Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
'Ασχετο. Το άλλο site εδω και δυο βδομάδες τα 'χει "παίξει"... Πάει για κλείσμο ή για αναβάθμιση;
Ρε τυπε εισαι σοβαρος;;

Εδω τα στουντιο και τα μπουρδελα, σκοτωνουν μυγες απο την οικονομικη κριση και σε νοιαζει τι κανουν τα  πορνοσαιτ να ουμε;;;

Το πρωτο και καλυτερο θεσμικο σαιτ ειναι το μπου........τα αλλα 2... ασχολουνται περισσοτερο με το να ξεκατινιαζονται μεταξυ τους τα μελη, απο το πρωι μεχρι το βραδυ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
δουλεύει κανονικα΄στον όμιλο απλά ακόμα δεν είναι στα προγράμματα μιας και είναι ακόμα στην προσαρμογή....συνήθως κινείται μεταξύ Αθηνών 204 και Ισμήνης 2
Βαρδιες ξερουμε ???? πρωινη ή βραδινη ????

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Βαρδιες ξερουμε ???? πρωινη ή βραδινη ????
Συμφωνα με τα χθεσινο προγραμμα εμφανιζοταν στο Κασσανδρας 4 και οχι στους Γερμανους, πρωινη βαρδια.
Στο σημερινιο δεν εμφανιζεται.

Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνα με τα χθεσινο προγραμμα εμφανιζοταν στο Κασσανδρας 4 και οχι στους Γερμανους, πρωινη βαρδια.
Στο σημερινιο δεν εμφανιζεται.
νομίζω ότι αρκετοί θα συμφωνήσουν, σε σχέση με την ακρίβεια των προγραμμάτων που ανακοινώνονται για τον όμιλο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ μια και δεν είναι και πολύ αξιόπιστα και πολλές φόρες έχουν απόσταση από την πραγματικότητα  >:( 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
νομίζω ότι αρκετοί θα συμφωνήσουν, σε σχέση με την ακρίβεια των προγραμμάτων που ανακοινώνονται για τον όμιλο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ μια και δεν είναι και πολύ αξιόπιστα και πολλές φόρες έχουν απόσταση από την πραγματικότητα  >:(  
Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο.
Ομως σε τσαρκα της Κυριακης στην Κασσανδρας μας ενημερωσαν οτι το Σαββατο βραδυ ηταν κανονικα εκει.......

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πανω στη δικια μου ερωτηση περι Σαρας.
Αλλα αν ισχυουν τα λεγομενα του lagonisian τοτε δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε.. :P
Αν δεν κανω λάθος εργαζεται σαν Αλεξια στο Αντιοχειας 64.
Με πάσα επιφυλαξη.
Επιβεβαιωνω.
Επισης σαν Αλεξια εργαζεται και στο Αθανασιας 3.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

[move] :)  :)  :)   28/05/ 14  :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λαουριτα
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο - Μελινακι/Ριτα - Μελινακι/Ριτα
Κασσανδρας 4(πανω):  --------- Κλειστο ---------  
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αντζελα/Μελινα/Νανση - Ελενα/Αντζελα/Νανση - Ελενα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Νατασα/Λιζα/Νεφελη/ - Λιζα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ:Κλειστο - Μονικα/Αλεξανδρα Σερκοφ - Τζουλια/Μαρινα/Αλεξανδρα

Θησεως 40(κατω): Ζωή - Ελενα/Τανια/Ανισα/Σοφια - Τανια/Ανισα

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
κλωνους εχει η  Μελίνα ?????  ειναι και στην Κασσανδρας και στους Γερμανους , αλλοι την ειδαν στην Κασσανδρας και αλλοι στο Ισμηνης και Αθηνων 204 ... εκτος αν το εχει διπορτο ......

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Τι έγινε πάλι ή Βάλια στο Κασσάνδρας 8γ  :think: ? με το που ξεκίνησε βάρδιες σταμάτησε πάλι  :think: ?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
κλωνους εχει η  Μελίνα ?????  ειναι και στην Κασσανδρας και στους Γερμανους , αλλοι την ειδαν στην Κασσανδρας και αλλοι στο Ισμηνης και Αθηνων 204 ... εκτος αν το εχει διπορτο ......
Τελευταια φορα που εθεαθη στους Γερμανους ηταν την Παρασκευη στο ισμηνης 2 και την Πεμπτη στο 204.
Στα Κασσανδρας εργαζεται πρωινη βαρδια και ητνα εκει την νυχτα του σαββατιυ.
Οποτε δεν συμπιπτουν τα ωραρια.
Δεν ξερω εαν πηγαινει τα βραδια στα studio της Γερμανικης αλυσιδας.
Στα ποργραμματα (των Γερμανων) ετσι και αλλοιως ποτε δεν εμφανιζοταν, ακομα και τις ημερες που δουλεψε.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Μικρή μεσημεριανή τσάρκα και ενώ ο ήλιος βάραγε κατακούτελα παρέα με τον πρόεδρο...

Βριλησσού36: Νικόλ: Προσωπικά μου αρέσει και με "φτιάχνει"...φίλοι έχουν άλλη άποψη...γούστα είναι...ωραίο μικροκαμωμένο πιπίνι, με σγουρά κοκκινωπά μαλλιά, ωραίο φυσικό στήθος, και περιφέρεια σφιχτή και πεταχτή που τη δίνει κιόλας...Μαζί της η Στέλλα: Μαύρα μαλλιά, σε στυλ Κλεοπάτρας, αδύνατη, μικρό στήθος και αδύνατο κορμί...τίποτα το ιδιαίτερο...

Βριλησσού36Α: Λώρα: η κοπέλα που μέχρι προόσφατα δούλευε ως Νταίζυ, με γλυκό πρόσωπο, σκούρα μαλλιά, φυσικό στήθος, και εντάξει για την περιφέρειά της δεν έχω λόγια. Κατηγορία Άννας Μαρίας....

Βριλησσού42: Ρεγγίνα: ψηλή, νταρντάνα μιλφ, με κάπως σπασμένο πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος, και όμορφο για την ηλικία της κορμί. Μαζί της η νέα άφιξη η Τζούλια: Ελληνίδα από τη Φωκίδα(κατά δήλωση του ευγενικού κύριου της υποδοχής), γλυκό πρόσωπο, ωραίο αδύνατο κορμί και αξιοσημείωτη  περιφέρεια. Στα προγράμματα της δεν περιέχονται τα 69 και το πρωκτικό ενώ κάνει ελεύθερο στοματικό...

Βριλησσού55: Μισέλ: έχω αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν...χωρίς να είναι όμορφη ή εντυπωσιακή, σε κερδίζει με τον τρόπο της και την ευγένειά της. Έχει ωραίο καθημερινό κορμί και όλο και το σκέφτομαι...

Μεγ. Αλεξάνδρου 133: Άννα Μαρία:Κάθε περιγραφή περιττεύει θεωρώ καθώς μιλάμε για μια σταθερή αξία των στούντιο τα τελευταία χρόνια... Εδώ είχαμε ένα pit stοp αρκετά μεγάλης διάρκειας καθώς πέρασα δωμάτιο για πρώτη φορά  :headbang: :headbang: μαζί της μετά από τόσα χρόνια. Τι έχανα.... :headbang: :headbang: Εκπληκτική συνεδρία, με πάθος, άνεση χρόνου και ποιότητα υπηρεσιών...Το στοματικό της από άλλο πλανήτη....δεν υπάρχει....εντάξει μετά όταν βγήκα ο πρόεδρος χρειάστηκε να μου κάνει αέρα, να μου πάρει την πίεση και να μου δώσει το φιλί της ζωής... :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μικρή μεσημεριανή τσάρκα και ενώ ο ήλιος βάραγε κατακούτελα παρέα με τον πρόεδρο...
...εντάξει μετά όταν βγήκα ο πρόεδρος χρειάστηκε να μου κάνει αέρα, να μου πάρει την πίεση και να μου δώσει το φιλί της ζωής...  :grin: :grin:

Ξεροχύνω με στουντιακή/Προεδρική τσάρκα... :cum:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom