να μου κάνουν παρέα.. ...και ενώ συνήθως δεν μου συμβαίνει και ούτε το επιδιώκω, ένιωθα ιδιαίτερα ερεθισμένος και έτσι κατευθύνθηκα στο κοντινό Μεγ. Αλεξάνδρου 133 και στην Άννα Μαρία....μου φαίνεται ήταν μέχρι να πάω μαζί της....άπαξ κ πήγα...τώρα θέλω συνέχεια. μια ακόμα άψογη συνάντηση με τρομερό πάθος και από τις 2 πλευρές, με νέα κόλπα, χωρίς ταμπού και δυνατοί ρυθμοί μέχρι το αβίαστο τέλος πάνω στην κοιλιά της...Μια όμορφη πορνώδης μέρα έλαβε τέλος και ο λαγός είναι νοκ άουτ από τις άτακτες κορασίδες...