Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ΚαλησπεραΑΑ!!!
Σήμερα μετα τις 23:30 μεχρι 06:30
Αυριο 17:00 με 24:00

Κασσανδρασ 8Γουστάρω   ***** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

Να είστε καλα και να περνάτε καυλα :*

[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ  :tits2: ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

:smitten: :grouphug: :smitten:

Καλησπέρα πέρα για πέρα  γυναικάρα μας  :rockon: :rockon: :rockon: !

Μέχρι τις 23,30  στο  3 απόψε ? 

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
ΠΑΩ ΔΕΝ ΠΑΩ

Σπασμένο τζάμι, διαλυμένο
το πορτ μπαγκάζ διαρπαγμένο
κι ένα τσαντάκι με λεφτά,
ταυτότητες και σχετικά,

έκαναν δυστυχώς, φτερά !

Προσέχτε το λοιπόν παιδιά
τους φτάνουνε 3 λεπτά
να κάνουν άσχημη ζημιά
να σου χαλάσουν τη βραδιά !

πάει κι η τσάρκα
πάει κι η Αλέξια
πάει κι η βόλτα
κι εγω ,....πάω δεν πάω οεο !
Κουράγιο συναγωνιστή! Στους γιατρούς να τα φάνε!

ultraswien

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
12
Πόντοι
1
πωπω σου θυμίζει...

εμένα και σε καμμιά 10αριά νοματέους να δεις τι μας θυμίζει, το έργο λεγόταν:

''Το κλάμα της ορφανής τσέπης''
και οι συνέχειες:
''Η ετυμηγορία του χαμένου 50άρικου''
...
''Ο αυλός που ποτέ δε λάλησε''

Τέτοια πρεμούρα πάντως να βρεις το νο1 κομοδίνο που κυκλοφορεί και να φας τη φόλα, μπράβο σου.
αδερφε απλα ο πισινος μου κεντρισε το ενδιαφέρον...δεν ηξερα για τις κριτικες...Ευχαριστώ πολυ

zurlomandias

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες, ξερει κανεις που και πως μπορω να βρω την ερατω-ραμονα που δουλευε στο κηφισου 30 και παλιοτερα ηλια ηλιου 82???  :helpplea:

potamoi

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σας γνωρίζουμε κάτι για το μαγαζί που έχει ανοίξει κοντα στα πρακτορεία Λ. Κηφισού και λεει cage κλούβι και έχει κάτι σιδερίες απο έξω,έχει κοπέλες μέσα ή είναι κανενα stoudio αλλου τύπου μην πάμε και είναι τίποτα σαν μπλε συκία και δεν μπορουμε να φύγουμε.
ευχαριστώ καλή σας ημέρα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλημέρα σας γνωρίζουμε κάτι για το μαγαζί που έχει ανοίξει κοντα στα πρακτορεία Λ. Κηφισού και λεει cage κλούβι και έχει κάτι σιδερίες απο έξω,έχει κοπέλες μέσα ή είναι κανενα stoudio αλλου τύπου μην πάμε και είναι τίποτα σαν μπλε συκία και δεν μπορουμε να φύγουμε.
Το "The cage" ειναι ενα studio στο οποιο ναι μεν ικανοποιουνται φαντασιωσεις με αυατρχικα και αλλα BDSM σεναρια, ομως ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ υπαρχει δυνατοτητα και normal sex.
Εχω ακουσει ομως οτι ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ σκεφτονται να "αφιερωθει" αποκλειστικα σε αυταρχικα προγραμματα και να μην υπαρχει δυαντοτητα φυσιολογικου sex.

Εν αναμονη των εξελιξεων.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ξημέρωμα προς Κυριακή,
εις το βουνό ψηλά εκεί,
η κίνηση υποτονική,
ψιλή-ψιλή λασποβροχή!

Τζοάννα όμορφη ψηλή,
Κέλυ καβλιάρα και ξανθή
που άρχισε να με φιλάει,
το κώλο της να μου κουνάει,

να μου τον τρίβει, όλο νάζι
η πούτσα μου άρχισε να στάζει
και παραλίγο εκεί να  χύσω,
τον καναπέ να πλημμυρίσω !

Κατάφερα ν΄ αντισταθώ
και στην Αλέξια να βρεθώ
είχα καιρό να τηνε δώ
να την ξαναερωτευτώ !

Είναι για μένα, η πιό γλυκιά
-πιό όμορφη απο παλιά-
κι είπα, εδώ εχω κλειδώσει,
μόλις η τσάρκα μου τελειώσει!

Ομως δεν ήτανε γραφτό,
μαζί της να ξαναβρεθώ !
Τον Σουλεϊμάν, τον είχαν σπάσει
και τα λεφτά μου ΄χαν αρπάξει !

Άδοξο τέλος και πικρό
η βόλτα μου είχε στο βουνό

:(
φίλε τσιμπούκιε είμαι ομοιοπαθής.....ευτυχώς δεν είχα αφήσει λεφτά στο αυτοκίνητο...μου σπάσανε μόνο την κλειδαριά και μου πήραν μόνο μια κούτα που είχα μέσα κάτι άσχετα αντικείμενα,,,,προφανώς πίστευαν ότι έχει μέσα πράγματα αξίας....τώρα τελευταία στο βουνό υπάρχει μεγάλη έξαρση σε διαρρήξεις/παραβιάσεις αυτοκινήτων και σύμφωνα με κοπέλες και υπηρεσίες μάλλον είναι πρεζάκια που κατεβαίνουν από το διπλανό άλσος...για αυτό μάγκες [size=20pt]ΠΡΟΣΟΧΗ[/size]όταν ανεβαίνουμε βουνό να μην αφήνουμε τίποτα στο αυτοκίνητο ή να τα αφήνουμε κοντά στις κάμερες των μαγαζιών και σε φωτισμένα σημεία.... :rolleyes:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
όπως τα λέει και ο φίλτατος Ινδιάνος είαι τα πράγματα...εγώ για παράδειγμα στο cage έκανα "normal" με την Βίβιαν σε κανονικό δωμάτιο με κρεβάτι και ντουζιέρα....

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
που σπανε  τα αμάξια και κλεβουνε ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ???????

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
που σπανε  τα αμάξια και κλεβουνε ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ???????
εμένα μου το ανοίξανε ενώ το είχα αφήσει στο ύψος του 36...αλλά φαντάζομαι όπου κ να το αφήσεις άμα τους "γυαλίσει" δεν θα κωλώσουν...

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
φίλε τσιμπούκιε είμαι ομοιοπαθής.....ευτυχώς δεν είχα αφήσει λεφτά στο αυτοκίνητο...μου σπάσανε μόνο την κλειδαριά και μου πήραν μόνο μια κούτα που είχα μέσα κάτι άσχετα αντικείμενα,,,,προφανώς πίστευαν ότι έχει μέσα πράγματα αξίας....τώρα τελευταία στο βουνό υπάρχει μεγάλη έξαρση σε διαρρήξεις/παραβιάσεις αυτοκινήτων και σύμφωνα με κοπέλες και υπηρεσίες μάλλον είναι πρεζάκια που κατεβαίνουν από το διπλανό άλσος...για αυτό μάγκες [size=20pt]ΠΡΟΣΟΧΗ[/size]όταν ανεβαίνουμε βουνό να μην αφήνουμε τίποτα στο αυτοκίνητο ή να τα αφήνουμε κοντά στις κάμερες των μαγαζιών και σε φωτισμένα σημεία.... :rolleyes:

Σκέψου όμως να είσαι παντρεμένος καί.....αλανιάρης , να σου τύχει καμμιά τέτοια στραβή με  τ' αυτοκίνητο καί να τρέχεις μετά στην αστυνομία με τις κασέτες απο τα " μαγαζιά " ή να έχουν πέσει στα χέρια επιτήδειων προσωπικά σου στοιχεία ( ταυτότητα , δίπλωμα οδήγησης κ.λ.π. ) καί να σ' εκβιάσουν  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ! άντε μετά να βγάλεις άκρη  :think: :think: !

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
συναγονιστες εχει κανεις εμπειρια απ την sylvia απ το παρακμιακο της θαρυπου 10?
η 40αρα με τις βυζαρες
ευχαριστω

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
εμένα μου το ανοίξανε ενώ το είχα αφήσει στο ύψος του 36...αλλά φαντάζομαι όπου κ να το αφήσεις άμα τους "γυαλίσει" δεν θα κωλώσουν...
Υποθέτω τα κρούσματα έχουν σημειωθεί βραδυνές ώρες. Σωστά?

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
συναγωνιστες, ξερει κανεις που και πως μπορω να βρω την ερατω-ραμονα που δουλευε στο κηφισου 30 και παλιοτερα ηλια ηλιου 82???   :helpplea:

υπομονή λίγες μέρες τύπε μου και θα μάθεις

zurlomandias

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστη ,γνωριζεις κατι ,ή απλα το λες εκ΄ πειρας ?? :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom