Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Γράψτα !

Αλλά μην είναι ,...Γερμανικά !  :2funny:

Θα γεμίσει καμιά 50ριά σελίδες πάλι , ο "τα βάζω όλα σε σειρά " !  :2funny: :2funny: :2funny:

όχι τύπε μου δεν είναι από γερμανία μεριά

όταν λέω θα πέσουν να με φάνε  εννοώ οι καψουροαγαπούλιδες τον κοριτσιών

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
ΗΜΕΡΗΣΙΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ  ΣΤΟΥΝΤΙΟ  ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ  ΑΥΡΙΟ
ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ  ΓΙΑ  ΣΚΕΨΗ :think: :think: :think: :think: :think:

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ  ΕΝΑ  ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ  ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

margaritis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Απογευματινή επίσκεψη στο Κασσάνδρας 8. Κατάθεση στην Αλεξάνδρα, η οποία βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα. Μαζί της ήταν και η Βάλια. Το μαγαζί προσφέρει στους επισκέπτες ολόγυμνη και παρατεταμένη παρουσίαση στο σαλόνι, και το θέαμα είναι απαγορευτικό για καρδιοπαθείς.
Σε σχετική μου ερώτηση στην Αλεξ - μιας και δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο  στα  studio - η απάντηση ήταν ότι έτσι αισθάνονται καλύτερα. Εμείς να δεις.  

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Απογευματινή επίσκεψη στο Κασσάνδρας . Κατάθεση στην Αλεξάνδρα, η οποία βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα. Μαζί της ήταν και η Βάλια. Το μαγαζί προσφέρει στους επισκέπτες ολόγυμνη και παρατεταμένη παρουσίαση στο σαλόνι, και το θέαμα είναι απαγορευτικό για καρδιοπαθείς.
Σε σχετική μου ερώτηση στην Αλεξ - μιας και δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο  στα  studio - η απάντηση ήταν ότι έτσι αισθάνονται καλύτερα. Εμείς να δεις.  

Επειδή καί εγώ πήγα το απόγευμα  αναρωτιέμαι μήπως εξ΄ αιτίας σου την περίμενα  μισή ώρα στο δωμάτιο να έρθει  :2funny: :2funny: :2funny: ?

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
όλα μες στο παιχνίδι είναι....αν και δεν νομίζω ότι ενδιαφέροντια για το αν γράφεις ή όχι...τις πιο πολλές φορές μας θεωρούν μαλάκες όσους ασχολούμαστε με το ίντερνετ...
Καλημέρα σε όλους ,παιδιά εδώ θα διαφωνήσω, σας ενημερώνω ότι όλο το παιχνίδι γίνεται από το ιντερνέτ, μην σας πω και το 70% έρχεται από εκεί,οπότε η γνώμη σας είναι ιδιαίτερης σημασίας και οι κοπέλες και τα μαγαζιά ασχολούνται ιδιαίτερα με αυτό.
Στα δικά μας για παράδειγμα οι περισσότερες ξέρουν τι γράφτηκε στην ημερήσια ενημέρωση ή σε κάποιο thread  συγκεκριμένο για κάποια κοπέλα ή σε κάποια κριτική για αυτές σε στούντιο μας οπότε το βάρος πέφτει πολύ στο διαδίκτυο.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.086
Πόντοι
5.845
Γιατί ρε συ κακιές υπηρεσίες; Δεν θα το έλεγα... 4-5 φορές όλες καλές ήταν. Τώρα θα μου πεις γούστα...
Χαριν λογου το εγραψα. Δεν εχω περασει με την κοπελα{ακομα). Απο τις κριτικες εχω βγαλει το συμπερασμα οτι οι υπηρεσιες της ειναι απο μετριοκαλες και πανω. Θα δειξει.....θα ενημερωσω.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.086
Πόντοι
5.845
Οσον αφορα τη συζητηση που ανοιξε παραπανω, για το αν οι κοπελες ενδιαφερονται για το τι γραφεται στο web, η προσωπικη μου εμπειρια λεει, οτι αυτες δεν γραφουν πολυ γιατι εχουν μια δυσκολια με τη γλωσσα και τις κομπλαρει αυτο, αλλα διαβαζουν τα παντα καθημερινα. Το ιδιο και οι υπευθυνοι των μαγαζιων. Ξερω με βεβαιοτητα οτι πασιγνωστη στουντιοκοπελλα η οποια δε γραφει ποτε εδω ή αλλου, παρακολουθει τα site καθημερινα, ξερει ολα τα thread απ' εξω....
Διαφωνω με το φιλο Lagonisian οτι μονο 5% των πελατων διαβαζει το νετ. Συμφωνω με τον S144 οτι το ποσοστο ειναι πανω απο 70%.

Τα στανταρακια μου ξερουν το νικ μου, στις υπολοιπες δεν λεω τιποτα, ισα-ισα το παιζω ασχετος(bourdela? τι ειναι αυτο; τρωγεται;) Καμμια ποτε δεν μου εχει ζητησει να γραψω, αρκετες με εχουν ευχαριστησει αφου την εγραψα τη κριτικη.
Αρκετες γουσταρουν να κουτσομπολευουν το τι γραφεται κατα τη διαρκεια του social time.
Θα ειχε ενδιαφερον να ακουσουμε εμπειριες πολυγραφοτατων μελων....

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435
Να πω και την γνώμη μου για το θέμα του ίντερνετ. Συμφωνώ καταρχίν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών είναι εκτός των 2-3 site. Αυτοί δηλαδή που ανοίγουν την πόρτα του στούντιο βλέπουν, τους αρέσει η κοπέλα και χωρίς να ξέρουν τπτ άλλο μπαίνουν δωμάτιο. Επίσης ένα ποσοστό είναι αυτοί που μπαίνουν διαβάζουν αλλά δεν γράφουν, απλά ενημερώνοντε από εμάς, και το μικρότερο ποσοστό είμαστε εμείς που πάμε, γράφουμε, και ξαναπάμε και ξαναγράφουμε κλπ.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Θα συμφωνήσω σε μεγάλο ποσοστό με τον 911. Το Internet έχει παίξει πολύ σπουδαίο ρόλο στην (όποια τελοσπάντων) βιομηχανία του σεξ στην Ελλάδα. Όλες οι κοπέλες των studio ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα. Στα μπουρδέλα ίσως όχι τόσο πολύ . 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πριν από χρόνια, για να μπούμε σε μαγαζιά, λέγαμε πως τα ξέραμε από το σάιτ.
Τώρα ξέρουνε αυτά εμάς από το σάιτ.

μη λέτε χαζομάρες. Είναι λίγοι πλεον αυτοί που πάνε στα μαγαζιά χωρίς να διαβάζουνε πρώτα σε κάποιο σάιτ. Και ίσως να μη διαβάζουνε όλοι κριτικές, αλλά τα μαγαζιά από κάπου τα βρίσκουνε.

το θέμα της κακής συμπεριφοράς συμβαίνει σε ορισμένα μαγαζιά, γιατί απλά είναι πολύ περισσότεροι οι πελάτες που είτε δεν έχουνε αυξημένες προσδοκίες (μπαίνουνε απλά να ρίξουνε ένα μπούτσον) ή νομίζουνε πως αυτά που παίρνουνε είναι σούπερ (σκέψου τι εμπειρίες έχουνε δηλαδή στην προσωπική ζωή τους) είτε απλά δεν μιλάνε (τρώνε φόλα και το καταπίνουνε)
Οπότε τα μαγαζιά σου λένε...λίγοι ποσοστιαία μας τα πρήζουνε, όλα οκ.

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
Πέρασμα  χτες  απο ολη την ΚΑΣΑΝΔΡΑΣ,ΑΠΟ ΚΩΝ/ΛΟΣ 80,ΚΑΙ  ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 133
θα  αναπτυχθούν τα θέματα
1)Στούντιο και τιμολογιακή πολιτική τους
2)Στούντιο και καθαριότητα
3)Στούντιο και πακιστανοί
4)Στούντιο και γιατί δεν είναι πλεόν  VFM

και  θυμηθείτε μπουρδελιάρηδες  ενωμένοι ποτε ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!

θα  ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα και τροφή  για σκεψη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εδω  δεν  θα αναπτύξω όλα αυτά τα θέματα(θα γίνει μια σύντομη περιγραφή)
καλη μέρα σας κύριοι

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Να πω και την γνώμη μου για το θέμα του ίντερνετ. Συμφωνώ καταρχίν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών είναι εκτός των 2-3 site. Αυτοί δηλαδή που ανοίγουν την πόρτα του στούντιο βλέπουν, τους αρέσει η κοπέλα και χωρίς να ξέρουν τπτ άλλο μπαίνουν δωμάτιο. Επίσης ένα ποσοστό είναι αυτοί που μπαίνουν διαβάζουν αλλά δεν γράφουν, απλά ενημερώνοντε από εμάς, και το μικρότερο ποσοστό είμαστε εμείς που πάμε, γράφουμε, και ξαναπάμε και ξαναγράφουμε κλπ.

Πολύ σωστά :thumbsup:

Και το αντίστοιχο ισχύει για τις κοπέλες. Υπάρχουν αυτές που είναι όλη την ώρα μέσα, πιο πολύ και απο εμάς. Υπάρχουν αυτές που διαβάζουν τις κριτικές που τις αφορούν, άλλες που διαβάζουν όταν τις ενημερώσουν οι υπεύθυνοι του studio και τέλος υπάρχουν κα αρκετές που δεν διαβάζουν τίποτα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γενικεύσουμε και να τα βάλουμε όλα σε ένα καζανι, ή διαβάζουν οι κοπέλες ή όχι.

Προσωπικά σιγά μη μπω στο δωμάτιο και πω γεια σου είμαι ο lsh που γράφω κριτικές. Μου φαίνεται αδιανόητο. Πρέπει να είναι κανείς πολύ μαλάκας. Αν την δω δυο -τρεις φορές και το καταλάβει και μου το πεί, δεν θα το αρνηθώ, αλλά αυτό μου έλλειπε τώρα, να βγάλω και κάρτες " Καραισκάκης - κριτικός studio".  :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Οσον αφορα τη συζητηση που ανοιξε παραπανω, για το αν οι κοπελες ενδιαφερονται για το τι γραφεται στο web, η προσωπικη μου εμπειρια λεει, οτι αυτες δεν γραφουν πολυ γιατι εχουν μια δυσκολια με τη γλωσσα και τις κομπλαρει αυτο, αλλα διαβαζουν τα παντα καθημερινα. Το ιδιο και οι υπευθυνοι των μαγαζιων. Ξερω με βεβαιοτητα οτι πασιγνωστη στουντιοκοπελλα η οποια δε γραφει ποτε εδω ή αλλου, παρακολουθει τα site καθημερινα, ξερει ολα τα thread απ' εξω....
Διαφωνω με το φιλο Lagonisian οτι μονο 5% των πελατων διαβαζει το νετ. Συμφωνω με τον S144 οτι το ποσοστο ειναι πανω απο 70%.

Τα στανταρακια μου ξερουν το νικ μου, στις υπολοιπες δεν λεω τιποτα, ισα-ισα το παιζω ασχετος(bourdela? τι ειναι αυτο; τρωγεται;) Καμμια ποτε δεν μου εχει ζητησει να γραψω, αρκετες με εχουν ευχαριστησει αφου την εγραψα τη κριτικη.
Αρκετες γουσταρουν να κουτσομπολευουν το τι γραφεται κατα τη διαρκεια του social time.
Θα ειχε ενδιαφερον να ακουσουμε εμπειριες πολυγραφοτατων μελων....
προσωπικά μιλώντας μου έχει τύχει να μην με "παίρνει" κοπέλα στο δωμάτιο επειδή ξέρει οτι γράφω στο ίντερνετ(δεν της το είπα εγώ) και δεν θέλει να αναφέρεται πουθενά τίποτα....και άλλες φορές να τρώω "καραμούζα" όταν συνδυάζουν τα γραφόμενά μου με το ποιος τελικά είμαι όταν δεν τους α΄ρεσουν και να γίνεται κόλαση... :grin: :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

Και το αντίστοιχο ισχύει για τις κοπέλες. Υπάρχουν αυτές που είναι όλη την ώρα μέσα, πιο πολύ και απο εμάς. Υπάρχουν αυτές που διαβάζουν τις κριτικές που τις αφορούν, άλλες που διαβάζουν όταν τις ενημερώσουν οι υπεύθυνοι του studio και τέλος υπάρχουν κα αρκετές που δεν διαβάζουν τίποτα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γενικεύσουμε και να τα βάλουμε όλα σε ένα καζανι, ή διαβάζουν οι κοπέλες ή όχι.

Προσωπικά σιγά μη μπω στο δωμάτιο και πω γεια σου είμαι ο lsh που γράφω κριτικές. Μου φαίνεται αδιανόητο. Πρέπει να είναι κανείς πολύ μαλάκας. Αν την δω δυο -τρεις φορές και το καταλάβει και μου το πεί, δεν θα το αρνηθώ, αλλά αυτό μου έλλειπε τώρα, να βγάλω και κάρτες " Καραισκάκης - κριτικός studio".  :2funny: :2funny: :2funny:
επάγγελμα με λαμπρές προοπτικές και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435

το κεφάλαιο γνωριμία είναι άλλο, δηλαδή του ποιός είσαι και αν γράφεις. Αν κρίνω από εμένα, παρόλο που είμαι στο site από το 2009 άρχισα να γίνομαι "γνωστός" τον τελευταίο χρόνο. Έχει τύχει περίπτωση σε αλυσίδα μαγαζιών, να έχω πάει μόνος μου σε κοπέλα που την έβλεπα για πρώτη φορά με σκοπό να περάσω δωμάτιο, και επειδή με ήξερε η υπηρεσία, αφού μου σαλονάρισε, πήγε στο κουζινάκι και επειδή στο πλάι της κουζίνας είχε έναν πίνακα που καθρέπτιζε τι γινόταν μέσα στο κουζινάκι έβλεπα πως η υπηρεσία κάτι έλεγε στην κοπέλα και με έδειχνε με νοήματα. Φυσικά πέρασα άψογα και πήρα και τα έξτρα μου.

Αυτό λοιπόν είναι το "τίμημα" σε όσους γίνονται γνωστοί με την πάροδο των χρώνων. Καλό η κακό δεν ξέρω πάντως εμένα προσωπικά δεν με χαλάει.

Και για να μην με ρωτήσετε, η ενλόγω αλυσίδα δεν είναι των Γερμανών  :2funny: :2funny:, εκεί ούτε που με ξέρουν  :dancing: :dancing:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
το κεφάλαιο γνωριμία είναι άλλο, δηλαδή του ποιός είσαι και αν γράφεις. Αν κρίνω από εμένα, παρόλο που είμαι στο site από το 2009 άρχισα να γίνομαι "γνωστός" τον τελευταίο χρόνο. Έχει τύχει περίπτωση σε αλυσίδα μαγαζιών, να έχω πάει μόνος μου σε κοπέλα που την έβλεπα για πρώτη φορά με σκοπό να περάσω δωμάτιο, και επειδή με ήξερε η υπηρεσία, αφού μου σαλονάρισε, πήγε στο κουζινάκι και επειδή στο πλάι της κουζίνας είχε έναν πίνακα που καθρέπτιζε τι γινόταν μέσα στο κουζινάκι έβλεπα πως η υπηρεσία κάτι έλεγε στην κοπέλα και με έδειχνε με νοήματα. Φυσικά πέρασα άψογα και πήρα και τα έξτρα μου.

Αυτό λοιπόν είναι το "τίμημα" σε όσους γίνονται γνωστοί με την πάροδο των χρώνων. Καλό η κακό δεν ξέρω πάντως εμένα προσωπικά δεν με χαλάει.

Και για να μην με ρωτήσετε, η ενλόγω αλυσίδα δεν είναι των Γερμανών  :2funny: :2funny:, εκεί ούτε που με ξέρουν  :dancing: :dancing:
μετά από αυτές τις δηλώσεις θα πέφτουν βροχή οι αρνητικές ψήφοι... :2funny: :2funny: κλασσική περίπτωση σε γνωστό μαγαζί η υπηρεσία να φωνάζει..."κορίτσια ήρθαν τα παιδιά από το ίντερνετ!!"....αχαχαχαχα :2funny: :2funny:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496

Aν όμως αγαπητέ,τύχει καμμιά στραβή και θέλεις να γράψεις κάποια αρνητική κριτική και σε γνωρίσει η τσα2 και το σφυρίξει στα "παιδιά" ;;;;; Όχι τίποτα αλλά τα τροχαία έχουν αυξηθεί τώρα τελευταία και δεν έχουμε και σύστημα υγείας με τον Άδωνι!!! χαχαχα

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα της Κασσάνδρας 8γ  με στόχο κυρίως την Αλεξάνδρα  :tits: καί έπαιζε  μπαλαντέρ καί ή Βάλια  :tits2: ! τελικά ή συνεύρεση επετεύχθει με τον .....κυρίως στόχο που για μια ακόμη φορά , ίσως μια απο τις καλύτερες  :rockon: :rockon: :rockon: ! , με απογείωσε απο τα εγκόσμια  αποδεικνύωντας ότι είναι μια απο τις καλύτερες επαγγελματίες στο είδος της που θα κάνει ότι περνάει απο το χέρι της ( καί όχι μόνο  :grin: :grin: )! για να σε ικανοποιήσει αρκεί καί ό πελάτης να φερθεί ανάλογα καί όχι απλά εγωιστικά καί απαιτητικά !

Αναφορικά δε  με το ζήτημα που ανέκυψε , πάλι  :grin: ! , σχετικά με  την αναγνωρισιμότητα των πελατών μέσα απο το σάιτ ( με κριτικές , κυρίως , καί ποσταρίσματα ) , εγώ ώς γνωστόν δεν γράφω κριτικές για υποκειμενικούς λόγους επιπλέον είμαι σταθερά της άποψης να εμφανίζωμαι στα μαγαζιά καί στις κοπέλες με το πραγματικό μου όνομα καί όχι με το νικ μου , αναφέρωμαι βεβαίως στις καινούργιες μιας καί τα στανταράκια με ξέρουν πλέον ποιός είμαι  ;) !    

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.336
Πόντοι
5.435
μετά από αυτές τις δηλώσεις θα πέφτουν βροχή οι αρνητικές ψήφοι... :2funny: :2funny: κλασσική περίπτωση σε γνωστό μαγαζί η υπηρεσία να φωνάζει..."κορίτσια ήρθαν τα παιδιά από το ίντερνετ!!"....αχαχαχαχα :2funny: :2funny:
δεν είπα κάτι το οποίο δεν είναι ευρέως γνωστό. Όπως και να έχει εγώ γράφω αυτό που βοιώνω πάντα, όπως επίσης έχω φάει και πολλές φόλες και από "γνωστές" κοπέλες. Αν ήταν και με ξέρανε όλες δεν θα έτρωγα φόλες. Το ότι κάποιοι εμπιστεύονται τα γραφόμενά μου είναι αλήθεια, όπως και εγώ κάποιους αντοίστιχα εμπιστεύομαι. Μέχρι τώρα σε όσους μου έχουν ζητήσει την γνώμη μου για κοπέλες, ή μέσω πμ που είναι αρκετοί, ή δημόσια στο φόρουμ την έχω πει ανοικτά και κανένας δεν βγήκε να μου πει ότι λέω φιδιές.

Προτιμώ να πω την αλήθεια σε κάποιον συναγωνιστή που θα εμπιστευτεί την γνώμη μου ώστε τα λεφτά του θα πιάσουν τόπο, παρά να γράψω μια ψεύτικη κριτική ή να πω ψέματα για κάποια κοπέλα. Αυτό είναι νόμος για μένα και δεν θα αλλάξει ποτέ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom