Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πάμε πάλι...

Η ΆΝΤΖΥ που δουλεύει βάρδιες στην αλυσίδα Πειραιώς-Ιεροφαντων-Αθηνών είναι γνώριμη κανενός;
Έχει μετονομασθεί;
Είναι η Βουλγάρα της Τριγγετοαλυσίδος;

Κανείς να ξέρει;
ΔΕΝ ειναι η Αντζυ της Τριγγεροαλυσιδας και Κροκεων 6
Ειναι αλλη κοπελα.
Δεν εχω αποψη για τος επιδοσεις της

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Για Τζινα, Ουκρανικο ατι στον ομιλο Μελαντιας/Κατεχακη 5 κλπ, γνωριζει καποιος ρεπορτερ κατι;
Στο ντουκου με περασαν οι πορνορεπορτερς.....Αντε να βαλω και μια φωτο μπας και ξυπνησω τα "ενστικτα ενημερωσης"....

Συνημμένα

• 13.jpg
    13.jpg
    338,5 KB · Εμφανίσεις: 65

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
την ρια απο μελαντιας-κατεχακη την εχει πετηχει καποιος τωρα τελευταια εκει η σε αλλο studio?
ή μηπως εχει σταματησει?
Αν μιλας γι' αυτη στις φωτο, παιζει αραια στις βαρδιες της αλυσιδας (π.χ χτες Τεταρτη πρωϊ Μελαντιας)

Συνημμένα

• ρια1.jpg
    ρια1.jpg
    369,8 KB · Εμφανίσεις: 99
  • ρια2.jpg
    ρια2.jpg
    293,7 KB · Εμφανίσεις: 48

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Στο ντουκου με περασαν οι πορνορεπορτερς.....Αντε να βαλω και μια φωτο μπας και ξυπνησω τα "ενστικτα ενημερωσης"....
Οχι ρε φιλε.  :grin:
Απλά δεν τα ξέροουμε και ολα...........

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Για χάρη σου με την πρωτη ευκαιρία θα παω να την δω

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
78
Πόντοι
6
H Φαιη  που δουλεύει βάρδιες στην αλυσίδα Πειραιώς-Ιεροφαντων-Αθηνών ξερει κανεις αν σταματησε?

greta15

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
1.211
Αν μιλας γι' αυτη στις φωτο, παιζει αραια στις βαρδιες της αλυσιδας (π.χ χτες Τεταρτη πρωϊ Μελαντιας)
:thumbsup: :thumbsup: ευχαριστω
τωρα το ειδα το προγραμμα εχει αλλαξει στη αρχη δεν την ειχε στο προγραμμα  για την τεταρτη
αλλα παλι ηταν πρωι και οχι βραδυ που λεει το προγραμμα?

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Για αυτη την Βιβιαν της τριγγετοαλυσιδας, εχει κανεις να διαφωτισει, έστω και αν την είδε σε τσαρκα κι ας μην περασε μαζί της - μοιαζει τουλαχιστον με τις φωτογραφιες; Αν ήταν ή δεν ήταν playmate, ποσως με ενδιαφερει αλλα αν "έπαιζε" και καν λινκ δε θα ΄'ταν ασχημα...
Αντε, και καλο μήνα συναγωνιστες, καλη Πρωτομαγια!

Άν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει ανεβάσει κριτική ό λαγός πρίν μερικές ημέρες αλλά δεν θυμάμαι δε ποιό στούντιο ήταν  :dunno: !

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Άν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει ανεβάσει κριτική ό λαγός πρίν μερικές ημέρες αλλά δεν θυμάμαι δε ποιό στούντιο ήταν  :dunno: !

Έψαξα για σχετικη κριτικη του lagosian αλλα δε βρηκα κάτι. Τουλαχιστον καποιος συναγωνιστης να ενημερωνε αν μοιάζει με τις φωτο, εστω κι αν δε περασε μαζι της. Να παω σημερα Λ.Αθηνων μονο και μονο για να τη δω, δεν παιζει..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

tsoutseki90

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα και καλό μήνα!Ξέρουμε άν  δουλεύει κάπου η Πένη σήμερα?  :helpplea:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Άν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει ανεβάσει κριτική ό λαγός πρίν μερικές ημέρες αλλά δεν θυμάμαι δε ποιό στούντιο ήταν  :dunno: !
μην μπερδέυεσαι φίλε μου don....άλλη η Βίνιαν που τίμησα εγ΄ψ στο Κηφισού 30 με άριστες εντυπώσεις, άλλη η Βίβιαν της τριγγετοαλυσίδας... ;) ;)

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καινούριο στούντιο στην εθνική οδό στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Έχει μπεί μία τεράστια ταμπέλα αλλά δεν νομίζω να έχει ανοίξει ακόμα...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εχει κανείς άποψη για τη Ραφαέλα που βρίσκεται τώρα στο Κωνσταντινουπόλεως 80; η΄για τη Δανάη του 92α;
Κατα την αποψη μου η Δανάη (του 92Α-Κ80-ΜΑ133 οχι αυτη του Κ61-Κηφ 30) ειναι η ασχημοτερη κοπελα που εχω δει στα studio ever και ως εκ τουτου δεν εχω αποψη για τις υπηρεσιες της.
Εαν η Ραφαελα ειναι η ιδια κοπελα που εργαζοταν και παλιοτερα στην αλυσιδα  ειναι αρκετα ναζιαρα και sexy. Δεν θα σε απογειωσει, αλλα δεν ειναι και κατι το ανεπαναληπτο. Αυτο τουλαχιστιν βιωσα εγω,[size=14pt] ΕΑΝ[/size] ειναι η ξανθια αδυνατη μικροκαμωμενη που εργαζοταν και παλιοτερα εκει
Βραδυνο περασμα απο το Μ.Α.133 για την Ραφαελλα.
Επιβεβαιων οτι πρόειται για την ιδια κοπελα που εργαζοταν παλιοτερα στην αλυσιδα με το ιδιο ονομα, και μετεπειτα εργαστηκε σαν Frankly στην αλυσιδα μελαντιας 50 κλπ κλπ.
Μικροκαμωμενη, αδυνατη ξανθουλα με γλυκό πρόσωπο, αρκετα βελτιωμένη στο σαλόνι αλλα και σαν παρουσία γενικότερα.
Ιδανικη για πιπινολατρες.

ΥΓ: Φιλε tonnino η τζινα δενε ργαζοταν σημερα για να απω να την δω.....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καινούριο στούντιο στην εθνική οδό στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Έχει μπεί μία τεράστια ταμπέλα αλλά δεν νομίζω να έχει ανοίξει ακόμα...
To "Κλεοπάτρα".

r0oadl.jpg

Ειμαστε ακομα εν αναμονη.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Βραδυνο περασμα απο το Μ.Α.133 για την Ραφαελλα.
Επιβεβαιων οτι πρόειται για την ιδια κοπελα που εργαζοταν παλιοτερα στην αλυσιδα με το ιδιο ονομα, και μετεπειτα εργαστηκε σαν Frankly στην αλυσιδα μελαντιας 50 κλπ κλπ.
Μικροκαμωμενη, αδυνατη ξανθουλα με γλυκό πρόσωπο, αρκετα βελτιωμένη στο σαλόνι αλλα και σαν παρουσία γενικότερα.
Ιδανικη για πιπινολατρες. ΜΟΝΟ για πιπινολατρες. Αυτοι που ψαχνουν ΓΥΝΑΙΚΑ ας πανε αλλου.....

ΥΓ: Φιλε tonnino η τζινα δενε ργαζοταν σημερα για να απω να την δω.....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Περιμενω........... :coffee: :coffee:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom