james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.329
- Πόντοι
- 2.356
Αναμένεται να επιστρέψει σε καμιά βδομάδα σε Πειραιώς 193 κλπ.
Αναμένεται να επιστρέψει σε καμιά βδομάδα σε Πειραιώς 193 κλπ.
μια διόρθωση...όχι Μπουζιάνη2...από Φ104 και από γερμανικο όμιλο....πολύ καλή στα ενδότερα, πανέμορφη παρουσία και με διάθεση να περάσει κ κείνη καλά....όσο γίνεται...Σύμφωνα καί με τον έμπειρο συναγωνιστή Λαγό είναι ή πολύ - πολύ - πολύ καλή Ρωσίδα πρώην Τζούλια απο Φυλής 104 καί Μπουζιάνη 2 καί βέβαια απο τους πολύ άμεσους πλέον στόχους για πολλούς απο εμάς !!
μια διόρθωση...όχι Μπουζιάνη2...από Φ104 και από γερμανικο όμιλο....πολύ καλή στα ενδότερα, πανέμορφη παρουσία και με διάθεση να περάσει κ κείνη καλά....όσο γίνεται...
Ειναι η κοπελα που ξεκίνησε στο Βριλησσου 42 σαν Σοφια.Συναγωιστες καλημερα για αυτο το τουμπανο Συλβια (new) ξερουμε τιποτα;
Ειναι η κοπελα που ξεκίνησε στο Βριλησσου 42 σαν Σοφια.
Συνεχεια στι Φ104 και στην Γερμανικη αλυσιδα σαν Τζουλη.
Η προσωοικη μου εμπεορια μαζι της ακρως θετικη.
Toro Seduto μιλάμε μήπως για το ύψους 1,80 μτρ. χωρίς τα τακούνια forward στο 104 ;) ;) ?
να ήσουν από μια μεριά να καμαρώσεις τον λαγό να την έχει πάρει αγκαζέ και να παίρνουν τον ανήφορο προς τα δωμάτια στο xbar
δεν υπάρχει λέμε ο άνθρωπος μέγα πόρνος
γελαει ο κοσμος με τον σεφερλη του
Ναι Η Τζούλια (Συλβια πλέον) είναι μία απ τις πιο ψηλές κοπέλες που βρισκονται στα studio.Toro Seduto μιλάμε μήπως για το ύψους 1,80 μτρ. χωρίς τα τακούνια forward στο 104 ;) ;) ?
στο κρεβάτι όμως όλες έχουν το ίδιο ύψος...Ναι Η Τζούλια (Συλβια πλέον) είναι μία απ τις πιο ψηλές κοπέλες που βρισκονται στα studio.
Ειναι γυρω στο 1.80 χωρίς τα τακούνια.
στο κρεβάτι όμως όλες έχουν το ίδιο ύψος...
ρε αλανια με εχετε ντοπαρει αγρια με τη ψηλενγκο (κατα το κυρικλενκο) τη Συλβια new Tζουλι κλπ κλπ , κατσε να επιστρεψω στην Αθηνα (γ@μW τα ταξειδια μου και τις επαγγελματικες μου υποχρεωσεις) και θα κανω την επισκεψη μου. Με γοβες θα μου ριχνει πολυ αλλα και εμεις που δεν ειμαστε 1,80 εχουμε ψυχη που την αποδεικνουμε στο σανιδοκρεβατο του παθους. Να περνατε καλα. και καλαστο κρεβάτι όμως όλες έχουν το ίδιο ύψος...
αυτά είναι ωραία νέα...Η ΣΟΦΙΑ απο Θησέως 40 εχει επιστρέψει ανανεωμένη, ομορφότερη και πιο γεμάτη σωματικά και ψυχολογικά οπως διαπίστωσα
Εχει βαλλει 1-2 κιλάκια στη περιφέρεια κυριως και μου αρεσε περισσότερο
Ελπιζω να δουλέψει και 3η βάρδια στο μέλλον
Συναγωιστες καλημερα για αυτο το τουμπανο Συλβια (new) ξερουμε τιποτα;
Ή Σύλβια τελικά θα κάνει παιχνίδι καί στο νέο στούντιο το Golden που άνοιξε στην Μεταμόρφωση .
Δίμετρος μούναρος!! Κρίμα που δεν την κρεβάτωσα όταν την πρωτοσυνάντησα στο Φ. 104.
Νάνσυ? Νανσυ
χαλαω χατηρι ? ;) :-*