Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
γιατι ανεπισιμα προσεφερι σε καλους πελατες καποια απ τις παραπανω???εχισ να μου δοσις καποια συμβουλι για τις παραπνο??
δεν μου διευκρίνησες ποιά Μαρίνα λες... Γερμανών ή Κασσάνδρας?

Επισκέπτης
Δαγκωτό Κατερίνα, πολύ καλό σέρβις σε pse ρυθμούς, χωρίς ακα, την μία και μοναδική φορά που την έχω δοκιμάσει. Τώρα για ακα και τέτοια ισχύει ότι είπα και παραπάνω. Επίσημα όχι. To τι κάνει όμως κάθε κοπέλα στο δωμάτιο ανεξάρτητα από το ποιά αλυσίδα δουλεύει είναι δικό της θέμα
σε ευχαριστω κερβερα,θα δο πωτε τιραιαζουν τα ορωραι μας και θα παο να την δω..

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
σου διευκρινισα απο σ144οι γερμανοι τι ειναι :think: :think:
Δαγκωτό Κατερίνα, πολύ καλό σέρβις σε pse ρυθμούς, χωρίς ακα, την μία και μοναδική φορά που την έχω δοκιμάσει. Τώρα για ακα και τέτοια ισχύει ότι είπα και παραπάνω. Επίσημα όχι. To τι κάνει όμως κάθε κοπέλα στο δωμάτιο ανεξάρτητα από το ποιά αλυσίδα δουλεύει είναι δικό της θέμα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
καλισπερα σε ολους,θα ιθελα να σας ζητησω μια συμβουλη..ειμαι αναμεσα στην μαρινα και στην κατερινα απο σ144..ποαι μου λετε να διαλεξω,βασικη προηπουθεση για εμενα ειναι να ειναι gfe και να κανει ακα πιπα...
Κατερίνα για μένα. Αν και το ακά που θες , το κάνει η Μαρίνα.
Ακά η Κατερίνα μου έκανε στο Μπουζιάνη, πριν 2,5 χρόνια . Μετά, το έκοψε  :(

Επισκέπτης
Παρεξήγηση. Εγώ μιλάω για Μαρίνα από Κασσάνδρας.
Την άλλη από Σ144 δεν την ξέρω
οκ εγω απ σ144 ελεγα...η κατερινα απο σ144 εργαζοταν σιμερα στιν ιλιουπολη αλλα μου πεφτει μακρια...οταν εργαστει στην συγγκρου θα την επισκεφθω....

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.729
Πόντοι
506
Σημερα βραδυ στο Βριλησσου 42 - Μαριαννα + Ειρηνη  :-* :-* :-*

Δευτερα - Φριντα + Λαιμα. Σαμανθα + Λιλιαν. Σασα + Ειρηνη  :-* :-* :-*

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Γνωριζει καποιος αν εργαζεται καπου η Σαρα που δουλευε στο στουντιο geisha? (Α8ανασιας 3)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καλισπερα σε ολους,θα ιθελα να σας ζητησω μια συμβουλη..ειμαι αναμεσα στην μαρινα και στην κατερινα απο σ144..ποαι μου λετε να διαλεξω,βασικη προηπουθεση για εμενα ειναι να ειναι gfe και να κανει ακα πιπα...
Για gfe ρυθμους η Μαρίνα.
Η Κατερινα ειναι top στο pse.

Μεταξυ των δυο εμενα μου αρεσει η Κατερινα, αλλα δεν ειναι τοσο gfe οσο η Μαρίνα.

Επισημα ακα δεν κανει καμια.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.077
Πόντοι
26.470
η Μαρίνα από Συγγρού144 είναι μια από τις κοπέλες που την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και πάντα περνάω καλά μαζί της...Έχει μια τάση προς το gfe χωρίς να σημαίνει ότι είναι απόλυτα gfe...πολύ ευκολα και ιδίως άμα την "τσιγκλίσεις" το γυρνάει σε pse και γίνεται χαμός...για σίγουρο και παθιασμένο gfe δοκίμασε Ίνγκριντ και Ρεμπέκα... ;)

Επισκέπτης
σας ευχαριστο και τους διο...τορα μου εχετε βαλι περισσοτερους πειρασμους,εμφανισιακα περισσοτερο μου αρεσι η ινγκριτ..

Επισκέπτης
η Μαρίνα από Συγγρού144 είναι μια από τις κοπέλες που την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και πάντα περνάω καλά μαζί της...Έχει μια τάση προς το gfe χωρίς να σημαίνει ότι είναι απόλυτα gfe...πολύ ευκολα και ιδίως άμα την "τσιγκλίσεις" το γυρνάει σε pse και γίνεται χαμός...για σίγουρο και παθιασμένο gfe δοκίμασε Ίνγκριντ και Ρεμπέκα... ;)
η ρεμπεκα δουλεθει αυτων τον κερο δεν την βλεπω πουθενα :think: :think:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ή επιστροφή του....τσολιά  ;) ;) ! σύμφωνα με το banner του Κασσάνδρας 8γ αρχίζει πάλι βάρδιες απο σήμερα ή Βάλια  :tits2: :rockon: :rockon: :rockon: !!!

Συνημμένα

• 03.jpg
    03.jpg
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 23

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
ρε παιδια μια παολα απο βριλησσου 42 δουλευει ποτε???

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Η αν ξερει καποιος αν δουλευει ακομα η ηρα ταταρα;;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom