Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Aν όμως αγαπητέ,τύχει καμμιά στραβή και θέλεις να γράψεις κάποια αρνητική κριτική και σε γνωρίσει η τσα2 και το σφυρίξει στα "παιδιά" ;;;;; Όχι τίποτα αλλά τα τροχαία έχουν αυξηθεί τώρα τελευταία και δεν έχουμε και σύστημα υγείας με τον Άδωνι!!! χαχαχα
και έχει γίνει "στραβή" όπως λες, και έχω γράψει κριτική και κανένας δεν είπε τπτ.

Να ξέρεις φίλε, ότι αν γράψεις την αλήθεια και μόνο, κανένας δεν πρόκειται να βγει και να σου πει το παραμικρό.

Η πορεία του καθένα μας εδώ μέσα κρίνετε σε βάθος χρόνου, από τα γραφόμενά του και από το πόσο αξιόπιστα ή όχι είναι. Και αυτό το ξέρουν και οι κοπέλες και οι υπηρεσίες και οι αναγνώστες

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλημέρα σε όλους ,παιδιά εδώ θα διαφωνήσω, σας ενημερώνω ότι όλο το παιχνίδι γίνεται από το ιντερνέτ, μην σας πω και το 70% έρχεται από εκεί,οπότε η γνώμη σας είναι ιδιαίτερης σημασίας και οι κοπέλες και τα μαγαζιά ασχολούνται ιδιαίτερα με αυτό.
Στα δικά μας για παράδειγμα οι περισσότερες ξέρουν τι γράφτηκε στην ημερήσια ενημέρωση ή σε κάποιο thread  συγκεκριμένο για κάποια κοπέλα ή σε κάποια κριτική για αυτές σε στούντιο μας οπότε το βάρος πέφτει πολύ στο διαδίκτυο.

Το 70...είναι μεγάλο ποσοστό...%

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
και έχει γίνει "στραβή" όπως λες, και έχω γράψει κριτική και κανένας δεν είπε τπτ.

Να ξέρεις φίλε, ότι αν γράψεις την αλήθεια και μόνο, κανένας δεν πρόκειται να βγει και να σου πει το παραμικρό.

Η πορεία του καθένα μας εδώ μέσα κρίνετε σε βάθος χρόνου, από τα γραφόμενά του και από το πόσο αξιόπιστα ή όχι είναι. Και αυτό το ξέρουν και οι κοπέλες και οι υπηρεσίες και οι αναγνώστες
Θα συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα της αλήθειας αλλά έχω την εντύπωση πως οι επαγγελματίες του είδους , όταν θιχτούν τα οικονομικά τους συμφέροντα,δεν θα συμμεριστούν τις απόψεις μας.Και δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το είδος των επιχειρημάτων που θα χρησιμοποιήσουν για να μας μεταπείσουν.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Θα συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα της αλήθειας αλλά έχω την εντύπωση πως οι επαγγελματίες του είδους , όταν θιχτούν τα οικονομικά τους συμφέροντα,δεν θα συμμεριστούν τις απόψεις μας.Και δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το είδος των επιχειρημάτων που θα χρησιμοποιήσουν για να μας μεταπείσουν.
προσωπικά δεν μου έχει τύχει να μου πουν κάτι για κάποια αρνητική κριτική που έχω γράψει. Ο μόνος που είχε τσινίσει και είχαμε λογοφέρει είναι ο-η εκπροσωπος του xbar και αυτό όχι για κριτική, αλλά για τα γραφόμενα στην ενημέρωση. Παρόλα αυτά πήγα με 2-3 κοπέλες καλά ονόματα και πέρασα καλά χωρίς φυσικά να ξέρουν τι και πως.

Η άποψη μου βέβαια για τις υπόλοιπες δεν αλλάζει και το ξέρει, αν ξαναπάω και περάσω καλά θα βγω να το πω, αν φάω φόλα πάλι θα το πω. Και δώσε σημασία σε αυτό που είπα: Αν λες την αλήθεια σε αυτό που βιώνεις μέσα στο δωμάτιο κανένας δεν προκειται να σου πει τπτ.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Η άποψη μου βέβαια για τις υπόλοιπες δεν αλλάζει και το ξέρει, αν ξαναπάω και περάσω καλά θα βγω να το πω, αν φάω φόλα πάλι θα το πω. Και δώσε σημασία σε αυτό που είπα: Αν λες την αλήθεια σε αυτό που βιώνεις μέσα στο δωμάτιο κανένας δεν προκειται να σου πει τπτ.
Ο.Κ Δε διαφωνώ απλά εγώ θα επέλεγα την "ανωνυμία".Προς το παρόν εμπιστεύομαι κέρβερα,μπουζό,ριγκορμόρτη,φανούρη,δον και μερικούς άλλους που ξέχνάω τα νικ τους, στην αντικειμενική ενημέρωση!!!! Καλά να περνάμε!!!! ;)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Ο.Κ Δε διαφωνώ απλά εγώ θα επέλεγα την "ανωνυμία".Προς το παρόν εμπιστεύομαι κέρβερα,μπουζό,ριγκορμόρτη,φανούρη,δον και μερικούς άλλους που ξέχνάω τα νικ τους, στην αντικειμενική ενημέρωση!!!! Καλά να περνάμε!!!! ;)
:thumbsup: :thumbsup:
βρες 5-10 άτομα που να ταιριάζουν τα γούστα σου σε θέμα εμφάνισης γυναικών, και απλά να έχεις μια άποψη, η τελική απόφαση πάντα είναι δική σου.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: !

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
Επίσκεψη  λοιπόν  χτες  απογευματινή βάρδια  στα  μαγαζία  της  ΚΑΣΑΝΔΡΑΣ ,ΚΩΝ/ΛΟΣ  80 και ΜΕΓΑΛΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  133.

Ιστορία  με  ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ,ΙΡΑΚΙΝΟ,ΑΡΑΒΑ

Εχοντας  βάλει  το gps  κάπου  έχασα  λίγο την  μπάλα  και  πάρκαρα  λίγο   μακρία
Οπότε  βρέθηκε μπροστά μου  ένας  μελαμψός  που θα μπορούσε  να  έιναι  απο
Έλληνας  τσιγγάνος ,αραβικής  προέλευσης  η  ακόμα  και  ινδικής  προέλευσης
Λοιπόν τον  ρωταω  στα  γρήγορα  ρε  φίλε  η  ΚΑΣΑΝΔΡΑΣ  που είναι  ξέρεις  
Και  τρώω  ένα   Ι  DON’T  SPEAK  GREEK.

Ψάχνω  λοιπόν  μόνος  μου  και  πεφτω πάνω  στο  ΜΕΓΑΛΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  133.Ακριβώς  απο πίσω  μου  βρίσκεται  ο φιλαράκος  μας,κάτα σύμπτωση  χτυπάω
Λοιπόν  το κουδούνι  και  μπαίνουμε  και  οι  δύο μέσα.

Ο  τσάτσος  ρωτάει  είστε μάζί  λέω οχι  και  μίλάει με τον  τυπάκο στα  αγγλικά που του  δίνει  Το 40 αρι τρόχαδην ,έρχεται και  η κοπέλα  η  οποία μόλις  τον βλέπει  φέρνει  αντιρρήσεις  αλλα  αυτός με  φωνή  λέει  Ο  ΚΥΡΙΟΣ  είναι  απο το  ΙΣΡΑΗΛ.

ΕΔΩ  ΓΕΛΑΝΕ  και  θέλω  να πω  το  έξης  όποιος  έχει  τα λεφτά  και  πληρώνει  
Οποιασδήποτε  ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ  θα μπεί  και  θα  γαμήσει  τέλος!!!!!!!!!!!

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ  8Γ
Παρουσίαση  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,ΒΑΛΛΙΑ  γυμνές.Πιστεύω  ότι η  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  θα   ήταν  μία απο τις  ομορφότερες  γυναίκες  που υπαρχουν  αλλά  πριν  20 χρόνια.
Η  βάλια  είναι  20 κιλά  πανω απο τις  φώτο  πολύ  photoshop  ρε  παιδία  ΕΛΕΟΣ.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 4Γ
ΛΑΟΥΡΙΤΑ  πιπινοειδές,αδύνατο
Ρε  παιδία  τέτοια  μπόχα και ιδρωτίλα  ούτε  στο  ΜΕΤΑΞΙ(ρίχνουμε και  κανένα
Αποσμητικό)
ΚΑΣΣΑΝΡΑΣ  4Β
2 ΜΙΚΡΕΣ ΣΕ  ηλικία  μπαζογκόμενες
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ  4  πάνω
ΜΑΝΤΟΝΑ  καμμία σχέση  με τις   φώτο στις φώτο  είναι  ποιο  χοντρή.
Δουλεύει μόνη της  απο ότι  κατάλαβα  είναι  ολίγον  ξέπετα  ο συναγωνίστης
Μέσα  είναι  ζήτημα να  έκατσε 10 λεπτά  περίμενα  να την δω  και  έφυγα.

Εντύπωση  μου  έκανε  οι  φώτο  που  έχει  έξω  απο  κάθε  σπίτι  με  τις  φώτο
Ληστών,για αυτό προσέχετε!!!!!!!!!!!!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
καλά...κάτι θετικό δεν βρήκες να πεις?? όλα τόσο χάλια?? γρήγορα λοιπόν στο Μετάξι που όλα είναι υπέροχα!!

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
αδερφέ   στημενός  δεν  είμαι  

για  την τιμολογιακή  πολιτική  των στούντιο  και  γιατί  δεν  είναι πλέον  VFM στο  
αντίστοιχο post.

Δυστηχως  τα στόυντιο χάνουν το συγκριτκό τους  πλεονέκτημα!!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΕΠΟΜΕΝΗ  ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ!!!!!!!!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ  4  πάνω
ΜΑΝΤΟΝΑ  καμμία σχέση  με τις   φώτο στις φώτο  είναι  ποιο  χοντρή.
Δουλεύει μόνη της  απο ότι  κατάλαβα  είναι  ολίγον  ξέπετα  ο συναγωνίστης
Μέσα  είναι  ζήτημα να  έκατσε 10 λεπτά  περίμενα  να την δω  και  έφυγα.

Χαρακτηρίζεις μια κοπέλα ξεπέτα μόνο και μόνο που ο προηγούμενος από σένα έμεινε μέσα 10 λεπτά?  :huh:
Και που ξέρεις τι έγινε μέσα?
Πέρασε μαζί της και μετά μας λες εαν είναι ξεπέτα ή όχι.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ  8Γ
Παρουσίαση  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,ΒΑΛΛΙΑ  γυμνές.Πιστεύω  ότι η  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  θα   ήταν  μία απο τις  ομορφότερες  γυναίκες  που υπαρχουν  αλλά  πριν  20 χρόνια.
Δηλαδή στα 7 της ? ? ?
Ας προσεχουμε λιγο τι γραφουμε.
Μην μας πουνε και παιδοφιλους.......

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Εντύπωση  μου  έκανε  οι  φώτο  που  έχει  έξω  απο  κάθε  σπίτι  με  [size=20pt]τις  φώτο
Ληστών[/size],για αυτό προσέχετε!!!!!!!!!!!!!!

:o
enginefeed1gr.jpg

ΥΓ. οι φωτος αυτές είναι στην ιδια θεση εδω και κατι χρόνια, αλλα οι ληστες αφαντοι...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
jamescot χαζολογείς/τρολάρεις ακατάπαυστα. Λήχτο.

daemon

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά , εχουμε κανα νεο για την Νικολετα απο Κασσανδρας 8Γ?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ρε παιδιά , εχουμε κανα νεο για την Νικολετα απο Κασσανδρας 8Γ?
Φημες λενε οτι θα επιστρεψει, αλλα αγνωστο το ποτε.
Προς το παρον δεν εργαζεται εδω και πολυ καιρο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom