Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Κωνσταντινουπόλεως  94 : Εμιλυ. Η γνωστή μελαμψή αδυνατούλα με τα ίσια ξανθά μαλλία. Κατάθεση με πολύ καλές εντυπώσεις, λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει.

Ακόμη ένα κάστρο "έπεσε".  :dancing: :dancing: :dancing:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
να σταματήσειτότε τη δουλειά και να μείνει με τον γκόμενο.... :tickedoff: :tickedoff:

Σωστά!! Δεν πρέπει να εξαπατά τους πελάτες της για χάρη του γκόμενου!!
Και οι πουτάνες πρέπει να έχουνε φιλότιμο!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Κατάθεση την Παρασκευή, στο Αντοχείας με την Βανέσσα. Μαγαζί πολύ καλό, κοπέλα πολύ καλή, εγώ δεν ήμουν καλά...Θα ανέβει κριτική.

Κατάθεση την Κυριακή Τατοίου 58 με την Αγνή, μαγαζί η γνωστή μετριότητα, κοπέλα σταθερή αξία για τον μέσο στουντιάκια, παρόλο που πλέον έχει τα χρόνια της. Κάτι σαν τα καρέλια, δεν εντυπωσιάζουν, είναι παλαιάς κοπής,  αλλά όσοι τα καπνίζουν δεν τα αλλάζουν ποτέ. Το γιατί το ξέρουν μόνο αυτοί. Τέτοιες κοπέλες είναι οι ζητούμενες. Κριτική δεν ανεβάζω, καθώς έχω ήδη, μην υπερβάλουμε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κατάθεση στην Αντζελίνα στο Λεωφ. Αθηνών 373...Ξανθιά, όμορφη παρουσία, με αδύνατο κορμί, ωραία περιφέρεια και στήθος και μέτριο, κάπως β διαλογής πρόσωπο...Στο δωμάτιο μια μέτρια, τυπική διαδικασία, με άγαρμπο στοματικό και μονότονο, πολλά βογγητά και ηλίθιες φράσεις....3 στάσεις, καμιά ιδιαίτερη συμμετοχή με 0 αληθοφάνεια ......περισσότερα στην κριτική...κρίμα το 70άρι...  :headbang:

Ατυχία,πάμε παρακάτω.....μη μασάς λαγέ μου...... :cool2:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Πλέον το κορίτσι που μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην αλυσίδα του Μεγαλέξαντρου ως Ειρήνη, "μετακόμισε" στο Λεωφ. Αθηνών 318 ως Αντζελίνα αυτή τη φορά...Ξανάγινε μελαχροινή, με 3 ξανθά μακριά εξτέ, αδύνατο κ γυμνασμένο κορμί, ωραία φάτσα και καλές υπηρεσίες από όσο θυμάμαι...θα τιμηθεί σύντομα ξανά...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εντύπωση μου έχει προκαλέσει σε 2 πρόσφατες τσάρκες μου που δεν συζητείται καν δωράκι ή μείωση στο 40.
Και μιλάω για τα μαγαζιά του Γκαζιού αλλά και αυτά της Λ. Αθηνών.

Και ήταν όλα άδεια στις πρωινές μου τσάρκες...τι διάολο...τόσο καλές μπάζες κάνουνε από εσάς που πάτε σχεδόν καθημερινά;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εντύπωση μου έχει προκαλέσει σε 2 πρόσφατες τσάρκες μου που δεν συζητείται καν δωράκι ή μείωση στο 40.
Και μιλάω για τα μαγαζιά του Γκαζιού αλλά και αυτά της Λ. Αθηνών.

Και ήταν όλα άδεια στις πρωινές μου τσάρκες...τι διάολο...τόσο καλές μπάζες κάνουνε από εσάς που πάτε σχεδόν καθημερινά;

Εμένα φίλε μου....στα Κων/λεως και Κασσάνδρας.....όλοι μου είπαν 40€ το απλό..... ;)

7 το απόγευμα,να συμπληρώσω ότι είδα.....

Κωνσταντινουπόλεως 92Α Στέλλα (αδιάφορη για τα γούστα μου,με λίγα παχάκια στην περιφέρεια)

Κασσάνδρας 4Β          Aντζελίνα (υπό συνθήκες ίσως και να την τιμούσα)

Κασσάνδρας 4Γ          Λάουρα (και γαμώ τα μωρά.....με καβάλησε στο σαλόνι,μπήκε στα υπόψιν το στυλιάρι)

Να πω ότι όλοι μου είπαν για 40€ το απλό! Δεν ξέρω αν είναι πάγια τακτική πλέον ή παίζει ρόλο που έχω κάνει τσάρκες με γνωστούς συναγωνιστές - έχω τιμήσει και Φαίη/Έλενα -.....
....και εξηγώ,όλες οι υπηρεσίες με θυμήθηκαν και μου έδιναν χαιρετίσματα σε λαγό/ινδιάνο.....αλλά τους είπα ότι θα περάσουν μάλλον (όπως και έγινε εκτός λαγού όμως)....

Ακόμα να προσθέσω ότι Έλενα - Νατάσα δεν έχουν επιστρέψει ακόμα,μετά από ερώτηση μου στην κυρία της υποδοχής!
Καλή σας μέρα!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν ξέρω μπιλ.
Πάντως το πρωί ούτε καν νίξη.
και σημειωτέον πως βαρούσανε μύγες. πήγα και την Πέμπτη και σήμερα γύρω στις 12-13:00

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στη δε Λ.Αθηνών 204 της το είπα κιόλας... τσιμπημένο το 50ρικο που ζητάτε
αλλά δεν ίδρωσε το αφτι της...
τι να πω, απλά περιέργεια

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
στη δε Λ.Αθηνών 204 της το είπα κιόλας... τσιμπημένο το 50ρικο που ζητάτε
αλλά δεν ίδρωσε το αφτι της...
τι να πω, απλά περιέργεια
:2funny: :2funny: :2funny: σιγά μην ιδρώσει το αυτί των Γερμανών....

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Παρακαλούνται τα ζωάκια που διευθύνουν το καινούριο στούντιο στο Καματερό, να ενημερώνουν σωστά τις βάρδιες. Σήμερα, κατά το διάστημα 19:00 - 20:00 το στούντιο ήταν τελείως κλειστό. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε μαλάκες που θα τρέχουν 2 και τρείς φορές όλη την Αθήνα για να πηδήξουν. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Μαύρο στην σαπιοτριγγετοαλυσίδα. :birdman:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: σιγά μην ιδρώσει το αυτί των Γερμανών....
δεν ηξερα πως ήτο της αλυσίδος
άλλωστε οι κοπέλες εκεί ουδεμία σχέση με τις άλλες της γερμανοαλυσίδας....
είσαι σίγουρος;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom