Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
όλοι έχουμε φαΐ της φόλες μας αυτό είναι το μονο σίγουρο
άμα γράψω και εγώ 2-3 από τα κορυφαία ονόματα που έχω φαΐ φόλα θα γίνει χαμός θα πέσουν να με φάνε
όλοι έχουμε φαΐ της φόλες μας αυτό είναι το μονο σίγουρο
άμα γράψω και εγώ 2-3 από τα κορυφαία ονόματα που έχω φαΐ φόλα θα γίνει χαμός θα πέσουν να με φάνε
Γράψτα !
Αλλά μην είναι ,...Γερμανικά !
Θα γεμίσει καμιά 50ριά σελίδες πάλι , ο "τα βάζω όλα σε σειρά " !
Απογευματινή επίσκεψη στο Κασσάνδρας 8Γ. Κατάθεση στην Αλεξάνδρα, η οποία βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα. Μαζί της ήταν και η Βάλια. Το μαγαζί προσφέρει στους επισκέπτες ολόγυμνη και παρατεταμένη παρουσίαση στο σαλόνι, και το θέαμα είναι απαγορευτικό για καρδιοπαθείς.
Σε σχετική μου ερώτηση στην Αλεξ - μιας και δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο στα studio - η απάντηση ήταν ότι έτσι αισθάνονται καλύτερα. Εμείς να δεις.
Καλημέρα σε όλους ,παιδιά εδώ θα διαφωνήσω, σας ενημερώνω ότι όλο το παιχνίδι γίνεται από το ιντερνέτ, μην σας πω και το 70% έρχεται από εκεί,οπότε η γνώμη σας είναι ιδιαίτερης σημασίας και οι κοπέλες και τα μαγαζιά ασχολούνται ιδιαίτερα με αυτό.όλα μες στο παιχνίδι είναι....αν και δεν νομίζω ότι ενδιαφέροντια για το αν γράφεις ή όχι...τις πιο πολλές φορές μας θεωρούν μαλάκες όσους ασχολούμαστε με το ίντερνετ...
Χαριν λογου το εγραψα. Δεν εχω περασει με την κοπελα{ακομα). Απο τις κριτικες εχω βγαλει το συμπερασμα οτι οι υπηρεσιες της ειναι απο μετριοκαλες και πανω. Θα δειξει.....θα ενημερωσω.Γιατί ρε συ κακιές υπηρεσίες; Δεν θα το έλεγα... 4-5 φορές όλες καλές ήταν. Τώρα θα μου πεις γούστα...
Να πω και την γνώμη μου για το θέμα του ίντερνετ. Συμφωνώ καταρχίν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών είναι εκτός των 2-3 site. Αυτοί δηλαδή που ανοίγουν την πόρτα του στούντιο βλέπουν, τους αρέσει η κοπέλα και χωρίς να ξέρουν τπτ άλλο μπαίνουν δωμάτιο. Επίσης ένα ποσοστό είναι αυτοί που μπαίνουν διαβάζουν αλλά δεν γράφουν, απλά ενημερώνοντε από εμάς, και το μικρότερο ποσοστό είμαστε εμείς που πάμε, γράφουμε, και ξαναπάμε και ξαναγράφουμε κλπ.
προσωπικά μιλώντας μου έχει τύχει να μην με "παίρνει" κοπέλα στο δωμάτιο επειδή ξέρει οτι γράφω στο ίντερνετ(δεν της το είπα εγώ) και δεν θέλει να αναφέρεται πουθενά τίποτα....και άλλες φορές να τρώω "καραμούζα" όταν συνδυάζουν τα γραφόμενά μου με το ποιος τελικά είμαι όταν δεν τους α΄ρεσουν και να γίνεται κόλαση...Οσον αφορα τη συζητηση που ανοιξε παραπανω, για το αν οι κοπελες ενδιαφερονται για το τι γραφεται στο web, η προσωπικη μου εμπειρια λεει, οτι αυτες δεν γραφουν πολυ γιατι εχουν μια δυσκολια με τη γλωσσα και τις κομπλαρει αυτο, αλλα διαβαζουν τα παντα καθημερινα. Το ιδιο και οι υπευθυνοι των μαγαζιων. Ξερω με βεβαιοτητα οτι πασιγνωστη στουντιοκοπελλα η οποια δε γραφει ποτε εδω ή αλλου, παρακολουθει τα site καθημερινα, ξερει ολα τα thread απ' εξω....
Διαφωνω με το φιλο Lagonisian οτι μονο 5% των πελατων διαβαζει το νετ. Συμφωνω με τον S144 οτι το ποσοστο ειναι πανω απο 70%.
Τα στανταρακια μου ξερουν το νικ μου, στις υπολοιπες δεν λεω τιποτα, ισα-ισα το παιζω ασχετος(bourdela? τι ειναι αυτο; τρωγεται;) Καμμια ποτε δεν μου εχει ζητησει να γραψω, αρκετες με εχουν ευχαριστησει αφου την εγραψα τη κριτικη.
Αρκετες γουσταρουν να κουτσομπολευουν το τι γραφεται κατα τη διαρκεια του social time.
Θα ειχε ενδιαφερον να ακουσουμε εμπειριες πολυγραφοτατων μελων....
επάγγελμα με λαμπρές προοπτικές και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση!!!Πολύ σωστά
Και το αντίστοιχο ισχύει για τις κοπέλες. Υπάρχουν αυτές που είναι όλη την ώρα μέσα, πιο πολύ και απο εμάς. Υπάρχουν αυτές που διαβάζουν τις κριτικές που τις αφορούν, άλλες που διαβάζουν όταν τις ενημερώσουν οι υπεύθυνοι του studio και τέλος υπάρχουν κα αρκετές που δεν διαβάζουν τίποτα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γενικεύσουμε και να τα βάλουμε όλα σε ένα καζανι, ή διαβάζουν οι κοπέλες ή όχι.
Προσωπικά σιγά μη μπω στο δωμάτιο και πω γεια σου είμαι ο lsh που γράφω κριτικές. Μου φαίνεται αδιανόητο. Πρέπει να είναι κανείς πολύ μαλάκας. Αν την δω δυο -τρεις φορές και το καταλάβει και μου το πεί, δεν θα το αρνηθώ, αλλά αυτό μου έλλειπε τώρα, να βγάλω και κάρτες " Καραισκάκης - κριτικός studio".
Πολύ σωστά
Και το αντίστοιχο ισχύει για τις κοπέλες. Υπάρχουν αυτές που είναι όλη την ώρα μέσα, πιο πολύ και απο εμάς. Υπάρχουν αυτές που διαβάζουν τις κριτικές που τις αφορούν, άλλες που διαβάζουν όταν τις ενημερώσουν οι υπεύθυνοι του studio και τέλος υπάρχουν κα αρκετές που δεν διαβάζουν τίποτα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γενικεύσουμε και να τα βάλουμε όλα σε ένα καζανι, ή διαβάζουν οι κοπέλες ή όχι.
Προσωπικά σιγά μη μπω στο δωμάτιο και πω γεια σου είμαι ο lsh που γράφω κριτικές. Μου φαίνεται αδιανόητο. Πρέπει να είναι κανείς πολύ μαλάκας. Αν την δω δυο -τρεις φορές και το καταλάβει και μου το πεί, δεν θα το αρνηθώ, αλλά αυτό μου έλλειπε τώρα, να βγάλω και κάρτες " Καραισκάκης - κριτικός studio".
μετά από αυτές τις δηλώσεις θα πέφτουν βροχή οι αρνητικές ψήφοι... κλασσική περίπτωση σε γνωστό μαγαζί η υπηρεσία να φωνάζει..."κορίτσια ήρθαν τα παιδιά από το ίντερνετ!!"....αχαχαχαχατο κεφάλαιο γνωριμία είναι άλλο, δηλαδή του ποιός είσαι και αν γράφεις. Αν κρίνω από εμένα, παρόλο που είμαι στο site από το 2009 άρχισα να γίνομαι "γνωστός" τον τελευταίο χρόνο. Έχει τύχει περίπτωση σε αλυσίδα μαγαζιών, να έχω πάει μόνος μου σε κοπέλα που την έβλεπα για πρώτη φορά με σκοπό να περάσω δωμάτιο, και επειδή με ήξερε η υπηρεσία, αφού μου σαλονάρισε, πήγε στο κουζινάκι και επειδή στο πλάι της κουζίνας είχε έναν πίνακα που καθρέπτιζε τι γινόταν μέσα στο κουζινάκι έβλεπα πως η υπηρεσία κάτι έλεγε στην κοπέλα και με έδειχνε με νοήματα. Φυσικά πέρασα άψογα και πήρα και τα έξτρα μου.
Αυτό λοιπόν είναι το "τίμημα" σε όσους γίνονται γνωστοί με την πάροδο των χρώνων. Καλό η κακό δεν ξέρω πάντως εμένα προσωπικά δεν με χαλάει.
Και για να μην με ρωτήσετε, η ενλόγω αλυσίδα δεν είναι των Γερμανών , εκεί ούτε που με ξέρουν
Aν όμως αγαπητέ,τύχει καμμιά στραβή και θέλεις να γράψεις κάποια αρνητική κριτική και σε γνωρίσει η τσα2 και το σφυρίξει στα "παιδιά" ;;;;; Όχι τίποτα αλλά τα τροχαία έχουν αυξηθεί τώρα τελευταία και δεν έχουμε και σύστημα υγείας με τον Άδωνι!!! χαχαχαΑυτό λοιπόν είναι το "τίμημα" σε όσους γίνονται γνωστοί με την πάροδο των χρώνων. Καλό η κακό δεν ξέρω πάντως εμένα προσωπικά δεν με χαλάει.
Και για να μην με ρωτήσετε, η ενλόγω αλυσίδα δεν είναι των Γερμανών , εκεί ούτε που με ξέρουν
δεν είπα κάτι το οποίο δεν είναι ευρέως γνωστό. Όπως και να έχει εγώ γράφω αυτό που βοιώνω πάντα, όπως επίσης έχω φάει και πολλές φόλες και από "γνωστές" κοπέλες. Αν ήταν και με ξέρανε όλες δεν θα έτρωγα φόλες. Το ότι κάποιοι εμπιστεύονται τα γραφόμενά μου είναι αλήθεια, όπως και εγώ κάποιους αντοίστιχα εμπιστεύομαι. Μέχρι τώρα σε όσους μου έχουν ζητήσει την γνώμη μου για κοπέλες, ή μέσω πμ που είναι αρκετοί, ή δημόσια στο φόρουμ την έχω πει ανοικτά και κανένας δεν βγήκε να μου πει ότι λέω φιδιές.μετά από αυτές τις δηλώσεις θα πέφτουν βροχή οι αρνητικές ψήφοι... κλασσική περίπτωση σε γνωστό μαγαζί η υπηρεσία να φωνάζει..."κορίτσια ήρθαν τα παιδιά από το ίντερνετ!!"....αχαχαχαχα