Χθεσινή καταδρομική παρέα με bk1981, mpouzoklidos cheyenne σε διάφορα αθηναικά ιδρύματα....Εμένα τα πορνοευρώ μου τα κατέθεσα στη Μελίνα, στο νέο της στέκι τώρα πια, στους "Γερμανούς" και στο Ισμήνης2 συγκεκριμένα. Κούκλα όπως ήταν, με ένα πρόσωπο αγγελικό και τα μάτια της σωστές θάλασσες και το κορμί της έχει "ηρεμήσει" αρκετά από την υπερβολική γυμναστική, και πλέον είναι απόλυτα θηλυκό και με καμπύλες....Είχα να περάσω από την εποχή που έκανα τα πρώτα μου "βήματα" στο χώρο των στούντιο, καθώς μετά μπήκαν άλλες προτεραιότητες και την παραμέλησα λίγο. Χθες όμως είχε έρθει η ώρα για μια επαναληπτική...Το δωμάτιο καλό μεν, πολυτελές, αλλά με μεγάλο μειονέκτημα ότι δεν έχει ροοστάτη για το φως, γεγονός που λειτούργησε κάπως ανασταλτικά στη διάθεσή μας καθώς ένιωθα ότι μας ανακρίνουν με την κόκκινη λάμπα στη μούρη....Από υπηρεσίες τα γνωστά, άνεση χρόνου, ηρεμία, καλό στοματικό και με ένταση και οπτική επαφή, δεκτική στα χάδια μου και στην περιποίησή μου, αλλά μετά από κάποιο σημείο και μετά μου έβγαλε περίεργα "γούστα" και άρχισε διάφορα υπονοούμενα τα οποία εμένα με ξενέρωσαν στο έπακρο με αποτέλεσμα να μηνη μπορώ να λειτουργήσω...και παρόλο τις φιλότιμες προσπάθειές μου να συγκεντρωθώ εκείνη δεν με άφηνε, βγάζοντας έναν περίεργο εαυτό, λέγοντάς μου πράγματα που με βάσει όσα θυμόμουν και γνώριζα για αυτήν είναι τελείως ξένα προς την ψυχολογία της...
Αποτέλεσμα ήταν να εκνευριστώ και να σηκωθώ να φύγω, μες στα νεύρα και ιδιαίτερα συγχυσμένος σχετικά με το λόγο που επέδειξε τέτοια συμπεριφορά...και πιο πολύ ότι δεν έκατσε να το "πολεμήσει" όταν είδε ότι στραβώνει το θέμα...Από μένα delete πλέον η κοπέλα μέχρι να το...πάρει αλλιώς και να θυμηθεί τον παλιό καλό της εαυτό....και να κόψει τις μπούρδες...