- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.055
- Πόντοι
- 42.697
μην μου λες τετοια μεγιστε θα φυγω σουμπιτος
αμα πας με το δικυκλο βαλε κρανος!
μην μου λες τετοια μεγιστε θα φυγω σουμπιτος
πες του αν παει κελυ θα ξεχασει το ονομα τουάσε ρε τα παραμυθια και πες ποιος έβαλε την Κελλυ να σου κάνει παιχνιδάκια
αμα πας με το δικυκλο βαλε κρανος!
http://[URL unfurl="true"]www.katehaki5.com/images/pictures/naomi/14.jpg[/img[/URL]]
Πωωωω τι ζημιά είναι αυτή;;; :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Jonhy-21 έχει και δύο κριτικές εδώ [URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%B1%CF%8C%CE%BC%CE%B9/listingid:6767/[/URL]
[/quote]
Το κορίτσι λέει, τέλος!!! :headbang3: :headbang3: :headbang3:
τι μουναρα ειν αυτη΄;αλλα εκει με 100 περνας καλαMinchia che pezzo di gnocca !!!!
[size=10pt]το ξεχνάς...[/size]Κάπου εδω μέσα διαβασα πως η Νικολ (Ρουμανα) σταμάτησε οριστικά. Τωρα βλέπω πως δουλευει κανονικά Παρασκευη και Κυριακή... Λέτε να επιστρέψει και η Ρομίνα; Είδομεν...
Η Νικολ ειναι να σταματησει μετα το Πασχα περιπου.Κάπου εδω μέσα διαβασα πως η Νικολ (Ρουμανα) σταμάτησε οριστικά. Τωρα βλέπω πως δουλευει κανονικά Παρασκευη και Κυριακή... Λέτε να επιστρέψει και η Ρομίνα; Είδομεν...
[size=10pt]το ξεχνάς...[/size]
ωραίος ο don....η Αννούλα και πάλι κοντά μας πολύ σύντομα!! ;)Χθεσινή απογευματινή.....γεύση τσάρκας :
Αθανασίας 3 : Μιρέλα νεαρά ξανθή , μάλλον ανατολικής προέλευσης μαλλί καρεδάκι , αδύνατη , με συμπαθητικό πρόσωπο , μέτριο στήθος , ενδιαφέρουσα όπισθεν όψη ! ελαφρώς αμήχανη καί μη γνωρίζουσα ακόμα επαρκώς την ελληνική γλώσσα παρά μόνο αγγλικά καί ισπανικά σύμφωνα πάντα με την ευγενέστατη κυρία Γαλήνη !
Φραντζή 47 : κλειστό καί κατασκότεινο !
Κασάνδρας 8γ : με τις τρείς θεές Μαρίνα , Αλεξάνδρα καί Βάλια να κάνουν παρέλαση !! αναμενόμενη κατάθεση με την Αλεξάνδρα με τις γνωστές θετικότατες όπως πάντα εντυπώσεις !
εμένα μου είπε ότι στα μαγαζιά του ομίλου μόνο "παίζει" σε σχετική και....διακριτική μου ερώτηση...από τις φωτός πάντως είναι ίδια...Η Τζοάννα που πήρε ο λαγός τελευταία από Τατοϊου 58 είναι η ίδια που δουλεύει και στο Σερβιών 26. Κάνανε το κόπο να βγάλουν διαφορετικές φωτογραφίες, αν δείτε όμως τα χαρτιά με τις εξετάσεις της, είναι ολόϊδια.
Στο ένα λοιπόν 50€ στο άλλο 40€, αν ισχύει η τιμολογιακή πολιτική του μαγαζιού.
σημερα θα περασω και εγω να δω τις κοριτσαρες της ΚασσανδραςΧθεσινή απογευματινή.....γεύση τσάρκας :
Αθανασίας 3 : Μιρέλα νεαρά ξανθή , μάλλον ανατολικής προέλευσης μαλλί καρεδάκι , αδύνατη , με συμπαθητικό πρόσωπο , μέτριο στήθος , ενδιαφέρουσα όπισθεν όψη ! ελαφρώς αμήχανη καί μη γνωρίζουσα ακόμα επαρκώς την ελληνική γλώσσα παρά μόνο αγγλικά καί ισπανικά σύμφωνα πάντα με την ευγενέστατη κυρία Γαλήνη !
Φραντζή 47 : κλειστό καί κατασκότεινο !
Κασάνδρας 8γ : με τις τρείς θεές Μαρίνα , Αλεξάνδρα καί Βάλια να κάνουν παρέλαση !! αναμενόμενη κατάθεση με την Αλεξάνδρα με τις γνωστές θετικότατες όπως πάντα εντυπώσεις !
σημερα θα περασω και εγω να δω τις κοριτσαρες της Κασσανδρας
Το Σερβιων 26 με το Τατοιου 58 ΔΕΝ ειναι αλυσιδα.Η Τζοάννα που πήρε ο λαγός τελευταία από Τατοϊου 58 είναι η ίδια που δουλεύει και στο Σερβιών 26. Κάνανε το κόπο να βγάλουν διαφορετικές φωτογραφίες, αν δείτε όμως τα χαρτιά με τις εξετάσεις της, είναι ολόϊδια.
Στο ένα λοιπόν 50€ στο άλλο 40€, αν ισχύει η τιμολογιακή πολιτική του μαγαζιού.
Εχει περάσει στο παρελθόν και απο Sweet Angels?Το Σερβιων 26 με το Τατοιου 58 ΔΕΝ ειναι αλυσιδα.
Απλα η Τζοαννα εργαζεται και στα δυο ιδρυματα,
Το Τατοιου 58 (πανω/κατω) ειναι αλυσιδα/συνεργαζεται με το βριλησσου 60 και το Ε. Βενιζελου 35
Ειναι μεσα στο επομενους στοχους............
Αυτο δεν το ξερω.Εχει περάσει στο παρελθόν και απο Sweet Angels?
καλησπερα ετσι για την ιστορια παλιοτερα ειχε περασει απο κωσταντινουπολεως94 οπου εκει η τιμη ξεκιναγε απο30ευρωπουλα 50ευρω ειναι παρα πολλαΕχει περάσει στο παρελθόν και απο Sweet Angels?