Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

[move] :)  :)  :)   17/05/ 14  :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Σαντρα
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο - Μελινακι - Μελινακι
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Κλειστο - Ζετα 
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αντζελα/Μελινα - Ελενα/Αντζελα/Λαουριτα/Νανση - Ελενα/Λαουριτα/Νανση
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Νατασα/Χριστινα/Λιζα - Λιζα/Χριστινα/Μαρια
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ:Κλειστο - Μαρινα/Τζουλια - Μαρινα/Τζουλια

Θησεως 40(κατω): Ζωή - Ελενα/Τανια/Ανισα - Ελενα/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
[move] :)  :)  :)   17/05/ 14  :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Σαντρα
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο - Μελινακι - Μελινακι
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Κλειστο - Ζετα 
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αντζελα/Μελινα - Ελενα/Αντζελα/Λαουριτα/Νανση - Ελενα/Λαουριτα/Νανση
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Νατασα/Χριστινα/Λιζα - Λιζα/Χριστινα/Μαρια
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ:Κλειστο - Μαρινα/Τζουλια - Μαρινα/Τζουλια

Θησεως 40(κατω): Ζωή - Ελενα/Τανια/Ανισα - Ελενα/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
:*

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    122,9 KB · Εμφανίσεις: 66

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Σημερα απογευμα στο Βριλησσου 42 - Φριντα και Λαιμα. βραδυ - Μαριαννα και Ρενατα   :-* :-* :-*

:-* :-* :-*  Φριντα και Λαιμα   :-* :-* :-*

Συνημμένα

• PA290010.JPG
    PA290010.JPG
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Layma dous 8.jpg
    Layma dous 8.jpg
    83,4 KB · Εμφανίσεις: 84

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
Κυριακη - Λαιμα. Σαμανθα + Ρενατα. Μαριαννα  :-* :-* :-*

:-* :-* :-*  Σαμανθα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• P5100039.JPG
    P5100039.JPG
    59,9 KB · Εμφανίσεις: 54
  • P5100040.JPG
    P5100040.JPG
    70,2 KB · Εμφανίσεις: 16

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Συνάντηση μεγάλων πόρνων χτες αργά το βράδυ

Κων/πόλεως 92Α: Πέννυ, δεν περιγράφω
Κασσάνδρας 8: Τζούλια και Μαρίνα, γνωστές πλέον σε όλους
Κασσάνδρας 6: Ζέτα η πιό όμορφη κοπέλα εξαλλαγής, κορμάρα, αδυνατισμένη, ποδάρες κωλάρα πανέμορφη
Κασσάνδρας 4Γ: Νατάσσα η γνωστή πεταλούδα, μελαχρινή με πλούσιο μπούστο κατέβαινε από μάχη, Χριστίνα μελαχρινή με λίγα κιλάκια παραπάνω και Λίζα αδύνατη, και οι δύο αδιάφορες για τα γούστα μου.
Κασσάνδρας 4Β: Λαουρίτα off όπως μας είπε η ευγενέστατη υπηρεσία, και Αντζελα στο δωμάτιο
Κασσάνδρας 3 κάτω: Δεν μας άνοιξαν, οπότε ήταν η Λάουρα

καβάλα στα μηχανάκια και προορισμός...
Λ. Αθηνών 204: Τζούλια η μελαχρινή με τα 4άρια στο δωμάτιο, πολύ καλές οι αναμνήσεις μου από την μοναδική συνεύρεσή μας, Ζωή μελαχρινή κοπέλα με ωραίο στήθος και αυτή στο δωμάτιο, και Γκαμπριέλα πανέμορφο προσωπάκι ωραίο 3άρι στήθος κανονικό σώμα, προσωπικά μου αρέσει πολύ αλλά φοβάμαι να κάνω το επόμενο βήμα. Περίμενα να δω την πανέμορφη υπηρεσία που έχει κλέψει τις καρδιές όλων, αλλά έλειπε δυστυχώς. Σίγουρα έβαζε πολλές κάτω από τις εργαζόμενες κοπέλες, αλλά δεν.... Ξέρω ότι διαβάζει και απλά της το λέω... "κοπέλα μου είσαι γυναικάρα, τέλος"
Κηφισού 30: Δανάη μελαχρινή κοπέλα με μεγάλο στήθος και περιφέρεια με πιασίματα, Τζένιφερ κοπέλα μελαμψή με πολλά πιασίματα και κωλάρα

Συνέχεια στο:
Ισμήνης 2: Reggina Moon, πορνοστάρ, όντως πολύ όμορφη, ξανθιά με μακρύ μαλλί, και κορμάρα το απλό στα 60€ παρακαλώ, Ντιάννα μελαχρινή κοπέλα με μεγάλο στήθος και κανονικό σώμα, και Ρεββέκα, η πιο όμορφη κατά τη γνώμη μου από όλες, πιτσιρίκα με σώμα αψεγάδιαστο μικρό στήθος ωραίο κώλο και πανέμορφο πρόσωπο, το σκέφτομαι....

Καβάλα στα μηχανάκια και...
Βριλλησού 36: Σόνια μελαχρινή κοπέλα αδύνατη και Φαίη, το κορμί, ίσως το πιο όμορφο σώμα αυτή τη στιγμή στα στούντιο, φυσικότατο με ωραίες καμπύλες κολάζει ακόμα και τους "εχθρούς" της. Χτες έδινε ρεσιτάλ στο απέναντι σαλόνι και ακούγαμε τα αχ και βαχ.
Βριλλησού 36Α: Ρομπέρτα, ξανθιά κοπέλα με ωραίο σώμα, κωλάρα και ωραίο στήθος, Κέλλυ επίσης ξανθιά κοπέλα με 2άρι στήθος ωραίο κώλο την είχα καιρό στα υπόψη, με αποτέλεσμα να περάσω στα ενδότερα. Άριστες εντυπώσεις, καταπληκτική πίπα, ίσως από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει, μου τον είχε εξαφανίσει για 20 λεπτά περίπου, και πάλι καλά που πρόλαβα  να κάνω σεξ. Λεπτομέρειες στην κριτική

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
παίρνω τη σκυτάλη λοιπόν και συνεχίζω για να περιγράψω τι είδαμε και τι ακούσαμε παρέα με τους μέγιστους πόρνους και φίλους Cheyenne και mpouzoklidos...

Βριλησσού55: Έμιλυ: έχει ομορφύνει επικίνδυνα. Ξανθιά πλέον, με μακριά μαλλλιά, ωραίο αδύνατο κορμί, με φυσικό στήθος μικρό και ωραία μικρή και στρογγυλή περιφέρεια. Γνωστή και από τη θητεία της στην αλυσίδα του Μεγ. Αλεξάνδρου. Μαζί της η Άντζυ: Ψηλή αδύνατη κοπέλα, μελαχροινά μακριά μαλλιά, μικρό στήθος και όμορφη περιφέρεια και μακριά πόδια. Γνωστή και ως Μαριλένα από τη θητεία της στον όμιλο της Κασσάνδρας.

Βριλησσού42: Μαριάννα: η μελαχροινή κούκλα, γνωστή και από τη θητεία της στην αλυσίδα του Μεγ. Αλεξάνδρου. Μακριά μαλλιά, πανέμορφο πρόσωπο και κορμί με ωραίες καμπύλες και περιφέρεια που κολάζει.Μαζί της η Ρενάτα: Μακριά μάυρα μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, μεγάλο φυσικό στήθος και αρκετά παραπανίσια κιλά...

Βριλησσού 46: Γκλόρια: Η γυναίκα με τα τα 1000 ονόματα, καθώς δεν πρόκειται για άλλην από τη Ζιζέλ/Αγγελική/ Ορνέλλα από τα πολυάριθμα στούντιο που έχει γυρίσει. Ψηλή, υπερβολικά αδύνατη, γυμνασμένη, με ενισχυμένο στήθος, κάπως πλακέ περιφέρεια, γυμνασμένα πόδια και μέτριο πρόσωπο. Μαζί της η Έλενα: η μελαχροινή Ρουμάνα, με το καθημερινό πρόσωπο και το σώμα χωρίς κάτι ιδιαίτερο, που παράλληλα εμφανίζεται στον όμιλο της Κασσάνδρας...

Βριλησσού60: Τζοάννα: Μια από τις συμπάθειές μου και με άριστες αναμνήσεις από την πρόσφατη εμεπειρία μου μαζί της. Φουντωτά κατσαρά μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος με καλή δουλειά, ωραίο κορμί και γλυκύτατη στο σαλονάρισμα της...

Κατεχάκη 5:Μελίντα: Μακριά ξανθά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, ωραίο κορμ, μικρό στήθος,ί με καλλίγραμμα πόδια και καλοσχηματισμένη περιφέρεια πεταχτή. Αντζελίνα:και αυτή καστανόξανθη, με μπουκλέ μαλλί, ωραίο κορμί με ωραία πόδια και περιφέρεια. Ευτυχώς δεν με θυμήθηκε από την πρόσφατη κακή συνάντησή μας... :lol:

Κατεχάκη8: Η μελαχροινή σεξοβόμβα Νικόλ εκ Βουλγαρίας, γνωστή και ως Καγιέν. Μάυρα μαικρία μαλλιά, συμπαθητικό πρόστυχο πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος, κορμί με καμπύλες και ιδαιτέρα αξιοσημείωτη περιφέρεια.

Θησέως79: το απρόσμενο highlight της τσάρκας καθώς εμφανίστηκε η Μαρία: Γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξης, με μακριά ελαφρώς κατσαρά μάυρα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, μεγάλο φυσικό στήθος, ωραίο κορμί με καμπύλες και φοβερή περιφέρεια. Εμφανίστηκε σε μάυρο fishnet και με τον τρόπο της προκάλεσε εγκεφαλικά. Μπήκε στα υπόψην...

Θησέως 35: Αλίσια: Μελαχροινά μακριά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος, κορμί αδύνατο και πόδια με αρκετή κυταρίτιδα βέβαια και πεταχτή περιφέρεια. Άχαρο σαλονάρισμα. Μαζί της το πιπίνι η Τζένη: γνωστή από τη θητεία της και στον όμιλο Κροκεών/Θεσσαλόνίκης. Ομόρφυνε ιδαίτερα, με ξανθά μαλλιά, αδύνατο ωραίο κορμί, με φυσικό στήθος, καλλίγραμη περιφέρεια και πόδια....

Θησέως 40: Ανίσα: Είχα να τη δω καιρό και έχει ομορφύνει αρκετά. Σκουρόχρωμη σχετικά, με αδύνατο κορμί και φυσικό στήθος και όμορφη περιφέρεια και πρόσωπο. Τάνια: Δεν περιγράφω....ό,τι ασχημότερο έχω δει....

Κασσάνδρας3(κάτω): Ζέτα: Η μεγάλη συμπάθεια του πρωθυπουργού...ό,τι ωραιότερο υπάρχει εξ αλλαγής φύλου...

Κασσάνδρας4Γ:Άννα: Νέα άφιξη. Μελαχροινό πιπινάκι, αδύνατο, με συμπαθητικό πρόσωπο, και καθημερινό απλό κορμί. Μαζί της η Αλίσια: Από τις ωραίες παρουσίες της βραδιάς. όμορφο εκφραστικό πρόσωπο, μακριά καστανόξανθα μαλλιά, σώμα με καμπύλες όμορφο και αξιοσημείωτο κομμάτι η καμπυλωτή περιφέρεια της.

Κασσάνδρας4β: Έλενα και Λαουρίτα: Έχω αναφερθεί αρκετές φορές για τις συγκεκριμένες κοπέλες. Μελαχροινές κ οι 2, μικρό στήθος, ωραία κορμία με όμορφες περιφέρειες...

Κων/πόλεως94: Μισάωρη στάση εδώ, για να "ψηφίσω" υπέρ της Βίκυς, της όμορφης νεαρής πιτσιρίκας, με τα σγουρά μαύρα μαλλιά, και το όμορφο πρόσωπο και το κορμί. Πολύ καλές εντυπώσεις, όμορφη συνάντηση σε κλίμα gfe και με άνεση χρόνου. Μαζί της η Μίσέλ: Συμπαθητική κοπέλα, με καθημερινό πρόσωπο και κορμί. Σε κερδίζει όμως με τον "αέρα" της και τον τρόπο της.

Μεγ. Αλεξάνδρου 133: Μιχαέλλα: η γνωστή Ρουμάνα του ομίλου, με θητεία και στο RIP Amnezia, με το φυσικό μεγάλο στήθος, αδύνατο κορμί, ωραία περιφέρεια και συμπαθητικό πρόσωπο.

Η ώρα είχε περάσει, ήδη είχε χαράξει, κατευθυνθήκαμε προς γνωστό ιταλικό εστιατόριο για "πρωινό" με πεινιρλί και μακαρονάδες και μετά αποχωριστήκαμε ο ένας τον άλλον και εγώ πήγα πρωί πρωί να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα...

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αφού δεν κατέθεσες την...πλήρωσε ή κάλπη μήπως  :think:  :grin: :grin: ?

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αφού δεν κατέθεσες την...πλήρωσε ή κάλπη μήπως  :think:  :grin: :grin: ?

Κων/πόλεως94: Μισάωρη στάση εδώ, για να "ψηφίσω" υπέρ της Βίκυς, της όμορφης νεαρής πιτσιρίκας, με τα σγουρά μαύρα μαλλιά, και το όμορφο πρόσωπο και το κορμί. Πολύ καλές εντυπώσεις, όμορφη συνάντηση σε κλίμα gfe και με άνεση χρόνου.

Συγγνώμη λάθος  :grin: :grin: :grin: !!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Κων/πόλεως94: Μισάωρη στάση εδώ, για να "ψηφίσω" υπέρ της Βίκυς, της όμορφης νεαρής πιτσιρίκας, με τα σγουρά μαύρα μαλλιά, και το όμορφο πρόσωπο και το κορμί. Πολύ καλές εντυπώσεις, όμορφη συνάντηση σε κλίμα gfe και με άνεση χρόνου.

Συγγνώμη λάθος  :grin: :grin: :grin: !!
τα λάθη είναι για τους ανθρώπους...Συγχωρεμένος... :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Μπιάνκα λαγουδάκο μου οχι  Αλίσια.
και να πεις οτι δεν κουβεντιαζαμε γι΄αυτη λιγο πριν εμφανιστει η τζένη.
τελος παντων συγχωρεισαι.

Ενα μπραβο στον kervera και τον μεγα πορνο λαγό για της ενημεωσεις τους
έχεις δίκιο....με τόσες κορασίδες και τόση ένταση και διάρκεια ένα λαθάκι δικαιολογείται!!!  :cheesy:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Θησέως 35: Αλίσια: Μελαχροινά μακριά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος, κορμί αδύνατο και πόδια με αρκετή κυταρίτιδα βέβαια και πεταχτή περιφέρεια. Άχαρο σαλονάρισμα.
Μπιάνκα λαγουδάκο μου οχι  Αλίσια.
και να πεις οτι δεν κουβεντιαζαμε γι΄αυτη λιγο πριν εμφανιστει η τζένη. :dunno:
Τελος παντων συγχωρεισαι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενα μπραβο στον kervera και τον μεγα πορνο λαγό για της ενημεωσεις τους

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Στα 36αρια γιατί δε μπήκε ο λαγός;  :rolleyes:
Μπηκε κανονικα
Αλλα επειδη εγραψε ο kerveras ενημερωση,για αυτες τις κοπελες, δεν ειχε να γραψει κατι παραπανω.
;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
καλισπερα σε ολους,θα ιθελα να σας ζητησω μια συμβουλη..ειμαι αναμεσα στην μαρινα και στην κατερινα απο σ144..ποαι μου λετε να διαλεξω,βασικη προηπουθεση για εμενα ειναι να ειναι gfe και να κανει ακα πιπα...

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
καλισπερα σε ολους,θα ιθελα να σας ζητησω μια συμβουλη..ειμαι αναμεσα στην μαρινα και στην κατερινα απο σ144..ποαι μου λετε να διαλεξω,βασικη προηπουθεση για εμενα ειναι να ειναι gfe και να κανει ακα πιπα...
στη συγκεκριμενη αλυσιδα στουντιο, καμια κοπελα δεν προσφερει ακα πιπα...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
ποιά Μαρίνα λες? Των Γερμανών ή Κασσάνδρας?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom