lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ο μπουζό είναι μεγάλη "πουτάνα"... ξέρει πολλά....αλλά τα κρατάει για τον εαυτό του...συναγωνιστη ,γνωριζεις κατι ,ή απλα το λες εκ΄ πειρας ??
ο μπουζό είναι μεγάλη "πουτάνα"... ξέρει πολλά....αλλά τα κρατάει για τον εαυτό του...συναγωνιστη ,γνωριζεις κατι ,ή απλα το λες εκ΄ πειρας ??
μετά τη συνεύρεση με τον kerveras ένιωσε τόσο ολοκληρωμένη και γεμάτη που είπε να σταματήσει πια....την ρια απο μελαντιας-κατεχακη την εχει πετηχει καποιος τωρα τελευταια εκει η σε αλλο studio?
ή μηπως εχει σταματησει?
φίλε τσιμπούκιε είμαι ομοιοπαθής.....ευτυχώς δεν είχα αφήσει λεφτά στο αυτοκίνητο...μου σπάσανε μόνο την κλειδαριά και μου πήραν μόνο μια κούτα που είχα μέσα κάτι άσχετα αντικείμενα,,,,προφανώς πίστευαν ότι έχει μέσα πράγματα αξίας....τώρα τελευταία στο βουνό υπάρχει μεγάλη έξαρση σε διαρρήξεις/παραβιάσεις αυτοκινήτων και σύμφωνα με κοπέλες και υπηρεσίες μάλλον είναι πρεζάκια που κατεβαίνουν από το διπλανό άλσος...για αυτό μάγκες [size=20pt]ΠΡΟΣΟΧΗ[/size]όταν ανεβαίνουμε βουνό να μην αφήνουμε τίποτα στο αυτοκίνητο ή να τα αφήνουμε κοντά στις κάμερες των μαγαζιών και σε φωτισμένα σημεία....
Σκέψου όμως να είσαι παντρεμένος καί.....αλανιάρης , να σου τύχει καμμιά τέτοια στραβή με τ' αυτοκίνητο καί να τρέχεις μετά στην αστυνομία με τις κασέτες απο τα " μαγαζιά " ή να έχουν πέσει στα χέρια επιτήδειων προσωπικά σου στοιχεία ( ταυτότητα , δίπλωμα οδήγησης κ.λ.π. ) καί να σ' εκβιάσουν ! άντε μετά να βγάλεις άκρη !
που νομίζεις ότι βρίσκεσαι?? στο Ευρώπη???Πάντως ρε παιδιά δεν είναι μεγάλη δουλειά να συνεννοηθούν τα μαγαζιά του βουνού, σχετικά κοντά είναι όλα 36, 42, 46, 60, 55 κλπ και να προσλάβουν 2 -3 ανθρώπους φύλακες ή να αποταθούν σε εταιρεία φύλαξης και να προστατεύονται τα αμάξια (πελατών κ μή) τις βραδυνές ώρες. Αυτό θα πει παρεχόμενες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες. Σιγά το έξτρα κόστος. Και θα έχουν και οι πελάτες το κεφάλι τους ήσυχο. Αν είναι να πάω βράδυ και να φοβάμαι κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα πάω καθόλου...
μετά τη συνεύρεση με τον kerveras ένιωσε τόσο ολοκληρωμένη και γεμάτη που είπε να σταματήσει πια....
που τον βρήκες αυτόν τον κούκο με το "φωτεινό" χαμόγελο???Το 'πες πάλι !!
που τον βρήκες αυτόν τον κούκο με το "φωτεινό" χαμόγελο???
μιλάς για την κοντή ξανθιά πιτσιρίκα??εχει κανείς άποψη για τη Ραφαέλα που βρίσκεται τώρα στο Κωνσταντινουπόλεως 80; η΄για τη Δανάη του 92α;
η Δανάη του 92α για Μεταξουργείο καλή είναι....υπερβολικά αδύνατη, γαμψή μύτη, άσχημη στάση σώματος...απαπαπα...μιλάς για την κοντή ξανθιά πιτσιρίκα??
α, οκ,τώρα που το λες τη θυμήθηκα αυτήη Δανάη του 92α για Μεταξουργείο καλή είναι....υπερβολικά αδύνατη, γαμψή μύτη, άσχημη στάση σώματος...απαπαπα...
Κατα την αποψη μου η Δανάη (του 92Α-Κ80-ΜΑ133 οχι αυτη του Κ61-Κηφ 30) ειναι η ασχημοτερη κοπελα που εχω δει στα studio ever και ως εκ τουτου δεν εχω αποψη για τις υπηρεσιες της.εχει κανείς άποψη για τη Ραφαέλα που βρίσκεται τώρα στο Κωνσταντινουπόλεως 80; η΄για τη Δανάη του 92α;
δεν την έχουμε πετύχει σε κάποιο άλλο στούντιο να εργάζεται...το πιθανότερο είναι να ξεκουράζεται στην πατρίδα....Καλησπερα , ξερει κανεις τι απεγινε η Αντζη που δουλευε παλιοτερα Κασσανδρας κι επειτα Κροκεων κ Θεσσαλονικης ?