παίρνω τη σκυτάλη λοιπόν και συνεχίζω για να περιγράψω τι είδαμε και τι ακούσαμε παρέα με τους μέγιστους πόρνους και φίλους Cheyenne και mpouzoklidos...
Βριλησσού55: Έμιλυ: έχει ομορφύνει επικίνδυνα. Ξανθιά πλέον, με μακριά μαλλλιά, ωραίο αδύνατο κορμί, με φυσικό στήθος μικρό και ωραία μικρή και στρογγυλή περιφέρεια. Γνωστή και από τη θητεία της στην αλυσίδα του Μεγ. Αλεξάνδρου. Μαζί της η Άντζυ: Ψηλή αδύνατη κοπέλα, μελαχροινά μακριά μαλλιά, μικρό στήθος και όμορφη περιφέρεια και μακριά πόδια. Γνωστή και ως Μαριλένα από τη θητεία της στον όμιλο της Κασσάνδρας.
Βριλησσού42: Μαριάννα: η μελαχροινή κούκλα, γνωστή και από τη θητεία της στην αλυσίδα του Μεγ. Αλεξάνδρου. Μακριά μαλλιά, πανέμορφο πρόσωπο και κορμί με ωραίες καμπύλες και περιφέρεια που κολάζει.Μαζί της η Ρενάτα: Μακριά μάυρα μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, μεγάλο φυσικό στήθος και αρκετά παραπανίσια κιλά...
Βριλησσού 46: Γκλόρια: Η γυναίκα με τα τα 1000 ονόματα, καθώς δεν πρόκειται για άλλην από τη Ζιζέλ/Αγγελική/ Ορνέλλα από τα πολυάριθμα στούντιο που έχει γυρίσει. Ψηλή, υπερβολικά αδύνατη, γυμνασμένη, με ενισχυμένο στήθος, κάπως πλακέ περιφέρεια, γυμνασμένα πόδια και μέτριο πρόσωπο. Μαζί της η Έλενα: η μελαχροινή Ρουμάνα, με το καθημερινό πρόσωπο και το σώμα χωρίς κάτι ιδιαίτερο, που παράλληλα εμφανίζεται στον όμιλο της Κασσάνδρας...
Βριλησσού60: Τζοάννα: Μια από τις συμπάθειές μου και με άριστες αναμνήσεις από την πρόσφατη εμεπειρία μου μαζί της. Φουντωτά κατσαρά μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος με καλή δουλειά, ωραίο κορμί και γλυκύτατη στο σαλονάρισμα της...
Κατεχάκη 5:Μελίντα: Μακριά ξανθά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, ωραίο κορμ, μικρό στήθος,ί με καλλίγραμμα πόδια και καλοσχηματισμένη περιφέρεια πεταχτή. Αντζελίνα:και αυτή καστανόξανθη, με μπουκλέ μαλλί, ωραίο κορμί με ωραία πόδια και περιφέρεια. Ευτυχώς δεν με θυμήθηκε από την πρόσφατη κακή συνάντησή μας... :lol:
Κατεχάκη8: Η μελαχροινή σεξοβόμβα Νικόλ εκ Βουλγαρίας, γνωστή και ως Καγιέν. Μάυρα μαικρία μαλλιά, συμπαθητικό πρόστυχο πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος, κορμί με καμπύλες και ιδαιτέρα αξιοσημείωτη περιφέρεια.
Θησέως79: το απρόσμενο highlight της τσάρκας καθώς εμφανίστηκε η Μαρία: Γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξης, με μακριά ελαφρώς κατσαρά μάυρα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, μεγάλο φυσικό στήθος, ωραίο κορμί με καμπύλες και φοβερή περιφέρεια. Εμφανίστηκε σε μάυρο fishnet και με τον τρόπο της προκάλεσε εγκεφαλικά. Μπήκε στα υπόψην...
Θησέως 35: Αλίσια: Μελαχροινά μακριά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος, κορμί αδύνατο και πόδια με αρκετή κυταρίτιδα βέβαια και πεταχτή περιφέρεια. Άχαρο σαλονάρισμα. Μαζί της το πιπίνι η Τζένη: γνωστή από τη θητεία της και στον όμιλο Κροκεών/Θεσσαλόνίκης. Ομόρφυνε ιδαίτερα, με ξανθά μαλλιά, αδύνατο ωραίο κορμί, με φυσικό στήθος, καλλίγραμη περιφέρεια και πόδια....
Θησέως 40: Ανίσα: Είχα να τη δω καιρό και έχει ομορφύνει αρκετά. Σκουρόχρωμη σχετικά, με αδύνατο κορμί και φυσικό στήθος και όμορφη περιφέρεια και πρόσωπο. Τάνια: Δεν περιγράφω....ό,τι ασχημότερο έχω δει....
Κασσάνδρας3(κάτω): Ζέτα: Η μεγάλη συμπάθεια του πρωθυπουργού...ό,τι ωραιότερο υπάρχει εξ αλλαγής φύλου...
Κασσάνδρας4Γ:Άννα: Νέα άφιξη. Μελαχροινό πιπινάκι, αδύνατο, με συμπαθητικό πρόσωπο, και καθημερινό απλό κορμί. Μαζί της η Αλίσια: Από τις ωραίες παρουσίες της βραδιάς. όμορφο εκφραστικό πρόσωπο, μακριά καστανόξανθα μαλλιά, σώμα με καμπύλες όμορφο και αξιοσημείωτο κομμάτι η καμπυλωτή περιφέρεια της.
Κασσάνδρας4β: Έλενα και Λαουρίτα: Έχω αναφερθεί αρκετές φορές για τις συγκεκριμένες κοπέλες. Μελαχροινές κ οι 2, μικρό στήθος, ωραία κορμία με όμορφες περιφέρειες...
Κων/πόλεως94: Μισάωρη στάση εδώ, για να "ψηφίσω" υπέρ της Βίκυς, της όμορφης νεαρής πιτσιρίκας, με τα σγουρά μαύρα μαλλιά, και το όμορφο πρόσωπο και το κορμί. Πολύ καλές εντυπώσεις, όμορφη συνάντηση σε κλίμα gfe και με άνεση χρόνου. Μαζί της η Μίσέλ: Συμπαθητική κοπέλα, με καθημερινό πρόσωπο και κορμί. Σε κερδίζει όμως με τον "αέρα" της και τον τρόπο της.
Μεγ. Αλεξάνδρου 133: Μιχαέλλα: η γνωστή Ρουμάνα του ομίλου, με θητεία και στο RIP Amnezia, με το φυσικό μεγάλο στήθος, αδύνατο κορμί, ωραία περιφέρεια και συμπαθητικό πρόσωπο.
Η ώρα είχε περάσει, ήδη είχε χαράξει, κατευθυνθήκαμε προς γνωστό ιταλικό εστιατόριο για "πρωινό" με πεινιρλί και μακαρονάδες και μετά αποχωριστήκαμε ο ένας τον άλλον και εγώ πήγα πρωί πρωί να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα...