Επισκέπτης
σου διευκρινισα απο σ144οι γερμανοι τι ειναιδεν μου διευκρίνησες ποιά Μαρίνα λες... Γερμανών ή Κασσάνδρας?
σου διευκρινισα απο σ144οι γερμανοι τι ειναιδεν μου διευκρίνησες ποιά Μαρίνα λες... Γερμανών ή Κασσάνδρας?
δεν μου διευκρίνησες ποιά Μαρίνα λες... Γερμανών ή Κασσάνδρας?γιατι ανεπισιμα προσεφερι σε καλους πελατες καποια απ τις παραπανω???εχισ να μου δοσις καποια συμβουλι για τις παραπνο??
σε ευχαριστω κερβερα,θα δο πωτε τιραιαζουν τα ορωραι μας και θα παο να την δω..Δαγκωτό Κατερίνα, πολύ καλό σέρβις σε pse ρυθμούς, χωρίς ακα, την μία και μοναδική φορά που την έχω δοκιμάσει. Τώρα για ακα και τέτοια ισχύει ότι είπα και παραπάνω. Επίσημα όχι. To τι κάνει όμως κάθε κοπέλα στο δωμάτιο ανεξάρτητα από το ποιά αλυσίδα δουλεύει είναι δικό της θέμα
Δαγκωτό Κατερίνα, πολύ καλό σέρβις σε pse ρυθμούς, χωρίς ακα, την μία και μοναδική φορά που την έχω δοκιμάσει. Τώρα για ακα και τέτοια ισχύει ότι είπα και παραπάνω. Επίσημα όχι. To τι κάνει όμως κάθε κοπέλα στο δωμάτιο ανεξάρτητα από το ποιά αλυσίδα δουλεύει είναι δικό της θέμασου διευκρινισα απο σ144οι γερμανοι τι ειναι
σου διευκρινισα απο σ144οι γερμανοι τι ειναι
σε ευχαριστω κερβερα,θα δο πωτε τιραιαζουν τα ορωραι μας και θα παο να την δω..
πρωσπαθο φιλαι :< :<Μαθαίνεις ορθογραφία σιγά-σιγά τύπε... ;)
Μας τα χάλασες πάλι...
Κατερίνα για μένα. Αν και το ακά που θες , το κάνει η Μαρίνα.καλισπερα σε ολους,θα ιθελα να σας ζητησω μια συμβουλη..ειμαι αναμεσα στην μαρινα και στην κατερινα απο σ144..ποαι μου λετε να διαλεξω,βασικη προηπουθεση για εμενα ειναι να ειναι gfe και να κανει ακα πιπα...
κανι ακα η μαρινα απο σ144??αρα ο κερβερας εκαναι λαθος...Κατερίνα για μένα. Αν και το ακά που θες , το κάνει η Μαρίνα.
Ακά η Κατερίνα μου έκανε στο Μπουζιάνη, πριν 2,5 χρόνια . Μετά, το έκοψε
Παρεξήγηση. Εγώ μιλάω για Μαρίνα από Κασσάνδρας.κανι ακα η μαρινα απο σ144??αρα ο κερβερας εκαναι λαθος...
οκ εγω απ σ144 ελεγα...η κατερινα απο σ144 εργαζοταν σιμερα στιν ιλιουπολη αλλα μου πεφτει μακρια...οταν εργαστει στην συγγκρου θα την επισκεφθω....Παρεξήγηση. Εγώ μιλάω για Μαρίνα από Κασσάνδρας.
Την άλλη από Σ144 δεν την ξέρω
Για gfe ρυθμους η Μαρίνα.καλισπερα σε ολους,θα ιθελα να σας ζητησω μια συμβουλη..ειμαι αναμεσα στην μαρινα και στην κατερινα απο σ144..ποαι μου λετε να διαλεξω,βασικη προηπουθεση για εμενα ειναι να ειναι gfe και να κανει ακα πιπα...
η ρεμπεκα δουλεθει αυτων τον κερο δεν την βλεπω πουθεναη Μαρίνα από Συγγρού144 είναι μια από τις κοπέλες που την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και πάντα περνάω καλά μαζί της...Έχει μια τάση προς το gfe χωρίς να σημαίνει ότι είναι απόλυτα gfe...πολύ ευκολα και ιδίως άμα την "τσιγκλίσεις" το γυρνάει σε pse και γίνεται χαμός...για σίγουρο και παθιασμένο gfe δοκίμασε Ίνγκριντ και Ρεμπέκα... ;)
Γνωριζει καποιος αν εργαζεται καπου η Σαρα που δουλευε στο στουντιο geisha? (Α8ανασιας 3)