Μικρή μεσημεριανή τσάρκα και ενώ ο ήλιος βάραγε κατακούτελα παρέα με τον πρόεδρο...
Βριλησσού36: Νικόλ: Προσωπικά μου αρέσει και με "φτιάχνει"...φίλοι έχουν άλλη άποψη...γούστα είναι...ωραίο μικροκαμωμένο πιπίνι, με σγουρά κοκκινωπά μαλλιά, ωραίο φυσικό στήθος, και περιφέρεια σφιχτή και πεταχτή που τη δίνει κιόλας...Μαζί της
η Στέλλα: Μαύρα μαλλιά, σε στυλ Κλεοπάτρας, αδύνατη, μικρό στήθος και αδύνατο κορμί...τίποτα το ιδιαίτερο...
Βριλησσού36Α: Λώρα: η κοπέλα που μέχρι προόσφατα δούλευε ως Νταίζυ, με γλυκό πρόσωπο, σκούρα μαλλιά, φυσικό στήθος, και εντάξει για την περιφέρειά της δεν έχω λόγια. Κατηγορία Άννας Μαρίας....
Βριλησσού42: Ρεγγίνα: ψηλή, νταρντάνα μιλφ, με κάπως σπασμένο πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος, και όμορφο για την ηλικία της κορμί. Μαζί της η νέα άφιξη η
Τζούλια: Ελληνίδα από τη Φωκίδα(κατά δήλωση του ευγενικού κύριου της υποδοχής), γλυκό πρόσωπο, ωραίο αδύνατο κορμί και αξιοσημείωτη περιφέρεια. Στα προγράμματα της δεν περιέχονται τα 69 και το πρωκτικό ενώ κάνει ελεύθερο στοματικό...
Βριλησσού55: Μισέλ: έχω αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν...χωρίς να είναι όμορφη ή εντυπωσιακή, σε κερδίζει με τον τρόπο της και την ευγένειά της. Έχει ωραίο καθημερινό κορμί και όλο και το σκέφτομαι...
Μεγ. Αλεξάνδρου 133: Άννα Μαρία:Κάθε περιγραφή περιττεύει θεωρώ καθώς μιλάμε για μια σταθερή αξία των στούντιο τα τελευταία χρόνια... Εδώ είχαμε ένα pit stοp αρκετά μεγάλης διάρκειας καθώς πέρασα δωμάτιο για πρώτη φορά
μαζί της μετά από τόσα χρόνια. Τι έχανα....
Εκπληκτική συνεδρία, με πάθος, άνεση χρόνου και ποιότητα υπηρεσιών...Το στοματικό της από άλλο πλανήτη....δεν υπάρχει....εντάξει μετά όταν βγήκα ο πρόεδρος χρειάστηκε να μου κάνει αέρα, να μου πάρει την πίεση και να μου δώσει το φιλί της ζωής...