mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Υπονοείς κάτι;
νομίζω ότι κατάλαβες τι εννοώ
Υπονοείς κάτι;
Δουλέυει στην Κασσάνδρας απογεύματα και τώρα τη βλέπω και στο καινούριο στούντιο στη Βουλιαγμένης στο l'amour....η Νατάσα με την πεταλούδα...δουλεύει πουθενά???
Mεταμεσονυχτια τσαρκα με ινδιανο και μπουζοκλιδο μεσα στη βροχη.
βριλησου 36 πενυ και αμαλια η αμαλια με καυλαντιζε ασχημα.
Στο 36α η κλαουντια με την ελενα.οι δυο τους συνεχισαν για αλλες πολιτειες ,εγω πηγα σπιτι,
αφου με χαλαρωσε και με ξεζουμισε το κλαουντιακι.
την ειχα στα τεσσερα και φωναζε ετσι μωρη πουσταρα ,τι γελιο ριχνω καθε φορα που παω μαζι της
ειναι τρελη τελειως.
Ειναι καποιο παιχνιδι μεταξυ σας που μειλαει ετσι, η ολους οταν την πηδανε τους λεει πουσταρες... Την θυμαμε που εργαζοταν μαζι με λουιζα πιο παλια δεν την ειχα παρει ποτε ηταν ωραιο μωρο...Mεταμεσονυχτια τσαρκα με ινδιανο και μπουζοκλιδο μεσα στη βροχη.
βριλησου 36 πενυ και αμαλια η αμαλια με καυλαντιζε ασχημα.
Στο 36α η κλαουντια με την ελενα.οι δυο τους συνεχισαν για αλλες πολιτειες ,εγω πηγα σπιτι,
αφου με χαλαρωσε και με ξεζουμισε το κλαουντιακι.
την ειχα στα τεσσερα και φωναζε ετσι μωρη πουσταρα ,τι γελιο ριχνω καθε φορα που παω μαζι της
ειναι τρελη τελειως.
παιχνιδιΕιναι καποιο παιχνιδι μεταξυ σας που μειλαει ετσι, η ολους οταν την πηδανε τους λεει πουσταρες... Την θυμαμε που εργαζοταν μαζι με λουιζα πιο παλια δεν την ειχα παρει ποτε ηταν ωραιο μωρο...
Πράγματι, πολύ ωραίο μωρό!!Ειναι καποιο παιχνιδι μεταξυ σας που μειλαει ετσι, η ολους οταν την πηδανε τους λεει πουσταρες... Την θυμαμε που εργαζοταν μαζι με λουιζα πιο παλια δεν την ειχα παρει ποτε ηταν ωραιο μωρο...
Καλημέρα σας γνωρίζει κανεις για το στούντιο στο Καρεα 30 που είναι συνέχεια κλείστο τι έγινε η κοπέλα η ΣΑΡΑ που είναι τώρα?
Ευχαριστω καλή συνέχεια
Ηταν και ειν αι καλο πιπινακι....Αυτη στην αρχη ηταν ντροπαλη να φανταστης η λουιζα μου την εφερε στα γονατα μου να την δω..χαχα αλλα δεν την πηρα..Δεν γινοταν να μην γαμησο την λουιζα....Πράγματι, πολύ ωραίο μωρό!!
πεσταΜάλλον τα'χεις μπερδέψει. Εσύ προφανώς μιλάς για την Κλαούντια που εργαζόταν στα Κασσάνδρας και η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτή που αγωνίζεται τώρα στο Μεγαλέξαντρο και ήταν πριν στο R.I.P. Amnezia.
Eχεις δικιο τυπε μου με την ευκαιρια μηπος ξερεις αυτη που λεω εγω αν εργαζετε και που...μη μ μηνει αποθημενο Παντος την ειχα προτοση στο βριλησου εκει που εργαζοταν κια η λουιζα ...Μάλλον τα'χεις μπερδέψει. Εσύ προφανώς μιλάς για την Κλαούντια που εργαζόταν στα Κασσάνδρας και η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτή που αγωνίζεται τώρα στο Μεγαλέξαντρο και ήταν πριν στο R.I.P. Amnezia.
Ωραιος τυπε μου, να ρωτησο κατι που τσεκαρα τωρα , κασσανδρας 4β ονομα Λαουριτα...αδυνατο μελαχρινο απο της φοτο....Αλλα δεν εχει κριτικες...Αν την εχει παρει κανεις ας πει μην φαμε καμια φολαΑπ'όσο γνωρίζω έχει φύγει εξωτερικό εδώ και παααααααάρα πολύ καιρό. Και κανείς δεν έκλαψε για την αποχώρηση της.